رفتن به مطلب

خرید SSD برای لپتاپ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من لپتاپ ایسوس دارم مدل R542U با کانفیگ 

Cpu i5 8250

ram 12 Gb DDR4

Hdd 1tb

930mx 4GB

میخواستم براش اس اس دی بخرم ک. بردم گارانتیش چون دو مااهه خریدم بازش کرد و نگاه کرد گفت از نوع m.2 میخوره حالا نمیدونم چه مدل ام. ۲ ای میخوره با توجه به عکسش به نظر خودم ۲۲۸۰ هست و اینکه عکسم گرفتم‌با توجه به اون‌بریدگی که داره مدل adata xpg sx7000 بهش میخوره 

حالا میخواستم راهتماییم کنین تا رنج ۳۵۰دیگه چه مدلی میتونم بخرم

و‌ این مدل مناسب هست ؟

39B78841-1335-4072-A035-E1E88C9F213A.jpeg

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

طبق اون چیزی که در وبسایت ایسوس آمده - خیر، اس اس دی های NVME به لپتاپ شما نمیخورن. بنابراین adata xpg sx7000  بهش نمیخوره.

اگر SSD M.2 می خواین تهیه کنید که از پروتکل SATA پشتیبانی کنه، یعنی فقط شکل ظاهریش M.2 هست که به اون درگاه بخوره، و تفاوت سرعتی با یک SSD SATA نخواهد داشت:

اس اس دی ای دیتا SU800 M.2 2280 128GB

خوبه.

لینک به دیدگاه

ممنونم از پاسختون این مدل رو لپتاپم پشتیبانی میکنه دیگه مطمئنا ؟ برای نصبش کار خاصی نیاز نیست انجام بدم ؟

سیستم شناسایی میکنه دیگه

و در نهایت برند خوبی هستش اینی ک گفتید مشکلی از بابت سرعت نداره ؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Amin1374 گفته است :

ممنونم از پاسختون این مدل رو لپتاپم پشتیبانی میکنه دیگه مطمئنا ؟ برای نصبش کار خاصی نیاز نیست انجام بدم ؟

سیستم شناسایی میکنه دیگه

و در نهایت برند خوبی هستش اینی ک گفتید مشکلی از بابت سرعت نداره ؟

بله اگه لپتاپ شما اینه: https://www.asus.com/Laptops/ASUS-VivoBook-15-X542UA/

پشتیبانی می کنه.

کار خاصی لازم نیست، اتصال میدین و روش ویندوز نصب می کنید.

برند خوبیه. سرعتش هم بد نیست.

مدل جالب دیگه ای توی بازار ایران نیست.

لینک به دیدگاه

سلام

لپتاپ بنده asus vivobook pro n580vd  هست.

روی خود دستگاه ssd نداره ولی درگاه m.2 رو داره.

میخواستم بدونم مدل samsung 960 evo 250gb برای این لپتاپ مناسب هست؟؟می خوام روش ویندوز 10 نصب کنم.شنیدم نمیشه به راحتی روی nvme ssd ها راحت ویندوز نصب کرد.باید هارد رو جدا کرد و....

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، aref99 گفته است :

سلام

لپتاپ بنده asus vivobook pro n580vd  هست.

روی خود دستگاه ssd نداره ولی درگاه m.2 رو داره.

میخواستم بدونم مدل samsung 960 evo 250gb برای این لپتاپ مناسب هست؟؟می خوام روش ویندوز 10 نصب کنم.شنیدم نمیشه به راحتی روی nvme ssd ها راحت ویندوز نصب کرد.باید هارد رو جدا کرد و....

خود ایسوس از SSD های SATA استفاده کرده توی کانفیگ های که توی سایت رسمیش آورده و هیچ کانفیگی از این لپتاپ با SSD های NVMe من پیدا نکردم.

