رفتن به مطلب

انتخاب رم مناسب با سیستم رایزن 1800x

Recommended Posts

سلام دوستان سیستم من رایزن 1800x هستش و مشکل رم دارم و میخوام رم مناسب واسش تهیه کنم

سوالی که خیلی ذهن منو درگیر کرده اینکه رمهایی که توی لیست QVL مادربرد هستند رو تهیه کنم یا رمهایی که برای رایزن بهینه شدن رو بگیرم؟

مثلا این رم واسه AMD ساخته شده: AMD Edition EVO X 16GB 8GBx2 RGB 3000Mhz CL16

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، Gh-Moradi گفته است :

سلام دوستان سیستم من رایزن 1800x هستش و مشکل رم دارم و میخوام رم مناسب واسش تهیه کنم

سوالی که خیلی ذهن منو درگیر کرده اینکه رمهایی که توی لیست QVL مادربرد هستند رو تهیه کنم یا رمهایی که برای رایزن بهینه شدن رو بگیرم؟

مثلا این رم واسه AMD ساخته شده: AMD Edition EVO X 16GB 8GBx2 RGB 3000Mhz CL16

سلام مرادی جان، 

مگر این رم، داخل لیست QVL کراسهیر هیرو نیست ؟

(این رم حدود صد تومن، کاهش قیمت داشته، خیلی خوبه، البته جای تعجب داره)

ویرایش شده توسط محمد برخوردار
لینک به دیدگاه

سلام محمد جان خوبی داداش؟ نه متاسفانه این رم رو توی لیست QVL ندیدم

نظر خودم اینکه رمهایی تهیه کنم که واسه رایزن بهینه شدن مثل همون گیل که لینکشو فرستادم

اما دوست دارم نظر دوستان دیگه هم بشنوم

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اگه گیل ایوو اکس مدنظرتون هست باید بگم این نسخه AMD edition هم همونه فقط رنگ هیت‌سینکش رو عوض کردن...

و اینکه برای رایزن اگه بتونید رم با لیتنسی 15 و یا بهتر بگیرید به نظرم بهتره.

لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، Amin_CA گفته است :

دوست عزیز اگه گیل ایوو اکس مدنظرتون هست باید بگم این نسخه AMD edition هم همونه فقط رنگ هیت‌سینکش رو عوض کردن...

و اینکه برای رایزن اگه بتونید رم با لیتنسی 15 و یا بهتر بگیرید به نظرم بهتره.

ممنونم دوست عزیز بابت نظرتون. سیستم شما رایزن هست؟

اما من فکر نمیکنم این همون رم باشه و فقط هتسیکشون رو عوض کرده باشن مگر اینکه مستندی در این رابطه وجود داشته باشه

من رم با تاخیر 15 هم تست کردم روی سیستم اما پایدار نبوده و جایی هم ندیدم که بگن هرچه تاخیر کمتر باشه واسه رایزن بهتره

ویرایش شده توسط Gh-Moradi
لینک به دیدگاه

فقط به QVL توجه کن , بقیه اش فقط تبلیغه و بس , توی فروم tomshardware یه کاربری بود از همین AMD ادیشن گرفته بود نمی تونست روی 3000 پایدارش کنه مجبور شده بود روی 2133 کار کنه

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Gintama گفته است :

فقط به QVL توجه کن , بقیه اش فقط تبلیغه و بس , توی فروم tomshardware یه کاربری بود از همین AMD ادیشن گرفته بود نمی تونست روی 3000 پایدارش کنه مجبور شده بود روی 2133 کار کنه

ممنونم از نظرتون ولی آخه مگه میشه شرکت به اون بزرگی فقط یه برچسب ادیشن بزنه رو رم درصورتیکه همون رمه؟ من که نمیتونم اینو قبول کنم

جی اسکیل هم واسه رایزن رم تولید کرده ولی توی بازار ایران هنوز وارد نشده و از همه مهمتر توی لیست QVL هم خبری از این رمها نیست

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، Gh-Moradi گفته است :

ممنونم از نظرتون ولی آخه مگه میشه شرکت به اون بزرگی فقط یه برچسب ادیشن بزنه رو رم درصورتیکه همون رمه؟ من که نمیتونم اینو قبول کنم

جی اسکیل هم واسه رایزن رم تولید کرده ولی توی بازار ایران هنوز وارد نشده و از همه مهمتر توی لیست QVL هم خبری از این رمها نیست

