رفتن به مطلب

کمک فوری

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به دوستان عزیز

من دو روز پیش یه گوشی جدید خریدم و گوشی قبلیم را فروختم الان برای اینکه وارد اکانت استیم بشم از من کد استیم گارد موبایل را می خواد برای وارد شدن. تو گوشی جدیدم استیم گارد نصب کردن و وقتی اکانتم را می زنم از من کد استیم گارد موبایل را می خواد . من دیگه به گوشی قبلی دسترسی ندارم باید چکار کنم؟ کد استیم گارد موبایل از کجا بیارم. اخه

photo_2018-03-21_13-05-07.jpg

ویرایش شده توسط m_555
لینک به دیدگاه

درود داداش. این کد به ایمیل شما میره نه استیم قبلیتون. برید داخل ایمیلتون که مربوط به اکانته یک ایمیل از طرف استیم براتون اومده کد رو وارد کنید و وارد اکانتتون بشید.

لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، GRANDAM گفته است :

درود داداش. این کد به ایمیل شما میره نه استیم قبلیتون. برید داخل ایمیلتون که مربوط به اکانته یک ایمیل از طرف استیم براتون اومده کد رو وارد کنید و وارد اکانتتون بشید.

نه عزیز داخل ایمیل هیچی نیومده عکس هم گذاشتم از من کد استیم گارد موبایل می خواد . نه کد اسیتم که به ایمیل فرستاده میشه. به عکسی که گذاشتم دقت کن .

لینک به دیدگاه

فکر میکنم کاری نمیتونین بکنین

من که دفعه پیش نتونستم کاری بکنم

اکانتم از دستم رفت

دستمو داغ کردم دیگه استیم گارد نزنم

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
در در 1397/01/01, 13:03:23، m_555 گفته است :

سلام به دوستان عزیز

من دو روز پیش یه گوشی جدید خریدم و گوشی قبلیم را فروختم الان برای اینکه وارد اکانت استیم بشم از من کد استیم گارد موبایل را می خواد برای وارد شدن. تو گوشی جدیدم استیم گارد نصب کردن و وقتی اکانتم را می زنم از من کد استیم گارد موبایل را می خواد . من دیگه به گوشی قبلی دسترسی ندارم باید چکار کنم؟ کد استیم گارد موبایل از کجا بیارم. اخه

photo_2018-03-21_13-05-07.jpg

اگر کد ریکاوری رو داشتی یه کارهایی میشد انجام داد.(کدی که وقتی داری استیم گارد رو فعال میکنی بهت میده و استیم میگه حتما یه جا یاد داشتش کن)

در در 1397/01/02, 01:03:45، Santa Cruise گفته است :

فکر میکنم کاری نمیتونین بکنین

من که دفعه پیش نتونستم کاری بکنم

اکانتم از دستم رفت

دستمو داغ کردم دیگه استیم گارد نزنم

از برنامه WinAuth  استفاده کنید بسیار بسیار برنامه عالی هست تمام کلاینت ها رو پشتیبانی میکنه و قابلیت export و ... داره.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...