رفتن به مطلب

پاور کولر مستر. مشکل خاموش شدن

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام اساتید

بنده دو روز تمام همه قطعات رو چک کردم مشکلی ندیدم برام خیلی عجیبه و اخر سر انگشت اتهام رو روی پاور گرفتم.

مشکل من اینه که سیستم رو روشن که میکنم مثلا بازی اجرا میکنم که بازی کنم حدود 5 دقیقه بعدش سیستم خاموش میشه درحالی که دمای سی پیو روی 60 نهایت زور بزنه 66 میرسه و دما گرافیک بالای 76 نمیره و دمای خود پاور دست که میزنم کاملا خنک هست.

و حالا که سیستم خاموش شده، اگه دگمه پاور رو بزنم یه تیک در حد نیم ثانیه میخوره  و خاموش میشه خلاصه cmos reset  و ... هر کاری کردم نشد. بعد از 10-15 بار ریست کردن cmos بالاخره شانسی بالا میاد و وقتی کارم تموم بشه سیستم رو خاموش کنم و  دوباره بخوام روشن کن همین داستان....

قبلا مشکلی نداشتم و حدود یک هفته ای میشه اینطور شده.

مثلا سیستم روشنه الان و اگه بازی نکنم و کار سنگین هیچ مشکلی نداره. و این مشکل هنگامی پیش میاد که سی پیو گرافیک همزمان شروع به کار سنگین مثل اجرای بازی سنگین pubg بکنند. و به نظرم پاور دچار نوسان شده.

من ادم زیاد مبتدی نیستم و همه موارد ممکن رو انجام دادم فقط پاور دیگه ی ندارم که تست کنم شاید بهتر باشه ببرم خدمات کامپیوتر یه تست روی یه پاور دیگه بزنه.

فکر میکنم مشکل در نوسانات پاور باشه و با توجه به اینکه خوشبختانه پاور من تا 2019 گارانتی آوازنگ داره به نظر شما بفرستم گارانتی؟ حدود چقدر طول میکشه برام بفرستن یاا تعویض میکنن یا تعمیر؟

مدل پاور من Cooler Master V750 Semi-Modular RS-750-AMAA-G1 Compact 750W 80 PLUS Gold Power Supply (Black)

گارانتی (آواژنگ - 5 سال)

ممنون

ویرایش شده توسط bl4ck
لینک به دیدگاه

درود

مظنون اصلی با توجه به آنچه گفته ای پاور است. از زمانی که بساط ماینینگ راه افتاده سر گارانتی پاور و گرافیک کمی بیشتر سخت می گیرند. تعویض پاور بنا به تجربه های اخیرم از دو روز تا دو هفته زمان می برد.

ساکن کجایی؟

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

من استان البرز- کرج هستم

خب من که تا حالا نه ماینینگ کردم و نه اورکلاک با این سیستم. فقط گیم بوده

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

مظنون اصلی با توجه به آنچه گفته ای پاور است. از زمانی که بساط ماینینگ راه افتاده سر گارانتی پاور و گرافیک کمی بیشتر سخت می گیرند. تعویض پاور بنا به تجربه های اخیرم از دو روز تا دو هفته زمان می برد.

ساکن کجایی؟

راستی ممنون میشم بفرمایید بگید که ممکنه از مادر برد باشه؟ البته بجز گیم و کار های سنگین، سیستم هیچ مشکلی نداره مثل تماشای فیلم و ...

اگه از مینبرد میبود به نظرم در حالت عادی هم دچار مشکل میشد

البته موقعی که دکمه پاور رو میزنم و درجا نیم ثانیه تیک روشن شدن میخوره اما خاموش میشه، در همین حال مثلا اگه یه لامپ LED به USB  کامپیوتر وصل باشه اون لامپ خاموش نمیشه و روشن میمونه.با توجه به این موارد

نظر شما چیست؟

با تشکر

لینک به دیدگاه

خواهش می کنم

برای اطمینان از قطعه ی ایراد دار راهی جز آزمون قطعه به قطعه سراغ ندارم. برای این کار دست کم یک پاور سالم و مطمئن نیاز است. با توجه به مشکل و تیک روشن شدن گمان من به خرابی پاور است.

اگر شهرت دفتر خدماتی آواژنگ دارد، حضوری ببر و گرنه می توانی با پست سفارشی که کمهزینه است و البته با هماهنگی قبلی بفرستی دفتر تهران. 

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، سعید بهمنیان گفته است :

خواهش می کنم

برای اطمینان از قطعه ی ایراد دار راهی جز آزمون قطعه به قطعه سراغ ندارم. برای این کار دست کم یک پاور سالم و مطمئن نیاز است. با توجه به مشکل و تیک روشن شدن گمان من به خرابی پاور است.

