رفتن به مطلب

مادربورد برای ماینینگ؟

Recommended Posts

سلام دوستان

مینبورد برای ماینینگ که خودتون تست کردید چی بوده؟ ی مین بورد میخوام که 6 تا pci داشته باشه + حداقل یک m.2 ، که بشه 7 تا کارت رو گذاشت (هرچی هم ارزونتر بهتر)

فک می کنم بهترین سری هم کیبی لیک باشه چون پردازنده ی ارزون قیمتی از کافی لیک ندیدم....

ممنون

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، abc.abc گفته است :

سلام دوستان

مینبورد برای ماینینگ که خودتون تست کردید چی بوده؟ ی مین بورد میخوام که 6 تا pci داشته باشه + حداقل یک m.2 ، که بشه 7 تا کارت رو گذاشت (هرچی هم ارزونتر بهتر)

فک می کنم بهترین سری هم کیبی لیک باشه چون پردازنده ی ارزون قیمتی از کافی لیک ندیدم....

ممنون

من این مدل رو دارم که شش تا کارت ساپورت کرده ولی نمیدونم کارت هفتم رو ام۲ رو جواب میده یا نه. تستش نکردم:
https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-Z170X-Ultra-Gaming-rev-10#ov
این مدل زیر رو هم در نظر بگیر برادر:
https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-Z170X-UD5-rev-10#ov
که یکی از دوستان نه تا کارت روش انداخته راحت .

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Negrasombra گفته است :

من این مدل رو دارم که شش تا کارت ساپورت کرده ولی نمیدونم کارت هفتم رو ام۲ رو جواب میده یا نه. تستش نکردم:
https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-Z170X-Ultra-Gaming-rev-10#ov
این مدل زیر رو هم در نظر بگیر برادر:
https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-Z170X-UD5-rev-10#ov
که یکی از دوستان نه تا کارت روش انداخته راحت .

ممنون

فک نکنم این مدلها گیر بیاد

مدل Z270-P ایسوس نظرتون چیه؟ با قیمت 750 فک کنم مورد مناسبی باشه

-------

ریگی که میخوام ببیندم: اگه دوستان پیشنهادی دارند ممنون میشم اعلام کنند

فعلا 5 عدد 570 8GB از مارک سافایر یا msi (بعدا یک یا دو عدد اضافه خواهد شد)

پاور گرین 1200

پردازنده هم 4400 یا 4560

رم 4

هارد 1 ترا بلو یا ssd 128

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود 

بنده تست نکردم این سری را با توجه به قیمت- زیاد استفاده می کردند ماینر بعدش z270 استفاده کردند

مادربرد ایسوس z170a

خواستید موجوددارم.

البته از دوستان ماینر مشاورت بگیرید درمورد سودش

چون الان ربا اسلامی بهتر (سود بانکی) بخرید وبفروشید کلی ضرر می کنید

لینک به دیدگاه

مادربرد های سری prime a ایسوس هر چیپستی برای ماینینگ عالی هستن

پردازنده های پنتیوم با بیش از ۵ کارت با بایوس مود شده به شدت آزار دهنده میشن پیشنهاد من استفاده از پردازنده i3 هست

اگر کماکان قصد استفاده از پنتیوم رو داشتید برد های زیر رو پیشنهاد میکنم

Asus Z270 Prime a 

Biostar Z270 GT6 

(هردو برد ۸ کارت تست شده ۱۰۰% پایدارند)

اگر قصد دارید پردازنده I3 تهیه کنین به دلیل اختلاف قیمت کم کیبی لیک و کافی لیک و قدرت بالاتر پردازنده کافی لیک؛پیشنهاد من برد Asus z370 prime a هستش که هم نسل جدید هست و هم قدرت بیشتری رو بهتون ارایه میده

لینک به دیدگاه

5 تا از ریگهام رو با Asus Z270 Prime a بستم ،بهترین مادربرد بوده بدون کوچکترین ازار و اذیتی ،رو هر کدومش 7 تا کارت هست با cpu pentium g3900 بدون ایراد خاصی کار میکنه.

