رفتن به مطلب

یکی منو توجیه کنه چرا کارکرده 3570 ارزونتر از4160

hamed_crazy
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان
چند روزیه دنبال 4170 کارکرده بودم که وقتی قیمتای کار کردشو میبینم واقعا شاخ در میارم
الان یه i5 3570 حدود 340ت هست
ولی i3 4160 قیمتی در حدود 400 قیمت بهم میدن.
واقعا چرا! مگه این نسل منقرض و محکوم به نابودی مانند نسل قبلش نیس که این قیمت ها داده میشه.
مگه 4160 چه چیز شاخی نسبت به 3570 داره که گرونتره!

w3n_ultra_cpu.png

bf4_cpu_radeon.png&key=71fddef4c91113dd0c06a7957de2319489a77e69e4170bf6fce5d590cf3a662f

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

سلام

بدلیل موجودی کم سی پی یو ۱۱۵۰ قیمت این سری بالاست از یه طرف تعداد برد این سری هم تو بازار زیاده ولی سی پی یو خیلی کم ، یه عدم  تعادل بین موجودی برد و سی پی یو این سری پیش اومده که باعث این قیمت ها شده ، قیمت جهانی هم فکر کنم به همین صورته

لینک به دیدگاه

درود

ما زیر سلطه ی بازار و چارچوب عرضه و تقاضا می زییم. علت اصلی یا ماکروسکوپیک این است.

لینک به دیدگاه

واقعا جوری شده که به خودم میگم برگردم به نسل قبل بهتره.
شانس هیچی نداریم

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، hamed_crazy گفته است :

واقعا جوری شده که به خودم میگم برگردم به نسل قبل بهتره.
شانس هیچی نداریم

ببین داداش

اینتل در سندی بریج جهشی داشت که amd را مطلقا جا گذاشت. در هاسول اینتل و شریکهایش با کاهش مصرف و دما و نهادینه کردن ساتا۳ و usb۳ و نیز عرضه ی pcie m.2 پلتفرم پایدار و روان و کارایی عرضه کردند که علیرغم پیشرفتهای فناوری از آن زمان تاکنون همچنان با پلتفرمهای کنونی هماوردی می کند. در واقع با داشتن هازول می توان با آسانگیری و با توجه به کارایی عملی گفت همچنان بروز هستی ولی برای پلتفرمهای پیش از آن این گونه نیست.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

ببین داداش
اینتل در سندی بریج جهشی داشت که amd را مطلقا جا گذاشت. در هاسول اینتل و شریکهایش با کاهش مصرف و دما و نهادینه کردن ساتا۳ و usb۳ و نیز عرضه ی pcie m.2 پلتفرم پایدار و روان و کارایی عرضه کردند که علیرغم پیشرفتهای فناوری از آن زمان تاکنون همچنان با پلتفرمهای کنونی هماوردی می کند. در واقع با داشتن هازول می توان با آسانگیری و با توجه به کارایی عملی گفت همچنان بروز هستی ولی برای پلتفرمهای پیش از آن این گونه نیست.
مگر در چیپست های سری 7 همه ی اینها نهادینه نشد؟

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، hamed_crazy گفته است :

مگر در چیپست های سری 7 همه ی اینها نهادینه نشد؟

تا جایی که می دانم در نسل هازول usb3 و ساتا3 برای همه ی بردها وجود دارد.برای نمونه در نسلهای قبلی عموما همه ی درگاههای ساتا نسخه ی ۳ نبودند.  m.2 و pcie m.2 نیز در برخی بردهای این نسل هستند. به علاوه مساله جفت و حور بودن با دیگر شاخه های فناوری هم باید در نظر گرفته شود. عرضه ی هازول با همه گیر شدن دستگاههای usb3  و نیز درایوهای جامد همراه شد، در حالی که هم اکنون با وجود جا افتادن usb type -c و pcie m.2 در مادربوردها کمتر کسی از این امکانات استفاده می کند. 

