رفتن به مطلب

راهنمایی برای مود بایوس rx570

Recommended Posts

سلام دوستان. 
در مورد مد بایوس کارت ایسوس rx 570 EX 4gb به یه مشکلی برخوردم وسوال دارم.
من با نرم افزار پولاریس بایوس رو تغییر دادم و بعد از اون کارت گرافیک رو نمی شناسه. بعد از اون که از روی بایوس اصلی به حالت اصلی برگردوندم با اینکه آپدیت کارت گرافیک رو می شناسه و نصب میشه و نرم افزار کلیمور هم گرافیک رو می شناسه اما تو device manager مدل کارت گرافیک رو به صورت کامل نمی نویسه و به جاش می نویسه RX 570 Series. می خواستم از دوستان بپرسم کسایی که این کارت یا همرده رو دارن و بایوسش رو تغییر ندادن میتونن نگاهی به دیوایس منیجر بندازن و ببینن برای اونا هم همینجوری می نویسه یا مدل کامل می نویسه ؟ ممنون از همگی .
پ.ن: یکی از دوستان فرمودن که نسخه نرم افزار پولاریسی که من استفاده کردم مشکل دار بوده و آخرین نسخه رو مورد استفاده قرار بدم تا بعد از تغییر بایوس هم کارت گرافیک من شناخته بشه. حالا امشب تست می کنم ببینم چه پیش میاد.

ویرایش شده توسط Negrasombra
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، hmasroor گفته است :

سلام

1.بعد از اولین باری که مود بایوس انجام میدید باید یه بار atikmdag-patcher رو اجرا کنید در دفعات بعد دیگه نیاز نیست.

2.کلاً کارت های AMD تو دیوایس منیجر همینطوری مینویسه برای منم نوشته RX 580 Series و تو AfterBurner هم همینو نوشته.این مشکل حساب نمیشه.

atikmdag-patcher روهم اجرا می کردم و باز هم بعد از نصبش مشکل داشتم و نه کلیمور می شناخت و نه درایور نصب بودن. به همین خاطر مجبور شدم بایوس اصلی که بکاپ گرفته بودم رو دوباره نصب کنم. یکی از دوستان گفت نسخه پولاریس مشکل داشته. من هم آخرین نسخه اش رو گرفتم و امشب تست خواهم کرد.
در مورد اونطور نوشتن مدل کارتها هم خیالم رو راحت کردی برادر. خیلی ممنون ازت.

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، hmasroor گفته است :

بعد از هر تغییری هم Restart میکنید؟

بعد مود بایوس با ATI Flash باید یه بار Restart کنید.

بعدش ویندوز بالا آمد atikmdag-patcher اجرا کنید و دوباره Restart کنید.

در آخر باید بشناسه برای من همینطوری شناخت شایدم به قول دوستتون نسخه نرم افزارتون مشکل داره.

من از فایل zip که جناب TechBaMohsen در گروه گذاشتن استفاده کردم که خوب بود.

https://goo.gl/oBUxGS

تو گروه عدد 021 یا atiflash_277 رو سرچ کنید فایلش میاد.

اتفاقا من هم دقیقا از همون نسخه استفاده می کردم که به همین مشکل برخوردم. حالا با آخرین نسخه ای که دانلود کردم هم تست می کنم. اماهر بار ریستارت نمی کردم . بعد از آپدیت بایوس ری استارت نکردم . احتمال قوی از این هم باشه. ممنون از حوصله ای که به خرج دادین.

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، hmasroor گفته است :

بعد از هر تغییری هم Restart میکنید؟

فقط یه سوال دیگه: تو نرم افزار پولاریس تو اعدادی که نشون داده میشه هم تغییراتی اعمال می کنید یا اجازه می دیدی خود نرم افزار براتون انتخاب کنه  و دیفالت اون رو می زنین رو گرافیکتون؟

لینک به دیدگاه

بله درسته برند سازنده مهم نیست. مال من hynix هست. پس سرچ می کنم و بایوس براش پیدا می کنم. واقعا ممنون از اطلاعاتی که دادین.

لینک به دیدگاه

پس در این حالت اگر بایوس رو دانلود کنیم اصلا نیازی به نرم افزار پولاریس نیست و میشه با خود نرم افزار ای تی آی بایوس ، بایوس رو زد درسته ؟

ویرایش شده توسط Negrasombra
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...