بنده هم نگفتم یکی هست فقط گفتم روی اون سرعتی که ادعا کرده پایدار نیست , البته اون رمی که اون شخص استفاده کرده بود توی عکسش زده بود Ryzen Edition حالا نمی دونم با AMD edition مدل متفاوتی هست یا نه

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، Gh-Moradi گفته است :

سلام محمد جان خوبی داداش؟ نه متاسفانه این رم رو توی لیست QVL ندیدم

نظر خودم اینکه رمهایی تهیه کنم که واسه رایزن بهینه شدن مثل همون گیل که لینکشو فرستادم

اما دوست دارم نظر دوستان دیگه هم بشنوم

رم تبلیغاتی و این جریانات نیست، سازگاری رم با پلتفرم های رایزن، رو طوری که من متوجه شدم، به یک عامل و دو مسئله نیست، مادربرد، رم، تک یا دوکاناله بودن رم، ویندوز، درایور و ... 

اگر فردی، میخواد، در مورد، سازگاری رم با پلتفرم های رایزن نظری بده، فقط ی مطلبی رو نقل قول نکنه، با دلیل و مدرک و کاملاً واضح شرح بده (به دوستانی که بررسی های سطح نت رو انجام میدن، پیشنهاد دادم، که برای این موضوع یک بررسی کامل و جامع ترتیب بدن) 

مرادی جان، در مورد این رم ها، به بخش فنی لیون تماس بگیر و مسئله رو مطرح کن، و موضوع رو هم داخل همین تاپیک به اشتراک بزار. اگر مادربرد این رمهارو پشتیبانی نمیکنه، به نظرم رم از برند جی اسکیل تهیه کن، ی سر و گردن از بقیه بالاتره. (خصوصاً برای سیستم رده بالای شما)

لینک به دیدگاه

سازگاری رم با رایزن ها فقط و فقط رابطه ای هست بین مدل چیپست مادربرد , مدل پردازنده (در موارد خاص) و حجم رم ها و تعداد ماژول , ربطی به درایور و ویندوز و ... نداره , و اون پارامترهایی که خدمتت عرض کردم رو فقط و فقط میتونی توی QVL هر مادربردی پیدا کنی , اگر برای فهمیدن پارامترهای QVL مشکلی بود بنده و سایر دوستان در خدمتتون هستیم , شما بفرمایید که مدل مادربردتون چی هست و چه حجمی رم با چه سرعتی مد نظر دارین تا عرض کنم چیکار باید بکنید

ویرایش شده توسط Gintama
لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، محمد برخوردار گفته است :

رم تبلیغاتی و این جریانات نیست، سازگاری رم با پلتفرم های رایزن، رو طوری که من متوجه شدم، به یک عامل و دو مسئله نیست، مادربرد، رم، تک یا دوکاناله بودن رم، ویندوز، درایور و ... 

اگر فردی، میخواد، در مورد، سازگاری رم با پلتفرم های رایزن نظری بده، فقط ی مطلبی رو نقل قول نکنه، با دلیل و مدرک و کاملاً واضح شرح بده (به دوستانی که بررسی های سطح نت رو انجام میدن، پیشنهاد دادم، که برای این موضوع یک بررسی کامل و جامع ترتیب بدن) 

مرادی جان، در مورد این رم ها، به بخش فنی لیون تماس بگیر و مسئله رو مطرح کن، و موضوع رو هم داخل همین تاپیک به اشتراک بزار. اگر مادربرد این رمهارو پشتیبانی نمیکنه، به نظرم رم از برند جی اسکیل تهیه کن، ی سر و گردن از بقیه بالاتره. (خصوصاً برای سیستم رده بالای شما)

محمد جان بله حتما با لیون مشورت میکنم قطعا تاثرگذاره

تمام صحبت‌ها صحیح اما بازم ذهنم درگیره که شرکت گیل و حتی خود این جی اسکیل هم رم‌های سازگار با AMD تولید کرده و سفارش کردن که حتما از محصولات AM4 در این زمینه استفاده کنید درصورتیکه رم های معمولی جی اسکیل با سیستم AMD سازگاری نسبتا خوبی دارند. پس حتما باید یک تفاوتی بین اونها وجود داشته باشه و منم دنبال اون تفاوته هستم. من توی منزل سه کیت رم دو کاناله دارم که دوتاش گیل و یکیش جی اسکیل هست که بهترین سازگاری رو فعلا جی اسکیل داشته تا الان، البته اونم پایدار نیست و فقط روی فرکانس 2133 پایداره و غیر از اون سیستم دچار اختلال میشه