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

البته همین 3570 رو الان زیر 400 تومن زیاد پیدا نمیکنی. بحث گرونی دلار که اومد وسط قیمت این سری رو هم بردن بالا.

البته همه چیز قدرت نیست.

معماری ، گرافیک داخلی ، مصرف برق ، وضعیت موجودی مادربورد هم مد نظره

لینک به دیدگاه

درود

اصولا کسانی که از نسل 2 و 3 اینتل استفاده کردن تا به الان کمبودی احساس نکردن و الان احیانا به فکر آپدیت افتادن...

با توجه به اینکه سوکت نسل 2 و 3 سوکت 1155 هست و سوکت نسل 4 سوکت 1150 هست که نسبت به اون جدیدتره، پس قاعدتا قیمتش هم باید بالاتر باشه...

همچنین کسی که پردازنده نسل 4 داره میتونه مادربرد نسل 5 دارای چیپ Z97 هم داشته باشه... در صورتی که 1155 نهایتا تا Z68 - Z77 هست... و در نهایت میتونه پردازنده نسل 5 هم خریداری و جایگزین کنه...

اینجا خارج از بحث i5 - i3 بحث آپگرید هست که قیمت رو بالا می‌بره... (البته میتونه مواردی مثل نسل DDR4 در برابر DDR3، گرافیک مجتمع 4400 در برابر 2500 رو هم شامل بشه)

اصولا نسل جدیدتر گرون‌تر هست، چه کارکرده و چه آکبند و به روز، مگر در موارد استثنا مثل Core i5 2500k که برای خودش شاهکاری بود و البته هنوز هست...

ویرایش شده توسط EHSANRF
لینک به دیدگاه

شایدم بخاطر اینه که هر کی که از بستن سیستم ddr4 بخاطر قیمت های بالاش پشیمون میشه میره سراغ نسل چهار ،و همچنین اونایی هم که نسل دو و سه دارن ،احتمالا نمیخان رمهاشونو بفروشن و میرن سراغ نسل چهار بخاطر همین گرونه ،خودم از pentium 645 کوچ کردم به 3570 واقعا قدرتش عالیه

لینک به دیدگاه

والا دلاریشم نگاه کنی کاملا بر عکسه
40575c46a1f0f8f3289814465489647a.jpgc8c7daf6a813a0cbfdf55a4b1b07e197.jpg

لینک به دیدگاه

درود بر همه

ودر تکمیل صحبتهای دوستان باید اشاره کنم بزرگترین عامل جهت ارتقا به نسل جدید نه قیمت دلار بلکه گرونی رم میباشد برای مثال بنده اگر بخواهم سیستم جدید ddr4 با 32 گیگ رم بگیرم حداقل باید 2 تومن هزینه رم کنم در حالی که  همین الان هم 32 گیگ رم دارم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 5 ساعت قبل، hamed_crazy گفته است :

سلام دوستان
چند روزیه دنبال 4170 کارکرده بودم که وقتی قیمتای کار کردشو میبینم واقعا شاخ در میارم
الان یه i5 3570 حدود 340ت هست
ولی i3 4160 قیمتی در حدود 400 قیمت بهم میدن.
واقعا چرا! مگه این نسل منقرض و محکوم به نابودی مانند نسل قبلش نیس که این قیمت ها داده میشه.
مگه 4160 چه چیز شاخی نسبت به 3570 داره که گرونتره!

درود 

هیچ مزیتی ندارد یک بدعت گذاشته شده تفاوت چندانی تویi3  سوکت 1155و1150نیست

راحتتر این بی خیال مین اش بشوی  وبفروشی بروید سوکت 1151 بگیرید

تا یک  سال  که توی آمریکا واروپا وآسیا  از رده خارج شود. وبعنوان زباله الکترونیکی به ایران بیاید. الان سری هاسول از رده خارج شده  اواخر 2018 هاسول ریفرش از رده خارج میشود 

ویرایش شده توسط 780ti
لینک به دیدگاه

الان خرید 1150 توجیه اقتصادی نداره..خصوصا قیمت سی پی های این سوکت تو چند ماهه اخیر بصورت غیرقابل قبولی بالا رفته که بقول دوستان میشه گفت دلیلش کم بودنش تو بازاره ولی بااینحال بازم باتوجه به وجود سوکتهای دیگه ،جدید و قدیمی که بلحاظ کارایی نزدیک به هم هستن باز قیمت منطقی ای ندارن بنظرم.

