رفتن به مطلب

سیستم کامل تا سقف 1.5

اشتراک گذاری

Recommended Posts

عرض ادب دارم خدمت دوستان

می خواستم زحمت پیشنهاد یه سیستم رو بهتون بدم کار برنامه نویسی وبعضا 3d انجام میدم خودم بازی نمی کنم ولی یه دادش 14 ساله دارم که بازی هم می کنه یه dvd و dvb هم الان دارم که باید روی اون سیستم بزارم ترجیحا مین رو گیگا می خوام(به خاطر آوژنگ که شیراز هست) اما اگه دوستان از وضعیت دیگر مین ها مطمئن باشن مشکلی نیست .

سیستم فعلی من هنوز هم برام قابل استفاده است که اگر قراره یه cpu یا مین جدید مخصوصا ddr3 بیاد من می تونم صبر کنم چون نمی خوام بعد از یک ماه تکنولوژی یه قطعه کامل عوض شه ضمنا oc هم می کنم

بازم ممنون.

لینک به دیدگاه

سلام دو قطعه تو راهه که ارزش صبر کردن داره یکی cpu q9450 هست که 12 مگ کش هست که میتونی در این قسمت Intel Core 2 Quad Q9450 اطلاعات بیشتر رو ببینی و یکی دیگه هم vga Hd 4870 هست ( معرفی و بحث پیرامون Hd 4870) که ارزش صبر کردن دارن

لینک به دیدگاه

بله Daily tech[url=http://www.dailytech.com/Intel+to+Cut+Prices+on+Existing+CPUs+and+Introduce+New+Parts+in+Q3/article11843.htm]http://www.dailytech.com/Intel+to+Cut+Prices+on+Existing+CPUs+and+Introduce+New+Parts+in+Q3/article11843.htm[/url

A few of the older Intel CPUs will be phased out including the Core 2 Quad 9450. The 9450 will be replaced with the Core 2 Quad running at 2.66GHz at $266. Other quad-core processors being phased out include the Q9300 and Q6700 leaving the Q6600 as the only 65nm Intel CPU on the market selling for $203.
]
لینک به دیدگاه

Q9450 داره Discontinued می شه!!

درود

هنوز به بازار نیومده نمیتونه دیسکانتینیو بشه عزیز.

لینک به دیدگاه

عرض ادب دارم خدمت دوستان

می خواستم زحمت پیشنهاد یه سیستم رو بهتون بدم کار برنامه نویسی وبعضا 3d انجام میدم خودم بازی نمی کنم ولی یه دادش 14 ساله دارم که بازی هم می کنه یه dvd و dvb هم الان دارم که باید روی اون سیستم بزارم ترجیحا مین رو گیگا می خوام(به خاطر آوژنگ که شیراز هست) اما اگه دوستان از وضعیت دیگر مین ها مطمئن باشن مشکلی نیست .

سیستم فعلی من هنوز هم برام قابل استفاده است که اگر قراره یه cpu یا مین جدید مخصوصا ddr3 بیاد من می تونم صبر کنم چون نمی خوام بعد از یک ماه تکنولوژی یه قطعه کامل عوض شه ضمنا oc هم می کنم

بازم ممنون.

با سلام

دوست شیرازیه من خوب اگر عجله ندارید حدودا یک ماه صبر کنید فقط یک ماه . اگه عجله دارید فرق داره . خوب اگر عجله نکنید و الان احتیاج به سیستم ندارید فایده ای نداره که الان پیشنهاد سیستم داشته باشید

لینک به دیدگاه

ممنون حسینی جان می خواستم همینو بدونم که در یکی دوماه آینده تغییر محسوسی به وجود میاد یا نه که شما زحمت کشیدید.

لینک به دیدگاه

ممنون حسینی جان می خواستم همینو بدونم که در یکی دوماه آینده تغییر محسوسی به وجود میاد یا نه که شما زحمت کشیدید.

