رفتن به مطلب

مشکل لگ زدن بازی

Sigmund
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام وقت بخیر

من به تازگی یک گرافیک  GTX 750 خریدم، اما روی بازی ها مشکل داره، مثلا توی واچ داگز لگ میزنه، جالبه که من چند ماه پیش یه گرافیک GTX 550 ti داشتم و تو واچ داگز اصلا مشکلی نداشت

قطعاتم هیچ تغییری نکرده، فقط گرافیک عوض شده که باید قوی تر میشد، اما ضعیف تر شده، من گرافیک GTX 750 ام رو هم با 3dmark هم تست کردم، کاملا سالم بود، بهش امتیاز قابل قبولی هم داد (از امتیازی که به گرافیک قدیمیم یعنی 550ti  داده بود خیلی بیشتر بود)

احساس میکنم هاردم مشکل داره، به نظرتون میتونه مشکل از هارد باشه؟

لینک به دیدگاه

اول یک عکس از GPUZ بزار. چون من دیدم توی همین فروم که بحث شده بعضی مارک ها تقلبی هستن و 750 هم یکی از مدل هایی هست که جزشون هست. یعنی در واقع 750 نیستن و چیپ یک مدل پایین تر رو قالب کردن به جای GTX 750ti

اگر این مورد نیست و کارت شما اصل هست یکبار درایور گرافیک رو پاک کن و یک نسخه جدید یا همون نسخه ای که داری رو دوباره نصب کن.

یک مورد دیگه که به ذهنم میرسه اینه که بازیها معمولا وقتی یک قطعه بخصوص کارت گرافیک تغییر کنه تنظیمات گرافیکیشون رو با کارت جدید تغییر میدن. چک کن ببین تنظیمات گرافیکی نسبت به وقتی که 550 داشتی تغییر نکرده باشه.

و اخرین مورد اینکه مطمئن شو مصرف برق گرافیک جدید در حدی هست که پاور شما بتونه تامین کنه.

ویرایش شده توسط @حامد@
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...