رفتن به مطلب

معرفی و بررسی پاور جدید ES از برند گرین

Recommended Posts

بعضی از دوستان میگن گرین خوب نیست وبریم کولر مسترو دیپ کولو...بخریم...دوستان یه اصل مهم اینجا هست اینه که اگر هم خراب شد میگیم دست ساخت خودمون هست ولی اگر خارجی بگیریم درحقیقت ضرر به اقتصاد خودمون زدیم ویک کارگریا متخصص الکترونیک ویا هرکس دیگه که کار میکنه به حایت من وشما نیاز داره درست که حالا درویدیو بخشی میگه مثلا خازن از تایوان هست ولی همین که بخشی شو یک ایرانی ساخته و ازاین راه درامد کسب میکنه و نون سر سفره خانواده میبره با خرید یک جنس کاملا خارجی نون اون کارگر ویا اون الکتنرونیک کار  رو اجر میکنیم

ولی بازم انتخاب با شماست

اینم لینگ ویدیو:

video.mp4

ویرایش شده توسط yasin1380
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، yasin1380 گفته است :

بعضی از دوستان میگن گرین خوب نیست وبریم کولر مسترو دیپ کولو...بخریم...دوستان یه اصل مهم اینجا هست اینه که اگر هم خراب شد میگیم دست ساخت خودمون هست ولی اگر خارجی بگیریم درحقیقت ضرر به اقتصاد خودمون زدیم ویک کارگریا متخصص الکترونیک ویا هرکس دیگه که کار میکنه به حایت من وشما نیاز داره درست که حالا درویدیو بخشی میگه مثلا خازن از تایوان هست ولی همین که بخشی شو یک ایرانی ساخته و ازاین راه درامد کسب میکنه و نون سر سفره خانواده میبره با خرید یک جنس کاملا خارجی نون اون کارگر ویا اون الکتنرونیک کار  رو اجر میکنیم

ولی بازم انتخاب با شماست

اینم لینگ ویدیو:

video.mp4

سلام دوست من.

امیدوارم همین پاور رو بخرید، بسوزه بزنه هاردتون با تمام اطلاعات داخلش رو بسوزونه ببینم سری بعد هم میاید بگید از تولید اشغال داخل حمایت کنیم یا نه.

به هر نحوی که نباید از اشغال داخلی حمایت کرد دوست عزیز.

اینا میشینن رو صندلی گرم و نرمشون از سر دل یه چیزی میگن که ما بیفتیم به جون هم.

شما جنس ایرانی بخری ضرری که به خودت زدی خیلی بیشتر از سودی هست که قراره شاید به کارگر ایرانی برسونی.

کمی تفکر.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Ali Subi گفته است :

سلام دوست من.

امیدوارم همین پاور رو بخرید، بسوزه بزنه هاردتون با تمام اطلاعات داخلش رو بسوزونه ببینم سری بعد هم میاید بگید از تولید اشغال داخل حمایت کنیم یا نه.

به هر نحوی که نباید از اشغال داخلی حمایت کرد دوست عزیز.

اینا میشینن رو صندلی گرم و نرمشون از سر دل یه چیزی میگن که ما بیفتیم به جون هم.

شما جنس ایرانی بخری ضرری که به خودت زدی خیلی بیشتر از سودی هست که قراره شاید به کارگر ایرانی برسونی.

کمی تفکر.

دوست عزیز من خودم پاور گرین مدل GOLDدارم و دارم استفاده میکنم هم باهاش گیم زدم هم به مدت 7 روز سیستم رو بدون وقفه روشن گذاشتم و اوور هم کردم و درتمام موقع هیچ مشکلی نداشته دوست عزیز اصلا شما پاورشو داری که نظر میدی اگه پیشتون سوخته لطف کنید یه عکس با سند و مدرک بیارین که این اتفاق افتاده لطفا اول متوجه شید چی میگید بعد حرف بزنید 