این لینک رو بررسی کنید: http://www.geil.com.tw/news/show/id/120

همچنین این لینک رو: https://www.gskill.com/en/product/f4-3200c14q-32gfx

اینکه برخی دوستان میگن جنبه تبلیغاتی داره من فکر میکنم صحیح نیست چون هم از لحاظ سخت‌افزاری و هم از لحاظ نرم‌افزاری تفاوتهایی وجود داره

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Gh-Moradi گفته است :

محمد جان بله حتما با لیون مشورت میکنم قطعا تاثرگذاره

تمام صحبت‌ها صحیح اما بازم ذهنم درگیره که شرکت گیل و حتی خود این جی اسکیل هم رم‌های سازگار با AMD تولید کرده و سفارش کردن که حتما از محصولات AM4 در این زمینه استفاده کنید درصورتیکه رم های معمولی جی اسکیل با سیستم AMD سازگاری نسبتا خوبی دارند. پس حتما باید یک تفاوتی بین اونها وجود داشته باشه و منم دنبال اون تفاوته هستم. من توی منزل سه کیت رم دو کاناله دارم که دوتاش گیل و یکیش جی اسکیل هست که بهترین سازگاری رو فعلا جی اسکیل داشته تا الان، البته اونم پایدار نیست و فقط روی فرکانس 2133 پایداره و غیر از اون سیستم دچار اختلال میشه

این لینک رو بررسی کنید: http://www.geil.com.tw/news/show/id/120

همچنین این لینک رو: https://www.gskill.com/en/product/f4-3200c14q-32gfx

اینکه برخی دوستان میگن جنبه تبلیغاتی داره من فکر میکنم صحیح نیست چون هم از لحاظ سخت‌افزاری و هم از لحاظ نرم‌افزاری تفاوتهایی وجود داره

این گیل و جی اسکیلی که دارید تو لیست QVL  مینبوردتون هست؟ مدل دقیق مینتون چیه؟

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، Gintama گفته است :

سازگاری رم با رایزن ها فقط و فقط رابطه ای هست بین مدل چیپست مادربرد , مدل پردازنده و حجم رم ها و تعداد ماژول , ربطی به درایور و ویندوز و ... نداره , و اون پارامترهایی که خدمتت عرض کردم رو فقط و فقط میتونی توی QVL هر مادربردی پیدا کنی , اگر برای فهمیدن پارامترهای QVL مشکلی بود بنده و سایر دوستان در خدمتتون هستیم , شما بفرمایید که مدل مادربردتون چی هست و چه حجمی رم با چه سرعتی مد نظر دارین تا عرض کنم چیکار باید بکنید

ممنون میشم هر کمکی از دستتون برمیاد دریغ نکنید

مادربرد بنده: ROG CROSSHAIR VI HERO

سی‌پی‌یو هم رایزن 1800x

رم 16 گیگ واسه نیاز من کافیه و فرکانسش زیاد مهم نیست حتی 2400 هم قانعم

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، Gh-Moradi گفته است :

ممنون میشم هر کمکی از دستتون برمیاد دریغ نکنید

مادربرد بنده: ROG CROSSHAIR VI HERO

سی‌پی‌یو هم رایزن 1800x

رم 16 گیگ واسه نیاز من کافیه و فرکانسش زیاد مهم نیست حتی 2400 هم قانعم

این لیست QVL شماست :
http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/SocketAM4/CROSSHAIR-VI-HERO/C6H_C6HWifi_DRAM_QVL_AMD_Ryzen_Processors.pdf?_ga=2.169971808.131767721.1519462944-1291188044.1514961237

شما ترجیحا باید رم هایی رو انتخاب کنی که به صورت  8x2 هستن , تک ماژول هم میتونی انتخاب کنی ولی توصیه میشه برای رایزن حداقل از دو کانال استفاده کنی 