ویرایش شده توسط amin110
لینک به دیدگاه

سلام دوستان:

صحبت همه دوستان صحیح و قابل قبول هست ولی برای "مصرف کننده" و کسی که میخواد تا مدتها از یک پلتفورم پرقدرت و مطمئن سود ببره بهتره به دو تا عامل توجه کنه

یکی ارتقاع پردازنده!  و یکی نزدیک یا هم سطح بودن با نسل جدید بعد از خودش تو امکانات و پشتیبانی از سا تا و امثالهم  و همچنین قیمت رم که باید مد نظر داشت برای این سوکت مناسب هست .

در ضمن شما توجه کنید که سی پی یو دو هسته ای که پرفورم و معماری بهتری نسبت به نسل قدیمی تر از خودش داره و گرافیکش خیلی بهینه تر و کیفیت بهتری هست.! هر چند قیمت یه مقدار گروون هست.

لینک به دیدگاه

والا حدود ۹ ماه پیش که مادربردو کردم h97 سیپیو خیلی ارزونتر از اینا بود. گفتم پول دستم بیاد میخرم یا i5 چون هم رده خارج تر میشه هم ارزون.
کاملا برعکس شد!

لینک به دیدگاه

من ۴۶۷۰ داشتم فروختم مادربرد و سی پی یو رو. یه i7 2600k خریدم با یه مادربرد sabertooth Z77. فعلا قطعات رو روی هم ننداختم ببینم در چه وضعیه. اما از دیدن خود مادربرده خیلی حال خوبی بهم دست میده.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 45 دقیقه قبل، Negrasombra گفته است :

من ۴۶۷۰ داشتم فروختم مادربرد و سی پی یو رو. یه i7 2600k خریدم با یه مادربرد sabertooth Z77. فعلا قطعات رو روی هم ننداختم ببینم در چه وضعیه. اما از دیدن خود مادربرده خیلی حال خوبی بهم دست میده.

درود کاری کاملا منطقی

ویرایش شده توسط 780ti
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، 780ti گفته است :

درود کاری کاملا منطقی

درود. بله واقعا به نظر خود من هم منطقی می اومد. حالا فکر کنم چیزی هم اضافه موند برام٬!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 12 ساعت قبل، 780ti گفته است :

درود 

هیچ مزیتی ندارد یک بدعت گذاشته شده تفاوت چندانی تویi3  سوکت 1155و1150نیست

راحتتر این بی خیال مین اش بشوی  وبفروشی بروید سوکت 1151 بگیرید

تا یک  سال  که توی آمریکا واروپا وآسیا  از رده خارج شود. وبعنوان زباله الکترونیکی به ایران بیاید. الان سری هاسول از رده خارج شده  اواخر 2018 هاسول ریفرش از رده خارج میشود 

البته بنده یه دونه4690k گذاشتم فروش 750  مشتری نبو د

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دلیل بالا بودن قیمت 4160 بخاطر موجود بودن و قیمت دار بودن تو بازار هست

طبق تستهایی که خود انجام دادم ( در گیم ) سی پی یوهای ایوی بریج و هازول تو یک رده قرار میگیرن

سی پی یو های i5 سندی بریج مقداری ضعیفتر هستن و فقط i7 این سری کارایی خوبی دارن

برای کسایی که کم بود بودجه دارن خرید سری 1155 ایوی بریج به شدت توصیه میشه

فقط مادربردهای خوب کم گیر میاد برای این سری

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...