رفتن به مطلب

مشکل با اینترنت در کامپیوتر

Hassan.SK
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام ، زمانی که نت دارم و حتی دستگاههای متصل به وای فای مودم براحتی از اینترنت استفاده میکنن اما تو کامیپوتر نمیتونم صفحه ای لود کنم و با بلواستک کار کنم اما بعضی وقتها تلگرام دسکتاپ کار میکنه و بعضاً حتی میشه با دانلود منجیر دانلود کرد اما نمیتونم هیچ صفحه ای تو مرور گر باز کنم مشکل از کجاست اگه از نت و مودم باشه چرا گوشی های دیگه به مودم وصل هستن نت دارن اما تو کامپیوتر نه ؟ ویندوز هم آپدیته بازم امروز میزنم آپدیت بشه اگه چیزی باشه

لینک به دیدگاه

درود. فایروال خود ویندوز یکم مشکل ایجاد میکنه برا خود من طول میکشه صفحه ها لود بشه ولی با گوشی مشکلی ندارم.

لینک به دیدگاه

درود بر حسن آقای عزیز ?

منم همین مشکل رو با نسخه Fall Creators Update داشتم. مشکل از خود ویندوز هست و با آپدیت و... درست نمیشه. یک سری راه حل ها رو در اینترنت پیدا کردم اما خب هیچ کدوم به طور دائم موثر نبودن.

به نظرم ساده ترین کار همون خاموش و روشن کردن چند باره مودم هست تا متصل بشه. البته اگر ه.ا.ت ا.س.پ.ا.ت ش.ی.ل.د داری، بعضی مواقع میتونی یکبار اونم وصل کنی، دوباره که قطع کنی اینترنت براوزرت راه میوفته.

به هر حال همونطور که گفتم فعلاً راه حل دائمی وجود نداره (خب یا حداقل من پیدا نکردم). به نظرم یه 10 - 15 روز دیگه صبر کن نسخه Spring Creators Update بیاد و به این نسخه ارتقاء بده؛ اون این مشکل رو نداره.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در هم اکنون، Trickster گفته است :

درود بر حسن آقای عزیز 1f339.png

منم همین مشکل رو با نسخه Fall Creators Update داشتم. مشکل از خود ویندوز هست و با آپدیت و... درست نمیشه. یک سری راه حل ها رو در اینترنت پیدا کردم اما خب هیچ کدوم به طور دائم موثر نبودن.

به نظرم ساده ترین کار همون خاموش و روشن کردن چند باره مودم هست تا متصل بشه. البته اگر ه.ا.ت ا.س.پ.ا.ت ش.ی.ل.د داری، بعضی مواقع میتونی یکبار اونم وصل کنی، دوباره که قطع کنی اینترنت براوزرت راه میوفته.

به هر حال همونطور که گفتم فعلاً راه حل دائمی وجود نداره (خب یا حداقل من پیدا نکردم). به نظرم یه 10 - 15 روز دیگه صبر کن نسخه Spring Creators Update بیاد و به این نسخه ارتقاء بده؛ اون این مشکل رو نداره.

درود بر مجید جان عزیز ❤️

آره تنها راه فعلا همینه و فعلا همین کارو میکنم تو این 3 ماه اخیر ، فقط توصیه میکنم شما از تنظمیات خودم مودم ریستارت کنید چون مودم قبلی به دلیل ریستارت های مکرر دکمه خاموش و روشن خراب شد و باید یه چیزی (مثل خلال دندان) بغل دکمه فرو میکردی تا ول نکنه ?

میخواستم ویندوز جدید دانلود کنم خوبه اطلاع دادین ، این نسخه جدید با آپدیت خود ویندوز میشه بهش دسترسی پیدا کرد یا باید دوباره جدا دانلود و نصب کنم ؟

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

درود بر مجید جان عزیز 2764.png

آره تنها راه فعلا همینه و فعلا همین کارو میکنم تو این 3 ماه اخیر ، فقط توصیه میکنم شما از تنظمیات خودم مودم ریستارت کنید چون مودم قبلی به دلیل ریستارت های مکرر دکمه خاموش و روشن خراب شد و باید یه چیزی (مثل خلال دندان) بغل دکمه فرو میکردی تا ول نکنه 1f601.png

میخواستم ویندوز جدید دانلود کنم خوبه اطلاع دادین ، این نسخه جدید با آپدیت خود ویندوز میشه بهش دسترسی پیدا کرد یا باید دوباره جدا دانلود و نصب کنم ؟

?