اما توی دوتا بررسی که خوندم، یکی در اینجا "عنوان" شده درگاه M.2 این لپتاپ از NVMe پشتیبانی می کنه، و در دیگری در اینجا نویسنده ی مطلب توی کامنت ها نوشته که درایو NVMe روی لپتاپ تست کرده و کار میکنه (هرچند توضیح نداده روش ویندوز ریخته و تونسته از روی NVMe بوت کنه یا نه)

خلاصه اش، اینکه: ایشالا که مناسب باشه و کار کنه.

اگه کار کنه، نصف راه رو رفتی و احتمالا بشه روش ویندوز ریخت و بوتش کرد.

اگه خریدی و نصب کردی و کار کرد، تاپیک بزن، با عکس از نمای کلی Disk Management که راهنمایی کنیم چطوری ویندوز نصب کنید.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ARMIN گفته است :

خود ایسوس از SSD های SATA استفاده کرده توی کانفیگ های که توی سایت رسمیش آورده و هیچ کانفیگی از این لپتاپ با SSD های NVMe من پیدا نکردم.

اما توی دوتا بررسی که خوندم، یکی در اینجا "عنوان" شده درگاه M.2 این لپتاپ از NVMe پشتیبانی می کنه، و در دیگری در اینجا نویسنده ی مطلب توی کامنت ها نوشته که درایو NVMe روی لپتاپ تست کرده و کار میکنه (هرچند توضیح نداده روش ویندوز ریخته و تونسته از روی NVMe بوت کنه یا نه)

اگه خریدی و نصب کردی و کار کرد، تاپیک بزن، با عکس از نمای کلی Disk Management که راهنمایی کنیم چطوری ویندوز نصب کنید.

سلام

بخشید یه سوالم من داشتم

آیا ssd m2 همون nvme هست؟منظورم اینه همه ی m2 ها nvme هم هستن یا با هم فرق دارن؟

من یه لپتاپ جدیدا خریدم که روش این 512  ssd هست.http://www.samsung.com/semiconductor/ssd/client-ssd/MZVLW512HMJP/

آیا این مدل ssd از لحاظ سرعت  در حد ssd samsung 960 pro هست؟

لینک به دیدگاه

در 59 دقیقه قبل، peto گفته است :

سلام

بخشید یه سوالم من داشتم

آیا ssd m2 همون nvme هست؟منظورم اینه همه ی m2 ها nvme هم هستن یا با هم فرق دارن؟

من یه لپتاپ جدیدا خریدم که روش این 512  ssd هست.http://www.samsung.com/semiconductor/ssd/client-ssd/MZVLW512HMJP/

آیا این مدل ssd از لحاظ سرعت  در حد ssd samsung 960 pro هست؟

خیر، SSD M.2 لزوما NVMe نیست.

M.2 یک درگاهه که میتونه از پروتکل های NVMeیا SATA و یا PCIe AHCI پشتیبانی کنه.

در حال حاضر اغلب SSD های M.2 در بازار از NVMe پشتیبانی می کنند، یه تعداد کمی از SATA

SSD های M.2 که PCIe باشن و از AHCI پشتیبانی کنند، من تو بازار ندیدم و یاباشه خیلی کمه و تقریبا دیگه استفاده نمیشه.

بگذریم، این مدل SSD M.2 شما از Samsung 950 Pro قوی تر، و از Samsung 960 Pro ضعیفتره. ما بین این دو تا قرار میگیره.

اس اس دی خوبیه.

لینک به دیدگاه

در 19 ساعت قبل، ARMIN گفته است :

سلام

اقا خیلی  ممنون  از راهنماییتون

این سایت رو هم دیدم.خودسایتش حرف شما رو زده و لی در بخش نظرات چند نفر گفتن کارکرده  ولی نگفتن که روش ویندوز ریختن یا نه.

https://www.laptopmain.com/asus-vivobook-pro-15-n580vd-disassembly-ssd-ram-hdd-upgrade-options/

SSD رو سفارش دادم  ولی چون تهران نیستم  و برای  اینکه گارانتیه دستگاه باطل نشه باید بدم نمایندگی  این کار رو انجام بده?. شاید چند ماه طول بکشه.فکر کنم باید همون جا ویندوز رو بدم نصب کنن چون ظاهرا باید هارد دستگاه جدا بشه تا با SSD بوت بشه.شایدم  تا گارانتی نصب کرد اومدم  لیون.اصلا به این گارانتی حامی اعتماد ندارم.

