رفتن به مطلب

مشکل با اینترنت در کامپیوتر

Hassan.SK
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 7 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

قبلا زدم پیغام میداد که DNS جواب نمیده یه همچین چیزی ، دوباره اگه شد پیامشو با دقت میخونم

2- ست کردم اگه حل نشد خبر میدم

سلام مجدد به نظرم شما تمامی راه هایی رو  که میشه انجام بدین بعد برید تو تنظیمات مودم و تخصصی تر بشید 

منم همین مشکل رو داشتم و شکر خدا بعد از انجام کارایی که گفتم به طور کامل رفع شد شما بعد ست کردن یه سر به اون سایت هم بزنید و با چند تا کلیک dns رو تغییر بدین ببینید چی میشه

ضمنا شکل ایکون اینترنت چگونه هست روش مثلث زرد رنگ داره؟

اینترنت مخابرات دارید؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 10 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

پس همون مشکل قدیمی TP-LINK هست...

مودم‌تون از اون قدیمی‌ها باید باشه... کاش مودم جدید میگرفتین

گزینه UPnP service رو پیدا کنین و غیرفعال کنین...، چک کنین شاید آپدیت جدید برای این مودم اومده باشه، مودم رو آپدیت کنین ببینین بازم این مشکل وجود داره یا نه

بعد قسمت Maintenance رو پیدا کنین و توی اون صفحه توی تب SysRestart ، گزینه‌ی Current Settings رو بزنین و بعد از اون گزینه ریستارت...

من فکر میکنم طبق بررسی‌هایی که انجام دادم بافر دیتابیس UPnP یا هر مورد دیگه‌ای فول میشه و اور میکنه، و چون جایی نداره یه جورایی هنگ میکنه و  تا زمانی که مودم رو خاموش و روشن نکنین حل نمیشه ( با خاموش روشن کردن حافظه UPnP هم صفر میشه و در نتیجه دیگه مشکل تا چند روز پیش نمیاد)

اگر با این وضعیت حل نشد، کلا دیگه حل نمیشه... و باید یا با این وضعیت سازگاری داشته باشین یا مودم رو تعویض کنین با مارک دیگه‌ای... دی‌لینک‌ها هم مشکل دیر IP گرفتن دارن اگه احیانا خواستین از این مودم‌ها بگیرین حواستون باشه...

والا بودجم به همین مودم رسید ، میخواستم تندا بگیرم چون نام آشنایی نبود منصرف شدم وگرنه با 10 تومن اضافه امکانات بهتری داشت ، درایور قبلا تو سایت اصلی نگاه کرده بودم و خودش آخرین ورژن رو داره

25.thumb.jpg.a7e18d3df305612a2cb8c06a3d1997ac.jpg

هر دو گزینه رو غیر فعال کنم ؟

و تو اینqos بقیه موارد تنظیم نمیخواد ؟ همون اکتیو کردن کافیه؟

26.thumb.jpg.8bceddaf4a6b792d934e4d7c2b0922d0.jpg

در 9 ساعت قبل، mokh1999 گفته است :

سلام مجدد به نظرم شما تمامی راه هایی رو  که میشه انجام بدین بعد برید تو تنظیمات مودم و تخصصی تر بشید 

منم همین مشکل رو داشتم و شکر خدا بعد از انجام کارایی که گفتم به طور کامل رفع شد شما بعد ست کردن یه سر به اون سایت هم بزنید و با چند تا کلیک dns رو تغییر بدین ببینید چی میشه

ضمنا شکل ایکون اینترنت چگونه هست روش مثلث زرد رنگ داره؟

اینترنت مخابرات دارید؟

مشکل زردی آیکون ندارم پیغام میده نت داری اما هیچ صفحه ای لود نمیشه

نت هم دیده بان

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

در 44 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

والا بودجم به همین مودم رسید ، میخواستم تندا بگیرم چون نام آشنایی نبود منصرف شدم وگرنه با 10 تومن اضافه امکانات بهتری داشت ، درایور قبلا تو سایت اصلی نگاه کرده بودم و خودش آخرین ورژن رو داره

هر دو گزینه رو غیر فعال کنم ؟

و تو اینqos بقیه موارد تنظیم نمیخواد ؟ همون اکتیو کردن کافیه؟

هر دو گزینه رو غیرفعال کن بعد طبق کامنت قبلیم انجام بده...

