رفتن به مطلب

سوال در مورد core i3 7100

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان

قصد خرید این سی پی یو رو دارم که سری کابی لیک هست البته با مادربرد z170 اسکای لیک میخواستم ببینم این سی پی یو با ویندوز 7 سازگاره؟؟یعنی میشه روش ویندوز 7 نصب کرد؟؟

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، andromedagalaxy گفته است :

با سلام خدمت دوستان

قصد خرید این سی پی یو رو دارم که سری کابی لیک هست البته با مادربرد z170 اسکای لیک میخواستم ببینم این سی پی یو با ویندوز 7 سازگاره؟؟یعنی میشه روش ویندوز 7 نصب کرد؟؟

روی هر پردازند ه ای میشه ویندوز 7 نصب کرد!!!! فقط ممکنه با درایور ها به مشکل بر بخوری

ویرایش شده توسط Amir.s.b
لینک به دیدگاه

درود

ویندوز ۷ میشه به راحتی نصب کرد

ولی گرافیک آنبرد شما کار نخواهد کرد!

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز
بنده این cpu رو دارم
با ویندوز 7 هم مشکلی نداره
درایورها هم همگی نصب میشه(  گرافیک آنبورد هم  یه قلقی داشت و نصب شد)

لینک به دیدگاه

یعنی واقعا ویندوز 7 چه چیزی داره که ویندوز 10 نداره؟؟

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، sepehrariaee گفته است :

دقیقن

اصلا معلوم نیست چرا خیلیا نمیخان اصلا امتحان کنن ویندوز جدیدو

من الان میرم یه جا ویندوز 7 میبینم حالم بد میشه

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Javadmpower گفته است :

دقیقن

من اصلا نمیتونم باهاش کار کنم!

یه جایی باید برم مجبورم باهاش کار کنم!!!!!!! خلاصه نپرس از حالم!!

آخه یکی نیست بگه شما پردازنده ی سال 2017 میخری بعد ویندوز شش سال پیش روش نصب میکنی؟؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Javadmpower گفته است :

دقیقن

در 7 ساعت قبل، sepehrariaee گفته است :

در 5 دقیقه قبل، Amir.s.b گفته است :

من اصلا نمیتونم باهاش کار کنم!

یه جایی باید برم مجبورم باهاش کار کنم!!!!!!! خلاصه نپرس از حالم!!

آخه یکی نیست بگه شما پردازنده ی سال 2017 میخری بعد ویندوز شش سال پیش روش نصب میکنی؟؟

ویندوز 7 یه چیزی داره به نام پایداری ک ویندوز اشغال 10 نداره و فقط قیافه داره

و برای یه جای مسخره ای مثل ایران برای اشخاصی مثل برنامه نویس ها خیلی بهتر از ویندوز 10 هست و مشکلات کمتری براشون پیش میاد 

من خودم یه سیستم 2 دارم ک ویندوز 7 روش نصب کردم فقط برای کد نویسی 

لینک به دیدگاه

اصلا وین 10 غیرقابل مقایسه س قابلیت هاش

الکی که بروز نشده

ظاهرش هم‌فقط قشنگ نیست

کسی هم‌بگه 7 بهتره اصلا با 10‌درست کار نکرده و وقت نذاشته

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Javadmpower گفته است :

در 27 دقیقه قبل، hmasroor گفته است :

پایداری ینی یه کد رو مینویسی بعد از اپدیت مسخره ویندوز کدی نوشتی به فنا نره و دیگه کار نکنه چون ویندوز فایلات رو ریخته بهم 

ینی چرندیاتی مثل ویندوز دیفندر همیشه تو راحت نباشن وقتی ک از ریجیستری غیر فعلشون کردی 

1000 تا مشکل دیگه هم هست ک بخوای با 10 کار کنی داری و باید هی چیزایی مثل کامپایلر رو پاک کنی و نصب کنی تا فیکس شه و همیشه باید بک اپ بگیری از دیتا هات توی ویندوز 10 

دردسرش نمیارزه بعدم شما درک نمیکنی برای دوستمون و من و بقیه مهم نیست ایشون میخواد ویندوز 7 بزنه و به هیچ کس هیچ ربطی نداره 

اینجا تاپیک نزده ویندوز 7 نصب کنم یا 10. سوالش چیز دیگس 

شمام به کسی تاپیک زده احترام بزار و سوالشو اگر میتونی جواب بده نمیتونی هم مثل تاپیکایی ک قیمت بالا میزنن از کنارش رد شو لازم به اسپم نیست 

موفق باشید 

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، hmasroor گفته است :

نه آقا من جسارت نکردم بخوام برای شما تصمیم بگیرم اما شما جوری گفتید ویندوز 10 آشغاله خواستم بگم که اگه بخواین میشه این آشغال رو به گل و بلبل هم تبدیل کرد ^_^

درباره 1000 تا مشکلتون هم باز خودتون میدونید همونطور که گفتید به من و سایر دوستان ربطی نداره ولی درباره یکی از اون هزاران که Windows Defender بود به نظرم کل پارتیشن ها رو تو بخش Exclusions اضافه کنید دیگه نباید مشکلی باشه.