درود

ما منتظر CPU و VGA های جدید هستیم که امیدواریم تا نهایتا 1 یا 2 ماه دیگه بیاد.

لینک به دیدگاه

درود

هنوز به بازار نیومده نمیتونه دیسکانتینیو بشه عزیز.

چرا که نه؟به بازار که اومده خیلی وقته ولی نه تو ایران:D-برای Q3 امسال تولیدش متوقف میشه!

لینک به دیدگاه

دوست عزیز amoo و همشهری گرامی

چند نکته:

اینتل در سال 2008 تقریبا در هر فصل یا بگیم هر 3 ماهه تصمیم داره نسل جدیدی را معرفی کنه که

در نهایت برسه به 32 نانو.

از توضیحات شما متوجه شدم که ضمینه کاری شبیه به من دارید.

استفاده از DDR3 واقعا بخاطر پهنا باندش عالی است، اما در خصوص Q9540 باید بگم نسبت به Q6600

کلا اگر بصورت عادی بررسی کنیم 10 درصد حداکثر قویتر است اما اگر از ابزارهای تقسیم کننده وظایف

بین هسته ها استفاده کنید، میبینید که اختلاف در مواردی چون بنچمارک های WinRar نتایج برعکس

میشود. کلا به نظر من Q9540 ارزش هزینه ندارد بجز Q9550.

اما در حال حاضر قیمت DDR3 نامعقول است وهنوز تایمینگ مناسبی را ندارد، و با توجه به اینکه تکنولوژی

اینتل بسرعت در حال تغییر است و تا آخر سال و سه ماهه اول 2009 به ثبات نخواهد رسید و مدام تغییر

میکند، هزینه کردن بالا اگر قصد داشتن آخرین تکنولوژی را دارید اشتباه است.

پیشنهاد من:

CPU: Q6600 است که بدون افزایش ولتاژ براحتی میتونی تا 3.2 اورش کنید.

مادربورد: را از سری P35 پیشنهاد میدهم البته به شرطی که در آینده قصد ارتقا داشته باشید X38 یا X48

اینم بگم مادربوردهای چون ابیت و ایسوس به نظر من بهتر از گیگا هستند.

داخل پرانتز { آقای حسینی از Abit IP35 Pro XE و قیمتش خبری در دست است؟}

رم: را توصیه میکنم DDR2 تایمینگ 4 تهیه کنید.

(از نظر حجم هم بسته به کار شما دارد، اگر از ویستا استفاده میکنید و اونم نسخه 64 بیتی بهتر است 4 گیگ بر دارید)

هارد: اگر واقعا سرعت بالا نیاز دارید وسترن رپتور بردارید که قیمتش بالاست اما پیشنهاد من وسترن 32 مگ بافر است

سعی کنید کولینگ مناسبی هم اگر در فکر اور هستید تهیه نمایید.

گرافیک هم اگر قصد رندرینگ دارید مثل کارهای 3DMAX بهتراست ATI بردارید و پیشنهاد من 3870 است و در آینده

اگر نیاز بیشتری داشتید یه کار گرافیک دیگه میندازید کنارش و کراس فایر خواهید کرد.

مابقی قطعات هم که سلیقه خود شما است.

لینک به دیدگاه

گرافیک هم اگر قصد رندرینگ دارید مثل کارهای 3DMAX بهتراست ATI بردارید و پیشنهاد من 3870 است و در آینده

اگر نیاز بیشتری داشتید یه کار گرافیک دیگه میندازید کنارش و کراس فایر خواهید کرد.

پس p35 نگیرید چون یکیش 8x هستش!

لینک به دیدگاه

پس p35 نگیرید چون یکیش 8x هستش!