بنظرم مشخصه ویدیو رو نگاه نکردید چون در بخشی از ویدیو گفت که خازن ها ژاپنی هست و از کیفیت عالی برخوردار هست و فقط برد و ترانزیستور ایرانی هست البته بخش عمدش ولی اینها همش دارای گواهی هستن والکی نمیسازن شما یه طوری میگین اینگار COLER MASTERاز شیکم مامانش کولر مستر بوده زمان برد تا برند سازی شه و هیچ چیزی بی عیب نیست  پس مغرو رانه حرف نزنید

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است :

دوست عزیز من خودم پاور گرین مدل GOLDدارم و دارم استفاده میکنم هم باهاش گیم زدم هم به مدت 7 روز سیستم رو بدون وقفه روشن گذاشتم و اوور هم کردم و درتمام موقع هیچ مشکلی نداشته دوست عزیز اصلا شما پاورشو داری که نظر میدی اگه پیشتون سوخته لطف کنید یه عکس با سند و مدرک بیارین که این اتفاق افتاده لطفا اول متوجه شید چی میگید بعد حرف بزنید 

بنظرم مشخصه ویدیو رو نگاه نکردید چون در بخشی از ویدیو گفت که خازن ها ژاپنی هست و از کیفیت عالی برخوردار هست و فقط برد و ترانزیستور ایرانی هست البته بخش عمدش ولی اینها همش دارای گواهی هستن والکی نمیسازن شما یه طوری میگین اینگار COLER MASTERاز شیکم مامانش کولر مستر بوده زمان برد تا برند سازی شه و هیچ چیزی بی عیب نیست  پس مغرو رانه حرف نزنید

داداش شما که این همه سنگ تولید داخل به سینه میزنی هنوز نمیدونی ایران نمیتونه حتی یک ترانزیستور قدرت تولید کنه.اصلا رفتی نگاه کنی ترانزیستورها ساخت کدوم شرکتها هستن؟

حتی یک فن ساده پاور هم ایران تولید نمیکنه .

ایران فقط مونتاژ میکنه.طراحی برد و مدار هم مال اوناست.

نکه ما مغزمون نمیکشه یا نمیتونیم ،نخواستیم و نگذاشتن مسئولان!!

گرین بعضی پاورهاش خوبه و خرکاره تو این شکی نیست ولی به هیچ عنوان تولید داخل نیست و 99 درصد قطعاتش از خارج میاد.

اگر بحث علم و دانش ساخت قطعات هست که خودم هم خیلی دوست دارم تو مملکتم تمام قطعات ساخته بشه از جمله همون خازن باید متاسفانه بهت  بگم مسئولان!! مملکت اصلا نخواستن دنبال این مسائل باشن و فقط حرف میزنن.زیاد به حرفهای اینا توجه نکن .

اگر بنا به مونتاژ کاری بود خیلی راحت میشد بستری فراهم کرد شرکتهای معتبر خارجی بیان سرمایه گذاری کنن و کارگاه مونتاژ پیشرفته بسازن و کارگر ایرانی بگیرن ،دیگه این همه بحثهای مسخره هم نبود.

لینک به دیدگاه

تا وقتی که برند داخلی با برند خارجی به طور عادلانه و تخصصی بررسی نشود خرید برند داخلی ریسک بزرگی است

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، 8030 گفته است :

داداش شما که این همه سنگ تولید داخل به سینه میزنی هنوز نمیدونی ایران نمیتونه حتی یک ترانزیستور قدرت تولید کنه.اصلا رفتی نگاه کنی ترانزیستورها ساخت کدوم شرکتها هستن؟

حتی یک فن ساده پاور هم ایران تولید نمیکنه .

ایران فقط مونتاژ میکنه.طراحی برد و مدار هم مال اوناست.

نکه ما مغزمون نمیکشه یا نمیتونیم ،نخواستیم و نگذاشتن مسئولان!!

گرین بعضی پاورهاش خوبه و خرکاره تو این شکی نیست ولی به هیچ عنوان تولید داخل نیست و 99 درصد قطعاتش از خارج میاد.

