رفتن به مطلب

Shantiya
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان روزتون بخیر

مشکل بنده اینجا ست که کیبورد کوگار 200k

بنده از 2 هفته قبل یکدفعه با مشکل قطع شدن مواجه شد

یعنی موقعی ک سیستم رو روشن میکنم کیبورد روشن میشه ویندوز در حال بالا اومدن ویندوز قبلی 7 بودش خاموش میشد و موقعی ک ب قسمت پسورد سیستم میرسید برای چند لحظه رو شن میشد و بعدش خاموش میشه و دیگه مار نمیکرد

فرستادم گارانتی  چک کردن دیدن مشکل نداره بازم برای امتحان گفتم همون جا دوستم برگزار رو یه سیستم و چند ساعتی باهاش کار کنه ک 12 ساعت بکوب باهاش کار کردند مشکل نداشت

گارانتی گفت از بایوس سیستم هستش

بنده هم تو اولین فرصت ک کیبورد دوباره ب دستم رسید 

اول ویندوز رو عوص و یه ویندوز 10 64 بیت نصب کردم بعدش با این برنامه تمام درایو هارو نصب کردم  driverpack_17_online 

همه درایوها نصب شد اما مشکل  کیبورد هنوز همون طوری مونده، رفتم تو device manager

دیدم این قسمت اینطوری هستش تو سایت سازنده مادربرد هم رفتم چیزی گیرم نیومد برای ویندوز 10، کیبورد هم usb 3هستش و حتی ب usb های دیگه سیستم هم زدم یه لخظه روشن میشه دوباره خاموش میشه کار نمیکنه

0ie_img_20180419_200612_thumb.jpg

یادم رفت بگم مادر بنده asus p6x58 e pro هستش

دوستان کسی  میدونه مشکل از کجاست یعنی سخت افزاریه?? 

الان با گوشی میام انجمن 

کسی میدونه دریغ نکنه??

ویرایش شده توسط Shantiya
لینک به دیدگاه

بایوس هم اپدیت کردین؟

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

درود 

به نظر میاد درایور کنترلر USB تون نصب نیست و به احتمال زیادم درایور چیپست هم نصب نشده است.

Driver Pack آنلاین هم قاطی داره و برای آواست کار میکنه و بهتره که خودتون نصب کنید برای من یه بار استفاده کردم زد درایور کارت صدایی که نصب کرده بودم خراب کرد و دیگه هم نصب نمیشه .

پیش نیومده  ربطی به بایوس داشته باشه الا اگر مین بوردتون مود های مختلفی داره اون موقع ممکنه روی یک مود بخصوص یا چند تا درست بعضی usb ها کار نکنن.

یه کلیر cmos (ریست بایوس) انجام بدید.

به لینک زیر برید درایور چیپ ست و درایور usb رو دانلود و نصب بفرمایید و فایل آپدیت بایوس هم دانلود کنید و اگر فایل زیپ هست اکستراکتش کنید بعد فایل بدست آمده رو توی یک فلش مموری کپی کنید و به پشت کیس وصل کنید و از بایوس به قسمت آپدیتش برید و روی فایل کلیک کرده و خودش آپدیت میشه.

https://www.asus.com/us/Motherboards/P6X58E_PRO/HelpDesk_Download/

ویرایش شده توسط Amir.s.b
لینک به دیدگاه

در در 1397/01/31, 12:25:39، hamed_crazy گفته است :

بایوس هم اپدیت کردین؟

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

والا بنده از طریق همین برنامه اپدیت کردم  دستی هم تو سایت سازنده نزده بود برای ویندوز 10 رو 

و جالب اینجا ک بعد این مطلب ک فرستادم فرداش خودش درست شد 2 روز بعد یعنی دیروز دوباره سیستم رو روشن کردم باز کیبورد کار نمیکنه?

لینک به دیدگاه

در در 1397/01/31, 12:44:34، Amir.s.b گفته است :

درود 

به نظر میاد درایور کنترلر USB تون نصب نیست و به احتمال زیادم درایور چیپست هم نصب نشده است.

Driver Pack آنلاین هم قاطی داره و برای آواست کار میکنه و بهتره که خودتون نصب کنید برای من یه بار استفاده کردم زد درایور کارت صدایی که نصب کرده بودم خراب کرد و دیگه هم نصب نمیشه .

پیش نیومده  ربطی به بایوس داشته باشه الا اگر مین بوردتون مود های مختلفی داره اون موقع ممکنه روی یک مود بخصوص یا چند تا درست بعضی usb ها کار نکنن.

