رفتن به مطلب
  • 0

مشاوره برای خرید سامسونگ Galaxy J7 2016

maysamsina
 اشتراک گذاری

سوال

درود دوستان وقت همگی بخیر ! میخاستم بدونم این گوشی به اندروید 8 اپدیت میشه ؟ قیمت دسته 2 تمیز و کار کردش چقده ؟ آیا ارزش خرید داره ؟ با سپاس !

لینک به دیدگاه

10 answers to this question

Recommended Posts

• 0
در 25 دقیقه قبل، maysamsina گفته است :

درود دوستان وقت همگی بخیر ! میخاستم بدونم این گوشی به اندروید 8 اپدیت میشه ؟ قیمت دسته 2 تمیز و کار کردش چقده ؟ آیا ارزش خرید داره ؟ با سپاس !

سلام  650 تا 700 و  به اندروید 8 اپدیت نمیشه

https://www.sammobile.com/samsung-galaxy-android-8-o-update

لینک به دیدگاه

• 0
در 2 دقیقه قبل، UnhappY گفته است :

سلام  650 تا 700 و  به اندروید 8 اپدیت نمیشه

https://www.sammobile.com/samsung-galaxy-android-8-o-update

یه راه ساده برای فهمیدن اینکه مال چه سال و تاریخی هس ؟ و اینکه چقد کار کرده ؟ الم یودن و... !  کد یا سایتی هس مثل 
https://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr

ویرایش شده توسط maysamsina
لینک به دیدگاه

• 0

درود. واقعا نمیشه فهمید که چقد کار کرده. تنها راه فهمیدن اینکه چه تاریخی ساخته شده، اینه که گوشی رو باز کنی و تاریخ تولید روی مادربرد رو ببینی ?

ولی خب شخصا فکر  نمی کنم گوشی مناسبی باشه چرا که به شدت قدیمی شده و هرگز به اوریو آپدیت نخواهد شد. رم هم به نظر بنده واسه این روزها کمی پایینه (2 گیگ). البته به نظر می رسه باتری خوبی داشته باشه که صد البته بسته به استفاده ای که پیش از این ازش شده مطمئنا کمی از عمر باتریش رو از دست داده. 

تمام این موارد رو شاید بشه با یه قیمت منطقی فراموش کرد ولی درهرحال پیشنهاد بنده اینه که دنبال یه گوشی کمی جدیدتر (2017) با رم کمی بیشتر باشید.

لینک به دیدگاه

• 0

من هم اول می خواستم این گوشی رو بخرم اما آخرش پس از تحقیقات فراوان نوکیا ۶ رو خریدم که الان دارم از اندروید ۸ روش استفاده می کنم و خیلی هم راضیم ازش.

لینک به دیدگاه

• 0
در 6 ساعت قبل، grimlock گفته است :

درود. واقعا نمیشه فهمید که چقد کار کرده. تنها راه فهمیدن اینکه چه تاریخی ساخته شده، اینه که گوشی رو باز کنی و تاریخ تولید روی مادربرد رو ببینی 1f642.png

ولی خب شخصا فکر  نمی کنم گوشی مناسبی باشه چرا که به شدت قدیمی شده و هرگز به اوریو آپدیت نخواهد شد. رم هم به نظر بنده واسه این روزها کمی پایینه (2 گیگ). البته به نظر می رسه باتری خوبی داشته باشه که صد البته بسته به استفاده ای که پیش از این ازش شده مطمئنا کمی از عمر باتریش رو از دست داده. 

تمام این موارد رو شاید بشه با یه قیمت منطقی فراموش کرد ولی درهرحال پیشنهاد بنده اینه که دنبال یه گوشی کمی جدیدتر (2017) با رم کمی بیشتر باشید.

بیشترذ برای فضای مجازی میخام . اور یو چیه ؟

لینک به دیدگاه

• 0
در 5 دقیقه قبل، maysamsina گفته است :

اوریو همون اندروید 8

لینک به دیدگاه

• 0
در 19 دقیقه قبل، maysamsina گفته است :

همونطور که دوست عزیز گفتن اندروید 8 هست. هرچند همین الآنشم به 7.1 آپدیت شده ولی طبق استاندارد امروز یکم قدیمیه. واسه وبگردی و مسنجرها  باتری مهمه (که همونطور که گفتم به نظر باتری خوبی داره، هرچند باید نقدهاش رو هم بررسی کرد) 

مهمترین مشکل این گوشی به نظر همون رم پایینشه. شما باید ببینید مشکلی دارید باهاش یا خیر. 