دوست عزیز منم گفتم به شرطی که قصد ارتقا ندارند و جهت ارتقا از انتخاب X38 و X48 داشته باشند:D

لینک به دیدگاه

ممنون از راهنماییتون YeMojuD عزیز

می دونید من همونطور که گفتم میتونم دوسه ماهی رو صبر کنم ولی فکرنکنم تا 3-4 سال دیگه قصد خرید یا ارتقا داشته باشم حالا با این تفاصیر نظر دوستان برام مهمه که آیا من صبر کنم یا سیستم رو بگیرم .در رابطه با مادربورد گفتم اگه دوستان تضمین کنن مادربورد غیر گیگا هم برمیدارم.

یه راهنمایی در رابطه با فروشگاه قطعات در شیراز یا هرجایی دیگه لطف کنید بازار شیراز خیلی آشفتست.

لینک به دیدگاه

درود

دوست گرامی به عقیده بنده با توجه به اینکه تا 3-4 سال دیگه قصد تعویض قطعات سیستمتون رو ندارید و با توجه به اینکه کارتون بیشتر پردازش گرافیکی هست ارزش صبر کردن تا نهایتا دو یا 3 ماه دیگه رو و انتظار برای ورود کارتهای جدید بازار به ایران رو {شایدم کمتر} که حقیقتا از تفاوت محسوسی نسبت به کارتهای حاضر بازار دارند رو داره.این موضوع هم بر قیمت کالاهای فعلی تاثیر گذار خواهد بود و هم انتخابهای بیشتری رو پیش روی شما قرار میدهد.

در مورد بازار شیراز باشما موافقم و بنده اینجا شاهد هستم که متاسفانه یوزر حرفه ای انتخاب زیادی برای خرید قطعات نداره. مادربرد گیگا رو تا زمانی برند هایی نظیر ایسوس وجود دارند اصلا پیشنهاد نمیکنم.و هارد 32 مگ بافر 500 گیگابایتی وسترن انتخاب خوبیه در حال حاضر.

فروشگاهایی که در شیراز یک مقدار نسبت به بقیه تنوع بیشتری در انتخاب اجناس داره یکی فافا هست در طبقه دوم پاساژ مسعود و در پاساژ ملاصدرا هم سان بایت و اهورا و کامپیوتر مرکزی.

البته به عقیده من اگر از اینجا نتونید تهیه کنید میتونید از تهران خریداری کنید و شیراز تحویل بگیرید.فکر میکنم جناب حسینی کمک زیادی در زمینه تهیه قطعات مورد نظرتون میتونند به شما داشته باشند.

موفق باشید همشهری

لینک به دیدگاه

منم با نظر MR PC عزیز موافقم و اگر شما میتوانید 3 تا 4 ماه صبر کنید عالی است، چون حتی

احتمال میدهم بتوانید یه سیستم Xeon حرفه ایی جمع کنید.

لینک به دیدگاه

با سلام به همه دوستان من تاز همه شما عذر میخوام و این نظر شخصیه

در کل اگر همیشه منتظر قطعات جدیدتر بایم باید تا ابد صبر کنیم و تا 2 ماه اگر صبر کینم بازم تا اون موقع تکنولوژی جدیدتر میاد که باید تا 4 ماه صبر کنیم . در کل باید سیستم بر طبق نیاز و زمان خریداری بشه تا کار انجام بشه 1 ماه معقولانشت به نظر من ولی چند ماه فکر نمی کنم خیلی منطقی باشه . البته این مسئله بازم بر میگرده به خریدار یک سیستم و شاید الان نیاز نداشته باشه و بتونه صبر کنه و در این صورت به نفعشه .

لینک به دیدگاه

سعید جان

حرف شما کاملا صحیح است و منم موافقم.

اما این دوستمان میگه تا 4 سال قصد تعویض و ارتقا ندارد و تا 4 ماهه دیگه میتونه صبر کند.

و نظرشانم روی Ddr3 است، و قطعا نیازهای نرم افزاری تا دو سال دیگر Ddr3 را میطلبد،

در خصوص قیمت Ddr3 اگر لطف کنید، حدود قیمت های آنرا اعلام فرمایید فکر کنم ایشان

راحتر بتوانند تصمیم بگیرند.

لینک به دیدگاه

سعید جان

حرف شما کاملا صحیح است و منم موافقم.