شاسی ریگ دیگه جا نداشت برای کارت هشتم برای همین بی خیال m.2 شدم.

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، abc.abc گفته است :

ممنون

فک نکنم این مدلها گیر بیاد

مدل Z270-P ایسوس نظرتون چیه؟ با قیمت 750 فک کنم مورد مناسبی باشه

-------

پاور گرین 1200

پردازنده هم 4400 یا 4560

رم 4

مقداد همین الان گیگا z170x ud5 رو به قیمت 615هزار تومن میده. من خودم روی giga z170x ultra gaming همین الان شش تا کارت 580 انداختم و بدون هیچگونه مشکلی ادامه میدم. اما تجربه ای که دوستان می گن درسته، بردهای ایسوس سری Z270 Prime رو در نظر بگیرید. بسیار بردهای خوبی هستن. 
اگر قیمتها زیاد فرق بکنن من خودم همین گیگا Z170x ud5 رو می خریدم. دوستم باهاش با دو تا تبدیل m2 نه تا کارت رو کامل بدون هیچ دردسری استفاده کرده.
اما اگر قیمتها زیاد فرقی نداشته باشن ایسوس ها رو در نظر بگیرید و مقایسه ای بزنید بعد خرید کنید. 
در خرید دست دوم این مادربردها هم از همین فروم شکی نکنید چون جنس جدید هستن و زیاد فرقی ندارن و کمتر هزینه خواهید کرد. 

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، abc.abc گفته است :

پاور گرین 1200

پردازنده هم 4400 یا 4560

رم 4

همچنین توصیه می کنم سعی کنید مدل هشت گیگ بخرید شاید بعدا بهتر به دردتون بخوره. پردازنده هم همین 4400 کافی هست و من تا حالا مشکلی نداشتم باهاش. هارد هم اس اس دی خیلی بهتره. چون بعضی مواقع (مخصوصا اوایل تنظیمات و نصب درایور و غیره) نیاز به ریستارت های پشت سر هم میشه که اگر هارد معمولی باشه وقت و حوصله تون رو می بره و مشکلاتی از قبیل کندی ویندوز و سیستم بعد از یه مدتی رو نخواهید داشت.

لینک به دیدگاه

سلام

از همگی دوستان ممنونم

نقل قول

البته از دوستان ماینر مشاورت بگیرید درمورد سودش

در مورد سود چون خودم چند ماهه دارم ماین می کنم میدونم که در حالت خوبی نیست چون هم سختی افزایش داشته و هم ارزدیجیتال کاهشی بوده و از طرفی گرافیک هم قیمتش بالا رفته (دیگه فک نکنم بدتر از این حالات هم باشه) 

اما یکی از دوستان برای این مسئله کنجکاو شده و من هم قرار بود به ایشون مینبورد معرفی کنم به همین دلیل اینجا پرسیدم (مینبورد های خودم یا موجود نیستن یا گرونن) ، البته احتمالا تا زمانی که اوضاع ماین خوب شه دیگه سری جدید اینتل هم افت خوبی داشته باشه اما بهرحال خواستم مینبورد رو معرفی کرده باشم تا بعد...

نقل قول

شاسی ریگ دیگه جا نداشت برای کارت هشتم برای همین بی خیال m.2 شدم.

اگه کابل میرسه میتونید یکیشو بزارید روی زمین یا جای دیگه بزارید (من یکی از کارتهام چون 3 فنه روی زمینه)

نقل قول

مقداد همین الان گیگا z170x ud5 رو به قیمت 615هزار تومن میده

راستش چون مقداد همیشه گرون میده اصلا سایتشو چک نکردم

نقل قول

هارد هم اس اس دی خیلی بهتره. چون بعضی مواقع (مخصوصا اوایل تنظیمات و نصب درایور و غیره) نیاز به ریستارت های پشت سر هم میشه که اگر هارد معمولی باشه وقت و حوصله تون رو می بره و مشکلاتی از قبیل کندی ویندوز و سیستم بعد از یه مدتی رو نخواهید داشت.