به عنوان مثال توی ردیف اول برای رم هایی با فرکانس 3200 نوشته :
G.SKILL F4-3200C14D-16GVR 16GB(8GB*2) SS 14-14-14-34 1.35V 
ستون اول نام برند هست , ستون بعدی مدل دقیق , ستون سوم میگه به صورت دو ماژل 8 گیگ هست , ستون بعدی میگه این نوع رم سینگل ساید هست یعنی فقط یک طرف هر ماژول چیپست های حافظه وجود داره , بعد تایمنگ رو نوشته و بعدی ولتاژ رو (برای ست کردن دستی) , قسمت آخر DIMM گفته این نوع رو رو فقط به صورت دو کانل میتونی استفاده کنی روی این سرعت
حالا شما باید بگردی ببینی لیون یا هر فروشگاه دیگری کدوم از موارد این لیست رو موجود داره و همونو باید بخری , فکر میکنم مادربرد شما Vboot هم داره به همین خاطر خیلی بهتر میتونید فرکانس رمتون رو پایدار کنید 

یه نکته دیگه هم اینه که فقط اونایی که توی پرانتز (XMP) جلوشون هست به صورت اتوماتیک با xmp ست میشن و بقیه موارد به احتمال قوی نیاز به تنظیم دستی دارن که البته کار سختی هم نیست چون نهایتا ولتاژ دستی می خواد که کار پیچیده ای نیست

ویرایش شده توسط Gintama
لینک به دیدگاه

درود دوست عزيز

توصيه ميکنم اين تاپيک رو مطالعه بفرمائين:

لینک به دیدگاه

مرادی تو 1800 داری یا کراسهیر بعد سر مودم با من چونه میزنی ؟ عجب!

منم 1700x دارم با کراسهیر و یه جفت ترایدنت زی ار جی بی انداختم عالی کار می کنه کاملا بدون مشکل! 

ترایدنت بگیر اصلا گیل میل نگیر که مزخرفه . 

لینک به دیدگاه

در در 1396/12/08, 10:57:42، VansForeveeeee گفته است :

مرادی تو 1800 داری یا کراسهیر بعد سر مودم با من چونه میزنی ؟ عجب!

منم 1700x دارم با کراسهیر و یه جفت ترایدنت زی ار جی بی انداختم عالی کار می کنه کاملا بدون مشکل! 

ترایدنت بگیر اصلا گیل میل نگیر که مزخرفه . 

دوست گلم بحث پ.خ مربوط به همونجا هستش من الان چهارتا مودم دارم!

اما من هنوزم نظرم روی گیل ادیشن هستش چون یک تیم روی این پروژه کار کردن و به من و شما پیشنهاد میدن که برای AMD از این رمها استفاده کنید.

راستی بیا پ.خ یه کار کوچولو باهات داشتم. ممنونم

لینک به دیدگاه

با احترام به نظر همه دوستان ولی من هنوزم نظرم روی رم‌های بهینه شده واسه رایزن هست

دیشب نه پریشب رمهای ای‌ام‌دی ادیشن گیل رو از لیون خریداری کردم ولی متاسفانه هنوز به دستم نرسیدن (اصلا انتظار نداشتم)

خیلی دوست دارم ببینم پایداری سیستم با این رمها چطوره. اگه اوکی بود حتما یک کیت رم چهار کاناله جی اسکیل ای‌ام‌دی ادیشن رو از آمازون سفارش میدم چون تو فروشگاهای ایران ندیدم

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Gh-Moradi گفته است :

با احترام به نظر همه دوستان ولی من هنوزم نظرم روی رم‌های بهینه شده واسه رایزن هست

دیشب نه پریشب رمهای ای‌ام‌دی ادیشن گیل رو از لیون خریداری کردم ولی متاسفانه هنوز به دستم نرسیدن (اصلا انتظار نداشتم)

خیلی دوست دارم ببینم پایداری سیستم با این رمها چطوره. اگه اوکی بود حتما یک کیت رم چهار کاناله جی اسکیل ای‌ام‌دی ادیشن رو از آمازون سفارش میدم چون تو فروشگاهای ایران ندیدم

مرادی جان، مبارک باشه. (رمهای فعلی که رو سیستممه، از newegg برام سفارش دادن، تا رسید دستم، خیلی خرج برداشت)

آقا به دستت رسید، حتماً ی تست بگیر و نتیجش رو در همین تاپیک اعلام کن . 

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Gh-Moradi گفته است :

دوست گلم بحث پ.خ مربوط به همونجا هستش من الان چهارتا مودم دارم!

