رفتن به مطلب

فروش کارت 1050

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

فروش کارت msi gtx 1050 aero itx 2g

حدود سه ماه کارکرده - بدون هیچگونه مشکل

https://www.msi.com/Graphics-card/GeForce-GTX-1050-AERO-ITX-2G-OC.html

گارانتی گرین تا  10/ 8 /1399

قیمت : ناقابل 500 تومن

شیراز حضوری درخدمتتون هستم ، شهرهای دیگه ابتدا دریافت وجه سپس ارسال (افراد با سابقه ، اول کارت میفرستم ، بعد از تست 24 ساعته وجه دریافت  می شود)

هزینه پست ، بسته بندی و ... بر عهده خریدار

3.jpg

1.jpg

2.jpg

لینک به دیدگاه

درود

خریدارم دوست عزیز

فیروزآباد هستم . ارسال هم هزینش کم میشه و به نفع منم هست

ویرایش شده توسط ENIGMA.tic
لینک به دیدگاه

دوست عزیز اگه قرار به مزایده بود همون اول میفرمودید نه اینکه وقتی دیدید پیشنهاد های بالاتر هست 

اگه قرار به اینه پس منم میتونم بگم ۵۵۰ میخوام 

جسارت نباشه . جنس مال شماست و به هر کس دوست دارید میتونید به هرقیمتی بفروشید . ولی این رسم معامله نیست

لینک به دیدگاه

در 35 دقیقه قبل، ENIGMA.tic گفته است :

دوست عزیز اگه قرار به مزایده بود همون اول میفرمودید نه اینکه وقتی دیدید پیشنهاد های بالاتر هست 

اگه قرار به اینه پس منم ۵۵۰ میخوام 

جسارت نباشه . جنس مال شماست و به هر کس دوست دارید میتونید به هرقیمتی بفروشید . ولی این رسم معامله نیست

سلام

متاسفانه فروم خیلی بد شده معامله هاش

باید سبک تاپیک زدن رو تغییر بدن به شکلی ک کسی قیمت میزنه و نفر اول پیشنهادش میده تاپیک بسته شه و در صورت تایید معامله امتیاز خودکار ثبت شد و در صورت تایید نشدن هر کس که باعث مشکل در معامله شده امتیاز منفی بگیره

لینک به دیدگاه

سلام

دوستان عذر میخام ، درست میفرمایید. بنده اشتباه کردم مزایده نگذاشتم

ولی مسئله اینه که اکثر توی تاپیک پیام نمیدن و توی شخصی پیام میگذارن

البته پیشنهاد بالاتر فروخته نشد و اولین پیام شخصی که داده شد فروخته شد .

کارت به قیمت 525 تومن به آقای Eagle78 فروخته شد،

مبلغ واریز کردند فردا ظهر با تیپاکس ارسال میشه. مبارکشون باشه.

بازهم عذر میخام

لینک به دیدگاه

دوست من

نیازی به عذر خواهی نیست

جنس خودتون هست و صاحب اختیار هم خودتون هستین

متاسفانه بزخر ها تو فروم جولان میدن

به محض دیدن جنس با قیمت تحریک کننده پیداشون میشه بعدش هم که جنس بهشون نمیرسه اعتراض میکنن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 9 ساعت قبل، ENIGMA.tic گفته است :

درود

خریدارم دوست عزیز

فیروزآباد هستم . ارسال هم هزینش کم میشه و به نفع منم هست

سلام

اگر  بخوایم انصاف  و  قوانین  درنظر بگیریم قطعا و واضحه    این کالا  حق  ایشون بود  

مگر  فروشنده   اعلام میکردن  مزایدست  به بالاترین  پیشنهاد  که اینطور  نبوده 

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Santa Cruise گفته است :

دوست من

نیازی به عذر خواهی نیست

جنس خودتون هست و صاحب اختیار هم خودتون هستین

متاسفانه بزخر ها تو فروم جولان میدن

به محض دیدن جنس با قیمت تحریک کننده پیداشون میشه بعدش هم که جنس بهشون نمیرسه اعتراض میکنن

دوست عزیز اگه منظورتون از بزخر بنده هست که واقعا نمیدونم چی بگم . فقط پیشنهاد میکنم یه سرچ درمورد کلمه بزخر و معنی و داستان پشتش بکنید که شاید دیگه به این راحتی به کسی توهین نکنید . 