یکی از ریگهام ssd هست و دیگری هارد ، بله درسته تفاوت در بوت محسوسه اما چون ریگ هستن و سیستم دکستاپ نیستن که هر روز روشن کنم برام تفاوت خاصی نداشت و به همین دلیل ریگ دومی که خریدم رو هارد خریدم و خداروشکر راضی هستم

بازم ممنون از همگی

لینک به دیدگاه

درود

بنده با برد MSI Z170 Gaming M5  که به صورت استاندارد 8 گرافیک ساپورت هست با تبدیل های 1 به 4 حدود 2 ماه هست که 10 گرافیک روش ران هست و کاملا استیبل

در مورد پردازنده حتی i3 هم جواب نبود برای بنده و روی هشریت تلورانس قابل ملاحظه ای داشت و من با پردازنده 6600 جواب گرفتم و بی دردسر هست واقعا و حدود 60 تا 70 درصد لود میشه...

در آینده نزدیک قصد دارم تا 12 گرافیک ارتقا بدم و باز هم اگه جواب بگیرم بیشترش میکنم

سیستم عامل هم ویندوز 10 هست و بر خلاف دوستانی که میگفتن محدودیت درایور روی 8 گرافیک هست خوشبختانه اینطور نبود و فکر میکنم تا 12 گرافیک بشه جواب گرفت

با توجه به هزینه مادربرد و پردازنده و تعداد 12 عدد گرافیک منطقی هست به نظرم و تقریبا کار دو تا باندل 6 گرافیک رو انجام میده

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، amir.na گفته است :

درود

بنده با برد MSI Z170 Gaming M5  که به صورت استاندارد 8 گرافیک ساپورت هست با تبدیل های 1 به 4 حدود 2 ماه هست که 10 گرافیک روش ران هست و کاملا استیبل

در مورد پردازنده حتی i3 هم جواب نبود برای بنده و روی هشریت تلورانس قابل ملاحظه ای داشت و من با پردازنده 6600 جواب گرفتم و بی دردسر هست واقعا و حدود 60 تا 70 درصد لود میشه...

در آینده نزدیک قصد دارم تا 12 گرافیک ارتقا بدم و باز هم اگه جواب بگیرم بیشترش میکنم

سیستم عامل هم ویندوز 10 هست و بر خلاف دوستانی که میگفتن محدودیت درایور روی 8 گرافیک هست خوشبختانه اینطور نبود و فکر میکنم تا 12 گرافیک بشه جواب گرفت

با توجه به هزینه مادربرد و پردازنده و تعداد 12 عدد گرافیک منطقی هست به نظرم و تقریبا کار دو تا باندل 6 گرافیک رو انجام میده

سلام

ممنون از نظرتون

اگه اشتباه نکنم در بیلد های جدید محدودیت گرافیک در ویندوز 10 تغییر کرده

در مورد پردازنده من 4560 دارم و اصلا درصد محسوسی مشغول نیست

تبدیل های 1 به 4 در هشریتتون تاثیر نگذاشتن؟ اگه هیچگونه تاثیری نزاره بهتر از خرید ریگ جدید هست ، البته این هم حالت هم مشکلات خاص خودش رو داره

در هر حال فک کنم هنوز حداقل ی ماه تا زمان خریدن گرافیک فاصله داشته باشیم چون هنوز قیمت ها خیلی باید افت کنه

لینک به دیدگاه

سلام. Tb250 pro btc biostar دس دو با گارانتی نمخوای؟

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، abc.abc گفته است :

سلام

ممنون از نظرتون

اگه اشتباه نکنم در بیلد های جدید محدودیت گرافیک در ویندوز 10 تغییر کرده

در مورد پردازنده من 4560 دارم و اصلا درصد محسوسی مشغول نیست

تبدیل های 1 به 4 در هشریتتون تاثیر نگذاشتن؟ اگه هیچگونه تاثیری نزاره بهتر از خرید ریگ جدید هست ، البته این هم حالت هم مشکلات خاص خودش رو داره

در هر حال فک کنم هنوز حداقل ی ماه تا زمان خریدن گرافیک فاصله داشته باشیم چون هنوز قیمت ها خیلی باید افت کنه

محدودیت تغییر کرده ولی هیچ کجا هنوز پیدا نکردم که حداکثر تا چند گرافیک ساپورت هست!