QOS میتونه فعال باشه میتونه هم نه، ارتباطی با این مشکل شما نداره...

ضمناً منظورم درایور نبود، منظورم فریمور بود...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

هر دو گزینه رو غیرفعال کن بعد طبق کامنت قبلیم انجام بده...

QOS میتونه فعال باشه میتونه هم نه، ارتباطی با این مشکل شما نداره...

ضمناً منظورم درایور نبود، منظورم فریمور بود...

همون فریمور

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

همون فریمور

خب پس مثل کامنت قبلی انجام بده و نتیجه رو اعلام بفرما...

الان چه فرموری روی مودم هست؟

اصلا مشکلات شما ارتباطی به ویندوز،‌ شرکت ارائه‌دهنده اینترنت، بستر و کابل‌ها و ... نداره... مشکل از مودم هست و بس

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

خب پس مثل کامنت قبلی انجام بده و نتیجه رو اعلام بفرما...

الان چه فرموری روی مودم هست؟

اصلا مشکلات شما ارتباطی به ویندوز،‌ شرکت ارائه‌دهنده اینترنت، بستر و کابل‌ها و ... نداره... مشکل از مودم هست و بس

ADSL Firmware Version
:
FwVer:3.24.13.0_MT7550 HwVer:T14.F7_13.0

تغییرات انجام دادم باید منتظر شد چون معلوم نیست کی بروز میده

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :
ADSL Firmware Version
:
FwVer:3.24.13.0_MT7550 HwVer:T14.F7_13.0

تغییرات انجام دادم باید منتظر شد چون معلوم نیست کی بروز میده

Published Date: 2015-06-30

https://static.tp-link.com/res/down/soft/TD-W8961N_V2_150630.zip

Published Date: 2016-08-15

https://static.tp-link.com/TD-W8961N(UN)_V2_160815_EG_1479440788673j.zip

ورژنی که دادین و ورژنی که تو سایت‌ها نوشته متفاوته! چک کنین اگر هیچ کدوم از اینها نیست، اون آخری رو آپدیت کنین (البته قبلش یه بکاپ بگیرین)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 37 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

Published Date: 2015-06-30

https://static.tp-link.com/res/down/soft/TD-W8961N_V2_150630.zip

Published Date: 2016-08-15

https://static.tp-link.com/TD-W8961N(UN)_V2_160815_EG_1479440788673j.zip

ورژنی که دادین و ورژنی که تو سایت‌ها نوشته متفاوته! چک کنین اگر هیچ کدوم از اینها نیست، اون آخری رو آپدیت کنین (البته قبلش یه بکاپ بگیرین)

فریمور همون لینک اولی هستش

Current Firmware Version: Build 150630 Rel.34713      
لینک دومی جدیدتره همونو بریزم ؟
لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

داداش حواست باشه این دی لینکها فریمور اشتباه بریزی دیگه والسلام

پشت مودمت جک کن مدل و ورژن نوشته 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوباره همون مشکل پیش اومد در صورتی که تغییرات تو مودم انجام شده بود dns ست میکنم شاید با این حل شد

30.thumb.jpg.f0db1c3d8ac79bec5513f1e4aa71149e.jpg

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

لینک دوم جدیدتره ولی برای نسخه مصر و خاورمیانه هست...

در 44 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

دوباره همون مشکل پیش اومد در صورتی که تغییرات تو مودم انجام شده بود dns ست میکنم شاید با این حل شد

عرض کردم که مشکل از dns نیست... مشکل از قطع ارتباط مودم و LAN هست...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 16 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

لینک دوم جدیدتره ولی برای نسخه مصر و خاورمیانه هست...

عرض کردم که مشکل از dns نیست... مشکل از قطع ارتباط مودم و LAN هست...

لینک دوم نوشته un ، پشت مودم بعد مدل همونو نوشته

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

لینک دوم نوشته un ، پشت مودم بعد مدل همونو نوشته

پس نصب کنین شاید مشکل حل بشه...