اگر بحث علم و دانش ساخت قطعات هست که خودم هم خیلی دوست دارم تو مملکتم تمام قطعات ساخته بشه از جمله همون خازن باید متاسفانه بهت  بگم مسئولان!! مملکت اصلا نخواستن دنبال این مسائل باشن و فقط حرف میزنن.زیاد به حرفهای اینا توجه نکن .

اگر بنا به مونتاژ کاری بود خیلی راحت میشد بستری فراهم کرد شرکتهای معتبر خارجی بیان سرمایه گذاری کنن و کارگاه مونتاژ پیشرفته بسازن و کارگر ایرانی بگیرن ،دیگه این همه بحثهای مسخره هم نبود.

من کاملا با حرف شما موافقم ولی همین منتاژش هم خودش خوبه بعد به قول دوستان 99%از قطعات که تولید داخل نیست خی مشکل چیه قطعه که ژاپنیه و..پس کیفیتم خوبه دیگه درسته اینتور که شما میگید وفقط مونتاژایران هست حالا شما برو همون مونتاژبگیر پول کمتر کارایی بیشتر یه چیزی م تو جیب کار گر بد بخت بره 

دوست عزیز فردایی که یکی مثل من وشما میره سره  کار باید یه هم وطن بیاد ازکار ما دیدن کنه به پسنده بخره تا پول توجیبت بیاد نه شرکت خارجی پول تو  بهت بده که اصلا اینکارو نمیکنه مگه مریضه?خب این وسط جنگ فقط داریم با خودمون میکنیم درسته که مسعولین زیادی هستن جلو پا ملت سنگ میندازن و ما خودمون قادر به تولید تمام قطعاتش هستیم حتی من اینقدر میدونم ما دربخش الکترو نیک اینقدر نخبه دارین که همین الان میگن پول بدین به ما براوت حتی کارت گرافیکم تولید میکنیم با معماری خاص خودمون تمام اینها درسته ولی چه میشه کرد همین قدرم که یه کی زحمت میکشه ارزش خرید کالاش رو داره

لینک به دیدگاه

در 49 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است :

من هم 5 ساله از پاور کورسیر استفاده میکنم بدون مشکل داره کار میکنه. ولی چ ربطی داره رو متوجه نشدم.

گفتن تولید داخله بعد قیمتش با افزایش قیمت دلار چنان بالا رفت که کولرمستر هم اون قدر افزایش قیمت نخورد.

مدرکه چی و برای چی میخاید رو متوجه نشدم ولی اگر فکر میکنید من دروغ میگم ... فقط میتونم بگم یه ضرب المثلی هس که میگه کافر همه را ...

اگر برای هر حرفی اینجا مدرک بخاید که اصلا نباید فروم بیاید. اون 7 روزی که پشت هم گیم زدید رو هم شما یه مدرک بیار ببینیم چی به چیه. 7 روز روشن بودن سیستم نه 7 روز 24.7 گیم منظورمه.

گواهی رو کی داده به این پاور؟؟

کولر مستر خیلی قبلتر راهی که گرین باید قبلتر میرفته رو رفته. یه چیز مثل ایران ناسیونال قبل و ایران خودرو الانه.

البته یه حقیقتی هست که نمیشه چیزی رو به کسی فهموند وقتی در برابر فهمیدن مقاومت میکنه.

شما گرین بخر از برند ایرانی استفاده کن و ایجاد اشتغال کن برای مملکتت.

ایشالا همیشه هم بهترین بازده رو بهت بده.

لینک به دیدگاه

اصولا ما ایرانی‌ها چندکلمه متن از منابع گمنام یا فروم‌های اینترنتی می‌خونیم و فکر می‌کنیم انیشتین شدیم و طبق اون متونی که مطالعه کردیم روی تمام سری‌های ماقبل تاریخ تا مابعد تاریخ فلان برند نظر میدیم!

فقط کافیه مطالعه کنیم فلان جنس از فلان برند اینطور بوده، زمین و زمان رو می‌دوزیم که آره داداش من خودم استفاده کردم و زخم‌خورده‌شم! اصلا استفاده نکنی اگه زندگی‌تو دوس داری...

