رفتن به مطلب

کدوم هارددیسک خوبه

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید در مورد اینکه کدوم هارد خوبه و خرابی کمتری داره و سرعتشم خوبه ممنونن.

seagate skyhawk

seagate barcuda

toshiba

western digital blue

ظرفیت همشون 1ترا هست

بنظر خودم توشیبا خرابی کمتری داشته و نظرات نسبت بهش مثبت تره و قیمتش مناسب تره خواستم نظر شما هم بدونم مرسی

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، koala گفته است :

سلام دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید در مورد اینکه کدوم هارد خوبه و خرابی کمتری داره و سرعتشم خوبه ممنونن.

seagate skyhawk

seagate barcuda

toshiba

western digital blue

ظرفیت همشون 1ترا هست

بنظر خودم توشیبا خرابی کمتری داشته و نظرات نسبت بهش مثبت تره و قیمتش مناسب تره خواستم نظر شما هم بدونم مرسی

درود

اول دنبال HGST یا همون هیتاچی بگردین

نبود توشیبا عالیه

بعد سیگیت

لینک به دیدگاه

سری seagate barcuda وwestern digital blue  انتخاب مناسبی هستند البته خودم سری toshiba 2t دارم چند ساله داره کار میکنه واقعا عالیه

لینک به دیدگاه

segate barcuda رو من دارم عمرش کمه به گفته بعضیا اما سرعتش عالیه و شمارو تنها نمی گذاره :14_relaxed:

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، SaeedReDLiNe گفته است :

segate barcuda رو من دارم عمرش کمه به گفته بعضیا اما سرعتش عالیه و شمارو تنها نمی گذاره :14_relaxed:

بله چون من کیسم  همش تکون میخوره و کلا زیاد ضربه میخوره میخواستم به این زودیا خراب نشه ...
توشیبا سرعتش خیلی از بارکودا کمتره ؟؟؟

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، unhappy گفته است :

سری seagate barcuda وwestern digital blue  انتخاب مناسبی هستند البته خودم سری toshiba 2t دارم چند ساله داره کار میکنه واقعا عالیه

میگن wd blue امار خرابی زیادی داره مثل بارکودا بنظرتون توشیبا بگیرم یا بارکودا

لینک به دیدگاه

در 31 دقیقه قبل، Javadmpower گفته است :

درود

اول دنبال HGST یا همون هیتاچی بگردین

نبود توشیبا عالیه

بعد سیگیت

از نظر سرعت بنظرت toshiba مناسبه یا نسبت به بقیه کمتره ؟؟؟

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، koala گفته است :

میگن wd blue امار خرابی زیادی داره مثل بارکودا بنظرتون توشیبا بگیرم یا بارکودا

تو youtube یه سرچ بزنید همه چیز دستتون میاد

لینک به دیدگاه

من خودم دوتا باراکودا 1ترادارم راضیم وسرعت هم عالی وخوب.یکی 5ماه ویکی دیگه 6ساله داره کار میکنه بدون نویز ودردسر.

لینک به دیدگاه

باسلام خدمت استارتر گرامی

دوست عزیز اگه بتونی هیتاچی گیر بیاری دیگه مشکلی از بابت هارد دیسک نخواهی داشت چون واقعا در مقابل ضربه بادوام هستند و سرعت بالایی هم دارند در کل من هیتاچی رو پیشنهاد میکنم با اینکه پیدا کردنش سخته ولی ارزششو داره اما اگه نتونستی پیدا کنی من هارد توشیبا رو پیشنهاد میکنم.

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، koala گفته است :

از نظر سرعت بنظرت toshiba مناسبه یا نسبت به بقیه کمتره ؟؟؟

توشیبا سرعتش عالیه

ولی باراکودا خیلی جالب نیست

اسکای هاوک رو تست نکردم

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، koala گفته است :

بله چون من کیسم  همش تکون میخوره و کلا زیاد ضربه میخوره میخواستم به این زودیا خراب نشه ...
توشیبا سرعتش خیلی از بارکودا کمتره ؟؟؟

سلام دوست عزیز، 

اگر ضربه پذیری برات مهمه این بررسی تصویری رو نگاه کن: https://forum.lioncomputer.ir/index.php?/videos/view-45-%d8%aa%d8%b3%d8%aa-%d8%b6%d8%b1%d8%a8%d9%87-%d9%be%d8%b0%db%8c%d8%b1%db%8c-%d9%87%d8%a7%d8%b1%d8%af%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%a7%d9%84-%d8%a8%d9%87-%d8%b3%d8%a8%da%a9-%d9%84%db%8c%d9%88%d9%86-%da%a9%d8%a7%d9%85%d9%be/ 

(همه کار با هاردها میکنن، نتیجش خیلی جالبه)

بر اساس نیازت، هارد تهیه کن، برای مصارف خانگی و گیم و آرشیو فایل، هارد سیگیت بارکودا یا وسترن دیجیتال آبی تهیه کن (بین این دو، سیگیت بارکودا بهتر بوده)

من تا به حال، چیزی از بد بودن هاردهای سیگیت نشنیدم، فقط چند مدت پیش دوستان در فروم تاپیکی زدن، با این مزمون، که نسل جدید هاردهای سیگیت که وارد ایران شده، زیاد جالب نیست .

