رفتن به مطلب

کمک فورررری !!!clear cmos

alireza5157
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان مادر بورد بنده asus aura b150 هست و امروز که سیستم رو بستم  وقتی کلید پاور رو فشار میدم سیستم روشن میشه اما تصویر نمیده و چراغ اخطار ram هم روی مادرب رود روشن میشه و هیچ بوقی نمیزنه  از سلام مادربورد و سی پی یو مطمعنم  و بعد از جست و جو در اینترنت متوجه شدم دوستان دیگه هم این مشکل رو داشتن منتها با clear cmos مشکل حل میشه حالا سوالم اینه که چجوری clear cmos کنم  مادر بورد دو تا پین داره برای clear cmos

من این دوتا پین رو  با پیچ گوشتی به هم اتصال دادم طبق دستور دفتر مادر بورد عمل کردم  سیم برق رو کشیدم بعد زدم باتری رو در اوردم خلاصه هر کاری به ذهنم میرسید انجام دادم لطفا راهنمایی کنید ممنون

لینک به دیدگاه

فکر نکنم مشکل از جای دیگه ای باشه چون روی مادر بورد فقط چراع ram روشن هست  و وقتی هج که رم هارو در میارم صدای بوق مکرر میده که نشون میده مادربورد و سی پی یو مشکلی ندارن

لینک به دیدگاه

احتمالا اوکی هست اما از لحاظ محکم کاری مطمئن شو که رم ها درست جا رفته باشن. پایه های رم تو مادربورد شما بالا و پایین قفلی هست یا مثل مادربورد من بالا متحرک و پایین ثابت ؟

ویرایش شده توسط @حامد@
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، farshad sh گفته است :

گرافیکت چی هست ؟ یا انبرد تصویرمیکیری

اره انبورد 

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، @حامد@ گفته است :

احتمالا اوکی هست اما از لحاظ محکم کاری مطمئن شو که رم ها درست جا رفته باشن. پایه های رم تو مادربورد شما بالا و پایین قفلی هست یا مثل مادربورد من بالا متحرک و پایین ثابت ؟

از جا بودن رم ها هم مطمعن هستم و بالا متحرک و چایین ثابت هست

ویرایش شده توسط alireza5157
تکمیل
لینک به دیدگاه

رمت چندگیگ و چند ماژوله؟

اگه دوتاست

فقط یکیشو بزن به اسلاتی که خالیه روشن کن

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، farshad sh گفته است :

رمت چندگیگ و چند ماژوله؟

اگه دوتاست

فقط یکیشو بزن به اسلاتی که خالیه روشن کن

16 گیگ دوتا ماژول 8  یک ی  رو زدم بازم نشد 

لینک به دیدگاه

اگه رم  مطمینی سالمه  . احتمال داره یا بامادربرد شما جورنیست که تو اینتل خیلی کم پیش میاد رم جور درنیاد

CPU رو بازکن .سوکتهاشو چک کن .وهم چک کن مو وچیزی توش نباشه و کج نباشه

منتهی اول  قبلش انبردت اگه تبدیل گرفتی که بررسی کن یا جاشو عوض کن

لینک به دیدگاه

اون یکی هم بزن یک اسلات خالی روشن کن قبل تست چیزای دیگه .ممکنه یکی از رمها سوخته باشه

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، alireza5157 گفته است :

از جا بودن رم ها هم مطمعن هستم و بالا متحرک و چایین ثابت هست

من خودم رم که جا زدم چراغ رم روشن بود. بوت نمیشد. در حالی که سیستم روشن بود همین پایه ثابت پایین اسلات رم، رم کامل داخل نرفته بود. یعنی ظاهرا درست بود ولی کمی با دست فشار دادم داخل. تا جایی که دیگه دیدم بیشتر نمیره داخل تر بعد دکمه mem ok که کنار اسلات رم ها هست رو نگه داشتم چند ثانیه تا مادربورد دوباره چک کنه رم ها رو و اوکی شد. بوت شد.

لینک به دیدگاه

بسلامتی

ولی اونجوری میشکنه

درست جابزن  دفعه بعد

لینک به دیدگاه

کولر رو باز کردم و پردازنده مشکلی نداشت  و سوکت ها کج بودن و نه چیز دیگه ای 

ای بابا ینی از چی میتونه باشه 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

رمها رو تکی رو همه اسلات ها تست کن و البته بصورت دوال و سینگل

واسه یکی سیستم گرفته بودم برد ایسوس با رم کینگستون همخوانی نداشت بعد اینکه بایوس اپدیت کردیم دو تارم فقط تو دو اسلات مختلف کار میکردند به صورت سینگل یعنی اگه رمها رو بصورت دوال نصب میکردیم سیستم روشن نمیشد یا اگه جای رمها رو عوض میکردی برنامه داشتیم کلاً .

لینک به دیدگاه

دوستان بله یکی از رم هارو گزاشتم تو اخرین اسلات سیستم بالا اومد دلیلش چیه ؟؟؟

لینک به دیدگاه

الان چی کار کنم بایوس اپدیت کنم ؟؟؟ 

رم هارو دونه دونه چک کردم و مشکلی نداشتن فقط بصورت دوال نمیشه استفاده کرد

ویرایش شده توسط alireza5157
لینک به دیدگاه

گفتمکه اول یک اسلات چک کن

حالا قبل اپدیت بایوس

رمو بزار یک اسلات. روشن کردی .یرو بایوس.تنظینات رم از حالت اتو  بزار دستی روی 2133بعد سیو کن بعد چنددقیقه خاموش کن اون یکی جابزن. روشن‌کن باز دستس سیو کن 1333.اگه نشد فقط اپدیت بایوس تنها راهه

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، alireza5157 گفته است :

الان چی کار کنم بایوس اپدیت کنم ؟؟؟ 

رم هارو دونه دونه چک کردم و مشکلی نداشتن فقط بصورت دوال نمیشه استفاده کرد

اگ باس رمها زیاد بالا باشه با مین غیر z مشکل ساز میتونه بشه

بااین حال همیشه بایوس باید اپدیت باشه

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

دوستان بایوس رو اپدیت کردم ولی همچنان رم ها بصورت dual channel بالا نمیان و سیستم تصویر نمیده و هیچ بوقی هم نمیزنه و فقط روی حالت single channel سیستم بالا میاد  لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم ممنون

لینک به دیدگاه

داداش رماتو بصورت تکی با نرم افزار memtest اونم در حالت بوت تست کن. حداقل هر ماژول 3.5 ساعت بذار تست بشه. اگه حتی یه ارور داد یعنی رمتون مشکل داره. اگه رمتون رو هردوتا اسلات مشکلی نداره پس از مادربورد نیس مشکل از رمتونه. اگه تو یکی از اسلاتا بالا بیاد تو اون یکی بالا نیاد مشکل از مینتونه. شما حتما با memtest تست کنین.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...