رفتن به مطلب

فروش یک عدد asus 780ti dc2 معیوب...

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت  دوستان گرامی..

خوب همینطور که ازعنوان تاپیک هم مشخصه بنده قصد فروش  یک عدد گرافیک asus 780ti dc2  معیوب  رو دارم که به نظر خود من به احتمال بسیار زیاد چیپش سوخته(یعنی به حساب خودم به امید ریبال نگیرید)قضیه هم از این قراره که خود من حدود 9 ماه پیش این گرافیک رو از یکی از بچه های همین فروم خریدم که به 6 ماه نکشید خطوط  افقی  اومد توی تصویرش و دیگه چیپ گرافیک توسط سیستم شناسایی نمیشد به توصیه یکی دو تا از بچه های و یه ویدئوی آموزشی که توی یوتیوب دیده بودم به این آدرس ....گرافیک رو به مدت 7 دقیقه گذاشتم توی مایکرویو و بعد از رو هم کردنش با کمال تعجب دیدم که کاملا درست شده و 3 ماه هم بدون مشکل کارد کرد و حتی روی چند ساعت باهاش بازی های سنگینی نظیر mass effect andromeda رو هم بدون کوچکترین مشکلی  بازی میکردم...

ولی بعد سه ماه دوباره مثل قبل شد که چون شب عید بود و  سیستم بی گرافیک و نمیشد بفرستم تهران و شهرستان  برای تعمیر به خاطر همین دوباره گذاشتم  توی مایکرو ولی دفعه بعد که روهمش کردم دیگه اصلا مادربورد شناساییش نمیکرد و بوق عدم شناسایی گرافیک رو میزد...طبق مشورتی که با یکی دو تا باز بچه های با سابقه داشتم بهم گفتن به احتمال 90 درصد چیپ گرافیک  کلا به فنا رفته...پایان قصه!!

در مورد ظاهر گرافیک که گرافیک از نظر ظاهری کاملا سالم(میبینمش جیگرم آتیش میگیره:دی) و داری لوازم و جعبه کامل هست...البته سیستم کولینگش هم درست کار میکنه یعنی با اینکه بالا نمیاره ولی فنهاش کاملا نرمال کار میکنند....

حالا گفتم این گرافیک رو میگذارم برای فروش و باتوجه به کامل بودن متعلقات و احتمالا سیستم حرفه ای کولینگ و شاید سلامت  چیپهای مموری و خازن و ماسفت ها(ضمانت نمیکنم)قیمت پایه رو 100 میزنم(خداییش کولینگش به تنهایی 100 بیشتر میارزه)....حالا اگه کسی مدل این گرافیک رو داره که کولینگش مشکل داره یا گرافیکی از این سری(780ti یا حتی 780 چون فکر کنم  پایه های چیپشون یکیه)که چیپش سالمه ولی بقیه قطعات مشکلی دارن که قابل تعمیر نیست میتونه برای خرید اقدام کنه...

راستی هزینه پست هم به عهده خریداره(یزد هستم) چون اگه خودم بخوام بدم تهش چیزی نمی مونه که بصرفه برام...

photo_2018-03-28_22-58-05.jpg

IMG_20180329_133409.jpg

ویرایش شده توسط mehdy
لینک به دیدگاه

نمیدونم اونا فکر کنم گرافیکهایی رو میخرن که چپش رو بشه ریبال کرد...بازم ممنون از توجهتون^_^

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، alint گفته است :

paye

تا اینجا برای شما...:)

راسستش  من آدم دندون گردی نیستم ولی چون نمیدونستم قیمت دقیق کارت با این شرایط چنده قیمت فوری نگذاشتم(البته سعی کردم منصافانه ترین قیمت رو  پایه بگذارم چون اینجا الان همین نمونه کارتها رو فقط  به خاطر جعبه ش 100-50 تومن بالا پایین میزنند این که تازه خود کارت هم حالا شده جنازش و سیستم کولینگش هم روشه:P)...

ولی فکر کنم قانونا 24 ساعت بعد از آخرین قیمت باشه...

ویرایش شده توسط mehdy
لینک به دیدگاه

راستش برای اینکه هم تکلیف خودم زودتر مشخص شه و هم دوستان...

(این قضیه 24 ساعت بعد بالاترین قیمت یه کم پروسه ش طولانیه و میدونم دوستان هم ممکنه بلاتکلیف شن)

تا فردا ساعت 21 به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه...ایشالله کسی که واقعا بهش نیاز داره گیرش بیاد...^_^

لینک به دیدگاه

ان شاالله ساعت 9 شب بعد از پایان زمان مقرر تقدیم بالاترین پیشنهاد میشه...:)

لینک به دیدگاه

اوکی 15 دقیقه دیگه فروش قطعی میشه...

بازم میگم کسی نیاد بگیره بگه با ریبال درست نشد و چرا قابل تعمیر نیست !!...شرایط بالا رو قشنگ بخونید به حساب خودم(و چند تا تعمیر کار حرفه ای) چیپ کلا به فنا رفته!!

گفتم که اگه میدونستم تعمیر میشه 200 تومن خرجش میکردم اونوقت به جای 100 به حداقل قیمت 800-700 میفروختم...

این 100 تومن انصافا فقط پول کولینگ و متعلقاتش هم نیست!!!

ویرایش شده توسط mehdy
لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، mehdy گفته است :

اوکی 15 دقیقه دیگه فروش قطعی میشه...

بازم میگم کسی نیاد بگیره بگه با ریبال درست نشد و چرا قابل تعمیر نیست !!...شرایط بالا رو قشنگ بخونید به حساب خودم(و چند تا تعمیر کار حرفه ای) چیپ کلا به فنا رفته!!

گفتم که اگه میدونستم تعمیر میشه 200 تومن خرجش میکردم اونوقت به جای 100 به حداقل قیمت 800-700 میفروختم...

این 100 تومن انصافا فقط پول کولینگ و متعلقاتش هم نیست!!!

ممنون

ویرایش شده توسط farhadii
لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، farhadii گفته است :

ممنون

با توجه به اینکه آخرین پیشنهاد رو آفای فرهادی دادان..

با توجه به اینکه پیشنهاد ایشون لحظه آخر بود اگه تا 2 دقیقه دقیقه دیگه پیشنهادی بالاتری ارائه نشه(ضایع نشدن حق دیگران) ختم تاپیک اعلام میشه...

ویرایش شده توسط mehdy
لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، mehdy گفته است :

با توجه به اینکه آخرین پیشنهاد رو آفای فرهادی دادان..

با توجه به اینکه پیشنهاد ایشون لحظه آخر بود اگه تا 2 دقیقه دقیقه دیگه پیشنهادی بالاتری ارائه نشه(ضایع نشدن حق دیگران) ختم تاپیک اعلام میشه...

ممنونم

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، farhadii گفته است :

ممنونم

خواهش میکنم..

++

ختم تاپیک...

آغاز هماهنگی با آقای فرهادی...^_^

ویرایش شده توسط mehdy
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 5 دقیقه قبل، mehdy گفته است :

خواهش میکنم..

++

ختم تاپیک...

درود

مبارکشون باشه 

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، mehdy گفته است :

خواهش میکنم..

++

ختم تاپیک...

در 16 دقیقه قبل، saman.kevin گفته است :

درود

مبارکشون باشه 

سلام  برادرای گلم

سپاسگزارم ?

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...