دستت درد نکنه، توصیه خوبی بود. ?

با آپدیت ویندوز هم میشه بهش دسترسی داشت ولی به نظر من این کارو نکن. به خاطر حجم اینترنتت میگم. وقتی می خوای آپگرید کنی اول آپدیت های نسخه فعلی ویندوزتو دانلود می کنه که فقط همین آخری 780 مگ حجمشه و بعد ویندوز جدید رو دانلود می کنه. فعلاً برای این چند روز آپدیت ویندوزتو ببند تا حجم الکی مصرف نکنه، بعداً ویندوز جدید رو دانلود کن. جدا از اینها، به نظرم هر چند وقتی ویندوزتو به صورت Clean Install عوض کنی برای سلامتی کامپیوترت خوبه ?

اگر خواستی دانلود کنی، بهم پیام خصوصی بده، روششو بهت بگم با حجم 2.5 گیگ نسخه اصلی و بدون دستکاری رو مستقیماً از خود مایکروسافت بگیری. نسخه های ISO تو اینترنت حجمش 4.5 گیگه که با اوضاع فعلی اینترنت 2 گیگ به نفعت بشه ?

پ.ن: نسخه Spring Creators Update یازده روز دیگه برای عموم منتشر میشه.

ویرایش شده توسط Trickster
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 7 دقیقه قبل، Trickster گفته است :

1f339.png

دستت درد نکنه، توصیه خوبی بود. 1f603.png

با آپدیت ویندوز هم میشه بهش دسترسی داشت ولی به نظر من این کارو نکن. به خاطر حجم اینترنتت میگم. وقتی می خوای آپگرید کنی اول آپدیت های نسخه فعلی ویندوزتو دانلود می کنه که فقط همین آخری 780 مگ حجمشه و بعد ویندوز جدید رو دانلود می کنه. فعلاً برای این چند روز آپدیت ویندوزتو ببند تا حجم الکی مصرف نکنه، بعداً ویندوز جدید رو دانلود کن. جدا از اینها، به نظرم هر چند وقتی ویندوزتو به صورت Clean Install عوض کنی برای سلامتی کامپیوترت خوبه 1f609.png

اگر خواستی دانلود کنی، بهم پیام خصوصی بده، روششو بهت بگم با حجم 2.5 گیگ نسخه اصلی و بدون دستکاری رو مستقیماً از خود مایکروسافت بگیری. نسخه های ISO تو اینترنت حجمش 4.5 گیگه که با اوضاع فعلی اینترنت 2 گیگ به نفعت بشه 1f605.png

پ.ن: نسخه Spring Creators Update یازده روز دیگه برای عموم منتشر میشه.

از لحاظ حجم مشکلی ندارم ماهی 600 گیگ حجم دارم فعلا ? البته یه جشنواره یکساله گرفتم 7200 گیگ که ماهی 600 دارم که نمیتونم تموم کنم

پس با این وجود بازم دوباره نصب کنم یا توصیه دیگه ای داری ؟

آپدیتش واسم راحتره چون کلی گیم و آت و آشغال دارم که باید دوباره بنصبم و حوصلش نیست ولی خوب اگه احتیاج باشه حتما دوباره نصب میکنم

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

از لحاظ حجم مشکلی ندارم ماهی 600 گیگ حجم دارم فعلا 1f917.png البته یه جشنواره یکساله گرفتم 7200 گیگ که ماهی 600 دارم که نمیتونم تموم کنم

پس با این وجود بازم دوباره نصب کنم یا توصیه دیگه ای داری ؟

خوش به حالت، من که دارم ماهی 80 تومن پول بی زبون رو برای 100 گیگ به مخابرات میدم، هیچ راه در رویی هم ندارم ? البته خب عیبی نداره، چون "اینترنت منصفانه" هست... ?

