رفتن به مطلب

ريد کردن raid هارد ديسک به چه ترتيب صورت مي گيرد

internet
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

اگه امکان داره راهنمايي بفرمائيد که من بتونم بهترين استفاده رو از دو هارد ديسک سيستم ببرم:

1- هارد ساتا 2 وسترن 160 گيگابابت

2- هارد segate 500 ساتا 2 و 32 مگ بافر

مي خواستم ببينم اين قضيه ريد کردن چيه و تصوير بايوس سيستم هم گذاشتم و خودم روي حالت وسط که در تصوير مشاهده مي کنيد گذاشتم سيستم تا روي ويندوز مي اومد همون اوايل راه اندازي که صفحه سياه رنگ هست ريستارت مي شد نمي دونم بايد روي کدوم گزينه تنظيم کنم در حال حاضر روي گزينه اول که پيش فرض خودش بود تنظيم کردم و همه درايوها هم در ويندوز به خوبي شناسايي و در حال کار و استفاده هست

اگه امکانش هست بفرمائيد که ريد کردن چه نفعي داره

مين بورد: asus m2a - vm که بايوس رو به روز کردم 3/2008 و بايوس فونيکس هست

تصوير زير گوياي وضعيت ريد در سيستم هست که من زياد ازش سر در نمي يارم:

1212453244.jpg

لینک به دیدگاه

دو تا هارد با ظرفیت متفاوت رو رید کنید برابر ظرفیت کمتر * 2 واستون هارد درست می شه-برای رید کردن باید فلاپی درایور داشته باشید و اول ویندوز ریختن ( فکر کنم F6 بود) رو بزنید!

لینک به دیدگاه

دو تا هارد با ظرفیت متفاوت رو رید کنید برابر ظرفیت کمتر * 2 واستون هارد درست می شه-برای رید کردن باید فلاپی درایور داشته باشید و اول ویندوز ریختن ( فکر کنم F6 بود) رو بزنید!

سلام

در مورد کليد F6 که موقع نصب ويندوز هست اش اون هم مخصوص مين بوردهاي قديمي بود که يک ديسکت داشت و کاري به ريد کردن نداره

با تشکر

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

دوست گرامی میتونید به دفترچه مادربورد مراجعه کنید.

اما مختصر برتون توضیح میدم مادربورد من TPOWER I45 هست.ابتدا توش Raid رو به جای SATA انتخاب میکنم بعد رستارت میکنم دکمه ها CTRL+F6 رو باهم میزنم وارد تنظیمات کنترلر Raid میشه از اونجا 4گزینه داره گزینه اول انتخاب انواع رید هست گزینه دوم انتخاب حجم تکه ها هست .در قسمت سوم نامی رو انتخاب میکنیم برای رید خودمون .در قسمت چهارم دکمه Y رو به معنای تایید میزنیم و انتر را فشار میدهیم بعد از این ارایه ما ساخته شده و حجم ما را نشان میدهد در زیر یه گزینه میاد که میگه ایا مطمئن هستید که میخواهید رید را پیکره بندی کنید؟در صورت انتخاب گزینه Y تمام اطلاعات شما پاک میشود و MBR رید شکل میگیرد کار تمام است.

در جواب اون دوستی که گفتند فلاپی نیازه.ایشون برای نصب ویندوز گفتند.اری توجه داشته باشد که باید درایور رید رو توی فلاپی داشته باشید و در هنگام نصب ویندوز ایکس پی بزارید تو دستگاه و F6 بزنید تا درایورش نصب بشه در ویندوز 7 هم که خودش سالاره و درایور نمیخواد.

اما اونایی هم که فلاپی ندارند میتونن تو فلش بریزند درایورش رو.

در ضمن من خودم 4تا هارد 500گیگ مکستور 32 مگ بافر رو رید0 کردم و سرعت 4برابر 1هارد شده.حتی بوت اسکرین ویندوز 7 رو هم نمیبینم مثل باد بالا میاد.سرعت انتقال اطلاعات هم الان 392مگابایت در ثانیه است.

شما دوست عزیز براتون رید پیشنهاد نمیشه چون حجم از دست میدید و برای رید 0 فقط 320گیگ هارد دارا میشید اما با سرعت2برابر 1هارد که به نظر من میصرفه

اما رید بعدی هم میتونید رید1 کنید که برای امنیت اطلاعات هست و اینه ای عمل میکنه

لینک به دیدگاه

• 5 ماه بعد...