سیگیت اسکای هاک، برای آرشیو ویدیوهای ضبطی دوربین های مدار بسته استفاده میشه (وسترن دیجیتال بنفش هم برای همین منظوره)

کلا اگه میخوای با هاردهای سیگیت بیشتر آشنا بشنی این ویدیو رو ببین: http://www.shahrsakhtafzar.com/fa/review/storage/15806-seagate-skyhawk-10tb-hdd-review 

من تجربه استفاده از هاردهای توشیبا رو نداشتم، بعضی از دوستان اهل فن میگن: پر سر و صدا است ولی بعضی ازش خیلی تعریف میکنن .

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، alimogharehabed گفته است :

من خودم دوتا باراکودا 1ترادارم راضیم وسرعت هم عالی وخوب.یکی 5ماه ویکی دیگه 6ساله داره کار میکنه بدون نویز ودردسر.

والا خودمم seagate داشتم و میدونم سرعتش بالاست . الانم با سلامت 0 درصد دارم تایپ میکنم . سلامتش 0 اع از بس ضربه خورده ولی باز سرعتش عالیه .

ویرایش شده توسط koala
لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، Chabouk گفته است :

باسلام خدمت استارتر گرامی

دوست عزیز اگه بتونی هیتاچی گیر بیاری دیگه مشکلی از بابت هارد دیسک نخواهی داشت چون واقعا در مقابل ضربه بادوام هستند و سرعت بالایی هم دارند در کل من هیتاچی رو پیشنهاد میکنم با اینکه پیدا کردنش سخته ولی ارزششو داره اما اگه نتونستی پیدا کنی من هارد توشیبا رو پیشنهاد میکنم. ?

خیلی ممنون

بنده هیتاچی داشتم روی لپتاپم و با یه ضربه سلامتش بعد بدسکتورگیری شد 60 درصد . ولی از نظر سرعت بنظرم هیتاچی خیلی خوبه روی لپتاپم و کم نیاورده . والا گیر نیاوردم توشیبا رو سفارش دادم خدا کنه سر و صدای زیادی نداشته باشه

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، Javadmpower گفته است :

توشیبا سرعتش عالیه

ولی باراکودا خیلی جالب نیست

اسکای هاوک رو تست نکردم

بله تو سایت های خارجی هم دیدم که سرعتش از بارکودا بیشتر بود ولی از نظر سروصدا ایشالا که کم صدا باشه

ویرایش شده توسط koala
لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، محمد برخوردار گفته است :

سلام دوست عزیز، 

اگر ضربه پذیری برات مهمه این بررسی تصویری رو نگاه کن: https://forum.lioncomputer.ir/index.php?/videos/view-45-%d8%aa%d8%b3%d8%aa-%d8%b6%d8%b1%d8%a8%d9%87-%d9%be%d8%b0%db%8c%d8%b1%db%8c-%d9%87%d8%a7%d8%b1%d8%af%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%a7%d9%84-%d8%a8%d9%87-%d8%b3%d8%a8%da%a9-%d9%84%db%8c%d9%88%d9%86-%da%a9%d8%a7%d9%85%d9%be/ 

(همه کار با هاردها میکنن، نتیجش خیلی جالبه)

بر اساس نیازت، هارد تهیه کن، برای مصارف خانگی و گیم و آرشیو فایل، هارد سیگیت بارکودا یا وسترن دیجیتال آبی تهیه کن (بین این دو، سیگیت بارکودا بهتر بوده)

من تا به حال، چیزی از بد بودن هاردهای سیگیت نشنیدم، فقط چند مدت پیش دوستان در فروم تاپیکی زدن، با این مزمون، که نسل جدید هاردهای سیگیت که وارد ایران شده، زیاد جالب نیست .

سیگیت اسکای هاک، برای آرشیو ویدیوهای ضبطی دوربین های مدار بسته استفاده میشه (وسترن دیجیتال بنفش هم برای همین منظوره)

کلا اگه میخوای با هاردهای سیگیت بیشتر آشنا بشنی این ویدیو رو ببین: http://www.shahrsakhtafzar.com/fa/review/storage/15806-seagate-skyhawk-10tb-hdd-review 

من تجربه استفاده از هاردهای توشیبا رو نداشتم، بعضی از دوستان اهل فن میگن: پر سر و صدا است ولی بعضی ازش خیلی تعریف میکنن .

خیلی ممنون  از توضیحاتتون

فردا که اومد نتیجه رو میگم پر سر صدا هست یا خیر

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...