توصیه دیگه که چیز خاصی نیست، فقط سعی کن به شدت از این ویندوزهای AIO یا Pre Active که سایت های ایرانی میگذارن و معلوم نیست از کجا اومده، کی کامپایل کرده و هیچ نام و نشونی نداره پرهیز کنی.

نقل قول

آپدیتش واسم راحتره چون کلی گیم و آت و آشغال دارم که باید دوباره بنصبم و حوصلش نیست ولی خوب اگه احتیاج باشه حتما دوباره نصب میکنم

دیگه به هر حال توصیه من همیشه اینه که Clean Install کنی، اما خب اگر بازی و Mod نصب کردی که برات سخت میشه، اونم قابل درکه... ?

-----------------------------------------------------------------------------------------

نقل قول

حتما فیبر نوری هستین و نمیتونین از جای دیگه نت بگیرین ؟

@Hassan.SK

خیلی خوبه که برای شما بهتر شده. همونطور که حدس زدی خطوط خونه فیبر نوری هست و متأسفانه آنتن دهی اینترنت همراه هم در خونه به شدت افتضاح هست و هیچ چاره ای جزو سر کردن با اینترنت مخابرات نمونده. علیرغم اینکه مجبور به محدود کردن خیلی از دانلودهام شدم باز هم هزینه اینترنتم چند ده برابر شده... ?

ویرایش شده توسط Trickster
لینک به دیدگاه

https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10

داداش ازینجا دانلود کن. 

از نسخه های دستکاری شده خیلی بهتره. من خودم استفاده میکنم. ببین بهتره هر ازگاهی درایو سی فورمت بشه و از اول ویندوز زده بشه درسته دنگ و فنگ زیاد داره ولی ارزششو داره. البته نظر شخصیه. اینکه از اول نسخه ی اپدیت شده دانلود کنی ازین که بعدا دانلود کنی فک کنم مشکل کمتری داشته باشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 38 دقیقه قبل، Trickster گفته است :

خوش به حالت، من که دارم ماهی 80 تومن پول بی زبون رو برای 100 گیگ به مخابرات میدم، هیچ راه در رویی هم ندارم 1f612.png البته خب عیبی نداره، چون "اینترنت منصفانه" هست... 1f612.png

توصیه دیگه که چیز خاصی نیست، فقط سعی کن به شدت از این ویندوزهای AIO یا Pre Active که سایت های ایرانی میگذارن و معلوم نیست از کجا اومده، کی کامپایل کرده و هیچ نام و نشونی نداره پرهیز کنی.

دیگه به هر حال توصیه من همیشه اینه که Clean Install کنی، اما خب اگر بازی و Mod نصب کردی که برات سخت میشه، اونم قابل درکه... 1f60a.png

حتما فیبر نوری هستین و نمیتونین از جای دیگه نت بگیرین ؟ خوشبختانه تعرفه های جدید واسه من خیلی خوب شد قبلا نت 256 الی 1 مگ نامحدود داشتم ماهی 35 میدادم که روزی 500 مگابایت سرعت 1 مگ بعدش 256 (نفتی) 3 ماهی 38 دادم واسه 3 مگ و حجم 250 روزانه و 200 گیگ شبانه ، بعدش جشنواره گذاشت 7200 گیگ یکساله 244 تومن که ماهی 600 گیگ حدود 20.500 سرعت 4 مگ دیگه واسه دانلود فیلم و بازی نیازی به بسته ایرانسل نیست ( که خونه ما آنتن درست حسابی نداره و اصلا نمیتونستم دانلود کنم) با همین نت دانلود میکنم الان دانلود منجیرم خالیه و 75 گیگ gear of war 4 براحتی تو چند روز دانلود کردم

لینک به دیدگاه

سلام با سیستمت برو سایت speedtest.net 

ببین سرعت دانلود و آپلود عادیه؟ خصوصا آپلود. البته اگه سایتو باز کنه.

