رفتن به مطلب

چیکار باید کرد گیم پلی بازیها در کامپیوتر نرم و روان باشه؟؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با درود فروان 
می دونم کسی نمی تونه بهم کمکی بکنه ولی می پرسم
من سیستم قوی درام 

led tv 43 samsung k6960
1080
7700k
asus z270f
ram 16
تمام پیش نیازهای ویندوز نصب هستش همش .ویندوزم 10 هستش بدونه دستکاری هستش 
موضوع اینه تمام بازیهارو من دارم و با اخرین تنظیمات گرافیکی هم من اجرا می کنم بدونه لگ. 
مشکلم اینه بازیهام اصلا روان یا نرم نیست بشه از گیم پلی لذت برد مثلا fifa 18 که بازی می کنم خیلی خشک هستش ولی تو ps4 یا کامپیوتر دوستم که بازی می کنم گیم پلی خیلی نرم و روان لذت بخشه 
این موضوع برای حداقل 2 سال میشه 
وقتی با سیستم خودم بازی می کنم عادت می کنم ولی وقتی می رم با سیستم دوستم بازی می کنم متوجه عمق فاجعه سیستم خودم میشم 
تو تمام بازیها این مشکل روان یا نرم نبودن دارم هر کاری بگید کردم اما مشکلم حل نشده که نشده

درود 
فریم رو 60 هستش .ال ای دی سامسونگ 43 اینچ دارم k6960 رو فیفا فریم رو 60 هستش 
تی وی دوستم سونی led tv sony w800c هستش 43 اینچ 

ویرایش شده توسط ali lotfi
لینک به دیدگاه

هارد خیلی میتونه روی روون بودن بازی تاثیر بگذاره؛ اگر‌هاردتون بیش از ۳ ساله که داره کار میکنه بنظر من دیگه روی اون هارد برای بازی حساب نکنین نهایت برا ذخیره فایلا استفادا کنید

همچنین یک مانیتور با نرخ رفرش بالا میتونه نتایج خیلی مطلوبی اراعه بده

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، ali lotfi گفته است :

با درود فروان 
من سیستم قوی درام 
1080
7700k
asus z270f
ram 16
موضوع اینه تمام بازیهارو من دارم و با اخرین تنظیمات گرافیکی هم من اجرا می کنم بدونه لگ. 
مشکلم اینه بازیهام اصلا روان یا نرم نیست بشه از گیم پلی لذت برد مثلا fifa 18 که بازی می کنم خیلی خشک هستش ولی تو ps4 یا کامپیوتر دوستم که بازی می کنم گیم پلی خیلی نرم و روان لذت بخشه 
وقتی با سیستم خودم بازی می کنم عادت می کنم ولی وقتی می رم با سیستم دوستم بازی می کنم متوجه عمق فاجعه سیستم خودم میشم 
تو تمام بازیها این مشکل روان یا نرم نبودن دارم هر کاری بگید کردم اما مشکلم حل نشده که نشده

همونطور که دوستمون گفتن مانیتور خیلی مهمه.مانیتورتون چند هرتز هست؟مدلشو بگید  شاید مربوط به اون باشه(وترجیحا مدل مانیتور دوستتون)

البته درمورد هارد زیاد موافق نیستم واگه سالم باشه و درست کارکنه دلیلی نداره اشکال بزرگی ایجاد کنه.

لینک به دیدگاه

در 45 دقیقه قبل، ali lotfi گفته است :

با درود فروان 
من سیستم قوی درام 
1080
7700k
asus z270f
ram 16

از کجا میدونی کسی نمیتونه بهت کمک کنه؟

نرم یا روان بودن بازی مربوط به فریم ریته که کارت گرافیک میده بیرون. هرچقدر رزولوشن و تنظیمات گرافیک بره بالاتر فریم ریت میاد پایینتر. برای مثال اگر روی 4k بازی میکنی ممکنه نرمی بازی کم بشه.

