رفتن به مطلب
  • 0

مشاوره برای خرید گوشی

Amirhossein Azimi
 اشتراک گذاری

سوال

درود!!!

اینکه میخوام گوشی با بودجه 1.200.000 حداثر بگیرم (فقط اک)

چه گوشی توی این رنج پیشنهاد میدیدن؟

چنتا خودم گشتم پیدا کردم ممنون میشم نظر بدین

(براساس ترتیبی که میخوام بخرم لیست نوشتم)

1.BlackBerry Passport

2. Huawei Honor 8 Lite

3.Sony Xperia C5 Ultra Dual SIM

4.Nokia 5 Dual SIM 

5.LG Q6 Dual SIM 32 GB

استفاده در حد استفاده معمولی روزانه-کیفیت و دوام برام خیلی مهمه-اسون کارکردنم برام مهه-دراخر سخت افزار بروز و قوی داشته باشه

(برای مامانم میخوام بخرم)

لینک به دیدگاه

8 answers to this question

Recommended Posts

• 0
در 28 دقیقه قبل، Amirhossein Azimi گفته است :

درود!!!

1.BlackBerry Passport

2. Huawei Honor 8 Lite

4.Nokia 5 Dual SIM 

5.LG Q6 Dual SIM 32 GB

استفاده در حد استفاده معمولی روزانه-کیفیت و دوام برام خیلی مهمه-اسون کارکردنم برام مهه-دراخر سخت افزار بروز و قوی داشته باشه

درود 

بلک بری رو بی خیال بشید

ابتدا 

Sony xperia c5 

بعدی lg q6

و huawei 8 lite

لینک به دیدگاه

• 0

Xiaomi mi A1  گزینه عالی ای هستش البته باید بگردید و ارزونش رو پیدا کنید«به علت طرح ریجستری کمی قیمتش بالاتر رفته» کیفیت ساخت بالا در کنار دوربین عالی و رابط کاربری خام و ساده و روان و البته بدنه آلومینیومی این گوشی رو بی نظیر کرده ( صفحه نمایشش هم حرفی برای گفتن نمیزاره) من حتما این گوشی رو پیشنهاد میکنم.

ویرایش شده توسط Chabouk
لینک به دیدگاه

• 0

به نظرم الان نخرید چون قیمتا خیلی الکی رفته بالا همین honor 8 lite کمتر از یه ماه پیش ۷۰۰ بود 

یا اگه شدیدا نیاز دارید یه honor 6x بخرید من دارم بد نیس و اذیت نمیکنه 

لینک به دیدگاه

• 0
در 29 دقیقه قبل، Chabouk گفته است :

Xiaomi mi A1  گزینه عالی ای هستش البته باید بگردید و ارزونش رو پیدا کنید«به علت طرح ریجستری کمی قیمتش بالاتر رفته» کیفیت ساخت بالا در کنار دوربین عالی و رابط کاربری خام و ساده و روان و البته بدنه آلومینیومی این گوشی رو بی نظیر کرده ( صفحه نمایشش هم حرفی برای گفتن نمیزاره) من حتما این گوشی رو پیشنهاد میکنم.

درود

با احترام من از گوشی زیاد سر در نمی‌آورم، و تجربه‌ی شخصیم را عرض می‌کنم. من شیايومی mi5 داشتم که خراب شد و به دلیل نبود موجودی و تعمیر نشدن با گارانتی پولم را پس گرفتم. مدتی A1 را دست گرفتم، رابط کاربریش اصلا به خوبی و خوشدستی mi5 نبود. البته سرعت و روانیش حرف ندارد و بدنه‌ هم طراحی خوب و وزن مناسبی دارد.

لینک به دیدگاه

• 0

با کارکرد و اندازه گوشی مشکلی ندارن..چون گوشی صفحه بالای 4.5 معمولا برای مکالمه خوش دست نیست.

بنظرم نوکیا خوبه..بلحاظ سخت افزار و عمر باطری و کیفیت ساخت و البته داشتن قیمت مناسب گزینه خوبیه.

لینک به دیدگاه

• 0
در 2 ساعت قبل، Amirhossein Azimi گفته است :

درود!!!

1.BlackBerry Passport

2. Huawei Honor 8 Lite

4.Nokia 5 Dual SIM 

5.LG Q6 Dual SIM 32 GB

سلام.

بلک بری که اصلاً فارسی نمیشه و برنامه‌هاش هم خیلی کمه.

Honor 8 Lite هم به توجه به این که میتونید بیشتر هزنیه کنید، خط میخوره.

Sony Xperia C5 Ultra هم که خیلی قدیمیه.

LG Q6 هم در کل جالب نیست-_- فکر کنم بدنش پلاستیکی باشه.

فقط میمونه Nokia 5 که از همشون بهتره.

پیشنهاد شخصِ چابُک هم بسیار خوبه ;)

به این نکته هم توجه داشته باشید که شیائومی نمایندگی رسمی توی ایران نداره و خدمات پس از فروشش هم نسبت به برندهای چینی دیگه مثل هوآوی خیلی ضعیفتره و اگه با گوشیتون به مشکلی برخوردید یکم دردسر میشه! البته خبر رسیده شیائومی میخواد توی ایران نمایندگی رسمی بزنه بزودی.

به گلکسی A3 2017 هم نگاهی داشته باشید با توجه به ضد آب بودنش؛ فقط صفحه نمایشش 4.7 اینچیه و به نظرم یکم کوچیکه. اسپیکرش هم جالب نیست ولی در باقی موارد خیلی خوبه.

مدل جدید شیائومی A1 با اسم A2 هم قرار معرفی بشه که صفحه نمایش کشیده و بی حاشیه داره و از نظر دوربین هم روی کاغذ خیلی عالی به نظر میرسه.

اگه خودم بودم ریسک میکردم و A1 میخریدم یا صبر میکردم A2 بیاد.

ویرایش شده توسط Hossein.9
لینک به دیدگاه

• 0
در 53 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

با احترام من از گوشی زیاد سر در نمی‌آورم، و تجربه‌ی شخصیم را عرض می‌کنم. من شیايومی mi5 داشتم که خراب شد و به دلیل نبود موجودی و تعمیر نشدن با گارانتی پولم را پس گرفتم. مدتی A1 را دست گرفتم، رابط کاربریش اصلا به خوبی و خوشدستی mi5 نبود. البته سرعت و روانیش حرف ندارد و بدنه‌ هم طراحی خوب و وزن مناسبی دارد.

با سلام

میتونید mi 5x  رو تهیه کنید که رابط کاربری miui با همون مشخصات سخت افزاری  mi A1 داره.

ویرایش شده توسط Chabouk
لینک به دیدگاه

• 0
در 2 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

درود 

خیلی ممنون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
Answer this question...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...