اصلا اینطور نیست. چه برای برندهای داخلی، چه برندهای مشترک و چه برندهای خارجی

اصولا تا تجربه‌ی یک کاری رو نداشتیم نباید درباره‌اش حرف بزنیم مگر اینکه موج خرابی به حدی باشه که برای اون چیزی مثل کمپین تشکیل بشه و ... که در اون صورت هم شرکت مطمئاً فراخوان میده و موارد آسیب‌دیده یا آسیب‌زا رو تحویل می‌گیره و یا تعویض و یا تعمیر می‌کنه و احتمالا ضررکرد شما رو هم می‌ده...

نباید طبق چندکلمه که معلوم نیست چه کسی با چه نیتی تو چه جایی درج کرده یک شرکت رو کوبوند

و همچنین نباید با خوب بودن یک قطعه گفت تمام محصولات اون شرکت عالی هستن و همه ازش خرید کنین

همیشه بازخوردها مهم هستن، البته بازخوردهای با منبع و مستدل

اگر من الان بیام و راجب به برند x و y طومار بنویسم ولی مستند نباشه ممکنه خیلی‌ها قبول کنن ولی مطمئناً کسانی که پخته‌ترن و تجربه دارن هرگز اون رو قبول نمی‌کنن...

ما کارشناس متخصص نیستیم که راجب به چیزی که فقط کلمه‌ای از اون رو در دریای اینترنت خوندیم نظر بدیم و یک شرکت رو متهم کنیم...

طرفدار فلان برند هستیم، خوبه ولی طرفداری با تخریب شرکت رقیب و یا همکار دیگه طرفداری نیست بلکه عقده‌گشایی و تبلیغ ضد برند محبوب خودمون هست...

توصیه می‌کنم به هیچ وجه هیچ‌کسی، شرکتی یا چیزی رو قضاوت نکنیم... و اگر مشکلی یا موردی هست، با گزارش به خود طرف و از اون راه بتونیم حلش کنیم. اگر از اون راه نشد بعد راه‌های قانونی و رسانه‌ای هست... ولی متاسفانه ما هیچ‌کدوم از این‌ها رو انجام نمی‌دیم - یا نیمه‌کاره انجام می‌دیم - و بعد شروع به هوچی‌گری و گزافه‌گویی می‌کنیم.

بنده این متن رو نه خطاب به شما بلکه خطاب به خودم و تمام کسانی که می‌تونن مخاطب این متن باشن نوشتم و هرگز قصدم این نیست که از برند، شخصیت یا محصولی حمایت کنم.

سپاس

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

اصولا ما ایرانی‌ها چندکلمه متن از منابع گمنام یا فروم‌های اینترنتی می‌خونیم و فکر می‌کنیم انیشتین شدیم و طبق اون متونی که مطالعه کردیم روی تمام سری‌های ماقبل تاریخ تا مابعد تاریخ فلان برند نظر میدیم!

فقط کافیه مطالعه کنیم فلان جنس از فلان برند اینطور بوده، زمین و زمان رو می‌دوزیم که آره داداش من خودم استفاده کردم و زخم‌خورده‌شم! اصلا استفاده نکنی اگه زندگی‌تو دوس داری...

اصلا اینطور نیست. چه برای برندهای داخلی، چه برندهای مشترک و چه برندهای خارجی

اصولا تا تجربه‌ی یک کاری رو نداشتیم نباید درباره‌اش حرف بزنیم مگر اینکه موج خرابی به حدی باشه که برای اون چیزی مثل کمپین تشکیل بشه و ... که در اون صورت هم شرکت مطمئاً فراخوان میده و موارد آسیب‌دیده یا آسیب‌زا رو تحویل می‌گیره و یا تعویض و یا تعمیر می‌کنه و احتمالا ضررکرد شما رو هم می‌ده...