اما من هنوزم نظرم روی گیل ادیشن هستش چون یک تیم روی این پروژه کار کردن و به من و شما پیشنهاد میدن که برای AMD از این رمها استفاده کنید.

راستی بیا پ.خ یه کار کوچولو باهات داشتم. ممنونم

نظرت محترم و در عین حال اشتباهه چون رم های گیل کیفیت معمولی و RGB های خیلی زشتی دارن تا جایی که خاموش باشه بهتره ولی جی اسکیل فوق العاده زیباست و تو کیس من که گلس هست به شدت خودنمایی می کنه! 

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، VansForeveeeee گفته است :

نظرت محترم و در عین حال اشتباهه چون رم های گیل کیفیت معمولی و RGB های خیلی زشتی دارن تا جایی که خاموش باشه بهتره ولی جی اسکیل فوق العاده زیباست و تو کیس من که گلس هست به شدت خودنمایی می کنه! 

خب این بیشتر سلیقه شماست ولی اون نظر کارشناسی شده شرکت گیل هست ?

اما از نظر نورپردازی موافقم اصلا حرفه‌ای نیستند خیلی مبتدی ساخته شدن

لینک به دیدگاه

در در 1396/12/09, 21:52:45، Gh-Moradi گفته است :

خب این بیشتر سلیقه شماست ولی اون نظر کارشناسی شده شرکت گیل هست 1f605.png

اما از نظر نورپردازی موافقم اصلا حرفه‌ای نیستند خیلی مبتدی ساخته شدن

خب ظاهرا که رم ها بدستون رسیده و دارید استفاده می کنید دوست عزیز...

خب حالا نتیجه چی شد و به کجا رسید؟؟؟!!

خدا خیرتون بده ، یه موضوعی رو که شروع می کنید تا ته برسونیدش و نتیجه رو  بذارید اینجوری هم برای دیگران مفیده  و مورد استفاده قرار میگیره و هم ادای احترامه و هم یه جور قدردانی از کسانیه که تو رفع مشکل شما رو همراهی کردند...

دوستان خواهشا این حرکت رو فرهنگ سازی و تبدیل به فرهنگش کنید ...

با تشکر و موفق باشید.

ویرایش شده توسط DPSYS
لینک به دیدگاه

در 58 دقیقه قبل، DPSYS گفته است :

خب ظاهرا که رم ها بدستون رسیده و دارید استفاده می کنید دوست عزیز...

خب حالا نتیجه چی شد و به کجا رسید؟؟؟!!

خدا خیرتون بده ، یه موضوعی رو که شروع می کنید تا ته برسونیدش و نتیجه رو  بذارید اینجوری هم برای دیگران مفیده  و مورد استفاده قرار میگیره و هم ادای احترامه و هم یه جور قدردانی از کسانیه که تو رفع مشکل شما رو همراهی کردند...

دوستان خواهشا این حرکت رو فرهنگ سازی و تبدیل به فرهنگش کنید ...

با تشکر و موفق باشید.

بله به دستم رسیدن ولی متاسفانه رم‌ها رو اشتباهی فرستادن وگرنه فیدبکش رو اینجا میزاشتم و ممنونم از شما برای پیگیری این مطلب

اینم لینکش: https://forum.lioncomputer.ir/index.php?/topic/52892-انتقادهای-تند-و-تیز-و-ملایم-شما-در-این-تاپیک/&do=findComment&comment=1008702

لینک به دیدگاه

بالاخره رمها به دستم رسیدن و تست کردم پایداری و سرعت بوت سیستم خیلی بهتر شد و دیگه خبری از ارورهای الکی و هنگ کردن نیست

اورکلاک هم انجام دادم بخوبی روی فرکانس 3000 بالا میاد و پایداری خوبی هم دارن درکل راضی هستم و به دوستان هم پیشنهاد میدم رمهایی تهیه کنید که برای رایزن بهینه شدن. یه چیزی هم بگم که این رمها توی لیست QVL مادربرد نبودن اما میبینید که بدون هیچ مشکلی دارن جواب میدن

cpu.jpg

main.jpg

ram.jpg

ram+.jpg

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Gh-Moradi گفته است :

مرادی عزیز، سلام، مبارک باشه. خدا خیرت بده، دمت گرم ایولا (انصافا خیال منم راحت شد)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...