رفتن به مطلب

يك سيستم براي بازي

اشتراک گذاری

Recommended Posts

من مي خواهم يك كيس كامل حدود 800 - 900 براي بازي ببندم كه مي خواهم حتما cpu q6600 و رم هم 4gb‏ باشه_

حساب كردم ديدم رايتر ، هارد ، فلاپي و مودم ميشه 100 تومان ، سي پي يو هم 210 ، براي رم هم 120 مي خوام خرج كنم_

1_يك مادربرد خوب مي خواهم به من معرفي كنيد_خودم p5k‏ رو مد نظر گرفتم_با توجه به رم و سي پي يو آيا خوب هست_اگه مناسب نيست يا مناسبتر هم تو بازار هست قيمت بديد_

2_كارت گرافيك هم يك دونه از 200 تا 300 معرفي كنيد_خودم هم 8800 ، 9600 يا 3870 رو مد نظر گرفتم_اين نكته هم در نظر داشته باشيد ملاك من براي گرافيك فقط اجراي بيشتره و كيفيت بازي هم چه رو low‏ قرار بدم چه رو ‏hight فرق نداره برام_

3_رم 4gb ‎‏ مي خواهم_به نظرتون دو تا dual ‎2gb ‎‏ بخرم مشكلي نيست يا حتما بايد dual ‎4gb ‎‏ بخرم البته با توجه به مادربردي كه انتخاب مي كنيد_اينم بگيد از

چه برندي بهتره استفاده كنم كه با مادربرد سازگار باشه_

4_كيس چي بردارم_اينم بگم كه قيافش اصلا مهم نيست فقط در صورتي كه مشكلي از نظر حرارتي پيش مي ياد كيس رو گرون حساب كنيد_

5_در مورد پاور فكر مي كنيد 650 كولر مستر كارم رو راه مي اندازه

6_در صورت امكان قيمت قطعاتي كه خودم كردم يا خودتون انتخاب كرديد رو هم بگيد_

لینک به دیدگاه

درود

1-مادربرد همين در حد عاليه120

2-كارت گرافيك هم 8800از اون بقيه خيلي بهترهقيمتش هم از برند اسپاركل حدود285هزار

3-رم هم دوتا 2گيگ چون بازدهي بهتري از يكي 4 گيگ داره و برند پاتريوت و اپيسر چون هم قيمت مناسب و بازدهي خوبي دارند110

4-كيس هم از مدل هاي گيرين قيمت در حدود60

5-پاور500 هم كارت را راه مي اندازه!و اگه همين 650 را هم بگيري آينده نگري كردي و كولر مستر هم برند خوبي است85

موفق باشيد

لینک به دیدگاه

درود

1-مادربرد همين در حد عاليه120

2-كارت گرافيك هم 8800از اون بقيه خيلي بهترهقيمتش هم از برند اسپاركل حدود285هزار

3-رم هم دوتا 2گيگ چون بازدهي بهتري از يكي 4 گيگ داره و برند پاتريوت و اپيسر چون هم قيمت مناسب و بازدهي خوبي دارند110

4-كيس هم از مدل هاي گيرين قيمت در حدود60

5-پاور500 هم كارت را راه مي اندازه!و اگه همين 650 را هم بگيري آينده نگري كردي و كولر مستر هم برند خوبي است85

موفق باشيد

1_در مورد گرافيك از آنجايي كه مادربرد انتخابي كراس فاير داره بهتر نيست ati ‎‏ استفاده كنم_اگه بهتره دو كارت گرافيك مد نظرتون براي اين كار و قيمتشان را بفرماييد_

2‏_در مورد رم مي گند پاتربوت با اين مادربرد كارايي خوبي ندارد_ليست رم هاي كه خوندم گويا با كينگ استون رابطه خوبي داره _نظر شما در مورد اين كه 4 تا ‎1gb ‎‏ كينگ استون يا ديگر رم هاي معرفي شده بردارم چي هست

لینک به دیدگاه

من مي خواهم يك كيس كامل حدود 800 - 900 براي بازي ببندم كه مي خواهم حتما cpu q6600 و رم هم 4gb‏ باشه_

حساب كردم ديدم رايتر ، هارد ، فلاپي و مودم ميشه 100 تومان ، سي پي يو هم 210 ، براي رم هم 120 مي خوام خرج كنم_

1_يك مادربرد خوب مي خواهم به من معرفي كنيد_خودم p5k‏ رو مد نظر گرفتم_با توجه به رم و سي پي يو آيا خوب هست_اگه مناسب نيست يا مناسبتر هم تو بازار هست قيمت بديد_