اگر شهرت دفتر خدماتی آواژنگ دارد، حضوری ببر و گرنه می توانی با پست سفارشی که کمهزینه است و البته با هماهنگی قبلی بفرستی دفتر تهران. 

ممنون عزیز از وقتی که گذاشتید با توجه به نظر افراد حرفه ای مثل شما  نظرم بیشتر متوجه پاور شده.

با یک فرد حرفه ای تماس گرفتم برای 2-3 روز دیگه قرار شد ببرم  برسی کنه. اگه از پاور باشه بفرستمش گارانتی.

بازم ممنون و موفق باشید

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، bl4ck گفته است :

ممنون عزیز از وقتی که گذاشتید با توجه به نظر افراد حرفه ای مثل شما  نظرم بیشتر متوجه پاور شده.

با یک فرد حرفه ای تماس گرفتم برای 2-3 روز دیگه قرار شد ببرم  برسی کنه. اگه از پاور باشه بفرستمش گارانتی.

بازم ممنون و موفق باشید

خواهش می کنم و بیتعارف چنین هندوانه ای به دشواری زیر بغل من می رود. ?

اگر قطعی شد که از پاور است و فرستادی گارانتی، نتیجه را همین جا بنگار که به کار دیگران بیاید. امیدوارم که مشکل بی دردسر حل شود.

لینک به دیدگاه

در در 1397/02/16, 14:48:19، سعید بهمنیان گفته است :

خواهش می کنم و بیتعارف چنین هندوانه ای به دشواری زیر بغل من می رود. 1f62c.png

اگر قطعی شد که از پاور است و فرستادی گارانتی، نتیجه را همین جا بنگار که به کار دیگران بیاید. امیدوارم که مشکل بی دردسر حل شود.

اینطور که معلوم شد مشکل از پاوره. البته من تعجب میکنم که کولرمستر، مارک به این خوبی با حد اقل عمر 100.000 ساعت توی طول حدود 3 سال به این وضع بیفته درحالی که پشت 2 ردیف محافظ برق قرار داره. یعنی هیچ مشکل نوسان برق نداشته توی این مدت.

با توجه به فعالیت کارم توی نت من باید روزی 1 ساعت حد اقل انلاین باشم و به سرور ها و ... سر بزنم داون نشن و ...

حالا بدبختانه همین 2 ماه پیش لپ تاپمم فروختم چون فکر میکردم لازمش ندارم.

مجبورم پاور رو بفرستم گارانتی  البته من از بعضی مغازه داران کرج دیروز حضوری رفتم پرسیدم میگفتن اواژنگ گارانتیش در حد اسم هست و بعد یک ماه جوابتو میدن علافت میکنن و اینکه پاورتو میرن یه تستر میزنن همین که برق رد کنه تیک سالم بودن رو میزنن و میفرستن برات بعد یکی دو ماه علافی و میگفتن بیا از ما پاور بخر  گارانتی رو ولش کن.

این موردش منو نگران کرده  ایا طبق تجربه شما اقای بهمنیان عزیز گارانتی آواژنگ اینطوریه؟ چون مشکل پاور من توی مصرف بالا خودشو نشون میده و اگه اواژنگ اینو زیر فشار 400 وات به بالا نزاره فکر نمیکنم مشخص بشه و امکان داره فکر کنند پاور سالم هست.

الان مصرف سی پیو 20 وات هست چون با سیستم فقط دارم وب گردی میکنم و خاموش نمیشه و اگه بالای 80 وات سی پیو و گرافیک بالای 100 وات و ... بره پاور یک دفعه خاموش میشه.

لینک به دیدگاه

در 43 دقیقه قبل، bl4ck گفته است :

اینطور که معلوم شد مشکل از پاوره. البته من تعجب میکنم که کولرمستر، مارک به این خوبی با حد اقل عمر 100.000 ساعت توی طول حدود 3 سال به این وضع بیفته درحالی که پشت 2 ردیف محافظ برق قرار داره. یعنی هیچ مشکل نوسان برق نداشته توی این مدت.

با توجه به فعالیت کارم توی نت من باید روزی 1 ساعت حد اقل انلاین باشم و به سرور ها و ... سر بزنم داون نشن و ...

حالا بدبختانه همین 2 ماه پیش لپ تاپمم فروختم چون فکر میکردم لازمش ندارم.

مجبورم پاور رو بفرستم گارانتی  البته من از بعضی مغازه داران کرج دیروز حضوری رفتم پرسیدم میگفتن اواژنگ گارانتیش در حد اسم هست و بعد یک ماه جوابتو میدن علافت میکنن و اینکه پاورتو میرن یه تستر میزنن همین که برق رد کنه تیک سالم بودن رو میزنن و میفرستن برات بعد یکی دو ماه علافی و میگفتن بیا از ما پاور بخر  گارانتی رو ولش کن.

