رفتن به مطلب

کنسول یا pc

Recommended Posts

درود دوستان

من خودم هم ps4 pro دارم هم یه پی سی با i7 6700k و گرافیک 1070 تجربیات شخصی خودم رو میگم

توی گیم موس و کیبورد قشنگ به دسته اولویت داره برام اصا قابل مقایسه نیست

گرافیک 1070 رو اصلا نمیشه با گرافیکی که از ps4 pro میگیرم مقایسه کرد نمونه هم بازی Gta تست کردم و چند مورد دیگه 1070 یه سر و گردن بالا تره

ps4 ارزون تره نسبت به این سیستم من که خودش مزیته

بازی انحصاری داره اونم مزیته

در مورد قیمت بازی هم شما بیای بازی کامپیوتر هم از اوریجین و استیم بخری قیمتش همونه تفاوتی نداره

بازی اکانتی هم بریزی برای ps4 زیاد هزینه ای نداره ولی خب باید انلاین بازی نکنی که خودش نصف لذت کنسول رو میبره (البته من ریسک بن شدن دستگاه و بازی رو به جان خریدم و انلاین بازی کردم فقط بعضی بازی ها بن شدن) شاید به این دلیل کنسول من بن نشده چون من بازی مستقیم هم از خود سونی خریدم منظورم استور هست شاید ملاحضه میکنن خخخخ

در کل بستگی به کسی داره که میخواد بازی کنه و انتظاراتش در چه حده من خودم بازی برای pc باشه اولویتم pc هست ولی خب کنسول هم اوکیه 

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، nima19 گفته است :

در مورد قیمت بازی هم شما بیای بازی کامپیوتر هم از اوریجین و استیم بخری قیمتش همونه تفاوتی نداره

(البته من ریسک بن شدن دستگاه و بازی رو به جان خریدم و انلاین بازی کردم فقط بعضی بازی ها بن شدن) شاید به این دلیل کنسول من بن نشده چون من بازی مستقیم هم از خود سونی خریدم منظورم استور هست شاید ملاحضه میکنن خخخخ

اول مورد قیمت بازیا: تو پی سی میتونین با انتخاب ریجن های مختلف بازیو ارزون تر ازون نسخه دلاری بخرین که عملا این کار تو کنسول امکان پذیر نیس.

شاید به این دلیل کنسول من بن نشده چون من بازی مستقیم هم از خود سونی خریدم منظورم استور هست

????

خرید بازی هکی از خود استور سونی؟ شوخی میکنی؟ مگه میشه. شما منظورت همون بازی ترکیبیه که بازی ترکیبی قانونیه بن شدن نداره برادر من.

ویرایش: احتمالا من بد متوجه شدم منظور شما اینه که علاوه بر هکی بازی اورجینال هم خریدین درسته؟ والا عرضم به خدمتتون که این چیزا باعث تخفیف نمیشن فقط چون صاحب اصلی اکانت شکایت نکرده فقط بازیو قفل کردن وگرنه درصورت شکایت مطمعنن کنسولتون برای همیشه بن میشه. البته همون بن شدن بازی ها هم بعد چن بار منجر به بن همیشگی میشن.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، silvermanhhh گفته است :

4k پی اس فور جوک ساله همه میدوننupscale شده هست،هیچوقتم گرافیک پی اس و ایکس باکس در حد الترای کامپیوتر نمیشن،واکثر بازیا روی ۳۰فریم قفلن،جدا از این حرفا ،کسی که کامپیوتر میخره یکی از بزرگترین هدف هاش گیمه اما نه هدف اصلیش!برا مثال منی که به غیر از گیم خیلی کارای دیگه غیر گیم دارم که فقط با کامپیوتر امکان پذیر هست،چرا بیام کنسولی بخرم با اون دردسر هک و کرکش،وقتی میتونم  پول روی همون پول کنسول بزارم و یه دستگاه قدرتمنده همه کاره بخرم که همه ی نیاز هامو براورده کنه؟الان من سیستمم تو این گرونی تقریبا ۵ملیون میارزه که کمو بیش در حد ps4 هست،با این اوصاف در همون حد عمل میکنه،کارو بارمم باش انجام میدم ،مگه اینکه مایه دار باشم که بخام همه رو باهم بخام که این بحثش جداست

حالا به هر روشی کار میکنن بخصوص در بازی گاد اف وار واقعا تفاوت رو دیدم و بسیار نزدیک به 4kبود