یه کلیر cmos (ریست بایوس) انجام بدید.

به لینک زیر برید درایور چیپ ست و درایور usb رو دانلود و نصب بفرمایید و فایل آپدیت بایوس هم دانلود کنید و اگر فایل زیپ هست اکستراکتش کنید بعد فایل بدست آمده رو توی یک فلش مموری کپی کنید و به پشت کیس وصل کنید و از بایوس به قسمت آپدیتش برید و روی فایل کلیک کرده و خودش آپدیت میشه.

https://www.asus.com/us/Motherboards/P6X58E_PRO/HelpDesk_Download/

من این کار رو بلد نیستم و انجام نداد دیده بودم یه سری از فایل ها رو دانلود میکنم و فایلی ک اکسترانت کردم  پس وند فرق داره باید آون هارو بریزم تو فلش؟ 

از کدوم قسمت تنظیمات مادربرد تو بایوس بزنم اپدیت شه

برای ویندوز 10 چیز خاصی نداشت یه فایل pdf

یه فایل بایوس ک اکسترکت کردم یه فایل با پسوند  romتوشه ک حجمش 1 مگ هم نمیشه آون و بایوس

ویرایش شده توسط Shantiya
لینک به دیدگاه

دوستان کسی بلده راهنماییم کنه بدون کیبورد نمیشه زندگی کرد اگر مشکل مادر برد هستش یه غلطی بکنم اگر برنامه خوبی برای آپدیت درایوها میشناسین بگین

efd2_img_20180424_210433_thumb.jpg

و

syhv_img_20180424_205816_thumb.jpg

حتی یه برنامه usb3هم نصب کردم ولی فقط چند ثانیه کیبورد روشن شد و باز قطع شد

مشکل آینه سیستم بوت میشه کیبورد روشن کار میکنه ولی ویندوز لود میشه خاموش میشه چند ثانیه قبل از خواستن پسورد سیستم روشن میشه باز خاموش میشه

لینک به دیدگاه

یعنی یک دوستی تو این فروم پیدا نمیشه ب من کمک کنه

آقا من نرم افزار اپدیت بایوس ایسوس هم گرفتم کار نکرد آخرین و ژن بایوس مال 28.7.2011 رو هم اپدیت کردم بازم کیبوردم مشکل داره مثل قبل ب usb های دیگم تست زدم بازم نه نشد????

لینک به دیدگاه

درود دوست گرامی

به نظر من ایراد از مادربورد است. می‌توانی یک کارت usb برای شکافه توسعه‌ی مادربورد بگیری. بهتر است پیش از خریدن کارت را بیازمایی ببینی مشکل را حل می‌کند یا نه.

اساسا در چنین موقعیتهایی آزمون قطعه به قطعه بهترین مطمئن‌ترین روش برای‌ عیب یابی است. اگر صفحه کلید دیگری باشد که چنین آزمونی را بیاغازی وقت کمتری تلف خواهد شد.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

ممنون از لطفون بابت راهنمایی اقای بهمنیان

فقط آزمون قطعه ب قطعه رو متوجه نشدم

قصدم بود از دکمه  clear comes استفاده کنم ولی بلد نبودم کار باهاش

یه کارت تبدیل یو اس بی 3 دارم ب شکاف مادر برد چشم اونم تست میکنم

فعلا دوستان کیبورد یو اس بی ندارم کیبورد دیگه ای هم ک دستمه از نوعی غیر usb هستش ک اونم نصف دکمه هاش کار نمیکنه

فعلا ب نصیحت شما اول تبدیلی رو استفاده کنم ببینم فرجی میشه یا نه

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، Shantiya گفته است :

ممنون از لطفون بابت راهنمایی اقای بهمنیان

فقط آزمون قطعه ب قطعه رو متوجه نشدم

قصدم بود از دکمه  clear comes استفاده کنم ولی بلد نبودم کار باهاش

یه کارت تبدیل یو اس بی 3 دارم ب شکاف مادر برد چشم اونم تست میکنم

فعلا دوستان کیبورد یو اس بی ندارم کیبورد دیگه ای هم ک دستمه از نوعی غیر usb هستش ک اونم نصف دکمه هاش کار نمیکنه

فعلا ب نصیحت شما اول تبدیلی رو استفاده کنم ببینم فرجی میشه یا نه

خواهش می کنم.

آزمون قطعه به قطعه در اینجا یعنی اول با صفحه کلید دیگری رایانه را بیازمایی و صفحه کلیدت را نیز روی برد دیگری بیازمایی. 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...