من ابتدا با 4 کارت ماین میکردم و پردازنده G3900 هم نسبتا جواب میداد و تلورانس کمتر از یک مگاهش بود بعد که کارت اضافه کردم عملا ناکارآمد بود و حدود 30 مگاهش تلورانس داشتم و به وضوح پردازنده 100 درصد لود میشد بعد با مدل 6100 تعویض کردم و تا 8 کارت 1060 خوب جواب میداد و باز هم تلورانس حدود 1 مگاهش بود ولی کارت های 9 و 10 که 1070 بودن رو اضافه کردم باز هم همون داستان به وجود اومد و پردازنده گه گاهی تا 100 لود میشد که حدود 10 مگاهش باز تاثیر منفی داشت و من با مدل 6600 تعویض کردم که الان حدود 400 کیلوهش تلورانس داره که عالی هست...

در مورد تبدیل هم هیچ تاثر منفی در هشریت نداره و کاملا مشابه PCIe مادربرد عمل میکنه و من کلا درگاه M2 مادربرد رو استفاده نمیکنم و 4 پورت تبدیل رو استفاده میکنم

تبدیل هم انصافا کیفیت خوبی داره و نگرانی بابت آسیب های احتمالی ندارم

لینک تبدیل:

http://digik.ir/فروش-تجهیزات-ماینینگ/تبدیل-PCIe-به-4-پورت-16x-گرافیک

کیفیت رایزر هم تاثیر بسزایی تو اورکلاک و پایداری سیستم داره و سعی کن از مدل 008S برد سفید استفاده کنی(تجربه تلخی در استفاده از رایزر های متفرقه و بی نام و نشون خصوصا 006C دارم)

در مورد قیمت کارت ها هم زیاد حساس نباش هر چقدر گرون بخری باز هزینه خودش رو درمیاره چه بسا سود بیشتری میکنی  ولی به هر حال این نوع کسب درآمد نیاز به زمان داره ولی ریسک های خودش هم داره...

امیدوارم کمکی کرده باشم:x

ویرایش شده توسط amir.na
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

دوست عزیز این مورد رو موجود دارم اگر کارکرده بخواین

سری قیمت هم راه میام

زیاد استفاده نشده

در حد دو ماه

https://lioncomputer.ir/کامپیوتر/قطعات-اصلی/مادربورد/intel/biostar/lga1151/مادربرد-بایواستار-tb250-btc-pro-52.html

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، amir.na گفته است :

در مورد قیمت کارت ها هم زیاد حساس نباش هر چقدر گرون بخری باز هزینه خودش رو درمیاره چه بسا سود بیشتری میکنی  ولی به هر حال این نوع کسب درآمد نیاز به زمان داره ولی ریسک های خودش هم داره...

من برای یکی از دوستان پرسیدم که به ایشون هم گفتم فعلا صبر کنه و نخره.... اگه اینطور حساب کنیم و هرچقد گرون دادن بخریم ، بازار رو خراب کردیم ، اتفاقا من نمیخرم و به کسانی هم که میخوام بخرن پیشنهاد می کنم فعلا نخرن تا به قیمت درست خرید کنند ، بهرحال فروشنده ها هم نمیتونن زیاد مقاومت کنند

اما در مورد سود ماینینگ:

من با 5 کارت 570 و 144 مگاهش 0.3 اتر در ماه در میارم، همین الان با قیمتایی که هست چنین ریگی حداقل 13 میلیون آب میخوره....

بین 3 تا 4 ماه هم زمان میبره تا 1 اتر در بیاد...