البته رو 30 قفله این بازی و حتی بعضی مواقع زیر 30 میره و این یعنی تمام 4.5 ترافلاپس رو مصرف میکنه و برای اجرای روی شصت فریم احتیاج به کارت گرافیکی با توان بیشتر از 10 ترا فلاپس داره که میشه همون 1080ti

من کاری ندارم شما چه کاریو با چی انجام میدی!اینجا صرفا صحبت از بازیه

کاریم ندارم کدوم قطعه یا کنسول کجا چه قیمتی داره!اینجا فقط بحث قدرت پردازشی و کارایی به نسبت هزینه تمام شدس نه اینکه فلانی فلان جا میتونه بخره یا به قول شما باید کلیه و چشمشو بفروشه!

حالا هدفت چیه شما نمیدونم

بحث رو به بیراهه نکشید

در 2 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

اون 4 کی هم 4کی واقعی نیس که اینجور میگین از شما بعیده. کاری ندارم به این چیزا ولی سیستم 20 تومنی بستن تو این اوضاع همونقد جوکه که 3 تومن بدی پای کنسول جوکه

چرا اتفاقا بسیار نزدیک به 4kواقعی هست

در ضمن شما که همه چیو جوک میدونی پس هیچکس هیچی نخره دیگه

همه مثل شما بودن که الان نصف بیشتر صنفا باید جمع میکردن میرفتن میشستن خونه

هرکسی یه علاقه ای داره

یکی عشق گوشیه و با درامد ماهی دو تومن میره گوشی شش هفت میلیونی میخره و یکی عاشق سخت افزار و کامپیوتر و یا گیمه و حقوق و یا درامد چند ماهشو خرج یه سیستم میکنه(مثل من)

یکی عاشق خودرو و خیلی چیزای دیگس و درامد چند سالشو میده بابت...

و اگرم میگید الکی گرون شده و نخریم تا ارزون شه که باید بگم مگه تو خواب ببینید!تو این چند دهه چندین بار جهش قیمتی داشتیم که نمونشم چند سال پیش بود و دیدید هیچ اتفاقی نیوفتاد و دلایل اقتصادی مشخصی هم داره که اینجا محل بحثش نیست

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، Keykhosro.Goorani گفته است :

حالا به هر روشی کار میکنن بخصوص در بازی گاد اف وار واقعا تفاوت رو دیدم و بسیار نزدیک به 4kبود

البته رو 30 قفله این بازی و حتی بعضی مواقع زیر 30 میره و این یعنی تمام 4.5 ترافلاپس رو مصرف میکنه و برای اجرای روی شصت فریم احتیاج به کارت گرافیکی با توان بیشتر از 10 ترا فلاپس داره که میشه همون 1080ti

کاریم ندارم کدوم قطعه یا کنسول کجا چه قیمتی داره!اینجا فقط بحث قدرت پردازشی و کارایی به نسبت هزینه تمام شدس نه اینکه فلانی فلان جا میتونه بخره یا به قول شما باید کلیه و چشمشو بفروشه!

بحث رو به بیراهه نکشید

حرف من اینه که شما داری دوتا چیز با قدرت مختلف قیمت مختلف و کارایی مختلف یکی میدونید،سیستم بیست ملیونی و پی اس فور پرو

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Keykhosro.Goorani گفته است :

بحث رو به بیراهه نکشید

چرا اتفاقا بسیار نزدیک به 4kواقعی هست

در ضمن شما که همه چیو جوک میدونی پس هیچکس هیچی نخره دیگه

همه مثل شما بودن که الان نصف بیشتر صنفا باید جمع میکردن میرفتن میشستن خونه

هرکسی یه علاقه ای داره

یکی عشق گوشیه و با درامد ماهی دو تومن میره گوشی شش هفت میلیونی میخره و یکی عاشق سخت افزار و کامپیوتر و یا گیمه و حقوق و یا درامد چند ماهشو خرج یه سیستم میکنه(مثل من)

یکی عاشق خودرو و خیلی چیزای دیگس و درامد چند سالشو میده بابت...

