رفتن به مطلب

هزینه تعویض پنل مانیتور

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

اولش میخواستم بگم که عیدتون مبارک باشه و دوما اینکه اگه تاپیک جای مناسبی زده نشده به بزرگی خودتون ببخشید

حالا بریم سر اصل موضوع:

من یه مانیتور ایسوس  VX239H دارم که متاسفانه فکر میکنم پنلش آسیب دیده البته کاملا مطمئنم نیستم (رنگ مانیتور قاطی میکنه و قسمت وسط و بالای مانیتور جوریه که انگار شکسته )

البته اینو بگم باهاش جنگ و دعوا نداشتم !

فقط وقتی میحواستم اون سری تبدیل دو شاخه رو بندازم رو میزم خورد به میز و رفت خورد به قسمت بالای مانیتور و باعث شد اینجوری بشه (هنوزم نمیتونم بفهمم همچین ضربه ساده ای چطور تونسته به پنل آسیب بزنه!)

حالا بماند

خب دوستان من واسه این مانیتور چیکار میتونم بکنم آیا پنلش تعمیر یا تعویض میشه؟

اشتباه نکنم گارانتی هم داره (میدونم به احتمال زیاد قبول نمیکنن) ولی ممکنه بدم اونا تعویضش کنن؟

به نظرتون هزینه اش چقدر میشه؟

ویرایش شده توسط farid220
لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، farid220 گفته است :

سلام دوستان

اولش میخواستم بگم که عیدتون مبارک باشه و دوما اینکه اگه تاپیک جای مناسبی زده نشده به بزرگی خودتون ببخشید

حالا بریم سر اصل موضوع:

من یه مانیتور ایسوس  VX239H دارم که متاسفانه فکر میکنم پنلش آسیب دیده البته کاملا مطمئنم نیستم (رنگ مانیتور قاطی میکنه و قسمت وسط و بالای مانیتور جوریه که انگار شکسته )

البته اینو بگم باهاش جنگ و دعوا نداشتم !

فقط وقتی میحواستم اون سری تبدیل دو شاخه رو بندازم رو میزم خورد به میز و رفت خورد به قسمت بالای مانیتور و باعث شد اینجوری بشه (هنوزم نمیتونم بفهمم همچین ضربه ساده ای چطور تونسته به پنل آسیب بزنه!)

حالا بماند

خب دوستان من واسه این مانیتور چیکار میتونم بکنم آیا پنلش تعمیر یا تعویض میشه؟

اشتباه نکنم گارانتی هم داره (میدونم به احتمال زیاد قبول نمیکنن) ولی ممکنه بدم اونا تعویضش کنن؟

به نظرتون هزینه اش چقدر میشه؟

اگر پنلش شکسته باشه همون هزینه مانیتور درمیاد شاید هم گرونتر! زنگ بزن گارانتی بپرس

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...