نباید طبق چندکلمه که معلوم نیست چه کسی با چه نیتی تو چه جایی درج کرده یک شرکت رو کوبوند

و همچنین نباید با خوب بودن یک قطعه گفت تمام محصولات اون شرکت عالی هستن و همه ازش خرید کنین

همیشه بازخوردها مهم هستن، البته بازخوردهای با منبع و مستدل

اگر من الان بیام و راجب به برند x و y طومار بنویسم ولی مستند نباشه ممکنه خیلی‌ها قبول کنن ولی مطمئناً کسانی که پخته‌ترن و تجربه دارن هرگز اون رو قبول نمی‌کنن...

ما کارشناس متخصص نیستیم که راجب به چیزی که فقط کلمه‌ای از اون رو در دریای اینترنت خوندیم نظر بدیم و یک شرکت رو متهم کنیم...

طرفدار فلان برند هستیم، خوبه ولی طرفداری با تخریب شرکت رقیب و یا همکار دیگه طرفداری نیست بلکه عقده‌گشایی و تبلیغ ضد برند محبوب خودمون هست...

توصیه می‌کنم به هیچ وجه هیچ‌کسی، شرکتی یا چیزی رو قضاوت نکنیم... و اگر مشکلی یا موردی هست، با گزارش به خود طرف و از اون راه بتونیم حلش کنیم. اگر از اون راه نشد بعد راه‌های قانونی و رسانه‌ای هست... ولی متاسفانه ما هیچ‌کدوم از این‌ها رو انجام نمی‌دیم - یا نیمه‌کاره انجام می‌دیم - و بعد شروع به هوچی‌گری و گزافه‌گویی می‌کنیم.

بنده این متن رو نه خطاب به شما بلکه خطاب به خودم و تمام کسانی که می‌تونن مخاطب این متن باشن نوشتم و هرگز قصدم این نیست که از برند، شخصیت یا محصولی حمایت کنم.

سپاس

کاملا من با حرف شما موافقم من فقط برا کسایی گفتم که  تخریب کننده برند هستن ?

لینک به دیدگاه

از نظر من گرین پاورای خوبی میسازه اما مگه ساخت ایران (مونتاژ یا هرچی) نیست پس چرا قیمت پاور ۷۵۰ واتش از ۷۵۰ وات برند جهانی و مشهوری مثل کولرمستر بیشتره!!!!

تا قیمتا درست نشه هیچ وقت ارزش نخواهد داشت

ویرایش شده توسط Miad007
لینک به دیدگاه

در 41 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است :

من کاملا با حرف شما موافقم ولی همین منتاژش هم خودش خوبه بعد به قول دوستان 99%از قطعات که تولید داخل نیست خی مشکل چیه قطعه که ژاپنیه و..پس کیفیتم خوبه دیگه درسته اینتور که شما میگید وفقط مونتاژایران هست حالا شما برو همون مونتاژبگیر پول کمتر کارایی بیشتر یه چیزی م تو جیب کار گر بد بخت بره 

دوست عزیز فردایی که یکی مثل من وشما میره سره  کار باید یه هم وطن بیاد ازکار ما دیدن کنه به پسنده بخره تا پول توجیبت بیاد نه شرکت خارجی پول تو  بهت بده که اصلا اینکارو نمیکنه مگه مریضه1f605.pngخب این وسط جنگ فقط داریم با خودمون میکنیم درسته که مسعولین زیادی هستن جلو پا ملت سنگ میندازن و ما خودمون قادر به تولید تمام قطعاتش هستیم حتی من اینقدر میدونم ما دربخش الکترو نیک اینقدر نخبه دارین که همین الان میگن پول بدین به ما براوت حتی کارت گرافیکم تولید میکنیم با معماری خاص خودمون تمام اینها درسته ولی چه میشه کرد همین قدرم که یه کی زحمت میکشه ارزش خرید کالاش رو داره

چرا مردم ایران نباید مثل مردم ازاد جهان حق انتخاب داشته باشن؟.چرا باید پای یه دلال به بهانه تولید داخل وسط باشه به بهانه اینکه چهارتا کارگر استخدام کرده؟ 