شما اول یه نرم افزار مثل fraps یا geforce experience نصب کن و ببین فریم ریت توی بازی ها چقدر هست. 

http://neopc.ir/2016/12/چهار-روش-برای-دیدن-fps-در-بازی-های-رایانه-ا/

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، ali lotfi گفته است :

با درود فروان 
من سیستم قوی درام 
1080
7700k
asus z270f
ram 16

سلام

بستگی داره که روون بودن رو چی میدونید ، اینکه بلکل فریمتون به 60 نمیرسه یا اینکه فریمت مدام بالا پایین میشه ، اکثرا" روی 60 هست و بعضی وقتا نصف میشه و باعث کند شدن میشه و اصلا این حس بهت دست میده که موقع استاپ کردن بازی یا توی منو ها سیستم داره هنگ میکنه :|

به عنوان مثال اگر مشکل دوم رو داشته باشی :

در کل فیفا 18 نسخه pc یه سری مشکلاتی داره... مثلا خود بازی 60 فریم هست اما موقع زدن ضربات کاشته وش روع مجدد ها یا باز کردن منو ها یا بعضی صحنه آهسته ها یا در کل توقف های وسط بازی فریم قفل میشه روی 30! و این تغییر مداوم از 30 به 60 و از 60 به 30 باعث میشه که بازی روون نباشه، در صورتی که روی کنسول همیشه و در همه حال 60 فریم هست و تغییری اتفاق نمیوفته.... این مشکل روی فیفا17 هم بود!(توی 16 هم بود اما خیلی بهتر بود) اما میشد از تنظیمات درایور کارت گرافیک درستش کرد، پس اینجا هم جواب خواهد داد (در تنظیمات خود بازی فیفا17 vsync رو خاموش میکردیم و بعدش از طریق درایور دستور روشن بودن دائم vsync رو ست میکردیم و اینطوری هم صحنه آهسته و منو ها و ضربات آزاد و همه چیزها روی 60 فریم کار میکرد)

اگر خواستی امتحان کنی که ایا مشکلت اینه یا خیر

، توی تنظیمات گرافیک فیفا 18 ، در  قسمت frame rate اینو انتخاب کنید و اوکی کنید : No limit on FPS 

حالا روی دسکتاپ کلیک راست کنید و وارد Nvidia Control panel بشید ، به قسمت Manage 3D setting برید ، و آپشن یکی مونده به اخر یعنی Vertical vsync رو روی On بذارید و Apply کنید ، حالا اگه وارد بازی بشید اون تفاوت فریم ها و از 30 به 60 و برعکسش رو مشاهده نمیکنین و در همه حالات فریم روی 60 هست .... شخصا اگه بدون انجام این دو کار فیفا رو بخوام بازی کنم حالت تهوع و سردرد بهم دست میده از بس بازی یه لحظه روونه یه لحظه کند میشه دوباره روون میشه دوباره کند میشه :| 

اگر روی همه بازیها این مشکل وجود داره ، اول بفرمایید که به تنظمیات گرافیکی بازیها اشراف کامل دارید؟ منظورم کاربرد Vsync  (شاید خودتون اطلاع داشته باشید ، اما چون نمیدونم تا چه حد اشنایی دارید تکرار میکنم ،  یه حالتی  هست به اسم tearing که از نظر 90 درصد کاربرها با "لگ ، کند بودن یا کم بودن فریم ریت" یکیه در صورتی که اینطور نیست  و tearing اتفاقا وقتی کارت گرافیکتون خیلی قویتر هست بیشتر پیش میاد،  روشن کردن vsync این tearing رو از بین میبره ، البته فریم تایم رو افزایش میده که فقط واسه یه سری بازی های خاص ممکنه بد باشه مثل ریسینگ های حرفه ای یا کانتراسترایک و...  ، البته این جمله بندی زیاد علمی نیست و صرفا به ساده ترین شکل سعی کردم بیانش کنم:35_thinking: که البته شاید خودتون از قبل میدونستید اینو    و اینجور چیزها هست تا بشه بهتر راهنمایی کرد

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

در 55 دقیقه قبل، danyalbmw گفته است :