2_كارت گرافيك هم يك دونه از 200 تا 300 معرفي كنيد_خودم هم 8800 ، 9600 يا 3870 رو مد نظر گرفتم_اين نكته هم در نظر داشته باشيد ملاك من براي گرافيك فقط اجراي بيشتره و كيفيت بازي هم چه رو low‏ قرار بدم چه رو ‏hight فرق نداره برام_

3_رم 4gb ‎‏ مي خواهم_به نظرتون دو تا dual ‎2gb ‎‏ بخرم مشكلي نيست يا حتما بايد dual ‎4gb ‎‏ بخرم البته با توجه به مادربردي كه انتخاب مي كنيد_اينم بگيد از

چه برندي بهتره استفاده كنم كه با مادربرد سازگار باشه_

4_كيس چي بردارم_اينم بگم كه قيافش اصلا مهم نيست فقط در صورتي كه مشكلي از نظر حرارتي پيش مي ياد كيس رو گرون حساب كنيد_

5_در مورد پاور فكر مي كنيد 650 كولر مستر كارم رو راه مي اندازه

6_در صورت امكان قيمت قطعاتي كه خودم كردم يا خودتون انتخاب كرديد رو هم بگيد_

با سلام

خوب در مورد خیلی از قطعات تصمیمتون رو گرفیتد و تصمیم خوبیه .ولی در مورد مادروبورد در حدود 130000 تومان انتخاب خوبیه . و باید همین چیپ 35 رو برای سیستم ببندید ولی اگر هزینه بیشتری رو در نظر دارید خوب چیپ 38 . ولی در کل asus p5k یا giga p35-ds3l یا MSI p35 neo 3 که وقعا مادربورد مناسب و با کیفیتیه .

در مورد رم همه این مادربوردها تا 8 گیگ ساپورت میکنن .

در مورد کارت گرافیک خوب بین اینهایی که فرموردید 8800GT انتخاب مناسب و الان هم حدودا 250000 تومان توی ایران هستش .

در مورد کیس خوب بستگی به شما داره و اکثر کیسهای گرین کیفیت مناسبی ذارن و قیمتشون از 28000 تومان شروع میشه به بالا .

در کل انتخاب خوبی داشتید . بازم اگر سوالی هستش بفرمایید .

لینک به دیدگاه

با سلام

خوب در مورد خیلی از قطعات تصمیمتون رو گرفیتد و تصمیم خوبیه .ولی در مورد مادروبورد در حدود 130000 تومان انتخاب خوبیه . و باید همین چیپ 35 رو برای سیستم ببندید ولی اگر هزینه بیشتری رو در نظر دارید خوب چیپ 38 . ولی در کل asus p5k یا giga p35-ds3l یا MSI p35 neo 3 که وقعا مادربورد مناسب و با کیفیتیه .

در مورد رم همه این مادربوردها تا 8 گیگ ساپورت میکنن .

در مورد کارت گرافیک خوب بین اینهایی که فرموردید 8800GT انتخاب مناسب و الان هم حدودا 250000 تومان توی ایران هستش .

در مورد کیس خوب بستگی به شما داره و اکثر کیسهای گرین کیفیت مناسبی ذارن و قیمتشون از 28000 تومان شروع میشه به بالا .

در کل انتخاب خوبی داشتید . بازم اگر سوالی هستش بفرمایید .

جناب حسيني عزيز با توجه به اين كه مادربرد انتخابي قابليت كراس فاير دارد بهتر نيست از ati ‎‏ استفاده كنم در صورتي كه بهتر هست دو تا كارت مناسب ati‏ براي اين كار رو معرفي كنيد_

در مورد رم 4 تا 1gb ‎‏ بهتره يا 2‎ ‎‏ تا 2gb‏ ‏

در مورد پاور هم لرد عزيز نوشته پاور 500 وات كافيه_شما هم نظرتون همينه

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست گلم خوب در کل اگر قصد کراس فایر رو دارید انتخاب کارت Ati نسبت به جیفروس ارجع تره .

در مورد پاور من فکر نمیکنم اگر بخواید یک کارت خوب بخرید و بعدا هم یک کارت دیگه بهش اضاه کنید پاور 500 وات پاسخگو باشه.

در مورد کارتهای Ati در ایران فعلا کمبود این کارت هستش و مدلهای خوبی در هفته های آینده وارد بازار جهانی و ایران خواهد شد . با قیمتی خیلی مناسب . فعلا توی ایران کارت 3850 و 3870 هستش . که به ترتیب قیمتهاشون حدودا 200000 تومان و 250000 تومان هستش که اصلا منطقی نیستش .