با مرور گر های مختلف مثل کروم اوپرا و سفری هم تست کن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، میلاد بهرامن گفته است :

سلام با سیستمت برو سایت speedtest.net 

ببین سرعت دانلود و آپلود عادیه؟ خصوصا آپلود. البته اگه سایتو باز کنه.

با مرور گر های مختلف مثل کروم اوپرا و سفری هم تست کن

مشکل از سرعت نیست کلاً باز نمیکنه خودم به ویندوز شک داشتم که با توضیحات مجید آقا مطمئن شدم

آپلود معمولا یک به هشت سرعت خط میشه که میشه 512 این حدود 700 تاست که طبیعیه ، اگه لود سنگین داشت میگفتم از نته اما وقتی کامپیوتر نت نداره اما گوشی داره این یه مسئله دیگست

20.thumb.jpg.ade7be02c039880760f5dc9dba920fc9.jpg

لینک به دیدگاه

سلام

زمانی که از اینترنت مخابرات استفاده میکردم شبیه به همین مشکل رو منم داشتم که مربوط به dns  بود

شما  در قسمت اینترنت یه troubleshoot problems رو بزن بگه مشکل کجاست

1_ تو قسمت سرچ ویندوز internet options رو بزن بعد تو تب کانکشن  قسمت lan settings فقط گزینه اول رو تیک بزنید بقیه خالی باشه و اوکی رو بزنید

2- به این سایت برید تغییرات رو انجام بدید شاید فرجی شد http://magbaz.ir/2017/05/20/حل-مشکل-قطعی-اینترنت-مخابرات/

لینک به دیدگاه

من قبلا یه مشکلی داشتم با سیستم آپلودم رو 1 کیلو بایت محدود بود ولی با وایفای اوکی بود.

با تعویض ویندوز و ریست مودم هم اوکی نشد تا آخر یه کلک سر مودم زدم درست شد اما این که میگی کلا با سیستم باز نمیکنه بهتره اول ویندوز عوض کنی بعد درایور شبکه مادربوردو از سایتش بگیری نصب کنی و مودمم ریست فکتوری کنی. اگه درست نشد شاید از مودمه.

ویرایش شده توسط میلاد بهرامن
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 31 دقیقه قبل، mokh1999 گفته است :

سلام

زمانی که از اینترنت مخابرات استفاده میکردم شبیه به همین مشکل رو منم داشتم که مربوط به dns  بود

شما  در قسمت اینترنت یه troubleshoot problems رو بزن بگه مشکل کجاست

1_ تو قسمت سرچ ویندوز internet options رو بزن بعد تو تب کانکشن  قسمت lan settings فقط گزینه اول رو تیک بزنید بقیه خالی باشه و اوکی رو بزنید

2- به این سایت برید تغییرات رو انجام بدید شاید فرجی شد http://magbaz.ir/2017/05/20/حل-مشکل-قطعی-اینترنت-مخابرات/

قبلا زدم پیغام میداد که DNS جواب نمیده یه همچین چیزی ، دوباره اگه شد پیامشو با دقت میخونم

2- ست کردم اگه حل نشد خبر میدم

در 30 دقیقه قبل، AminC گفته است :

احتمالا مشکل از تنطمیات پروکسی ویندوز هستش احتملا کیس شکن می‌زنید ولی غیلرشکن موقع خروج تنظمیات پروکسی رو حذف نمیکنه.

نه قند شکن استفاده نمیکنم شاید ماهی یکبار

در 13 دقیقه قبل، میلاد بهرامن گفته است :

من قبلا یه مشکلی داشتم با سیستم آپلودم رو 1 کیلو بایت محدود بود ولی با وایفای اوکی بود.

با تعویض ویندوز و ریست مودم هم اوکی نشد تا آخر یه کلک سر مودم زدم درست شد اما این که میگی کلا با سیستم باز نمیکنه بهتره اول ویندوز عوض کنی بعد درایور شبکه مادربوردو از سایتش بگیری نصب کنی و مودمم ریست فکتوری کنی. اگه درست نشد شاید از مودمه.

