رفتن به مطلب

خنک کننده برای ryzen 1800x

Recommended Posts

با سلام وقت همه دوستان بخیر 

لطفا برای ryzen 1800x سیسیتم خنک کننده از چی استفاده کنم 

mb x370 sli plus

لینک به دیدگاه

سلام وقت شما هم بخیر

شما برای حالت عادی ایر کولر از macho و برای واتر کولر حداقل به یه 120 میلیمتری گرین احتیاج دارید تا پردازنده شما خوب و خنک کار کنه

و در کل به نظر من بیشتر از واترکولر 240 میلیمتری دیگه نیاز ندارید حتی در صورت اور سنگین

لینک به دیدگاه

در 44 دقیقه قبل، The.13east گفته است :

سلام وقت شما هم بخیر

شما برای حالت عادی ایر کولر از macho و برای واتر کولر حداقل به یه 120 میلیمتری گرین احتیاج دارید تا پردازنده شما خوب و خنک کار کنه

و در کل به نظر من بیشتر از واترکولر 240 میلیمتری دیگه نیاز ندارید حتی در صورت اور سنگین

میخواستم GLACIER  بگیرم.... اما برای am4 ساپورت نمیکنه انگار توی مشخصاتش نوشته

ویرایش شده توسط ataxplod
لینک به دیدگاه

سلام من 1800x رو تا 3.9 اور کردم با کولر Green 120 evo دما توی فول لود بیشتر از 60 نمیشه. 214 تومان از لیون خریدم.

داداش یه خواهش داشتم . اگه میشه یه تست با نرم افزار  PassMark PerformanceTest  از پردازنده و رم خودت بگیر عکسشو بزار اینجا . میخوام با مال خودم مقایسه کنم - نرم افزارش کم حجمه -

فقط ازCpu و Ram

ممنون

Hand_OC_cpu_3_9_Ram_3200.png

ویرایش شده توسط Mantel
لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، ataxplod گفته است :

میخواستم GLACIER  بگیرم.... اما برای am4 ساپورت نمیکنه انگار توی مشخصاتش نوشته

سلام دادا

کولر glacier evo از AM4 پشتیبانی میکنه!من همین الان روی رایزن دارم استفاده میکنم

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، ali.king گفته است :

سلام دادا

کولر glacier evo از AM4 پشتیبانی میکنه!من همین الان روی رایزن دارم استفاده میکنم

درسته من سری evo رو چک نکرده بودم الان شما 240 استفاده میکنید؟ و رایزن چند هست؟ 

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، ataxplod گفته است :

درسته من سری evo رو چک نکرده بودم الان شما 240 استفاده میکنید؟ و رایزن چند هست؟ 

آره سری Evo

من Green Glacier Evo 240 استفاده میکنم رو رایزن 1700

ویرایش شده توسط ali.king
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ali.king گفته است :

آره سری Evo

من Green Glacier Evo 240 استفاده میکنم رو رایزن 1700

درود علی جان

سری جدید کیفیت براکتهایش چطور است؟ آیا چفت و بستهایش کیفیتی دارد که  باز و بسته شدن مدام برای آزمون قطعه ها را تاب بیاورد؟

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود علی جان

سری جدید کیفیت براکتهایش چطور است؟ آیا چفت و بستهایش کیفیتی دارد که  باز و بسته شدن مدام برای آزمون قطعه ها را تاب بیاورد؟

درود استاد عزیز

راستش من خودم چند باری باز و بسته کردم رو سیستم خودم و دوستم و از کیفیت براکتش رازی بودم.ولی خب برای آزمون های باز و بست پیا پی راستش نمیدونم دوام بیاره یا نه.

به نظرم راجع به این موضوع به آرمین جان ناظر سایت پیام بدین چون تو سایت  مجله سخت افزار بررسی میکنن قطعات رو و مدام باز و بسته میکنن.میتونن اطلاعات بهتری بهتون بدن

ویرایش شده توسط ali.king
لینک به دیدگاه

درود

اگر نهایتاً تا 3.9 اورکلاک می‌کنین همون نوتوس 400 کفایت می‌کنه

هم ارزون هست و هم فول لود بالای 60 نمیره، تو تابستون شاید 65 هم بره

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود علی جان

سری جدید کیفیت براکتهایش چطور است؟ آیا چفت و بستهاش کیفیتی دارد که  باز و بسته شدن مدام برای آزمون قطعه ها را تاب بیاورد؟

سلام

من یکبار کولر evo 120 از گرین را گرفتم برای 7 نسلم بسته! بدون هیچ فشاری با یکبار باز و بسته پیچ روی رادیاتور هرز شد و گارانتی گرین هم خیلی شیک برگشت گفت به ما ارتباطی نداره!