این موردش منو نگران کرده  ایا طبق تجربه شما اقای بهمنیان عزیز گارانتی آواژنگ اینطوریه؟ چون مشکل پاور من توی مصرف بالا خودشو نشون میده و اگه اواژنگ اینو زیر فشار 400 وات به بالا نزاره فکر نمیکنم مشخص بشه و امکان داره فکر کنند پاور سالم هست.

الان مصرف سی پیو 20 وات هست چون با سیستم فقط دارم وب گردی میکنم و خاموش نمیشه و اگه بالای 80 وات سی پیو و گرافیک بالای 100 وات و ... بره پاور یک دفعه خاموش میشه.

همه ی برندها خرابی دارند.

گارانتی آواژنگ را متوسط روبه خوب(تا یکی دوسال پیش عالی بود) ارزیابی می‌کنم. برخی وقتها مشکلهایی داشته‌ام اما نهایتا با گفت‌وگو حل شده. پاور را تا جایی که تجربه داشته‌ام تعویض می‌کنند و اساسا بخشی برای تعمیر پاور ندارند. ممکن است موجودی نداشته باشند که در این صورت فرایند گارانتی بسته به مورد بیشتر طول خواهد کشید.

لینک به دیدگاه

در 35 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

همه ی برندها خرابی دارند.

گارانتی آواژنگ را متوسط روبه خوب(تا یکی دوسال پیش عالی بود) ارزیابی می‌کنم. برخی وقتها مشکلهایی داشته‌ام اما نهایتا با گفت‌وگو حل شده. پاور را تا جایی که تجربه داشته‌ام تعویض می‌کنند و اساسا بخشی برای تعمیر پاور ندارند. ممکن است موجودی نداشته باشند که در این صورت فرایند گارانتی بسته به مورد بیشتر طول خواهد کشید.

متشکرم. راستی اگر پاور جدید بدهند، دارای گارانتی جدید خواهد بود یا ...؟

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، bl4ck گفته است :

متشکرم. راستی اگر پاور جدید بدهند، دارای گارانتی جدید خواهد بود یا ...؟

گارانتی مطابق تاریخ قطعه‌ی قبلی خواهد بود. برای آواژنگ اینگونه است.

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

گارانتی مطابق تاریخ قطعه‌ی قبلی خواهد بود. برای آواژنگ اینگونه است.

ممنون از شما.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، bl4ck گفته است :

ممنون از شما.

خواهش می کنم.

امیدوارم تجربه ی خوب و بی دردسری از گارانتی داشته باشی.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

حالا اگه پاور گرین بود بلوشویی بود ، میگفتن گرین آشغاله و فلان ، الان کولرمستره حتی کسی برای راهنمایی پیش قدم نمیشه البته به جز سعید آقای گل

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

حالا اگه پاور گرین بود بلوشویی بود ، میگفتن گرین آشغاله و فلان ، الان کولرمستره حتی کسی برای راهنمایی پیش قدم نمیشه البته به جز سعید آقای گل

سلام حسن جان

اتفاقا میخواستم همین حرف شمارو بگم.ولی خب تا حرف بزنی بهت انگ فن بوی میچسبونن

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، manhatan گفته است :

جالبه منم یه  مشکلی دارم موندم از گرافیکه یا پاور....پاور 785 گرین سال 86 فکر کنم خریدمش!

تو بازی مثلا همین پابجی? نشستم 10 ساعت بدون مشکل جواب داده اما..بازی رو میبندم میام وبکردی یا کاری نکنم برای 2 یا 3 دفعه با فاصله 5 تا 10 دقیقه و هر دفعه 1 ثانیه سیستم قفل میکنه و چند صدم ثانیه تصویر سیاه میشه..تصویر هست ولی سیاهه  یهو میبینی دفعه بعد شاید 15 ساعت بعد باشه

با مادربرد cpu دیگه هم تست کردم همینه...فقط گرافیک  پاور و هارد تو هر دو یکی بوده

فعلا نتونستم پاور خوب گیر بیارم دوست اشنا پاورهاشون از 330 گرین هم پایینتره

منتظر جواب اساتید هستم

دادا اگه تصویر سیاه میشه ولی بازی کار میکنه مثلا صدا میشنوی این از گرافیک هست ممکنه از اورهیتینگ و ... پیش بیاد بهتره دما رو چک کنی

ولی مشکل من قشنگ سیستم خاموش میشه یعنی پاور عشقی سیستم رو خاموش میکنه انگار سیستم رو از برق بکشیم

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

خب دوستان پاور رو فرستاده بودم گارانتی اواژنگ

طبق حدس خودم مشکل از پاور بود

پاور خودم نیمه ماژولار بود

برام یه پاور فول ماژولار اکبند ارسال کردند

واقعا دمشون گرم چه حرکت زیبایی بود از شرکت محترم آواژنگ

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، bl4ck گفته است :

واقعا عجیبه این کارا از آواژنگ بعید بود یا تعمیر میکنن یا با یه کارکرده ی بی سرو ته عوض میکنن جالبه نیمه ماژولار گرفتن فول ماژولار بهتون دادن!