آپلودم اوکی هستش مواقع معمولی براحتی و بدون هیچ مشکلی هر سایتی باز میکنه ولی بعضا نمیدونم چرا این اتفاق می افته ، ویندوز و DNS یکی از این دوتاست ، ویندوز 2 هفته دیگه تعویض میکنم اگه تا اون موقع حل نشد

--------------

تشکر +1

لینک به دیدگاه

در 48 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

قبلا زدم پیغام میداد که DNS جواب نمیده یه همچین چیزی ، دوباره اگه شد پیامشو با دقت میخونم

2- ست کردم اگه حل نشد خبر میدم

نه قند شکن استفاده نمیکنم شاید ماهی یکبار

آپلودم اوکی هستش مواقع معمولی براحتی و بدون هیچ مشکلی هر سایتی باز میکنه ولی بعضا نمیدونم چرا این اتفاق می افته ، ویندوز و DNS یکی از این دوتاست ، ویندوز 2 هفته دیگه تعویض میکنم اگه تا اون موقع حل نشد

--------------

تشکر +1

یک بار که گند شکن بزنی گند میزنه به مرور گر.

مرور گراتو پاک کن آخرین آپدیتشونو بگیر. کروم رو بگیر عالیه.

تو اینترنت option هم ( تو کنترول پنل ) برو هرچی history و از این قبیل هست پاک کن.

مودم هم ریست فکتوری کن. 

آخرین گذینه تعویض ویندوزه.

لینک به دیدگاه

من زیاد تجربه ندارم ولی ابنو چک کن 

وقتی مشکل پیش اومد  proxy  رو سرچ کن و خاموشش کن ببین چی میشه 

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز مشکل شما احتمالا از این قرار هست که هم سیستمتون انتن WiFi داره و هم با LAN و از طریق کابل شبکه به مودم متصل هست و شما اگر انتن را خاموش کنی این مشکل حل میشه و وقتی صفحه اول مرورگرتون باز شد میتونی دوباره انتن را روشن کنی مشکل خاصی نیست ولی اگر انتن نداری تنظیمات بایوس را ریست کن و دوباره امتحانش کن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 54 دقیقه قبل، Royal گفته است :

سلام دوست عزیز مشکل شما احتمالا از این قرار هست که هم سیستمتون انتن WiFi داره و هم با LAN و از طریق کابل شبکه به مودم متصل هست و شما اگر انتن را خاموش کنی این مشکل حل میشه و وقتی صفحه اول مرورگرتون باز شد میتونی دوباره انتن را روشن کنی مشکل خاصی نیست ولی اگر انتن نداری تنظیمات بایوس را ریست کن و دوباره امتحانش کن

سیستم فقط ازطریق لن وصله

در 2 ساعت قبل، mnbv172 گفته است :

من زیاد تجربه ندارم ولی ابنو چک کن 

وقتی مشکل پیش اومد  proxy  رو سرچ کن و خاموشش کن ببین چی میشه 

تنظیمات پروکسی همیشه اینجوری بوده تا حالا همچین مشکلی نداشتم وقتی بازم شد اگه یادم باشه حتما تست میکنم ولی میدونم ایراد از اون نیست چون اگه بود حتما پیغام میداد شک اصلی به dns هستش

1.thumb.jpg.b4d38d7776d00f714c9d8c60f9308c8c.jpg

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

سیستم فقط ازطریق لن وصله

تنظیمات پروکسی همیشه اینجوری بوده تا حالا همچین مشکلی نداشتم وقتی بازم شد اگه یادم باشه حتما تست میکنم ولی میدونم ایراد از اون نیست چون اگه بود حتما پیغام میداد شک اصلی به dns هستش

1.thumb.jpg.b4d38d7776d00f714c9d8c60f9308c8c.jpg

من اینجا رو منظورمه

Screenshot (410).png

لینک به دیدگاه

درود

اول مودمتون + ورژنش رو بنویسین

این خط رو توی مای‌کامپیوتر یا run اجرا کنین:

rundll32.exe shell32.dll,Control_RunDLL inetcpl.cpl,,4

سپس گزینه Lan Setting رو بزنین و بعد چک کنین که توی کادرها چیزی نوشته نشده باشه، فقط و فقط هم گزینه اول یعنی Automatically Detect Settings تیک خورده باشه.