و اگرم میگید الکی گرون شده و نخریم تا ارزون شه که باید بگم مگه تو خواب ببینید!تو این چند دهه چندین بار جهش قیمتی داشتیم که نمونشم چند سال پیش بود و دیدید هیچ اتفاقی نیوفتاد و دلایل اقتصادی مشخصی هم داره که اینجا محل بحثش نیست

داداش چقد داستان میگی. اکثر فرضیاتتم که گفتی من همچین نظری ندارم مثل ارزون شدن!  من کجا گفتم نخرین؟ شما عادت دارین کارتونو با مغلطه جلو ببرین که موفق باشین. من گفتم خریدار خودش با توجه به بودجه و علاقه ی خودش تصمیم میگیره. شما میای یهو این وسط نرخ تعیین میکنی 20 تومن اگه یکی تازه کار و تازه وارد باشه فک میکنه کفش همینه من اونو گفتم تا بدونن که میشه با 3-4 تومنم سیستم بست. همین، چیز پیچیده ای نگفتم.

موفق باشین.

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

اول مورد قیمت بازیا: تو پی سی میتونین با انتخاب ریجن های مختلف بازیو ارزون تر ازون نسخه دلاری بخرین که عملا این کار تو کنسول امکان پذیر نیس.

شاید به این دلیل کنسول من بن نشده چون من بازی مستقیم هم از خود سونی خریدم منظورم استور هست

1f62f.png1f62f.png1f62f.png1f62f.png

خرید بازی هکی از خود استور سونی؟ شوخی میکنی؟ مگه میشه. شما منظورت همون بازی ترکیبیه که بازی ترکیبی قانونیه بن شدن نداره برادر من.

ویرایش: احتمالا من بد متوجه شدم منظور شما اینه که علاوه بر هکی بازی اورجینال هم خریدین درسته؟ والا عرضم به خدمتتون که این چیزا باعث تخفیف نمیشن فقط چون صاحب اصلی اکانت شکایت نکرده فقط بازیو قفل کردن وگرنه درصورت شکایت مطمعنن کنسولتون برای همیشه بن میشه. البته همون بن شدن بازی ها هم بعد چن بار منجر به بن همیشگی میشن.

ریجن های مختلف قیمت هاشون فرق نداره اما دیدم با تغییر ادرس و کشور بعضی از بازی ها تخفیف خوردن که مثلا توی ادرس امریکا تخفیف نداشتن

عزیز گفتم بازی هکی گرفتم 

چون یکی دو بازی هم از خود استور خریدم و پلاس هم خریدم شاید برای اونا باشه که بن نشده من 20 تا بازی رو کنسولم نصبه دو تا رو خودم خریدم از استو ر   بقیه هم اکانت هکی خریدم البته همین اکانتا هم که گفتم یکی دو تاش قفل شد اما همون اکانت ها رو پاک کردم الان چند بازی رو دستگاه من هست که روی هیچ اکانتیم نیستن انلاین هم بازی میکنم و انگار اصلا روی کنسولم هستن خدا میدونه چطور کار میکنن من اصلا نفهمیدم نمونه اش Gta V و چند تا دیگه 

لینک به دیدگاه

در 20 ساعت قبل، nima19 گفته است :

ریجن های مختلف قیمت هاشون فرق نداره اما دیدم با تغییر ادرس و کشور بعضی از بازی ها تخفیف خوردن که مثلا توی ادرس امریکا تخفیف نداشتن

منم دقیقا همینو گفتم تو کنسول تغییر ریجن باعث ارزون تر تموم شدن نمیشه. این خودش یه مزیته برا پی سی.

عزیز گفتم بازی هکی گرفتم 

جوری گفتین فک کردم منظورتون هکیو از استور گرفتین برا اون تعجب کردم.

چون یکی دو بازی هم از خود استور خریدم و پلاس هم خریدم شاید برای اونا باشه که بن نشده من 20 تا بازی رو کنسولم نصبه دو تا رو خودم خریدم از استو ر   بقیه هم اکانت هکی خریدم البته همین اکانتا هم که گفتم یکی دو تاش قفل شد اما همون اکانت ها رو پاک کردم الان چند بازی رو دستگاه من هست که روی هیچ اکانتیم نیستن انلاین هم بازی میکنم و انگار اصلا روی کنسولم هستن خدا میدونه چطور کار میکنن من اصلا نفهمیدم نمونه اش Gta V و چند تا دیگه 

بستگی به شانستون داره ولی اگه طرف بفهمه و شکایت کنه بی برو برگرد بن میشین.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

منم دقیقا همینو گفتم تو کنسول تغییر ریجن باعث ارزون تر تموم شدن نمیشه. این خودش یه مزیته برا پی سی.

جوری گفتین فک کردم منظورتون هکیو از استور گرفتین برا اون تعجب کردم.