هارد خیلی میتونه روی روون بودن بازی تاثیر بگذاره؛ اگر‌هاردتون بیش از ۳ ساله که داره کار میکنه بنظر من دیگه روی اون هارد برای بازی حساب نکنین نهایت برا ذخیره فایلا استفادا کنید

همچنین یک مانیتور با نرخ رفرش بالا میتونه نتایج خیلی مطلوبی اراعه بده

درود 

هارد من ssd pro samsung کلا فیفا با ویندوز روی این وصله بقیه بازیها رو هارد وسترن بلک 2 ترا

مانیتور ندارم led tv 43 samsung k6960 دارم 

لینک به دیدگاه

در 54 دقیقه قبل، alimogharehabed گفته است :

همونطور که دوستمون گفتن مانیتور خیلی مهمه.مانیتورتون چند هرتز هست؟مدلشو بگید  شاید مربوط به اون باشه(وترجیحا مدل مانیتور دوستتون)

البته درمورد هارد زیاد موافق نیستم واگه سالم باشه و درست کارکنه دلیلی نداره اشکال بزرگی ایجاد کنه.

سلام مانیتور ندارم led tv دارم این مدل 

https://www.digikala.com/Product/DKP-191629/تلويزيون-ال-اي-دي-هوشمند-سامسونگ-مدل-43K6960-سايز-43-اينچ

لینک به دیدگاه

در 41 دقیقه قبل، AminC گفته است :

اگر ورژن ویندوز 10- 1709 هستش برگردید به  ورژن 1607 .

ورژن ویندوزم عوض کردم دیروز به 1803 جدید اخریش هستش همرو تست کردم

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، Farjam گفته است :

سلام

بستگی داره که روون بودن رو چی میدونید ، اینکه بلکل فریمتون به 60 نمیرسه یا اینکه فریمت مدام بالا پایین میشه ، اکثرا" روی 60 هست و بعضی وقتا نصف میشه و باعث کند شدن میشه و اصلا این حس بهت دست میده که موقع استاپ کردن بازی یا توی منو ها سیستم داره هنگ میکنه :|

به عنوان مثال اگر مشکل دوم رو داشته باشی :

در کل فیفا 18 نسخه pc یه سری مشکلاتی داره... مثلا خود بازی 60 فریم هست اما موقع زدن ضربات کاشته وش روع مجدد ها یا باز کردن منو ها یا بعضی صحنه آهسته ها یا در کل توقف های وسط بازی فریم قفل میشه روی 30! و این تغییر مداوم از 30 به 60 و از 60 به 30 باعث میشه که بازی روون نباشه، در صورتی که روی کنسول همیشه و در همه حال 60 فریم هست و تغییری اتفاق نمیوفته.... این مشکل روی فیفا17 هم بود!(توی 16 هم بود اما خیلی بهتر بود) اما میشد از تنظیمات درایور کارت گرافیک درستش کرد، پس اینجا هم جواب خواهد داد (در تنظیمات خود بازی فیفا17 vsync رو خاموش میکردیم و بعدش از طریق درایور دستور روشن بودن دائم vsync رو ست میکردیم و اینطوری هم صحنه آهسته و منو ها و ضربات آزاد و همه چیزها روی 60 فریم کار میکرد)

اگر خواستی امتحان کنی که ایا مشکلت اینه یا خیر

، توی تنظیمات گرافیک فیفا 18 ، در  قسمت frame rate اینو انتخاب کنید و اوکی کنید : No limit on FPS 

حالا روی دسکتاپ کلیک راست کنید و وارد Nvidia Control panel بشید ، به قسمت Manage 3D setting برید ، و آپشن یکی مونده به اخر یعنی Vertical vsync رو روی On بذارید و Apply کنید ، حالا اگه وارد بازی بشید اون تفاوت فریم ها و از 30 به 60 و برعکسش رو مشاهده نمیکنین و در همه حالات فریم روی 60 هست .... شخصا اگه بدون انجام این دو کار فیفا رو بخوام بازی کنم حالت تهوع و سردرد بهم دست میده از بس بازی یه لحظه روونه یه لحظه کند میشه دوباره روون میشه دوباره کند میشه :| 