اگر با این مورد هم رفع نشد چک کنین ببینین حالت بهینه‌سازی انرژی روی پورت‌هاتون توی مودم فعال نیست!؟

ببینین اون اوقات به مودم پینگ دارین یا نه!؟ گزینه QOS رو تو مودم روشن کنین.

ضمنا اگر از مودم‌های تی‌پی‌لینک استفاده می‌کنین ممکنه هر چند روز این مشکل به وجود بیاد...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 39 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

درود

اول مودمتون + ورژنش رو بنویسین

این خط رو توی مای‌کامپیوتر یا run اجرا کنین:

rundll32.exe shell32.dll,Control_RunDLL inetcpl.cpl,,4

سپس گزینه Lan Setting رو بزنین و بعد چک کنین که توی کادرها چیزی نوشته نشده باشه، فقط و فقط هم گزینه اول یعنی Automatically Detect Settings تیک خورده باشه.

اگر با این مورد هم رفع نشد چک کنین ببینین حالت بهینه‌سازی انرژی روی پورت‌هاتون توی مودم فعال نیست!؟

ببینین اون اوقات به مودم پینگ دارین یا نه!؟ گزینه QOS رو تو مودم روشن کنین.

ضمنا اگر از مودم‌های تی‌پی‌لینک استفاده می‌کنین ممکنه هر چند روز این مشکل به وجود بیاد...

تی پی لینک td-w8961n مودم حدود 3 ماهه خریداری شده ورژن 2  ، موقعی نمیتونم صفحه ای باز کنم تلگرام بعضاً کار میکنه و دستگاهای وای فای مشکلی ندارن

پروکسی رو اتوماتیکه

حالت بهینه سازی انرژی پورت از کجا چک کنم ؟

qos فقط اکتیو کنم حله و چه کاری انجام میده ؟

چرا مودم های تی پی لینک اینجورین ؟

2.thumb.jpg.8c62256b919c4ecaafeb2cfde576ca60.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 43 دقیقه قبل، mnbv172 گفته است :

من اینجا رو منظورمه

Screenshot (410).png

تنظمیات عین تصویر شماست

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

تی پی لینک td-w8961n مودم حدود 3 ماهه خریداری شده ورژن 2  ، موقعی نمیتونم صفحه ای باز کنم تلگرام بعضاً کار میکنه و دستگاهای وای فای مشکلی ندارن

پروکسی رو اتوماتیکه

حالت بهینه سازی انرژی پورت از کجا چک کنم ؟

qos فقط اکتیو کنم حله و چه کاری انجام میده ؟

چرا مودم های تی پی لینک اینجورین ؟

از همون موقع اینطور شده یا اخیراً؟

چون این مودم رو ندارم دقیقا نمیتونم راهنمایی کنم که حالت بهینه‌سازی مصرف انرژی تو کدوم تب و زیرتب هست...

QOS تضمین کیفیت شبکه برای هر یوزر هست، یعنی اگه کسی وصله به WiFi و داره بکوب دانلود میکنه و شما هم به همین مودم متصلین، اجازه نده که تمام پهنای باند بره طرف اون و شما همینطور معطل بمونین...

مودم‌های تی‌پی‌لینک پنج‌سال پیش من از شرکت اصلی‌شون پرسیدم گفتن این یه آپشن امنیتی هست - هر چند که بعید میدونم باشه - که وقتی چندروز کسی به پورت LAN متصل باشه، اتوماتیک بعد از مدتی اتصالش قطع میشه و کلا ارتباطش با مودم هم دیگه قطع میشه تا اینکه مودم رو مجدداً خاموش و روشن کنن...

الان نمیدونم همون شرایط برقرار هست یا نه...

ولی در کل اگه مایل بودین می‌تونستم ریموت بزنم به سیستم‌تون و شما هم مرورگر رو باز کنین تا تنظیمات‌تون رو چک کنم...