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست گلم خوب در کل اگر قصد کراس فایر رو دارید انتخاب کارت Ati نسبت به جیفروس ارجع تره .

در مورد پاور من فکر نمیکنم اگر بخواید یک کارت خوب بخرید و بعدا هم یک کارت دیگه بهش اضاه کنید پاور 500 وات پاسخگو باشه.

در مورد کارتهای Ati در ایران فعلا کمبود این کارت هستش و مدلهای خوبی در هفته های آینده وارد بازار جهانی و ایران خواهد شد . با قیمتی خیلی مناسب . فعلا توی ایران کارت 3850 و 3870 هستش . که به ترتیب قیمتهاشون حدودا 200000 تومان و 250000 تومان هستش که اصلا منطقی نیستش .

مگه نميشه با دو كارت متفاوت كراس فاير كنم_مثلا 3870 با يك كارت ارزون 50 توماني_

مدل هايي كه فرموديد به زودي مي ياد رو ميشه مدل و حدود قيمتش رو بگيد_

اگر نخواهم كراس فاير كنم بهتر نيست p5k se ‎‏ بگيرم چون فكر مي كنم اين برد تنها تفاوتش با p5k‏ سر همين كراس فاير هست

لینک به دیدگاه

مگه نميشه با دو كارت متفاوت كراس فاير كنم_مثلا 3870 با يك كارت ارزون 50 توماني_

مدل هايي كه فرموديد به زودي مي ياد رو ميشه مدل و حدود قيمتش رو بگيد_

اگر نخواهم كراس فاير كنم بهتر نيست p5k se ‎‏ بگيرم چون فكر مي كنم اين برد تنها تفاوتش با p5k‏ سر همين كراس فاير هست

با سلام

خوب دوست من فکر کنیم که میشه یک کارت 50 تومانی رو با یک کارت خوب ATI بشه کراسفایر کرد . به نظر شما چه مزیتی اینجا مشاهده میکنید . مگر اینکه فقط مصرف سیستم رو بالا ببرید و یا دردسر خودتون رو بیشتر کنید ؟

خوب اگر منتظر کارتهای جدید ATI هستید میتونید به صورت موفقط یک کارت ارزون قیمت خریداری کنید و بعد از ورود کارتهای جدید اونها رو خریداری کنید . که در این صورت کمتر ضرر خواهید کرد .

در مورد مادربورد P5k انتخاب خوبیه و به نظر من لزومی نداره اون رو تعویض کنید . چون امکان داره بازم نظرتون بعدها عوض بشه .

لینک به دیدگاه

خوب بحث با توجه به مطالب بالا بايد اين سيستم رو ببندم:

Cpu:q6600 = 210

Main:p5k = 128

Ram:2‏‎ ‎* dual 2gb (1*2gb) king stone = 110

Vga:club 8800 gt = 250

Hdd:hitachi 250 gb = 50

Fdd:nec = 5

Dvd rw:sony = 35

Dvd r:sony = 25

Modem = 10

Case = 28

Power:650 w cool master = 85

اسمبل = 10

حمل و نقل = 5

كه در مجموع ميشه 951

در صورتي كه در آخر تو بستن قطعات اشتباهي از نظر قيمتي كه زدم يا برند انتخابي هارد و ___ داشتم درستش رو برام بنوسيد_

اگه با 100-200 كارايي سيتم خيلي فرق مي كند،اون رو هم بنوسيد

طريقه سفارش هم لطفا بگيد_

من ساكن تهران اقدسيه هستم ، چقدر طول ميكشه اين سيستم دستم برسد_

لینک به دیدگاه

با سلام

P30 جان خوب قطعاتت مشخص شد . فقط یه چند تا مورد توی انتخاب رم هستش که تا یکشنبه شاید یه تغییراتی توش دادی . چون یه سری از رمها رو داریم تستش میکنیم که بعدا میتونید بهتر تصمیم بگیرید .

در مورد سایر قطعات زیاد حساسیتی نیست و انتخابتون نسبتا و در حال حاضر خوبه .

