رفتن به مطلب

شناخته نشدن هارد در ویندوز

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان 

چند روز پیش موقعی که داشتم ویندوز عوض می کردم متاسفانه  حین کار برق رفت ُ بعد از اومدن برق دوباره خواستم ویندوز نصب کنم اما تو قسمت پارتیشن بندی هیچ دیوایسی رو نشان نمی داد. خلاصه یک هارد 160gb داشتم و ویندوز رو روی اون ریختم تا سیستم بالا اومد. بدبختانه الان هاردم رو نشون نمیده فقط تو قسمت disk management زیرش عبارت  not initialized رو نوشته که وقتی روش میزنم خطای زیر رو میده

9xxj_2.jpg

تو bios هم شناسایی میشه ولی حجمش که 320gb را صفر نشون میده!!

چه طوری میتونم پارتیشن بندیش را برگردونم؟ اطلاعت مهمی از قبیل عکس و مدارک و اسناد روش دارم که به آن ها بدجور نیاز دارم. ممنون میشم کمکم کنید:(

3.jpg

4.jpg

428935346_137513.jpg

445221408_203147.jpg

Untitled.jpg

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، sajad-tnt گفته است :

سلام.
دوست خوبم اگه اطلاعاتتون بسیار مهم هست پیشنهاد میکنم هارد رو به یکی از تعمیرکاران معتبر بسپارید.
اما اگه میخواید خودتون اقدام کنید نرم افزار hdd capacity restore رو نصب کنید.

Sent from my Lenovo A526 using Tapatalk

متاسفانه روی ویندوز 10 اجرا نمیشه و خطای error opening driver میده. سرچ کردم دیدم فقط روی ویندوز xp  جواب میده ُ فردا با ویندوز xp  امتحان می کنم ببینم چی میشه!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...