فقط نکته اصلی اینجاست که باید پاسخ بدین: وقتی مودم رو خاموش روشن می‌کنین تا چندروز مشکلی ندارین درسته؟ بعد از اون این مشکل پیش میاد!؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 14 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

از همون موقع اینطور شده یا اخیراً؟

چون این مودم رو ندارم دقیقا نمیتونم راهنمایی کنم که حالت بهینه‌سازی مصرف انرژی تو کدوم تب و زیرتب هست...

QOS تضمین کیفیت شبکه برای هر یوزر هست، یعنی اگه کسی وصله به WiFi و داره بکوب دانلود میکنه و شما هم به همین مودم متصلین، اجازه نده که تمام پهنای باند بره طرف اون و شما همینطور معطل بمونین...

مودم‌های تی‌پی‌لینک پنج‌سال پیش من از شرکت اصلی‌شون پرسیدم گفتن این یه آپشن امنیتی هست - هر چند که بعید میدونم باشه - که وقتی چندروز کسی به پورت LAN متصل باشه، اتوماتیک بعد از مدتی اتصالش قطع میشه و کلا ارتباطش با مودم هم دیگه قطع میشه تا اینکه مودم رو مجدداً خاموش و روشن کنن...

الان نمیدونم همون شرایط برقرار هست یا نه...

ولی در کل اگه مایل بودین می‌تونستم ریموت بزنم به سیستم‌تون و شما هم مرورگر رو باز کنین تا تنظیمات‌تون رو چک کنم...

فقط نکته اصلی اینجاست که باید پاسخ بدین: وقتی مودم رو خاموش روشن می‌کنین تا چندروز مشکلی ندارین درسته؟ بعد از اون این مشکل پیش میاد!؟

راه حل مشکلم فقط ریستارت از تو تنظمیات یا خاموش و روشن کردن ، تا حالا دقت نکردم چند روز فیکس میشه یانه ولی وقتی این مشکل بوجود میاد با ریستارت یا خاموش و روشن کردن حل میشه

الان راه حل چیه ؟

اینم چند تا عکس

مثبت هام تموم شده بعدا جبران میکنم

21.jpg

22.jpg

23.jpg

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

راه حل مشکلم فقط ریستارت از تو تنظمیات یا خاموش و روشن کردن ، تا حالا دقت نکردم چند روز فیکس میشه یانه ولی وقتی این مشکل بوجود میاد با ریستارت یا خاموش و روشن کردن حل میشه

الان راه حل چیه ؟

اینم چند تا عکس

مثبت هام تموم شده بعدا جبران میکنم

پس همون مشکل قدیمی TP-LINK هست...

مودم‌تون از اون قدیمی‌ها باید باشه... کاش مودم جدید میگرفتین

گزینه UPnP service رو پیدا کنین و غیرفعال کنین...، چک کنین شاید آپدیت جدید برای این مودم اومده باشه، مودم رو آپدیت کنین ببینین بازم این مشکل وجود داره یا نه

بعد قسمت Maintenance رو پیدا کنین و توی اون صفحه توی تب SysRestart ، گزینه‌ی Current Settings رو بزنین و بعد از اون گزینه ریستارت...

من فکر میکنم طبق بررسی‌هایی که انجام دادم بافر دیتابیس UPnP یا هر مورد دیگه‌ای فول میشه و اور میکنه، و چون جایی نداره یه جورایی هنگ میکنه و  تا زمانی که مودم رو خاموش و روشن نکنین حل نمیشه ( با خاموش روشن کردن حافظه UPnP هم صفر میشه و در نتیجه دیگه مشکل تا چند روز پیش نمیاد)

اگر با این وضعیت حل نشد، کلا دیگه حل نمیشه... و باید یا با این وضعیت سازگاری داشته باشین یا مودم رو تعویض کنین با مارک دیگه‌ای... دی‌لینک‌ها هم مشکل دیر IP گرفتن دارن اگه احیانا خواستین از این مودم‌ها بگیرین حواستون باشه...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...