لینک به دیدگاه

فكر كنم منظورتون رم هاي تايواني هست كه جديدا توي سايت معرفي كرديد ولي من از اينجايي كه نام اين رم در ليست برندهاي معرفي براي اين مادربرد نيست از اونها نمي خواهم ولي در صورتي كه منظورتان اين هست كه مثلا 2gb ‎‏ با باس 1066 بخرم يا ___ نظرتون رو بفرماييد_فقط برند انتخابي حتما توي ليست مادربرد باشه_

لینک به دیدگاه

با سلام

P30 جان خوب قطعاتت مشخص شد . فقط یه چند تا مورد توی انتخاب رم هستش که تا یکشنبه شاید یه تغییراتی توش دادی . چون یه سری از رمها رو داریم تستش میکنیم که بعدا میتونید بهتر تصمیم بگیرید .

در مورد سایر قطعات زیاد حساسیتی نیست و انتخابتون نسبتا و در حال حاضر خوبه .

فكر كنم منظورتون رم هاي تايواني هست كه جديدا توي سايت معرفي كرديد ولي من از اينجايي كه نام اين رم در ليست برندهاي معرفي براي اين مادربرد نيست از اونها نمي خواهم ولي در صورتي كه منظورتان اين هست كه مثلا 2gb ‎‏ با باس 1066 بخرم يا ___ نظرتون رو بفرماييد_فقط برند انتخابي حتما توي ليست مادربرد باشه_

لینک به دیدگاه

با سلام

خوب 1066 هم موجوده توی بازار در کل شما هر چیزی که بخواید اگر توی بازار موجود باشه قابل تهیست . ولی در کل امکان داره خیلی از رمهای با کیفیت در دنیا موجود باشه که توی لیست مادربورد نباشه و به نر من در اکثر مواقع اونها یه سری تبلیغات هستند .

خوب ما رم تیم 1066 موجود نداریم و اونهایی هم کهتوی بازار هستش حدودا 85000 تومانه .

لینک به دیدگاه

با سلام

خوب 1066 هم موجوده توی بازار در کل شما هر چیزی که بخواید اگر توی بازار موجود باشه قابل تهیست . ولی در کل امکان داره خیلی از رمهای با کیفیت در دنیا موجود باشه که توی لیست مادربورد نباشه و به نر من در اکثر مواقع اونها یه سری تبلیغات هستند .

خوب ما رم تیم 1066 موجود نداریم و اونهایی هم کهتوی بازار هستش حدودا 85000 تومانه .

1_فكر كنم منظورتون رم هاي تايواني هست كه جديدا توي سايت معرفي كرديد ولي من از اينجايي كه نام اين رم در ليست برندهاي معرفي براي اين مادربرد نيست از اونها نمي خواهم ولي در صورتي كه منظورتان اين هست كه مثلا 2gb ‎‏ با باس 1066 بخرم يا ___ نظرتون رو بفرماييد_فقط برند انتخابي حتما توي ليست مادربرد باشه_

2_به نظر شما كارايي 2gb‏ با باس 1066 بيشتره يا 4gb ‎‏ با باس

لینک به دیدگاه

1_آيا رم تيم رو شما روي p5k ‎‏ هم بررسي مي كنيد_به عنوان مثال تو جستجويي كه تو اينترنت انجام دادم متوجه شدم اين مادربرد با‎ ‎‏ رم هاي پايتروت مشكل داره و براي خيلي ها مشكلاتي داشته_اون هايي هم كه استفاده كردن رندمان خوبي نداشته_ از اين لحاظ كه شما نمي توانيد روي انواع مادربر تست ممكن با اين مادربرد مشكلي باشه_

2_به نظر شما كارايي 2gb‏ با باس 1066 بيشتره يا 4gb ‎‏ با باس 800

لینک به دیدگاه

1_آيا رم تيم رو شما روي p5k ‎‏ هم بررسي مي كنيد_به عنوان مثال تو جستجويي كه تو اينترنت انجام دادم متوجه شدم اين مادربرد با‎ ‎‏ رم هاي پايتروت مشكل داره و براي خيلي ها مشكلاتي داشته_اون هايي هم كه استفاده كردن رندمان خوبي نداشته_ از اين لحاظ كه شما نمي توانيد روي انواع مادربر تست ممكن با اين مادربرد مشكلي باشه_

2_به نظر شما كارايي 2gb‏ با باس 1066 بيشتره يا 4gb ‎‏ با باس 800

با سلام

دوست عزیزم اولان اینکه ما رم با باس 1066 نیاوردیم توی بار بعدیمون هستش . ولی در کل خوب در بعضی مواقع امکان داره چنین چیزی پیش بیاد . ولی اگر در ایران پیش اومده خیلی از رمهایم وجود توی بازار ایران غیر اورجینال هستند . بخصوص توی رده های پایین . در مورد رم تیم ما رو P35-DS3l گیگابایت تست کردیم . و اصلا من نمیگم شما حتما از رم تیم استفاده کنید . همیشه تصمیم نهایی رو مشتری میگیره چون اون میخواد پولشو بده .

