رفتن به مطلب

..: فـروش گوشــی ( Samsung Galaxy Grand Prime Dual SIM ) :..

Recommended Posts

سَلام دوســتان یه گوشی ( Samsung Galaxy Grand Prime Dual SIM SM - G531H )هسـت .

چند روز پیـش روی آرم سامسونـگ گیر کرد و چون میدونستم فلـش میخواد بردم موبایل فروشی و چون خیلی حساس هستم خودم بالا سرش وایسادم فلش کرد .

درسـت شد اومد بالا گوشی تا موقعی که گفـت جیمیل وارد کنید منم چون هیچکدوم از جیمیل هام یادم نبود و رمزشون گفـتم میبرم خونه خودم وارد میکنم .

گفت پس مشکلی نداره بعد از جیمیل همینجوری برید جلو تا صفحه اصلی بیاد . گوشی 20 دقیقه ای کار کرد رنگ صفحه با هر بار خاموش روشن کردن سبز . قرمز . آبی . و ... تغییر میکرد بعد از آرم سامسونگ .

روشن خاموش کردم دوباره همین آش و کاســه . بردم پیش خودش گفـت باید نگاه کنم که گفتم شرمنده اگه میشه نصف پولشو برگشت بدین . گرفـتم اومدم خونه .

اینجا حالا بهترین تعمیراتی موبایلی بود که میگفتن کارش درسته . کلا من اعتباری به تعمیراتی اینجا ندارم . چون تعویض کار هستن تا تعمیرات .

- - - - -

خلاصــــه مطلــــب : گوشی مورد نظــر خاموش روشن میشـــه .. ( اگه تعمیرات هستین یا تعمیراتی آشنا دارین بهترین گزینه ست براتون با همچین قیمــتی ) .

گوشی آک آک هستش اگه جز مواردی که تو عکس هستش که رنگ پریدگی اطراف موبایل ( طبیعی هستش برا همه گوشی ها ) و یخورده تزئیــن خانمم پشت قاب گوشی هیچ مشکلی نداره .

موبایل مورد نظر تا الان یکبار فقط فلش شده . اگه خریدار برد جایی گفتن که این باز شده یا تعمیراتی رفته و ... کل پول موبایل + هزینه اضافه به مشتری برگشت میدم . هزینه پست ارسالشم پای خودم .

گوشی همراه با کارتون هستش . روی صفحه اصلا یدونه خط نیسـت . قاب هم داره که تو عکس مشخصــه . هندزفری و شارژر نداره ..

- - - -

فروخته شـــــد ...

موفق باشید.

ویرایش شده توسط Hᴀᴅɪ Kɪɴɢ
لینک به دیدگاه

• ارسال 50
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

سلام در صورت امکان چندتا عکس زمانی که گوشی روشنه و مشکل رنگ ها مشخصه  اینجا قرار بدین .

لینک به دیدگاه

در 21 ساعت قبل، Majidi گفته است :

سلام در صورت امکان چندتا عکس زمانی که گوشی روشنه و مشکل رنگ ها مشخصه  اینجا قرار بدین .

سَلام دوســت عزیز ...

تو پیغـام خصوصـی که به توافق نرسیدید .

دوست من اگه خریدار واقعی هستین همه جوره عکس بخوای برات میفرستم .

دوست عزیز گوشی که ال سی دیش خراب نیست که موقع روشن شدن مشکل رنگ داشته باشه .

یهو میپره و رنگ عوض میکنه و باید باطری در بیاری .

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Sean Paul گفته است :

سَلام دوســت عزیز ...

تو پیغـام خصوصـی که به توافق نرسیدید .

دوست من شما با اول ارسال بعد واریز موافق نکردین در صورتیکه امتیاز بازارچه هم ندارین و بنده به این دلیل با شما توافق نکردم.

امتیاز فقط لیون برای بنده ملاک هست که شما فقط یکی دارین !! اگر اول ارسال دارین بنده خریدارم و بعداز تست براتون واریز خواهد شد .

ویرایش شده توسط Majidi
لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، Majidi گفته است :

دوست من شما با اول ارسال بعد واریز موافق نکردین در صورتیکه امتیاز بازارچه هم ندارین و بنده به این دلیل با شما توافق نکردم.

امتیاز فقط لیون برای بنده ملاک هست که شما فقط یکی دارین !! اگر اول ارسال دارین بنده خریدارم و بعداز تست براتون واریز خواهد شد .

دوســـت عزیز . من خیلی وقـت نیست اینجا اومدم و فعالیت میکنم .

میتونید تو پرشین تولز باهام معامله کنید و امتیاز بازارچه اگه براتون ملاک اونجا با هم صحبت کنیم .

https://forum.persiantools.com/threads/فـروش-گوشــی-samsung-galaxy-grand-prime-dual-sim.904356/

ویرایش شده توسط Sean Paul
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...