اگه فرض رو بر این بگیریم که ما ریگ میخریم و هرچقد که ماین کنیم رو نگه میداریم تا اتر بره بالا ، پس چرا ریگ میخریم ، ما که میگیم اتر میره بالا پس چرا همون اتر رو نخریم... اگه جای 13 میلیون تومان هزینه ، فقط 3.5 میلیون هزینه کنیم می تونیم یک اتر خریداری کنیم و همینطوری 3-4 ماه جلوتریم با ریسک کمتر.... البته من هزینه ی برق رو هم حساب نکردم ....

به همین دلیله که میگم فعلا زمان مناسبی برای بستن ریگ نیست

برای راهنمایی هاتون هم ممنون ایده ی 1 به 4 جالب به نظر میرسه اما اگه خودم بخوام در اینده گرافیک بگیرم با توجه به قیمت زیادی که این تبدیل ها دارن و مثل هزینه ی رم و پردازنده میشه شاید هزینه ی مینبورد و هارد رو هم دادم و ریگ جدید ببندم تا اینکه با وجود مشکلات احتمالی از این تبدیل ها استفاده کنم ، البته اگه قیمت این تبدیل ها رو کاهش بدن حتما همین ها رو خریداری می کنم

نقل قول

کیفیت رایزر هم تاثیر بسزایی تو اورکلاک و پایداری سیستم داره و سعی کن از مدل 008S برد سفید استفاده کنی(تجربه تلخی در استفاده از رایزر های متفرقه و بی نام و نشون خصوصا 006C دارم)

ممنون میشم تجربتون رو در مورد رایزر های بی کیفیت هم بفرمایید

در 10 ساعت قبل، WINNER گفته است :

سلام

دوست عزیز این مورد رو موجود دارم اگر کارکرده بخواین

سری قیمت هم راه میام

زیاد استفاده نشده

در حد دو ماه

ممنون فعلا قصد خرید ندارم

ویرایش شده توسط abc.abc
لینک به دیدگاه

درود

در مورد هزینه بستن ریگ معمولا افرادی سمت این نوع کسب درآمد میان که قصد موندن تو این عرصه رو داشته باشن و با این کاهش قیمت های ارز های دیجیتال پا پس نمیکشن (اگر غیر از این بود شاهد این بازار آشفته نبودیم که صد البته هیچ فردی هم موافق این اوضاع نخواهد بود چون بازاری هم در نهایت سود بیشتر;فروش کمتری خواهد داشت)

با این حساب بستن ریگ و استخراج صد درصد به صرفه تر از خرید مستقیم اتریوم هست چون بحث خرید یک سکه اتریوم نیست و اگه یک گرافیک 1060 در شرایط ایده آل دمایی و تغذیه پاور و محیط ایزوله قرار بگیره و هزینه برق صنعتی رو محاسبه کنید تا سال 2024 میتونه کارایی داشته باشه!

در مورد ریسک هم باز هم خرید ریگ ریسک کمتری نسبت به خرید ارز دیجیتال داره به این دلیل که شما سرمایتون رو بزارید مثلا 10 سکه اتریوم خریداری کنید یا اینکه یک ریگ 30 میلیون تومنی بخرید در این حالت ممکنه قیمت ارز دیجیتال به صفر برسه ولی قطعات شما با فرض صداقت بر ماین شدن قابلیت تبدیل تا 70 درصد سرمایه اولیه پول نقد رو دارن!

به نظرم در این اوضاع برای امثال من و شمایی که شروع به استخراج کردیم گسترش ریگ یا اضافه کردن کارت در حال حاضر که ثبات قیمت ارز نداریم منطقی نیست.من خودم هم طالب گسترش هستم ولی فعلا دست نگه داشتم تا اوضاع حداقل تا دو ماه دیگه شاید بهتر باشه

در مورد رایزر هم به نظرم غیر از مدل 008S هیچ خیری از دیگر مدل ها ندیدم و باعث ناپایداری و اتصالی تو سیستم میشن و متاسفانه ایرادات بسیار مرموز دارن که به سختی قابل تشخیص هست.مثلا 24 ساعت بی مشکل هستن بعد از اون شروع به نویز انداختن به پاور میشن که منجر به کرش و down شدن سیستم میشن که شک بیشتر به مینبرد میره تا رایزر های بی ارزش!البته به کارت ها معمولا آسیبی نمیرسونن و خودشون رو بازنشسته میکنن در نهایت...