با سلام

مي خواستم ببينم امكانش هست كه بدون از بين رفتن ويندوزي كه روي سيستم هست تنظيمات raid يك سرور را به روز كرد؟

من يك server دارم كه 4 تا هارد maxtor 72گيگا بايت روشه، خود سرورdl380 هست .اين هاردها raid هستند ولي يكي از اونها سوخته و من مي خوام يه هارد با همون مشخصات جايگزينش كنم.از چه راهي مي تونم هارد جديد رو جايگزين هارد قبلي بكنم بدون اين كه سيستم عامل خراب شه.

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

با سلام به اساتید عزیز و گرامی:

مختصر و مفید باید بگم قصد ارتقاء ظرفیت و مهمتر از آن سرعت درایو های سیستمم را دارم

لطفاً راهنمایی کنید بهترین و مناسب ترین انتخاب برای خرید هارد دیسک جهت اضافه کردن به مجموعه زیر به منظور رید کردن از لحاظ ظرفیت و سرعت چیه؟ و بهترین ریدی که میتونم استفاده بکنم چی میتونه باشه؟

هارد دیسک های موجود به شرح زیر است که به صورت AHCI به مادربرد متصل است.

1. وسترن WD1001FALS-00J7B1

2. وسترن WD5000AAKS-75A7B0

روی هارد اولی سیستم عامل و درایو های سیستم نصب هست و دومی BACKUP درایو واقع در هارد اولی که اطلاعات حیاتی و مهم روی آن است می باشد.

مقدار کلیه اطلاعات مربوط به سیستم عامل، برنامه های نصب شده، SETUP های خاص، MP3 و.... 250GB است.(مقدار فضای خالی را باید لحاظ کرد)

مقدار اطلاعات مهم و حیاتی 200GB است که در حال حاضر نسخه پشتیبان آن در هارد دومی نیز موجود است.(مقدار فضای خالی را باید لحاظ کرد)

و 650GB فیلم هم در به دراست.(مقدار فضای خالی را باید لحاظ کرد)

به عقل ناقص خودم یه هارد مثل اولی تهیه و رید 0 کنم و همه اطلاعات یکجا باشد و هارد 500GB دومی هم مانند اکنون BACKUP دستی اطلاعات مهم باشه!!!.

بی صبرانه منتظر راهنماییهای مفیدتان هستم.

مادربرد سیستم هم ASUS RAMPAGE FURMULA و سیستم عامل VISTA 64 که به احتمال قوی بعد از ارتقاء 7 64BIT است.

ویرایش شده توسط rajabi
لینک به دیدگاه

با سلام به اساتید عزیز و گرامی:

مختصر و مفید باید بگم قصد ارتقاء ظرفیت و مهمتر از آن سرعت درایو های سیستمم را دارم

لطفاً راهنمایی کنید بهترین و مناسب ترین انتخاب برای خرید هارد دیسک جهت اضافه کردن به مجموعه زیر به منظور رید کردن از لحاظ ظرفیت و سرعت چیه؟ و بهترین ریدی که میتونم استفاده بکنم چی میتونه باشه؟

هارد دیسک های موجود به شرح زیر است که به صورت AHCI به مادربرد متصل است.

1. وسترن WD1001FALS-00J7B1

2. وسترن WD5000AAKS-75A7B0

روی هارد اولی سیستم عامل و درایو های سیستم نصب هست و دومی BACKUP درایو واقع در هارد اولی که اطلاعات حیاتی و مهم روی آن است می باشد.

مقدار کلیه اطلاعات مربوط به سیستم عامل، برنامه های نصب شده، SETUP های خاص، MP3 و.... 250GB است.(مقدار فضای خالی را باید لحاظ کرد)

مقدار اطلاعات مهم و حیاتی 200GB است که در حال حاضر نسخه پشتیبان آن در هارد دومی نیز موجود است.(مقدار فضای خالی را باید لحاظ کرد)

و 650GB فیلم هم در به دراست.(مقدار فضای خالی را باید لحاظ کرد)

به عقل ناقص خودم یه هارد مثل اولی تهیه و رید 0 کنم و همه اطلاعات یکجا باشد و هارد 500GB دومی هم مانند اکنون BACKUP دستی اطلاعات مهم باشه!!!.

بی صبرانه منتظر راهنماییهای مفیدتان هستم.

مادربرد سیستم هم ASUS RAMPAGE FURMULA و سیستم عامل VISTA 64 که به احتمال قوی بعد از ارتقاء 7 64BIT است.

شديدآ منتظر پيشنهادات سازنده اساتيد محترم هستم

لینک به دیدگاه

شديدآ منتظر پيشنهادات سازنده اساتيد محترم هستم

دوست عزیز بنده اطلاعاتی در مورد raid ندارم ولی فکر میکنم این تاپیک نصفی از سوالات شما را جواب بده

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?/topic/3433-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-2-%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%BE%D8%B1%D9%81%D9%88%D8%B1%D9%85%D9%86%D8%B3/

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...