لینک به دیدگاه

نظرات را خواندم و نکاتی را دیدم که بعضی از کاربران توجه ندارن فقط مینویسن به قول گفتنی سنگ مفت گونجشک هم مفت

حمایت از تولید داخلی که معنی نداره خودتون میگید قطعات از خارج ( چین ) وارد میشه و اینجا مونتاژ میشه پس باز هم چینی محسوب میشه و میشه حمایت از تولیدات چینی

وقتی حرف از مونتاژ میشه من فقط پیکان یادم میاد که سالیان سال تولید شد و آخرش هم به دلیل آلودگیهایی که این خودرو داشت و با استانداردهای زیست محیطی متابقت نداشت تولیدش متوقف شد البته فقط تولید بدنه این خودرو متوقف شد و موتورش هنوز هم تولید میشه

باز هم یادی  کنم از تولیدات داخلی و اینکه درست هست اگر محصولات داخلی مشکلی داشته باشه تولید کنندگان عزیز بعد از بررسیهای بسیار دقیق و تخصصی خسارتهای وارد شده به مشتری را پرداخت میکنن ( دوستانی که این را باور دارن قوه تخیل بسیار عالی دارن ) مثل ایرانخودرو که جواب همه خانواده هایی را که عزیزانشون توی ماشین زنده زنده سوختن را داد یا اینکه مالشون را از دست دادن

شرکتهای داخلی که کالاهای چینی را با کیفیت پایین وارد میکنن با قیمت بالا میفروشن بجای کالای درجه 1 و بعد از اینکه میبرید برای اعمال گارانتی از زیرش در میرن در حالی که از همه مخاتبان پول اضافه دریافت شده که در صورتی که مشکلی پیش میاد رسیدگی کنن شما فقط باید شرایط اعمال گارانتی را بخوانید

در کل این اجناس ساخت داخل نیست که مشکل داره و اشخاص داخلی مشکل دارن کیفیت خودبخود بوجود نمیاد باید کیفیت را بسازیم کیفیت که خوب باشه هیچ کسی نمیتونه ایراد بگیره

کیفیت + قیمت خوب + پشتیبانی بهتر و تضمین بهتر = مشتریهای بیشتر و حمایت بیشتر ( فعلا که در کشور وجود نداره پس بیخیالش بشید بهتر هست )

پاور گرین را بنده استفاده کردم و برای مدتی کارم را راه انداخت ولی مشکلات زیادی را هم ایجاد کرد بیشترین خرابی که ایجاد میکنه معمولا برای هارد هست و بعد از اون هم برای رم کامپیوتر که نمیشه ثابتش کرد و تجربه نشون داده و به همین دلیل من پاور Corsair گرفتم و تا حالا این مشکل را نداشتم

مشکلاتی را که گفتم بیشتر به دلیل نوسانات ولتاژی هست و میشه درستش کرد و شاید هم در پاورهای جدید این مشکل حل شده باشه که من ترجیه میدم نظرات کاربرانی را که پاورهای سری جدید را استفاده میکنن را بخوانم و بعد بروم سمت محصولات Green چون با قیمتهای فعلی و درامدهای فعلی نمیشه زیاد ریسک کرد ولی جدیدن کیفیت Green خیلی بهتر شده

لینک به دیدگاه

سلام خدمت دوستان عزیز:

دوستانی که فرمودند گرین بزنه هارد رو بسوزونه!!! میخوام بدونم چند تا پاور گرین تو 3 سال اول پیدا شده که بزنه دستگاه رو بسوزونه یا حتی 4 سال اول تو بدترین مناطق و با نوسان برق بالا

بنده که ندیدم!!!

گرین برند خوبی هست هر چند قدیمی هاش بهتر بود.

مگرررررررررر دوستانی که تا سر حد مرگ اور کردن یا میزان مصرف کیس با قدرت پاورشون همخوانی نداره که در اون صورتها میزنه میترکونه کیس رو و اینجا!!!! مقصر برند نیست مصرف کننده هست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

در ایران وقت و انرژی بسیار زیادی جهت متقاعد کردن یکدیگر صرف می کنیم.