ایشالا  این کارها رو انجام دادم یه تاپیک میزنم.فقط امیدورام SSD خوبی باشه.

لینک به دیدگاه

در 20 ساعت قبل، aref99 گفته است :

سلام

اقا خیلی  ممنون  از راهنماییتون

این سایت رو هم دیدم.خودسایتش حرف شما رو زده و لی در بخش نظرات چند نفر گفتن کارکرده  ولی نگفتن که روش ویندوز ریختن یا نه.

https://www.laptopmain.com/asus-vivobook-pro-15-n580vd-disassembly-ssd-ram-hdd-upgrade-options/

SSD رو سفارش دادم  ولی چون تهران نیستم  و برای  اینکه گارانتیه دستگاه باطل نشه باید بدم نمایندگی  این کار رو انجام بده1f621.png. شاید چند ماه طول بکشه.فکر کنم باید همون جا ویندوز رو بدم نصب کنن چون ظاهرا باید هارد دستگاه جدا بشه تا با SSD بوت بشه.شایدم  تا گارانتی نصب کرد اومدم  لیون.اصلا به این گارانتی حامی اعتماد ندارم.

ایشالا  این کارها رو انجام دادم یه تاپیک میزنم.فقط امیدورام SSD خوبی باشه.

با سلام

اگه ssd نصب کردین اعلام کنین چون منم میخام برا همین لپتاپ ssd نصب کنم

البته من که لپتاپو خریدم فروشنده گفت گارانتی لپتاپ های ایسوس یکپارچه شده و هر کدوم از سه گارانتی  آواژنگ و حامی و یکی دیگه( که یادم نیست چی بود ولی فکر کنم سازگار بود) لپتاپ های همدیگه رو قبول میکنن. اگه خواستین میتونین یه تحقیقی  بکنین در این مورد.

ویرایش شده توسط arman1234
لینک به دیدگاه

بنده خودم M.2 2280 دارم که رو لپ تاپم انداختم

اگر خواستید قصد فروش دارم . 512 گیگ هست

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...
در در 1397/01/26, 07:16:40، arman1234 گفته است :

با سلام

اگه ssd نصب کردین اعلام کنین چون منم میخام برا همین لپتاپ ssd نصب کنم

البته من که لپتاپو خریدم فروشنده گفت گارانتی لپتاپ های ایسوس یکپارچه شده و هر کدوم از سه گارانتی  آواژنگ و حامی و یکی دیگه( که یادم نیست چی بود ولی فکر کنم سازگار بود) لپتاپ های همدیگه رو قبول میکنن. اگه خواستین میتونین یه تحقیقی  بکنین در این مورد.