بنده دیشب که تاپیک ایشون رو دیدم میخواستم اعلام خرید کنم ولی چون پولم کامل نبود گفتم بزارم امروز صبح که یه وقت پیشنهاد ندم و بعد شرمنده دوستمون بشم . امروز صبح تونستم اون مقدار کمبودی رو که داشتم از یه دوست قرض بگیرم و اومدم اعلام خرید کردم و هنوز هم کسی اعلام خرید نکرده بود و من نفر اول بودم . چند دقیقه بعد از من یه پیشنهاد بالاتر توی تاپیک داده شد و من به خاطر اینکه تاپیک مزایده نبود به احترام استارتر پیشنهاد بالاتری ندادم که اگه صلاح دوسنتن خودشون تاپیک رو به مزایده تغییر بدن و اونوقت اگه در توانم بود پیشنهاد بالاتری بدم . 

اینکه یه نفر یه کالا رو با قیمت خوب پیدا کنه و بخره بزخری نیست . یه معاملست . منم هیچ کاری خارج از قوانین فروم انجام ندادم . کارم خرید و فروش نیست که بخوام سود کنم روی خریدم . برای استفاده شخصی میخواستم و میتونید توی پروفایل بنده ببینید که تا چندوقت پیش دنبال ۱۰۵۰ بودم و چون قیمت مناسب گیرم نیومد بیخیال شدم .

بنده هم نه از کسی انتظار عذرخواهی داشتم نه از کسی ناراحت شدم .

الانم از استارتر عزیز و هرکسی که از حرفای من ناراحت شد عذر میخوام بابت اسپم ولی بعضی حرفارو نباید و نمیشه بی جواب گذاشت 

لینک به دیدگاه

رسمش این بود

نفرهای بعدی بگن درصورت انصراف دوستمون.‌منم خریدارم . 

که درصورت صلاحدید فروشنده حداقل اعلام مزایده کنه و گام بزاره  .البته حداقل اولویتو نفر اول بزاره.که ناراحتی پیش نیاد

دوما .‌اولویت  پیشنهادات  خرید ی هست که توی تایپیک میدن .

سوما . بزخری درکارنبوده !!! وقتی فروشنده خودش قیمت اعلام کرده  !!!  کسی نیومده بزنه توسرمال ایراد بگیره قیمتو خراب کنه  یا تایپیکو بهم بزنه .

چهارما .نظر شخصی خودم اینه .حداقل به نفراول بگن .اقا این قیمت میخام بفروشم اگه شما میتونی چون نفر اول بودی باز اگه این قیمت بخای مال شما 

باز یکم دوستان رعایت کنن بهتره 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ENIGMA.tic گفته است :

دوست عزیز اگه منظورتون از بزخر بنده هست که واقعا نمیدونم چی بگم . فقط پیشنهاد میکنم یه سرچ درمورد کلمه بزخر و معنی و داستان پشتش بکنید که شاید دیگه به این راحتی به کسی توهین نکنید . 

بنده دیشب که تاپیک ایشون رو دیدم میخواستم اعلام خرید کنم ولی چون پولم کامل نبود گفتم بزارم امروز صبح که یه وقت پیشنهاد ندم و بعد شرمنده دوستمون بشم . امروز صبح تونستم اون مقدار کمبودی رو که داشتم از یه دوست قرض بگیرم و اومدم اعلام خرید کردم و هنوز هم کسی اعلام خرید نکرده بود و من نفر اول بودم . چند دقیقه بعد از من یه پیشنهاد بالاتر توی تاپیک داده شد و من به خاطر اینکه تاپیک مزایده نبود به احترام استارتر پیشنهاد بالاتری ندادم که اگه صلاح دوسنتن خودشون تاپیک رو به مزایده تغییر بدن و اونوقت اگه در توانم بود پیشنهاد بالاتری بدم . 

اینکه یه نفر یه کالا رو با قیمت خوب پیدا کنه و بخره بزخری نیست . یه معاملست . منم هیچ کاری خارج از قوانین فروم انجام ندادم . کارم خرید و فروش نیست که بخوام سود کنم روی خریدم . برای استفاده شخصی میخواستم و میتونید توی پروفایل بنده ببینید که تا چندوقت پیش دنبال ۱۰۵۰ بودم و چون قیمت مناسب گیرم نیومد بیخیال شدم .

بنده هم نه از کسی انتظار عذرخواهی داشتم نه از کسی ناراحت شدم .

الانم از استارتر عزیز و هرکسی که از حرفای من ناراحت شد عذر میخوام بابت اسپم ولی بعضی حرفارو نباید و نمیشه بی جواب گذاشت 

سلام

نه گرامی

منظور من نه تنها شما که هیچ کدام از حاضرین تو تاپیک نبودن

من عذر خواهی میکنم اگه سوتفاهم پیش اومده

خطاب من فقط استارتر تاپیک بود چون من هم تجربه ایشون رو بارها و بارها داشتم مخصوصا تو این فروم

بعد معامله همیشه یه عده میریزن سر آدم و کلی ناراحتی ایجاد میکنن

ایشون هم صاحب جنسشون بودن

هیچ بایدی مجبورشون نکرده به کی یا چقدر بفروشن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...