رفتن به مطلب

از کجا سایت بخرم؟

marjan.l
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت شما عزیزان

من به دنبال خرید یک سایت هستم که هم قیمت مناسبی داشته باشه، هم امکانات و کیفیت خوب. شکل ظاهری سایت هم برام خیلی اهمیت داره. به علاوه اینکه اطلاعاتی درباره راه اندازی یک سایت ندارم. میخوام که بتونم تو سایتم اطلاعات و مطالبی رو خودم قرار بدم. پیشنهاد شما چیه؟ از کجا سایتم رو خریداری کنم؟

ویرایش شده توسط marjan.l
لینک به دیدگاه

درود شما دوتا راه دارین یا یه سایت اماده خریداری کنین یا هاست و دامنه را خریداری کنید و بعد به یه طراح سایت بگین‌ همونطور که دوس دارین براتون سایتو راه اندازی کنند.

راجب اینکه از کجا تهیه کنین شرکتای زیادی وجود دارن و قیمتا متفاوته باید نسبت به بودجه‌ و هدفتون بگردین و پیدا کنین. مثلا مارال هاست. 

شما باید ابتدا هاست که همون سرور سایت هست رو خریداری کنین و سپس براش دامنه یا همون ادرس رو خریداری کنین. هاست من خودم سی پنل تحت لینوکس  پیشنهاد میدم. میتونین با جستجو و تحقیق اطلاعات بیشتری کسب کنین. حتی شرکتایی هستند که هم هاست و هم دامنه براتون خریداری میکنن هم کار طراحی و راه اندازی رو براتون انجام میدن. 

موفق باشین.

لینک به دیدگاه

با سلام

1- امروزه شرکتهای هاستینگ برای شما با قیمت مناسب یک سایت با cmsهای آماده و رایج مثل وردپرس یا جوملا یا ... راه اندازی میکنند

2- اما اگر شما پروژه خیلی مهمی دارید و هزینه براتون مطرح نیست باید اختصاصی پیاده سازی کنید

من میتونم شما رو به یک شرکت معتبر معرفی کنم که گزینه یک رو براتون انجام بده

درغیر اینصورت شخصا میتونم گزینه دوم را براتون انجام بدم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...