رفتن به مطلب

سری نوت بوک های ACER Predator Helios 500 ، اولین نوت بوک گیمینگ دنیا مجهز به پردازنده Core i9-8950HK !

Recommended Posts

• کاربر ویژه

98593a0e606a78af6d36d28f38b29cb2.jpg

کمپانی Acer به تازگی دو نسخه مختلف از نوت بوک گیمینگ Predator Helios 500 را معرفی کرده است که هریک از این دو مدل نوت بوک ، یکی مجهز به پردازنده Core i7-8750H و دیگر نیز مجهز به پردازنده Core i9-8950HK شده است. هر دو مدل از دیگر ویژگیهای مشابه نظیر صفحه نمایش 17.3 اینچی با پنل IPS ،دقت تصویر FULL HD، کارت گرافیک GeForce GTX 1070 ، مقدار 16 گیگابایت حافظه DDR4 و یک درایو 256 گیگابایت از نوع M.2 SSD برخوردار شده اند.

3020a36a07e58a43f0d21a54b5246b72.jpg

از لحاظ قیمت گذاری ، مدل مجهز به پردازنده Core i9-8950HK قیمتی حدود 3500 دلار و مدل مجهز به پردازنده 8750H هم قیمتی حدود 2630 دلار خواهد داشت.سری پردازنده های اینتل Coffee Lake H ، اولین پردازنده های گیمینگ شش هسته ای هستند که بر روی لپ تاپ ها و نوت بوک های گیمینگ قرار میگیرند. این پردازنده ها قرار است به صورت رسمی هفته آینده معرفی شوند.

منبع : Videocardz

مترجم : محمد فتحی

لینک به دیدگاه

واسه ما حدود 20 میلیون قیمتش میشه .راحت میشه یه سیستم بست 2تا 1080ti رو SLI کرد :|

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 3 ساعت قبل، (WarCraft) گفته است :

واسه ما حدود 20 میلیون قیمتش میشه .راحت میشه یه سیستم بست 2تا 1080ti رو SLI کرد :|

درود

همچین میگید20 میلیون  انگار مثلا 20 هزار تومنه :D پول یه پرایده :8_laughing:  میدونید حداقل 50 سال طول میکشه که ما بتونیم 20 میلیون پس انداز کنیم 

خدا لعنت کنه باعث و بانی این گرونی ها رو ?

لینک به دیدگاه

در 55 دقیقه قبل، hd5870 گفته است :

درود

همچین میگید20 میلیون  انگار مثلا 20 هزار تومنه :D پول یه پرایده :8_laughing:  میدونید حداقل 50 سال طول میکشه که ما بتونیم 20 میلیون پس انداز کنیم 

خدا لعنت کنه باعث و بانی این گرونی ها رو 1f62d.png

دیگه 50 سال طول نمیکشه

یعنی سالی 400 هزار تومن پس انداز میکنیم ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 دقیقه قبل، amir_amd گفته است :

دیگه 50 سال طول نمیکشه

یعنی سالی 400 هزار تومن پس انداز میکنیم ؟

برای شما شاید اسون باشه ولی برای خیلی ها سخته

مثلا من خودم اینقدر خرج و مخارج و در رو زیاده که وقتی صحبت از پس انداز میکنی خندت میگیره

شما حساب کن با ماهی 1 تومن چقدر میتونی پس انداز کنی تازه تو بهترین حالت اگه خرج اضافه ای برات پیش نیاد (که صد درصد پیش میاد)

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، hd5870 گفته است :

برای شما شاید اسون باشه ولی برای خیلی ها سخته

مثلا من خودم اینقدر خرج و مخارج و در رو زیاده که وقتی صحبت از پس انداز میکنی خندت میگیره

شما حساب کن با ماهی 1 تومن چقدر میتونی پس انداز کنی تازه تو بهترین حالت اگه خرج اضافه ای برات پیش نیاد (که صد درصد پیش میاد)

برای من هم سخته

و لازم هم نیست کامپیوتر 20 میلیونی بخری

با 2 سال پس انداز کامپیوتر 6-7 میلیونی که خیلی هم خوب هست میشه خرید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...