خوب به نظر من 4گیگ رم بهتر کار میکنه با باس 800 . خوب این نظر من شخصیه و دوستان هم باید نظراتشون رو بفرمایند .

لینک به دیدگاه

1_در صورتي كه به نظر شما افزايش رم تاثير قابل توجه اي بر روي سيستم دارد 8gb‏ رم با باس 800 بندازم كه فكر مي كنم در صورتي هم كه آينده بخواهم اوركلاك كنم مفيد باشد_

2_يك سوال هم در مورد رم هاي patriot‏ ، اين رم ها با p5k‏ مشكل دارد

در مورد dual ‎4gb‏ مارك هاي موجود در بازار + قيمت لطفا قرار بديد_

3_در مورد cpu‏ هم طبق بررسي هايي كردم كه براي يك سري بازي و برنامه بود e8400 قوي تر از q6600 عمل كرده بود ولي شنيدم كه در آينده برنامه ها براي 4 هسته اي ها بهينه سازي ميشه و عملكرد بهتري خواهد داشت_آيا شما اين حرف ها رو تاييد مي كنيد_

4_اگر بخواهم 200 تومان ديگر هم براي cpu‏ بگذارم شما چي پيشنهاد مي كنيد_

5_در صورتي كه در آينده قصد اوركلاك داشته باشم پاور چي استفاده كنم_

6_در صورت استفاده از مادر برد بهتر توي سرعت سيستم تأثير محسوسي دارد_

لینک به دیدگاه

1_در صورتي كه به نظر شما افزايش رم تاثير قابل توجه اي بر روي سيستم دارد 8gb‏ رم با باس 800 بندازم كه فكر مي كنم در صورتي هم كه آينده بخواهم اوركلاك كنم مفيد باشد_

2_يك سوال هم در مورد رم هاي patriot‏ ، اين رم ها با p5k‏ مشكل دارد

در مورد dual ‎4gb‏ مارك هاي موجود در بازار + قيمت لطفا قرار بديد_

3_در مورد cpu‏ هم طبق بررسي هايي كردم كه براي يك سري بازي و برنامه بود e8400 قوي تر از q6600 عمل كرده بود ولي شنيدم كه در آينده برنامه ها براي 4 هسته اي ها بهينه سازي ميشه و عملكرد بهتري خواهد داشت_آيا شما اين حرف ها رو تاييد مي كنيد_

4_اگر بخواهم 200 تومان ديگر هم براي cpu‏ بگذارم شما چي پيشنهاد مي كنيد_

5_در صورتي كه در آينده قصد اوركلاك داشته باشم پاور چي استفاده كنم_

6_در صورت استفاده از مادر برد بهتر توي سرعت سيستم تأثير محسوسي دارد_

با سلام

خوب رم تاثثر مستقیم توی اجزای اکثر برنامه ها داره .

2 - اکثر رمهایی که توی بازار ایران هستند غیر اورجینال هستند و الان نمیدونم پتریوت CL5 bus 800 توی چه رده ایه ولی یکی از دوستان داره تست میکنه . ولی در کل من با P5K بستم و مشکلی نداشتم .

3 - در مورد آینده هیچ کسی نمیدونه و اگر میدونستیم و صد در صد مطمئن بودیم الان یه کاری میکردیم که در اون موقع میلیاردر بشیم . ولی در کل کار CPU ها پردازش هستش . و در حال حاضر هر برنامه ای به یه مقدار قدرت از جانب CPU نیاز داره که اون رو پردازش کنه . خوب در مورد برنامه های اینده مطمئن نیستم چه اتفاقی بیافته .

4 - خوب فعلا همین Q6700 حدودا 270000 تومان . و بالاتر فعلا Q9300 290000 تومان . ولی فعلا سایر CPU و جدید خبری ازشون نیست .

5 - خوب حدودا یه مقدار بالاتر باید باشه و باید ببینید تا چه حد میخواید اور کلاک کنید و در این مورد بیشتر با آقا ثمین SAMiN هماهنگ کنید .

6 - مادربورد برد اصلیه سیستم هستش و تمام قطعات توسط اون با هم در ارتباطن و هر چقدر دارای کیفیت بیشتری باشه سایر قطعات بهتر و پرسرعتتر با هم در ارتباط خواهند بود .

موفق باشید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...