رفتن به مطلب

تصویر ندادن سیستم!!!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

آقا سیستمو برداشتم وصل کردم به تیوی واس خودم گیم میزدم  بعد سیسو خاموش کردم از تیوی کشیدم کابلا رو بردم سیسو به مانیتور وصل کردم دیدم تصویر نمیده کلیر سیموس کردم دیدم بازم تصویر نمیده بردم دوباره به تلویزیون وصل کردم بازم تصویر نمیداد را حل چیه؟  سیستمو یه ماه خریدم اینم از شانس ما?? 

(مشخصات سیستم توی پروف هست)

ویرایش شده توسط SaeedReDLiNe
لینک به دیدگاه

با چه کابلی وصل کردید؟ کابل رو عوض کنید به نظرم و از یه خروجی دیگه هم مثل DVI تست کن بعد از روشن شدن سیستم هم بلافاصله سریع چندبار Delete بزن ببین وارد بایوس میشه یا نه

لینک به دیدگاه

درود

اتصالات کارت گرافیک + پین‌های کابل (مثل سوکت HDMI به قول معروف نری و مادگی) رو چک کنین ببینین شکستگی می‌بینین یا خیر

همچنین اگر گرافیک آنبورد دارین از اون تست خروجی بگیرین ببینین مشکل از کجاست

لینک به دیدگاه

گرافیک که انبورده با این وضعیت قیمت?

مادر بورد خروجی hdmi وdvi داره اما مانیتور دو تا hdmi و یک vga داره.    

کابل اچدی رو  که وصل میکنم  میگه out of rangeو وقتی که وسط کابل رو فشار میدم یبار تصویر سبز زرد و...  میشه فکر کنم مشکل از کابله نه؟

(حالا کی دوباره بایوس رو تنظیم کنه ??)

لینک به دیدگاه

درود

با وصفی که کردی، کابل مظنون اصلی است.

در ضمن بهتر است پست اول را ویرایش کنی و نام مناسب مشکل برای تاپیک بگذاری.

لینک به دیدگاه

کابلو عوض کردم تصویر نمیده اعصابمو خورد کرده

رما رو تک ماژول تست کردم تصویر نمیده 

رو خروجی hdmi تصویر نمیده

با تبدیل ازdvi مادر بورد وصل کردم به مانیتور بازم تصویر نداد

کارت گرافیک رفیقمو تست کردم تصویر داد ?

(کارت رفیقمو گذاشتم)  بایوس اپدیت کردم بازم با انبورد تصویر نمیداد

تنظیمات بایوس رو ست کردم روی اینکه انبورد گرافیک اصلی باشه بازم تصویر نمیده

مگه عنه که یهو بورد دگ تصویر نده واقعا جوش اوردم 

بوردو باز کردم فردا میبرم گارانتی (تابا) ببینم چی میشه?

(کسی از دوستان اگه نظری داره بگه چجوری ازشون بورد جدید بگیرم)

لینک به دیدگاه

اگر روی مانیتور پیام Out of range میگیری پس هرتز تصویر روی کامپیوتر تغییر کرده. برای حل کردنش باید دوباره کیس رو وصل کنی به تلویزیونی که وصل کرده بودی قبلا تا تصویر بده و بعد هرتز تصویر رو تنظیم کنی روی عددی که مانیتورت میتونه پشتیبانی کنه.

پشت مانیتور نوشته که تا چه هرتزی نمایش میده. اون عدد رو نگاه کن و بعد برو کیس رو وصلش کن به تلویزیون و هرتز رو از تنظیمات تغییر بده و دوباره وصل کن به مانیتور. احتمالا درست بشه.

ویرایش شده توسط @حامد@
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، @حامد@ گفته است :

اگر روی مانیتور پیام Out of range میگیری پس هرتز تصویر روی کامپیوتر تغییر کرده. برای حل کردنش باید دوباره کیس رو وصل کنی به تلویزیونی که وصل کرده بودی قبلا تا تصویر بده و بعد هرتز تصویر رو تنظیم کنی روی عددی که مانیتورت میتونه پشتیبانی کنه.

پشت مانیتور نوشته که تا چه هرتزی نمایش میده. اون عدد رو نگاه کن و بعد برو کیس رو وصلش کن به تلویزیون و هرتز رو از تنظیمات تغییر بده و دوباره وصل کن به مانیتور. احتمالا درست بشه.

کلن دیگه نه اون پیامو میده نه اینکه تصویر میااد رو تلویزیون یا مانیتور !!!
مانیتورمم 60 هرتز

لینک به دیدگاه

سلام 

بنده هم مشکل عجیبی شبیه ب این دارم از وقتی کارت گرافیکم رو خریداری کردم بعد از یه مدت مثلا دوسه ساعت اگه بخوام سیستم رو روشن کنم بار اول تصویر نمیگیرم گاهی تا ده بار هم میبره ولی بعد از اینکه روشن میکنم مجددا خاموش میکنم چند لحظه تقریبا 30 ثانیه صبر میکنم بعد روشن میکنم تصویر میادش 

کلا قلقش افتاده دستم ولی خیلی اذیت کنندس جالب اینجاست روی مانیتور های دیگه اصلا اینجوری نیست و گاهی ps3 رو ب مانیتورم وصل کردم دیگه کلا تا دوسه ساعت نتونستم از مانیتور رو سیستم تصویر بگیرم 

یادمه قبلانم تایپیکش رو زدم اما مشکل حل نشد والا بعضی وقتها مشکل های عجیبی پیش میاد 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...