اما این دوستمان میگه تا 4 سال قصد تعویض و ارتقا ندارد و تا 4 ماهه دیگه میتونه صبر کند.

و نظرشانم روی Ddr3 است، و قطعا نیازهای نرم افزاری تا دو سال دیگر Ddr3 را میطلبد،

در خصوص قیمت Ddr3 اگر لطف کنید، حدود قیمت های آنرا اعلام فرمایید فکر کنم ایشان

راحتر بتوانند تصمیم بگیرند.

درود

اگر میتونن صبر کنن بهترین راه همینه و هیچ حرفی نمیمونهو کاملا حق با شماست

ممنون

لینک به دیدگاه

عرض کردم خدمت دوستان تا چند ماه دیگه هم فکرکنم باسیستم فعلی بتونم سر کنم و با توجه به شرایط فعلی من چند ماه دست نگه می دارم.

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

خوب فکر کنم الان موقع بدی برای جمع کردن سیستم نباشه

سعیدجان وسایر دوستان لطف کنید و در رابطه با این سیستم نظر بدید:

GA-X48T-DQ6

9450

SAPHIR 4850

CRUCIAL- Dual Channel 2GB - 1600 -(2x1GB) لطف کنید یه 2*2 1600 هم پیشنهاد بدید.

1230 GREEN

SAMSUNG 2232GW

کیس هم TRIO

هارد هم +Western Digital - SATA 2 - 500GB البته دوتا 32 مگ بافر

یه سیستم خنک کننده متوسط هم پیشنهاد بدبد.

سعید یه قیمت مناسب هم لطف کن ایشالا اواخر هفته آیده خدمت میرسم اگه جنسها ردیف باشه.

لینک به دیدگاه

GA-X48T-DQ6

9450

SAPHIR 4850

1230 GREEN

SAMSUNG 2232GW

کیس هم TRIO

سعید یه قیمت مناسب هم لطف کن ایشالا اواخر هفته آیده خدمت میرسم اگه جنسها ردیف باشه.

درود

خوب دوست من قطعات خوبی رو انتخاب کردید ولی چند تا مورد مثلا رمتون رو من نتوستیم پیدا کنم که توی بازار باشه . و همچنین هاردهای وسترن خیلی کم شدن و البته هفته گذشته سازگار ارقام گفته بود که میخواد 400 گیگ رو پخش کنه که هنو.ز خبری نیست .

در کل سیستم خوبیه ولی در مورد رم باید خیلی هزینه کنید تا کیفیت مناسبی بهتون بده .

سیستم خنک کننده برای کیس میخواید و یا برای قطعه ای خاص نیاز دارید . ؟

لینک به دیدگاه

GA-X48T-DQ6

9450

SAPHIR 4850

1230 GREEN

SAMSUNG 2232GW

کیس هم TRIO

با سلام

دوست من ؛

اگر مارو قابل بدونید نظر بنده :

به نظر من یه تجدید نظر رو بعضی از قطعات داشته باشید :

GA-X48T-DQ6

کیس هم TRIO

در کل مادربرد های گیگا جز بهترین نبوده اند و همچنین این مادربرد

اونقدر که شما رو رم هزینه میکنید روی گرافیک و cpu هزینه کنید نتیجه بهتری میگیرید طبق بنچمارکها و ریویو ها

کیس هم اگر بهتر بخواهید هست

برای هارد هم بنچمارک در فورم هست بهتره یه نگاه بندازید .

با تشکر

لینک به دیدگاه

درود

من فکر میکنم نظرمو یه مقدار بد بیان کردم منظورم از هزینه زیاد برای رم این بود که اگر Ddr3 بخوان هزینشون زیاد میشه اون هم با باس 1600 اگر باس پایینتر باشه مثلا 1333 تازه میشه کاری کرد ولی در مقابل هزینه ای مخیواید پرداخت بکنید نسبت به اون کارایی بالاتر نمیره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...