لینک به دیدگاه

در 50 دقیقه قبل، bl4ck گفته است :

درود. بسیار عالی. میشه بفرمائین چقدر طول کشید!؟

با توجه به اینکه خوزستان هستم، مادربرد یکی از دوستان رو فرستادم آواژنگ اهواز، ای کاش نفرستاده بودم، دو هفته هست هنوز توی صف تعمیره! در صورتی که فقط یه پروگرم Bios میخواست و Bios پرونده بود ...

اگر میدونستم یا پست می‌کردم تهران یا اینکه می‌بردم پیش یکی از دوستان، خارج از گارانتی چنددقیقه‌ای برام پروگرمش می‌کردن...

اصلا بی‌خیال... انگار نه انگار تماس می‌گیری میگن قطعه‌ی شما تو صف تعمیره، تو سایتش هم با کد پیگیری همین رو میگه...

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، Amir.s.b گفته است :

واقعا عجیبه این کارا از آواژنگ بعید بود یا تعمیر میکنن یا با یه کارکرده ی بی سرو ته عوض میکنن جالبه نیمه ماژولار گرفتن فول ماژولار بهتون دادن!

مال منو بدون حتی 1 زنگ  2 روزه تعویض کردند

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

درود. بسیار عالی. میشه بفرمائین چقدر طول کشید!؟

با توجه به اینکه خوزستان هستم، مادربرد یکی از دوستان رو فرستادم آواژنگ اهواز، ای کاش نفرستاده بودم، دو هفته هست هنوز توی صف تعمیره! در صورتی که فقط یه پروگرم Bios میخواست و Bios پرونده بود ...

اگر میدونستم یا پست می‌کردم تهران یا اینکه می‌بردم پیش یکی از دوستان، خارج از گارانتی چنددقیقه‌ای برام پروگرمش می‌کردن...

اصلا بی‌خیال... انگار نه انگار تماس می‌گیری میگن قطعه‌ی شما تو صف تعمیره، تو سایتش هم با کد پیگیری همین رو میگه...

سلام

مال من از وقتی که نمایندگی ارسال کرد و رسید دست اواژنگ فرداش زنگ زدم گفتن تعویض شده و تو نوبت ارسال به شما است

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، bl4ck گفته است :

سلام

مال من از وقتی که نمایندگی ارسال کرد و رسید دست اواژنگ فرداش زنگ زدم گفتن تعویض شده و تو نوبت ارسال به شما است

بسیار عالی. متشکرم

احتمالا برای تهران و دفتر مرکزی فرستادن...

چون "ایران فقط تهرانه" و یا کلان‌شهرهایی غیر از اهواز

هر چی بدی هست برای مردم این استان هست...

حتی آواژنگ هم شعبه‌ی خوزستانش نامردمی می‌کنه...

ترانه‌ی جدید محسن چاوشی با نام خوزستان رو گوش کنید (شعرش از حسین صفا هست) و داغ‌های خوزستان رو یکی یکی حس کنید

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

بسیار عالی. متشکرم

احتمالا برای تهران و دفتر مرکزی فرستادن...

چون "ایران فقط تهرانه" و یا کلان‌شهرهایی غیر از اهواز

هر چی بدی هست برای مردم این استان هست...

حتی آواژنگ هم شعبه‌ی خوزستانش نامردمی می‌کنه...

ترانه‌ی جدید محسن چاوشی با نام خوزستان رو گوش کنید (شعرش از حسین صفا هست) و داغ‌های خوزستان رو یکی یکی حس کنید

خواهش میکنم

بله مال منو ارسال کردن تهران دفتر مرکزی

لینک به دیدگاه

سلام

من چند سال پیش یه همچین مشکلی داشتم و تقریبا تمام قطعات رو تست کردم تا بالاخره به کارت گرافیک رسیدم بعد از ارسال کارت گرافیک به گارانتی که اون موقع سازگار بود و تعمیر کارت گرافیک دیگه مشکلی وجود نداشت.

این رو هم اضافه کنم دمای کارت گرافیک بالا نبود و از نظر ظاهری و استفاده ی معمولی هیچ مشکلی نداشت.

ویرایش شده توسط ASTS
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...