اگر روی همه بازیها این مشکل وجود داره ، اول بفرمایید که به تنظمیات گرافیکی بازیها اشراف کامل دارید؟ منظورم کاربرد Vsync  (شاید خودتون اطلاع داشته باشید ، اما چون نمیدونم تا چه حد اشنایی دارید تکرار میکنم ،  یه حالتی  هست به اسم tearing که از نظر 90 درصد کاربرها با "لگ ، کند بودن یا کم بودن فریم ریت" یکیه در صورتی که اینطور نیست  و tearing اتفاقا وقتی کارت گرافیکتون خیلی قویتر هست بیشتر پیش میاد،  روشن کردن vsync این tearing رو از بین میبره ، البته فریم تایم رو افزایش میده که فقط واسه یه سری بازی های خاص ممکنه بد باشه مثل ریسینگ های حرفه ای یا کانتراسترایک و...  ، البته این جمله بندی زیاد علمی نیست و صرفا به ساده ترین شکل سعی کردم بیانش کنم:35_thinking: که البته شاید خودتون از قبل میدونستید اینو    و اینجور چیزها هست تا بشه بهتر راهنمایی کرد

بله رفیق رو تمام گرافیک بازی تسلط کافی دارم 4djj_untitled.jpg

بله رفیق حرف شما درست هستش بعضی موقعها بازیها روان هستش مخصوصا فیفا اما زیاد طول نمی کشه که بعداز 2 روز سرعت و اون روان بودن بازی از بین میره میشه یک بازی خشک که سرعت پایین میاد 

حالم گرفته میشه باز بعداز 1 هفته خود به خود درست میشه ولی زیاد طول نمی کشه 

لینک به دیدگاه

در 40 دقیقه قبل، shocker78 گفته است :

از کجا میدونی کسی نمیتونه بهت کمک کنه؟

نرم یا روان بودن بازی مربوط به فریم ریته که کارت گرافیک میده بیرون. هرچقدر رزولوشن و تنظیمات گرافیک بره بالاتر فریم ریت میاد پایینتر. برای مثال اگر روی 4k بازی میکنی ممکنه نرمی بازی کم بشه.

شما اول یه نرم افزار مثل fraps یا geforce experience نصب کن و ببین فریم ریت توی بازی ها چقدر هست. 

http://neopc.ir/2016/12/چهار-روش-برای-دیدن-fps-در-بازی-های-رایانه-ا/

درود با عرض پوزش 

چون هر کاری بگی کردم دیگه نا امید شدم هر کاری فکر بکنی 

geforce experience من اینو تا 1 هفته پیش نصب می کردم ولی دیدم هیچ فایده ای نداره برا من کلا نرم افزارهای اضافیرو از سیستم حذف کردم تا انجا که شد یکیش همینه

ویرایش شده توسط ali lotfi
لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، ali lotfi گفته است :

درود.  ممکنه مشکل شما از تلویزیون باشه. احتمالاً 50 هرتز هست و شاید کمتر...

روی فول‌اچ‌دی با این سایز مطمئناً هم کیفیت پایین‌تره نسبت به مانیتور و ... و همچنین اون کیفیت مورد نظر رو نخواهید داشت...

ویرایش شده توسط EHSANRF
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، EHSANRF گفته است :

درود.  ممکنه مشکل شما از تلویزیون باشه. احتمالاً 50 هرتز هست و شاید کمتر...

روی فول‌اچ‌دی با این سایز مطمئناً هم کیفیت پایین‌تره نسبت به مانیتور و ... و همچنین اون کیفیت مورد نظر رو نخواهید داشت...