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
  • کاربر ویژه
در در 1397/01/10, 14:43:11، Trickster گفته است :

نمیدونم با آپدیت فریمور درست شد یا ست کردن dns (گوش شیطون کر) که یکی از دوستان پیشنهاد دادن

شما هم اینو تست کن شاید درست شد

11.jpg.a29fc7d7be630f69fb78b4d7be6e85cf.jpg

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

نمیدونم با آپدیت فریمور درست شد یا ست کردن dns (گوش شیطون کر) که یکی از دوستان پیشنهاد دادن

شما هم اینو تست کن شاید درست شد

سلام حسن آقا ?

اولاً تشکر که یادی از ما کردی ;):$

دوماً این راه ها رو قبلاً امتحان کردم و همونطور که در پست اول گفتم در طولانی مدت موثر واقع نشدن؛ برای همون تصمیم گرفتم باهاش بسازم :D

حقیقتش من تقریباً هر یکی دو هفته ای که مایکروسافت نسخه آزمایشی ویندوز 10 رو میده، یه ویندوزی عوض می کنم و نسخه جدیدو امتحان می کنم. جهت ارسال بازخورد مشکلات موجود هم در یک فروم خارجی دیگه هم کم و بیش فعالیت می کنم. از تقریباً 3 - 4 نسخه پیش نمایشی که از Fall Creators Update به بعد موجود شد (منظورم قبل از عرضه عمومی هست) و کم کم نسبت به نسخه قبلش (میشه Creators Update اول) تغییرات اساسیش شروع شد، من با این مشکل مواجه بودم برای همین در همون فروم هم مطرح کردم. کاربران خارجی دیگر هم بعضاً همین مشکل رو داشتن و افراد حرفه ای اون فروم هم مشکل رو بررسی کردن ولی هیچ کدوم نتونستن به صورت پایدار درستش کنن. با اینکه آپدیت فریمور و تغییر دستی DNS به برخی کمک کرد، در عین حال برای بعضی دیگر هم مشکل همچنان پا بر جا موند و برای همین در پست ابتدایی خدمتت عرض کردم مطمئنم مشکل از شرکت خدمات دهنده یا مودم و... نیست و مشکل از خود ویندوزه.

خلاصه اینکه همون موقع ادمین های اون فروم گفتن که مشکل رو در قسمت بازخورد نسخه های پیش نمایش مایکروسافت مطرح کردن ولی خب بنا به هر دلیلی هنوز مشکل رفع نشده. الانم من چند هفته ای هست نسخه Spring Creators Update (نسخه ای که قرار بود 3 روز پیش بیاد ولی به دلیل یک باگ مهم به تأخیر افتاد) رو استفاده می کنم، این مشکل رو کمتر میبینم ولی متأسفانه هنوز هم موجود هست و بعضی مواقع اتفاق میوفته.

در کل سرتو درد نیارم دیگه... :D خیلی خوبه حداقل مشکل شما رفع شد، منم یاد گرفتم خیلی بهش محل نگذارم xD

----------------------------------------------------------------------------------------------

برای نمونه این وب سایت همین مشکل من و شما رو که در حالیکه اینترنت متصل هست اما بعضی نرم افزارها نمی تونن به اینترنت متصل بشن اما یکسری مثل تلگرام می تونن رو بررسی کرده:

نقل قول

Evidence suggests that chief among the internet connection issues being experienced by Windows 10 Creators Update users is an issue where affected users are told by their computers that they are not connected to the internet, and they are unable to access the internet using any and all apps (of both the stock and third-party variety), and an issue where affected users are told by their computers that they are not connected to the internet, but they are able to successfully access the internet using third-party apps whereas stock Windows 10 apps such as Store and News are unable to connect to the internet.

همونطور که میبینی اینم نوشته مشکل از ویندوز هست و یک سری راه حل رو هم پیشنهاد کرده که برای همه موثر نیست.

ویرایش شده توسط Trickster
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 ساعت قبل، Trickster گفته است :

سلام حسن آقا 1f339.png

تشکر بابت توضیحات ،  والا خاموش و روشن کردن مودم بعضا جوری هستش که snr یا دیتا ریت باعث میشه پایین بیاد الان خوشبختانه فقط یکبار به مدت 1 الی 2 دقیقه اتفاق افتاده که خودش فیکس شد

از هیچی بهتره قبلا بعضا میشد روزی یکبار یا هر چند روز یکبار اتفاق بیوفته که واقعا رو اعصاب بود

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...