سلام

اون ssd رو برای n580vd نگیرید.هیچ کدوم از گارانتی ها قبول نکردن روش نصب کنن.چند روز پیش رفتم گارانتی آواژنگ به من گفتم باید ببینن ساپورت میکنه یا نه.اونجا هم گفتن در بعضی سایت ها گفته ساپورت میکنه ولی از اونجایی که خود ایسوس تایید نکرده ممکنه با نصب ssd روی لپتاپ مین برد اون بسوزه!!خلاصه گفتن که باید با خود ایسوس تماس بگیریم تا ببینیم باید چی کار کرد.دوساعت بعد که زنگ زدم گارانتی به من گفتن که بیام ssd رو تحویل بگیرم چون ساپورت نمیکنه?.منم برگشتم شهر خودم.اینجا به گارانتی سازگار زنگ زدم گفتن باید لپتاپ رو ببرم پیششون تا ببینن چه نوع ssd  رو ساپورت میکنه. گارانتیه حامی از همه جالب تر بود . گفتن که تا چند ماه پیش کلا ایسوس اجازه نصب ssd روی لپتاپ هاشو به اونها نمیداده و میگفته هرکسی ssd  میخواد باید نسخه ssd دار لپتاپ رو تهیه کنه!‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍!!!!!!!!به علت تقاضای زیاد ایسوس کوتاه اومده و گفته اگر ssd  رو خودتون (حامی)تهیه کنید میتونید روی لپتاپ ها نصب کنید.به منم گفت فقط لپتاپ رو بیار.ما خودمون هم برای شما یه ssd تهیه میکنیم و هم نصب میکنیم.پشتیبانی ایسوس هم که کلا جواب نمیده!!نکته جالبش اینه که در تمام سایت های بررسی  n580vd این سوال در بخش نظرات مطرح شده و بعضی ها بودن که امتحان کردن و سرعت بسیار خوبی از ssd گرفتن.در سایت  userbenchmark   هم اکثر اونهایی که از همین مدل لپتاپ استفاده کردن و بنچمارک خوبی گرفتن  یا از نسخه evo سامسونگ و یا از نسخه pro سامسونگ استفاده کرده بودن.الان هم من نه میتونم بیخیال گارانتی بشم و نه اون ssd. خیلی شیک پولم رو  ریختم دور.                    

لینک به دیدگاه

در در 1397/04/23, 21:14:56، aref99 گفته است :

سلام

اون ssd رو برای n580vd نگیرید.هیچ کدوم از گارانتی ها قبول نکردن روش نصب کنن.چند روز پیش رفتم گارانتی آواژنگ به من گفتم باید ببینن ساپورت میکنه یا نه.اونجا هم گفتن در بعضی سایت ها گفته ساپورت میکنه ولی از اونجایی که خود ایسوس تایید نکرده ممکنه با نصب ssd روی لپتاپ مین برد اون بسوزه!!خلاصه گفتن که باید با خود ایسوس تماس بگیریم تا ببینیم باید چی کار کرد.دوساعت بعد که زنگ زدم گارانتی به من گفتن که بیام ssd رو تحویل بگیرم چون ساپورت نمیکنه1f631.png.منم برگشتم شهر خودم.اینجا به گارانتی سازگار زنگ زدم گفتن باید لپتاپ رو ببرم پیششون تا ببینن چه نوع ssd  رو ساپورت میکنه. گارانتیه حامی از همه جالب تر بود . گفتن که تا چند ماه پیش کلا ایسوس اجازه نصب ssd روی لپتاپ هاشو به اونها نمیداده و میگفته هرکسی ssd  میخواد باید نسخه ssd دار لپتاپ رو تهیه کنه!‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍!!!!!!!!به علت تقاضای زیاد ایسوس کوتاه اومده و گفته اگر ssd  رو خودتون (حامی)تهیه کنید میتونید روی لپتاپ ها نصب کنید.به منم گفت فقط لپتاپ رو بیار.ما خودمون هم برای شما یه ssd تهیه میکنیم و هم نصب میکنیم.پشتیبانی ایسوس هم که کلا جواب نمیده!!نکته جالبش اینه که در تمام سایت های بررسی  n580vd این سوال در بخش نظرات مطرح شده و بعضی ها بودن که امتحان کردن و سرعت بسیار خوبی از ssd گرفتن.در سایت  userbenchmark   هم اکثر اونهایی که از همین مدل لپتاپ استفاده کردن و بنچمارک خوبی گرفتن  یا از نسخه evo سامسونگ و یا از نسخه pro سامسونگ استفاده کرده بودن.الان هم من نه میتونم بیخیال گارانتی بشم و نه اون ssd. خیلی شیک پولم رو  ریختم دور.                    

بالاخره امروز ایسوس جواب داد.

ssd کاملا با لپتاپ بنده سازگار هست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...