هرکسی قدرت تشخیص داره و آزاد هست که نظرش رو بگه، واقعا چرا اینقدر برای هم گارد میگیریم!؟

لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، HeX گفته است :

درود

در ایران وقت و انرژی بسیار زیادی جهت متقاعد کردن یکدیگر صرف می کنیم.

هرکسی قدرت تشخیص داره و آزاد هست که نظرش رو بگه، واقعا چرا اینقدر برای هم گارد میگیریم!؟

طبیعت انسان نادان اینه که هر مسئله ای رو شخصی میبینه . معنی تولید داخل برامون آشنا نیست چون واقعا نمیدونیم مفهومش چیه ، تقصیر ما نیست رشد و تربیت تو این مملکت همه رو سردرگم کرده . فکر میکنیم گرین مثال متمایزی از ایران خودرو یا GLX است ؟

لینک به دیدگاه

بنظرم پاورهای گرین  شاید  جزو بهترینها نباشه اما کیفیت قابل قبولی داره..بحث حمایت از تولید ملی هم درسته و منطقیه..تو خیلی از کشورهای الگوی موفقیت و صنعتی بودن این اصل تو عمل اجرا میشه و یک اخلاق و خصوصیت فرهنگیشون هست..شاید وقتی رفاه باشه زیاد به این مسئله پابند نباشن اما معمولا به محض احساس ضرر یا خسارت به منفعت ملت و کشورشون عملا حامیِ تولیدات داخلی هستن.

میگین اینا مونتاژه..قبول.ولی باز درصدی وضع  اقتصادی  و مسئله بیکاری رو تو کشور حل میکنه..حامی هم بودن باعث قوی شدن اون جمع میشه و ارزش داره تا اندازه ی قابل توجه ایی گذشت داشته باشیم..برای مثال بنظرم در حال حاضر گرین ارزشش رو داره و البته برای نواقص و قیمت حتما و قطعا باید منتقد باشیم.

مشکل اینه تو حرف خوبیم اما تو عمل..اینهمه میگن اقای راننده تو لاین و خط خودت حرکت کن و تا تو لاین بغلی راهی دیدی بی نظمی بپا نکن اما کیه که گوش بده..میگن اقا اینهمه آشغال نریز.یادگاری ننویس..اما دریغ..

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با بقیه بحث ها کاری ندارم اما جمله حمایت از تولید داخل زمانی معنی میده که اونایی که تو راس حکومت هستن اول از خودشون مایه بزارن و جنس ایرانی بخرن بعد مردمو تشویق به همچنین کاری بکنن . از مدیرعامل سایپا سوال کردن حاضری ماشین تولید خودتون سوار بشین گفت نه : مگه سطح من با شما یکیه که بیام خودروی ایرانی سوار بشم. جواب قانع کننده تر از این گرفته بودین .

هر کسی تو انتخاب آزاده و قرار نیست چون من از یه برند خوشم میاد دیگران مجبور کنم از اون بخرن قیمت گذاری گرین شبیه به برندهای خارجی شده بعضی وقتها گرونتر کیفیت گرین بهتر از اونا نباشه بدتر نیست اما باید قیمت گذاری بهتری بشه که خریدار برند ایرانی به خارجی ترجیح بده

لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، yasin1380 گفته است :

ولی بازم انتخاب با شماست

اینم لینگ ویدیو:

video.mp4

بدترین دفاع از یک محصول اینه که به بهانه ی "حمایت از محصول داخلی" برین بخرین... یعنی آقا اون محصول هرچی خوب باشه، هرچقدر عالی باشه، با این نحوه ی  تبلیغ کوبوندیش زمین رفت حاجی.

لینک به دیدگاه

اگه هدف شما تبلیغ گرین باشه که خودشون بهتر از این انجام میدن، این تاپیک فقط بهانه ای خواهد بود برای بحث های س ی ا س ی.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...