داداش بهم میریزه اونا رو اپدیت ویندوز یه داستانیه باید باشی بدونی 

ویندوز 10 برای برنامه نویسی اشغاله وگرنه من خودم برای بقیه کارام روی سیستم اصلی دارم استفاده میکنم برای بازی و هر چیز دیگه 

فقط کد نویسی ویندوز 7

لینک به دیدگاه

دوستان تاپیک داره به بیراهه کشیده میشه کسی درمورد اینکه کدوم ویندوز بهتره سوالی نکرده بود لطف کنن دوستانی ک این سی پی یو  رو دارن و ویندوز 7 نصب کردن توضیح بدن اگه با این سی پی یو تو وین 7 به مشکل برخوردن توضیح بدن ممنون از همه

لینک به دیدگاه

بعضی مادربردها برای وین 7 درایور دارن  ، بعضیا هم ظاهراً ندارن، این به تولید کننده مادربرد مربوط میشه نه سی پی یو

مادربرد من msi 250 pro میباشه و درایور گرافیک ویندوز 7 داره، البته من نصب نکردم. از سایت مادربرد چک کنید درایور داره یا نه ، به همین راحتی.

ویرایش شده توسط Taghi
لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، Javadmpower گفته است :

اصلا وین 10 غیرقابل مقایسه س قابلیت هاش

الکی که بروز نشده

ظاهرش هم‌فقط قشنگ نیست

کسی هم‌بگه 7 بهتره اصلا با 10‌درست کار نکرده و وقت نذاشته

دقیقا اون زمان من هم میگفتم 7 خوبه.اما وقتی یه بار یکی از دوستان گفتن ویندزو جدید اومده و خوبه رفتم نصب کردم و خیلی عالی.از 4-5سال \یش بود فک کنم ازمایشیش اومد از همون مقوع تا الان 10 دارم و اصلا نمی تونم با ویندوز 7 کار کنم.

وقتی 10 باشه چه حاجت به 7 هست اخه?

ویرایش شده توسط Yasin.s
لینک به دیدگاه

درود دوستان

همانطور که جناب حسین عزیز پاسخ دادند ویندوز 10باید فقط و فقط با پارتیشن Gpt و نوع بوت UEFIنصب بشه.

بنده متوجه نمیشم چه مشکلی با برنامه نویسی تا 10دارن؟؟!! من تا به حال باهاش کلی کد زدم مشکلی ندیدم راحت کامپایل میشه .

مایکروسافت برای ویندوز7و ویندوز 8بوت لگیسی ارائه داد ولی برای  10نه! این ویندوز 10 هایی که میبینید روی بوت لگیسی نصب میشن ادیت شدن و رابط نرم افزاریشون با بایوس دستکاری شده بعید نیست خراب بشن!

قابلیت هایی مثل بوت امن (SECURE BOOT) و ... که باعث ماندگاری بیشتر ویندوز میشه فقط در بوت UEFI وجود داره!

عجیبه آدم با اینهمه قابلیت بره سراغ بوت لگیسی و ویندوز 7!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

دوست عزیز من برای تطبیق یا عدم تطبیق درایور برای ویندوز 7 نظری ندارم.

صرفا  پیشنهاد میکنم با توجه به قیمت این پردازنده یه نیم نگاهی هم به AMD Ryzen 3 2200G AM4 داشته باشین.

https://lioncomputer.ir/کامپیوتر/قطعات-اصلی/سی-پی-یو/amd/سی-پی-یو-ای-ام-دی-ryzen-3-2200g.html

لینک به دیدگاه

اصلا سمت amd نرفتم و نخواهم رفت اینتل یه چیزه دیگست امروز رفتم این سی پی یو رو خریدم.

لینک به دیدگاه

در 39 دقیقه قبل، andromedagalaxy گفته است :

اصلا سمت amd نرفتم و نخواهم رفت اینتل یه چیزه دیگست امروز رفتم این سی پی یو رو خریدم.

مبارکتون باشه . ولی آخه چرا نخواهی رفت مگه بده با همون رنج قیمت کارایی بیشتر بگیری؟?

https://technical.city/en/cpu/Ryzen-3-2200G-vs-Core-i3-7100

--------------------

http://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i3-7100-vs-AMD-Ryzen-3-2200G/3891vsm441832

لینک به دیدگاه

اصلا با amd حال نمیکنم نکه من میلیونها نفر در دنیا باهاش حال نمیکنن??? کلا اینتل و انویدیا پیشتازن تو سی پی یو و گرافیک...بعدم بخری صاحب اول اخرش خودتی

لینک به دیدگاه

دوست عزیز سری کبی لیک هیچ اشکالی در ویندوز 7 نداره و درایور هاش هم نصب میشه با یه ترفند ساده .

لینک به دیدگاه

سلام

من تعجب می کنم چرا باید مشکل داشته باشه!

هفته پیش یه سیستم بستم برای کارهای حسابداری و مدیا

درایور ها مثل هلو نصب شدن و بدون مشکل دارن کار می کنن.

لینک به دیدگاه

دوستان روی این سی پی یو ویندوز 7 نصب شد فلش مموری شناسایی نمیشه موس به کندی حرکت میکنه غلتک موس اصلا کار نمیکنه صدای سیستم قاطیه دیگه فعلا همیناشو تست کردم در ضمن روی ویندوز 10 همه چی مرتبه...کسی نظری نداره علت چیه؟؟

ویرایش شده توسط andromedagalaxy
لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، AminC گفته است :

درایور چیپ ست اینتل رو نصب کنید

اوکی ممنون 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...