رفتن به مطلب

مشکل تاچ پد لب تاب

mojtabapes
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام 
لب تاب یکی از دوستانم مشکل داشت براش ویندوز عوص کردم اما تاچ پد لب تاب خیلی رو مخه هر کاریم کردم که قطع بشه تو اینترنت هم سرچ کردم نمیشه قطش کرد

کلید fnرو هم با f7و شماره های دیگه امتحان کردم ولی بازم قط نمیشه اگه میشه دوستان راهنمایی کنن که چیکار کنم 

برند لب تاب hpهست

لینک به دیدگاه

سلام، روی دکمه های F1-F12 به احتمال زیاد یکیشون هست که حتما برای فعال/غیر فعال کردن تاچ پد اختصاص داده شده، اگر همه دکمه هارو استفاده کردید ولی فایده ای نداشت، یک بار بدون نگه داشتن FN امتحان کنید چون ممکن هست FN به جای اینکه از کاربرد دوم دکمه های F استفاده کنه از کاربرد اول که خود F1-F12 هست استفاده کنه. اگر باز هم جواب نداد، اگر ویندوز 10 دارید به احتمال زیاد این کمکتون میکنه:

داخل سرچ (بخش سمت راست لوگوی ویندوز در Taskbar) عبارت Turn off touchpad when a mouse is connected رو جست و جو کنید و Enter رو بزنید، سپس با صفحه ای از Settings مواجه میشید که مربوط به Touchpad هست، اگر میخواهید کامل از شرش خلاص بشید تیک Touchpad رو کلا ببندید (تیک منظورم همون روشن خاموشش هست). ولی اگر میخواهید فقط هنگامی که موس به لپ تاپ وصل میشه تاچ پد قطع بشه تیک زیر همون Touchpad که نوشته Leave touchpad on when a mouse is connected رو بردارید.(فایل پیوست شده را باز کنید تا از مشابه بودن صفحه تنظیمات تاچ پد خود مطمئن شوید)

امیدوارم کمکتون کرده باشه ولی اگر ویندوز 10 ندارید اعلام کنید راه حل دیگه ای براتون ارسال کنم.

Capture.PNG

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...