رفیق رو 60 هستش مشکلی نیست ال ای دی

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، ali lotfi گفته است :

رفیق رو 60 هستش مشکلی نیست ال ای دی

تلویزیون فول‌اچ‌دی 60 هرتزی ندیدم... شاید هم باشه

ولی بهتره برای اینکه مطمئن بشین از تنظیمات ویندوز اون رو روی 50 هرتز تنظیم کنین ببینین بهتر نمیشه وضعیت!؟

لینک به دیدگاه

اینکه میگید بعضی اوقات بازی ها روان هستند بعضی اوقات نیستند پس حتما باید دمای CPU و GPU در زمانی که بازی ها روان نیستند چک بشه با HWMonitor 

لینک به دیدگاه

درود منم این مشکل رو توی بعضی از بازی های pc داشتم  و چون ورژن اصلی بازی های pc دیر به بازار میان شما باید هر سری که اپدیت میزنن رو نصب کنین 

و سعی کنین همیشه بازی های سری  complete edition رو نصب کنین که حالش رو ببرین

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Miss Roshana گفته است :

اینکه میگید بعضی اوقات بازی ها روان هستند بعضی اوقات نیستند پس حتما باید دمای CPU و GPU در زمانی که بازی ها روان نیستند چک بشه با HWMonitor 

شما درست میفرمایین ولی بدترین چیز توی بازی های pc  بهینه نبودن بازی ها هست که با مچ و کرک حل میشن و یه نرخ ثابت فریم و روانی بازی رو میدن

لینک به دیدگاه

سلام . با اجازه ی استارتر

من هم این مشکل رو دارم خیلی وقته میخوام تاپیک جدا بزنم ولی تنبلی میکنم .

همیشه بعد از 10 - 15 دقیقه بازی کردن فریم میاد رو 35 بعد دوباره میپره رو 60 فقط هم توی بازی Wolfenstein II و GTAV اینطوری میشه تنظیمات هردو بازی روی Ultra و Very high هست رزولوشن 1440x900

مشخصات سیستم :

ryzen 1800x

ram 8gb crusial

GTX 980

وقتی فریم میاد روی 30 گرافیک 56% زیر لوده و سی پی یو 25%

وقتی فریم 60 ثابته گرافیک 99% لوده و سی پی یو 25%

توی بازی دمای سی پی یو 50 و گرافیک 60 درجه هست یعنی ممکنه این سی پی یو برای 980 گلوگاه بشه ؟

راستی یادم رفت بگم سی پی یو تا 3.9 و رم تا 3200 مگاهرتز اور شدن . قبل از اورکلاک هم همین مشکلو داشتم

Cinebench R15 امتیاز سی پی یو رو 1723 داده

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، ali lotfi گفته است :

درود با عرض پوزش 

چون هر کاری بگی کردم دیگه نا امید شدم هر کاری فکر بکنی 

geforce experience من اینو تا 1 هفته پیش نصب می کردم ولی دیدم هیچ فایده ای نداره برا من کلا نرم افزارهای اضافیرو از سیستم حذف کردم تا انجا که شد یکیش همینه

در 4 ساعت قبل، ali lotfi گفته است :

آها خب تلویزیون دوستت 120 هرتز هست یعنی 120 فریم توی ثانیه نشون میده ولی تلویزیون تو 60 هرتز هست. برای همین احساس میکنی نرم تره. سیستمت مشکلی نداره.

برای اینکه مطممئن بشی سیستمت رو ببر با تی وی اون تست کن

ویرایش شده توسط shocker78
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز اول تو بازیها فریم ریت رو نگاه کنید وحداقال رو مشخص کنید سپس در نرم افزار nvidia inspector بازی تون رو از منو کشویی بالا انتخاب کنید وفریم ریت رو که در بالا حداقل رو پیدا کرده بود قفل کنید در گزینه frame rate limit سپس در کنترل پنل انودیا vsync رو رو fast قرار بدید حتما مشکلتون حل میشه

لینک به دیدگاه

یک مسله دیگه هم هست فاصله بین دو فریم هست که یه چیز جدا از فریم ریت هست

این مورد برای کنسول ها بیشتر از پی سی بهینه سازی شده برای همین هم به نطر میاد بازی توی کنسول روون تر هست

من خودم هم اغلب با کنسول بازی میکنم ۳۰ فریم و اصلا احساس لگ نمیکنم ولی وقتی میرم با سیستم که مانیتور ۱۴۴ هرتزی و 1080ti داره بازی میکنم؛ با ۹۰ فریم هر چند مدت یک بار احساس لگ میکنم که بخاطر همین تایم بین دو فریم هستش!