یه مدت پیش می شد با یک میلیون و 100 xiaomi mi a1  رو خریداری کرد که از هر نظر گوشی جالبی بود ولی متاسفانه با این قیمت دلار، قیمتش رسیده به یک و 400 و شاید بالاتر. 

لینک به دیدگاه

• 0
در 15 ساعت قبل، grimlock گفته است :

همونطور که دوست عزیز گفتن اندروید 8 هست. هرچند همین الآنشم به 7.1 آپدیت شده ولی طبق استاندارد امروز یکم قدیمیه. واسه وبگردی و مسنجرها  باتری مهمه (که همونطور که گفتم به نظر باتری خوبی داره، هرچند باید نقدهاش رو هم بررسی کرد) 

مهمترین مشکل این گوشی به نظر همون رم پایینشه. شما باید ببینید مشکلی دارید باهاش یا خیر. 

یه مدت پیش می شد با یک میلیون و 100 xiaomi mi a1  رو خریداری کرد که از هر نظر گوشی جالبی بود ولی متاسفانه با این قیمت دلار، قیمتش رسیده به یک و 400 و شاید بالاتر. 

گرامی رم در گوشی بر چه چیزهای تاثیر میکذارد ؟

لینک به دیدگاه

• 0
در 2 ساعت قبل، maysamsina گفته است :

گرامی رم در گوشی بر چه چیزهای تاثیر میکذارد ؟

به طور ساده بخوام بگم، هر برنامه ای که اجرا میشه چه در پس زمینه و چه زمانی که ما توی اون اپ هستیم، مقداری از فضای رم (حافظه موقت) رو اشغال میکنه. مثلا شما گوگل کروم رو توی گوشیتون باز می کنید و میخواید چند تا صفحه هم کنار هم باز کنید، برای مثال میگیم اینکار 200-300 مگابایت از رم رو اشغال میکنه. حالا اگر رم گوشی شما 1 گیگ باشه (که تنها 870 مگ در دسترسه از اون)، تقریبا نصفش توسط خود برنامه های اندروید اشغال میشه (توی اندروید خالص این مقدار کم تره)و شما حداکثر 400-500 مگ دارید. حالا 200-300 مگ  رو هنگامی که کروم بازه اشغال میکنه و اگه شما بخواید در حینی که کروم  بازه، مثلا موزیک هم بزارید و تلگرامتون هم باز باشه، به احتمال زیاد با کمبود رم مواجه می شید و گوشی کند میشه. نمیشه به طور قطع گفت، اما رم زیاد شرط لازم و نه کافی برای سریعتر بودن گوشیه. چون سرعت گوشی به پردازنده، حافظه و موارد دیگه هم وابسته است. 

راستش شاید توضیحم گیج کننده باشه، که در این صورت معذرت میخوام. اگر سوالی واستون پیش اومد تا حد اطلاعاتم پاسختون رو میدم. 

ویرایش شده توسط grimlock
لینک به دیدگاه

• 0

تجربه کارکردن با نسخه j5 2016 , j7 2016 رو داشتم اخرین اپدیت برای این گوشی ها همون اندروید 7.1 هستش و بعید به نظر میرسه که به اندروید 8 اپدیت بشن (به نظر من که غیر ممکنه حداقل بخاطر میزان رم پایینشون) 

سرعت هر دوگوشی در اندروید 7.1 کاملا راضی کننده هست دوربینشون تو نور کافی عکس های مناسب میگیره و کیفیت صدا راضی کننده است (نظر شخصی) کیفیت صفحه نمایشش هم به نظر من تو این قیمت خیلی خوبه 

نکته ای که شاید برای افرادی شبیه به من مهم باشه قابلیت تعویض باتری توسط کاربر هستش  (چون گوشی فعلیم این قابلیت رو نداره و علاقه ای هم به حمل پاوربانک ندارم در صورتی که اگه این قتابلیت رو داشت یک باتری اضافه براش میخریدم و به محض تموم شدن بارتی تعویضش میکردم)

اما در کل این گوشی عمرش تموم شده به خصوص اگر بخواین صفر بخرین 

ویرایش شده توسط فرـشاد
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
Answer this question...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...