ایندفعه برای سیستم جدیدم کولر مستر خریدم راحت، اصلا به کولر دست میزنی تفاوت فاحش کیفیت را احساس می کنید...

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ali.king گفته است :

درود استاد عزیز

راستش من خودم چند باری باز و بسته کردم رو سیستم خودم و دوستم و از کیفیت براکتش راضی بودم.ولی خب برای آزمون های باز و بست پیا پی راستش نمیدونم دوام بیاره یا نه.

به نظرم راجع به این موضوع به آرمین جان ناظر سایت پیام بدین چون تو سایت شهر سخت افزار بررسی میکنن قطعات رو و مدام باز و بسته میکنن.میتونن اطلاعات بهتری بهتون بدن

سپاس علی جان

آرمین مجله‌ی سخت افزار است. برای منظور من تجربه‌ی کاربران مهمتر است. 

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، shadowfax گفته است :

سلام

من یکبار کولر evo 120 از گرین را گرفتم برای 7 نسلم بسته! بدون هیچ فشاری با یکبار باز و بسته پیچ روی رادیاتور هرز شد و گارانتی گرین هم خیلی شیک برگشت گفت به ما ارتباطی نداره!

ایندفعه برای سیستم جدیدم کولر مستر خریدم راحت، اصلا به کولر دست میزنی تفاوت فاحش کیفیت را احساس می کنید...

درود و پوزش از صاحب تاپیک

اول بگویم برای کاربری که کولر را یک بار می‌بندد و نهایتا دو سالی یک بار خمیر را عوض می‌کند، محکم و بادوام بودن چندان مهم نیست.

تفاوت کولرهای مختلف گرین را نمی‌دانم. اینقدری دیده‌ام  که کولرهای مایع دیپکول و گرین در کل برای باز و بسته شدن مداوم مناسب نیستند. برای آزمودن قطعه‌ها و نیز خمیرها ترجیح می‌دهم از کولرهای بازار داخلی بی‌تجربه نباشم، به ویژه گرین که فروش بیشتری دارد.

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

درود

اگر نهایتاً تا 3.9 اورکلاک می‌کنین همون نوتوس 400 کفایت می‌کنه

هم ارزون هست و هم فول لود بالای 60 نمیره، تو تابستون شاید 65 هم بره

درود 

نوتوس براکت رایزن دارد؟

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود 

نوتوس براکت رایزن دارد؟

بله داره، خمیر جدید گرین هم همراهش هست. شخصا روی 1800x و 1700x تست کردم، توی زمستون دمای عادی بین 25 تا 30 بود و توی گرما بین 28 تا 35

فول لود هم تو رندر و بنچمارک‌ها ماکزیمم 60 بوده تا به حال ندیدم به 65 برسه

البته تمام این تست ها تو استان خوزستان و با اورکلاک بین 3.9 تا 3.98 بوده، تو حالت عادی (3.6) مطمئناً دما کمتر هست...

ویرایش شده توسط EHSANRF
لینک به دیدگاه

در 43 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

سپاس علی جان

آرمین مجله‌ی سخت افزار است. برای منظور من تجربه‌ی کاربران مهمتر است. 

ببخشید سعید جان آره درست میفرمایید.مجله سخت افزار.بخاطر تشابه اسمی اشتباه گفتم

لینک به دیدگاه

در 32 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

بله داره، خمیر جدید گرین هم همراهش هست. شخصا روی 1800x و 1700x تست کردم، توی زمستون دمای عادی بین 25 تا 30 بود و توی گرما بین 28 تا 35

فول لود هم تو رندر و بنچمارک‌ها ماکزیمم 60 بوده تا به حال ندیدم به 65 برسه

البته تمام این تست ها تو استان خوزستان و با اورکلاک بین 3.9 تا 3.98 بوده، تو حالت عادی (3.6) مطمئناً دما کمتر هست...

دادا خیلی دمای خوبی داری

من روی رایزن 1700 روی فرکانس 3.9 دما حدود 65تا69 هستش

با چه برنامه ای تست میگیرین؟!و اینکه مادربردتون چیه ؟

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، ali.king گفته است :

دادا خیلی دمای خوبی داری

من روی رایزن 1700 روی فرکانس 3.9 دما حدود 65تا69 هستش

با چه برنامه ای تست میگیرین؟!و اینکه مادربردتون چیه ؟

قطعات برای بنده نبودن، مال دوستان بودن

معمولا مادربردهای giga ax370 gaming 5 و MSI بودن...

Cinebench - CPU-Z - PassMark این یک سری از موارد بود + تست رندرگیری

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...