تبدیل های 1 به 4 هم تا به حال مشکلی برای من به وجود نیاورده و کیفیت خوبی دارن ولی قطعا خرید مادربرد های ماینیگ 19 کارته بهتر از این نوع تبدیل ها هست. 

ویرایش شده توسط amir.na
لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، amir.na گفته است :

به نظرم در این اوضاع برای امثال من و شمایی که شروع به استخراج کردیم گسترش ریگ یا اضافه کردن کارت در حال حاضر که ثبات قیمت ارز نداریم منطقی نیست.من خودم هم طالب گسترش هستم ولی فعلا دست نگه داشتم تا اوضاع حداقل تا دو ماه دیگه شاید بهتر باشه

گسترش یکی از آرزوهای من هست . اگر پولشو داشتم همین الان حتی پنجاه تا کارت می گرفتم و مینداختم تا اتر ماین کنن. این کار رو به عنوان یک بیمه میتونم در نظر بگیرم. به جای این که ماهی ۳۵۰هزار تومن بدم منو بیمه اجتماعی کنن و آخرش هم هیچکاری برام نکنن (بعد از سی سال فقط استامینوفن بدن و بقیه رو بگن تحت حمایت بیمه نیست!) میتونم اتر یا سکه ی دیگه ای ماین کنم و خیلی زودتر از اونها به نتیجه مثبت برسم..
در مورد اینکه این کار درسته یا نه ، فقط زمان پاسخگو خواهد بود و بعد از ده سال خواهیم دید که همونهایی که امروز به این کار شک داشتن و می گفتن آخر و عاقبتی نداره به چه روزی خواهند افتاد.

لینک به دیدگاه

سلام

نقل قول

در مورد هزینه بستن ریگ معمولا افرادی سمت این نوع کسب درآمد میان که قصد موندن تو این عرصه رو داشته باشن و با این کاهش قیمت های ارز های دیجیتال پا پس نمیکشن (اگر غیر از این بود شاهد این بازار آشفته نبودیم که صد البته هیچ فردی هم موافق این اوضاع نخواهد بود چون بازاری هم در نهایت سود بیشتر;فروش کمتری خواهد داشت)

درسته اما عده ای هم هستن که دیگه براشون صرفه نداره و میفروشن داخل گروه ها ریگ هایی رو میبینم که برای فروش میزارن

نقل قول

با این حساب بستن ریگ و استخراج صد درصد به صرفه تر از خرید مستقیم اتریوم هست چون بحث خرید یک سکه اتریوم نیست و اگه یک گرافیک 1060 در شرایط ایده آل دمایی و تغذیه پاور و محیط ایزوله قرار بگیره و هزینه برق صنعتی رو محاسبه کنید تا سال 2024 میتونه کارایی داشته باشه!

به صرفه بودنش برمیگرده به ریسک پذیری و آینده نگری ، تخلیل فرد از بازاره که این مورد رو مشخص می کنه

نقل قول

در مورد ریسک هم باز هم خرید ریگ ریسک کمتری نسبت به خرید ارز دیجیتال داره به این دلیل که شما سرمایتون رو بزارید مثلا 10 سکه اتریوم خریداری کنید یا اینکه یک ریگ 30 میلیون تومنی بخرید در این حالت ممکنه قیمت ارز دیجیتال به صفر برسه ولی قطعات شما با فرض صداقت بر ماین شدن قابلیت تبدیل تا 70 درصد سرمایه اولیه پول نقد رو دارن!

