رفتن به مطلب

Recommended Posts

با سلام خدمت همه دوستان گل لیونی :$

همونطور که از عنوان تاپیک مشخص هست قصد فروش یک عدد کیس Deepcool Dukase V2، دو عدد فن Cougar Vortex 120 و یک خنک کننده Deepcool Iceblade Pro V2 رو دارم. فقط باید نکاتی رو در مورد فروش این قطعات ذکر کنم. کیس ذکر شده متعلق به سیستم خودم هست و بصورت پیش فرض یک فن روی کیس نصب بود که من 2 عدد فن دیگه هم در سقف کیس نصب کردم منتهی توی یه پروسه تمیز کاری که داشتم پیچ های فن که بصورت لاستیکی هستند (برای جلوگیری از ایجاد نویز) آسیب دیدند و مجبور شدم با پیچ های معمولی تعویض ـشون کنم.

مورد دوم اینکه درب بالایی سقف کیس توی بار (زمانی که کیس رو از لیون خریدم) آسیب دید و یکی از پایه هاش شکست البته چیزی نیست که به چشم بیاد یا باعث لق شدن زیاد درب بالایی کیس بشه اما با توجه به این مورد مقدار قابل توجهی از هزینه کیس کم میشه و به علاوه فن ها به فروش خواهد رسید.

قیمت و مشخصات محصولات به شرح زیر:

قیمت  برای کیس + 2 عدد فن Cougar Vortex 

لینک محصول:

https://....ir/case-deepcool-dukase-v2

https://....ir/case-fan-cougar-vortex-cf-v12hpb-1500rpm-pwm-120mm

فروخته شد

قیمت خنک کننده Iceblade Pro V2

130،000 تومان

https://....ir/cpu-cooler-deepcool-ice-blade-pro-v2

20180308_140618.thumb.jpg.dcc1455c5f683cbb245478ef497d82a3.jpg20180308_140757.thumb.jpg.fe9f9a2b57143ffce5f4d7f70db676e5.jpg

نکات کلی:

1-محصولات از همه لحاظ چه فنی چه ظاهری سالم می باشد و بدون مشکل است، به جز موردی که برای کیس ذکر شد.

2- تمامی متعلقات هر  محصول درون باکس ها قرار دارند و هیچ کم و کسری نخواهند داشت.

3- دوستان قیمت های پایین تر از قیمت درج شده رو لطفا در پیام خصوصی ذکر و در صورت هماهنگی در تاپیک اعلام کنند.

4- تاپیک فقط بصورت فروش هست و قطعات به اولین پیشنهاد فروخته خواهند شد.

5- هزینه ارسال به عهده خریدار عزیز می باشد.

6- وضعیت فروش کالا بصورت واریز و سپس ارسال می باشد، برای دوستان باتجربه انجمن امکان ارسال کالا، تست و سپس دریافت وجه مقدور می باشد.

7- تمامی قطعات امکان 24 ساعت تست خواهند داشت، که خریدار محترم از سالم بودن و نبود ایرادی در قطعات اطمینان حاصل را داشته باشد.

ویرایش شده توسط Ruby
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
  • ارسال 58
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

سلام

تمیزی کیس در چه حدیه؟ منظورم خط و خش هست

فن ها بدون صدا هست الان یا نه؟

ویرایش شده توسط mohsen6281
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، mohsen6281 گفته است :

سلام

تمیزی کیس در چه حدیه؟

فن ها بدون صدا هست الان یا نه؟

سلام خدمت دوست عزیزم :$

از نظر تمیزی کیس مشکلی نداره و تنها همون مورد شکستگی که توی عکس هم مشخص هست در زمان ارسال کالا اتفاق افتاده. در مورد صدای فن ها باید بگم به دلیل استفاده از پیچ های معمولی در زمان بسته بودن درب بالای کیس مقداری نویز ایجاد می کنند.

لینک به دیدگاه

هزینه ارسال کیس به همراه فن ها به عهده بنده می باشد، این پیشنهاد فقط تا فردا شب برقرار خواهد بود.

لینک به دیدگاه

کیس توسط یکی از دوستان رزرو شده، در حال هماهنگی های لازم هستیم.

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

کیس به دوست عزیزم @sarab.mr فروخته شد. خنک کننده همچنان موجوده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...