بستگی به شانستون داره ولی اگه طرف بفهمه و شکایت کنه بی برو برگرد بن میشین.

البته بد برداشت نشه من خود طرفدار پر و پا قرص پی سی هستم کنسول رو فقط گرفتم انحصاری هاش رو بازی کنم 

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، nima19 گفته است :

البته بد برداشت نشه من خود طرفدار پر و پا قرص پی سی هستم کنسول رو فقط گرفتم انحصاری هاش رو بازی کنم 

داداش کار درستو شما کردی. ?

یعنی درستش همینه.

لینک به دیدگاه

بستگی به بودجه طرف داره .

اگه پول زیاد داشته باشی صدرصد لذت pc بهتره که بازی اورجینال بگیری روی بیشترین تنظیمات بازی کنی  اما اگه بودجتون کمه باید یک  چیزی  رو درنظر بگیرید اونم اینکه اکثر ما یک زمانی با ps1 با اون گرافیک بسیار کمش کلی خاطره داریم و لذت میبردیم بدون اینکه همش فکر گرافیک بازیا رو بکنیم .

نظر من اینه که روی گرافیک بازی حساسیت نشون ندیم  و با یک دستگاه کم هزینه تر اوقاتمونو بگزرونیم. 

البته الان نمیخوام خوب و بد هرکدوم رو بگم .

اما خودم شخصا زمانی که pc داشتم چند بار که  بازی رو از روی سی دی نصب میخواستم بکنم همش مشکل میخوردم تازه بعد از اینکه ۳۰ تومان هزینه کردم و ۱۰ تا بازیه روز رو از روی هارد نصب کردم بعضی حالتهای بازی برام غیر منطقی بود مثلا تو بعضی مراحل اصلا بازی قاطی داشت دیگه نمیشد کاری کرد یا بازی  روی حالت سخت که میزاشتی سریع میزدنت منظورم اینه که چون دستکاری میشن انگار تغییر میکنن . البته روی این موضوع مطمان نیستم  ولی خیلی بدم اومده بود.

لینک به دیدگاه

من خودم لذتی که از بازی کردن با XBOX ONE S ام تو این دو سال بردم از پی سی ام که فروختم و یه core i7 و 1070 و ۱۶ گیگ رم روش بود نبردم

کلا با سرویس های بی نظیری مثل XBOX GAME PASS و EA ACCESS و ماهیانه چهار بازی رایگان گلد واقعا سخته که به پلتفرم دیگه ای فکر کنم

مثلا این اواخر با استفاده از قابلیت Backward Compatibility سه گانه بی نظیر Dead Space رو بازی کردم و باورم نمیشد که این همه وقت چه طور از همچین شاهکاری گذشته بودم

لینک به دیدگاه

ببینید من خودم سالها (حدود10 15 سال) با سیستم بازی میکردم تا دو هفته قبل که یکی از دوستان داشت میرفت مسافرت و من شانسی ps4 رو ازش قرض گرفتم و الان دقیقا دو هفته است که خواب از چشمام رفته...

اونم فقط با یک بازی horizon zero dawn 

البته یک چیزی رو حتما در نظر بگیرید که بازی کردن با دسته به هیچ وجه به لذت بازی کردن با کیبورد و موس نمیرسه خصوصا توی شوترها و من وقتی داشتم با تیر و کمان توی horizon کار میکردم پیش خودم فکر میکردم اگر الان داشتم با موس و کیبورد همین بازی رو میکردم چقدر دقتم در تیراندازی بالاتر میبود ولی خوب الان که حدودا دو هفته است که دارم با ps4 بازی میکنم خیلی دستم روون تر شده... من بعد از ps1 با هیچ کنسولی بازی نکردم...

خلاصه امر اینکه اگر به داستان و محتوای بازیها خیلی علاقه مند هستید لاجرم نیاز به ps4 دارید که انحصاری هاش فوق العاده هستند و قابل قیاس با xbox one و pc نیستند از لحاظ محتوا و گیم پلی...

اما اگر به بازی های استراتژیک و یا شوتر آنلاین مثل پابجی یا کانتر و کالاف علاقه دارید پیشنهادم pc هست ...

xbox one هم به نظرم بیشتر به درد انحصاری بازهای ریسینگ و یه سری شوترهای خاص میخوره که چون خودم به انحصاری های اکس باکس علاقه خاصی ندارم بهش کاری ندارم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...