دقیقا موردی که من بالا حساب کردم به همین موضوع اشاره داره که گفتم خرید اتریوم با فرض اینکه دو ماه دیگه بخواد بره بالا ارزش بیشتری داره

--بالا نوشتم اگه قرار باشه 13 میلیون بدیم ریگ با فرض اینکه دو ماه دیگه میره بالا ، بهتره 3.5 بدیم و اتر بخریم

حالت اول که قرار بود دوم ماه بعد بره بالا : پس در سود بیشتری هستیم چون با ماین تا دو ماه دیگه فقط 0.6 اتر به دست میاد که البته اگه سختی بالا نره (و بدون محاسبه هزینه ی برق)

حالت دوم که ارز ها سقوط بیشتری داشته باشند : حتی اگه اتریومی که خریدیم صفر بشه 3.5 میلیون از دست میدیم و مطمعنن سیستم 13 میلیونی هم اینقد کاهش قیمت رو به دلیل کارکرده بودن میخوره (جدا از اینکه سیستم های کارکرده ی بیشتری هم میخوان وارد بازار بشن)

نقل قول

دقیقا... من هم حداقل تا دوماه دیگه فک نکنم با این بازار سیستمی اضافه کنم

نقل قول

در مورد رایزر هم به نظرم غیر از مدل 008S هیچ خیری از دیگر مدل ها ندیدم و باعث ناپایداری و اتصالی تو سیستم میشن و متاسفانه ایرادات بسیار مرموز دارن که به سختی قابل تشخیص هست.مثلا 24 ساعت بی مشکل هستن بعد از اون شروع به نویز انداختن به پاور میشن که منجر به کرش و down شدن سیستم میشن که شک بیشتر به مینبرد میره تا رایزر های بی ارزش!البته به کارت ها معمولا آسیبی نمیرسونن و خودشون رو بازنشسته میکنن در نهایت...

ممنون از اینکه تجربتون رو در اختیار بنده دیگر دوستان گذاشتید ، من 006C از 10 ماه قبل هم دارم و خوب کارکردن خداروشکر مشکلی باهاشون نداشتم

نقل قول

تبدیل های 1 به 4 هم تا به حال مشکلی برای من به وجود نیاورده و کیفیت خوبی دارن ولی قطعا خرید مادربرد های ماینیگ 19 کارته بهتر از این نوع تبدیل ها هست. 

از خوبی های این مینبورد ها اینه پاور های دوم و سوم هم با مینبورد متصل میشه و اطمینان خاطر بیشتری دارن

نقل قول

گسترش یکی از آرزوهای من هست . اگر پولشو داشتم همین الان حتی پنجاه تا کارت می گرفتم و مینداختم تا اتر ماین کنن. این کار رو به عنوان یک بیمه میتونم در نظر بگیرم. به جای این که ماهی ۳۵۰هزار تومن بدم منو بیمه اجتماعی کنن و آخرش هم هیچکاری برام نکنن (بعد از سی سال فقط استامینوفن بدن و بقیه رو بگن تحت حمایت بیمه نیست!) میتونم اتر یا سکه ی دیگه ای ماین کنم و خیلی زودتر از اونها به نتیجه مثبت برسم..
در مورد اینکه این کار درسته یا نه ، فقط زمان پاسخگو خواهد بود و بعد از ده سال خواهیم دید که همونهایی که امروز به این کار شک داشتن و می گفتن آخر و عاقبتی نداره به چه روزی خواهند افتاد.

•  

این بر میگرده به ماه های بعدی که با افزایش یا کاهش ارز  مشخص می کنه که ماین به صرفه تره یا خرید 

کسی که زمانی که بیت در همین فروم همسایه 12.000 تومان خرید و فروش میشد 1 میلیون خریده (83 بیت کوین) الان وضع خیلی خوبی داره ، اما در مورد بیمه نمیتونم بگم حتما کار درسته چون شاید این اتفاق نیافته و بهتره سبد کاهش پیدا نکنه و تمامی سرمایه صرف یک مورد خاص نشه

---ممنون از دوستان

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...