لینک به دیدگاه

خلاصه هیچ راه حلی پیدا نشد تا الان 

اگر برای led هستش پس چطور بعضی موقعه ها درست هستش و بازی روان هستش نهایت تا 2 روز

اخه مشکل از کجاس؟ تا انجا که تونستم برنامه های اضافیرو حذف کردم کلا نصب نکردم 

فقط نرم افزارهای ضروری نصبه 

بایوسم اپدیت هستش و دیفالت  .سیستمم قویه 

باید چیکار بکنم ؟

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، ali lotfi گفته است :

خلاصه هیچ راه حلی پیدا نشد تا الان 

اگر برای led هستش پس چطور بعضی موقعه ها درست هستش و بازی روان هستش نهایت تا 2 روز

اخه مشکل از کجاس؟ تا انجا که تونستم برنامه های اضافیرو حذف کردم کلا نصب نکردم 

فقط نرم افزارهای ضروری نصبه 

بایوسم اپدیت هستش و دیفالت  .سیستمم قویه 

باید چیکار بکنم ؟

چرا سیستم رو نمیبری با تلویزیون دوستت تست کنی مشخص میشه. تو قطعات کامپیوتری این یک اصل هست ک قطعه به قطعه با تعویض همه قطعات تست گرفته میشه تا مشکل کار پیدا بشه ، شما با این تست شصت درصد عیب یابی رو طی میکنید .....بنظر من مشکل محتمل تلویزیون هست ، بنظرم اصلا با تیوی باز نکنید حتی کنسول ،بشدت برای سلامتی زیان داره و خسته کننده و همچنین کیفیت تصویر ، من مانیتور ایکس ویژن فول اچدی شش هفت سال پیشمو مقایسه کردم با تلویزیون پنجاه ایکس ویژن جدید ، تفاوت بیداد میکنه ،اگر اوضاع قیمتا خوب بود سریعا مانیتور فور کی میگرفتم ،ولی متاسفانه مثل تی وی آزادی انتخاب سایز زیادی ندارن ،وقیمت بالا

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، frzm2014 گفته است :

چرا سیستم رو نمیبری با تلویزیون دوستت تست کنی مشخص میشه. تو قطعات کامپیوتری این یک اصل هست ک قطعه به قطعه با تعویض همه قطعات تست گرفته میشه تا مشکل کار پیدا بشه ، شما با این تست شصت درصد عیب یابی رو طی میکنید .....بنظر من مشکل محتمل تلویزیون هست ، بنظرم اصلا با تیوی باز نکنید حتی کنسول ،بشدت برای سلامتی زیان داره و خسته کننده و همچنین کیفیت تصویر ، من مانیتور ایکس ویژن فول اچدی شش هفت سال پیشمو مقایسه کردم با تلویزیون پنجاه ایکس ویژن جدید ، تفاوت بیداد میکنه ،اگر اوضاع قیمتا خوب بود سریعا مانیتور فور کی میگرفتم ،ولی متاسفانه مثل تی وی آزادی انتخاب سایز زیادی ندارن ،وقیمت بالا

رفیق تشکر از راهنمایتون 

همین الان گوش شیتون کر درسته حالا این درست بودن تا فردا یا چند ساعت ادامه داشته باشه معلوم نیست 

ولی وقتی خراب بشه تا 1 هفته منو اذیت می کنه

امکان حملشو ندارم کلا کیس ندارم سیستمم رومیز بازه کار می کنم

لینک به دیدگاه

درود.

عزیز شما برا این سیستم بهتره مانیتور گیمینگ تهیه کنین واقعا حیفه با تی وی بازی میکنین. اگه امکانش هست تعویض کنین مطمعنن از تعویض راضی خواهید بود.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...