رفتن به مطلب

مشکل با برد msi x370 pro carbon

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 1 دقیقه قبل، MSI Support گفته است :

چراغ های دیباگر ez debug led  کدام یک روشن میشوند و وضعیت را شرح دهید . شما باید کل قطعات روی سیستم تست شود . حتی پردازنده 

در 8 ساعت قبل، esy2011 گفته است :

توسط جانور و باطری انجام دادم بازم تاثیری نداشت الان نمی‌دونم چیکار باید کرد بفرستم گارانتی دوباره یا ببرم خدمات کامپویوتری

میگم قبلاً هم عین همین مشکل بود فرستادن گارانتی مشکل از برد هست چراغ ها هم دیباگ CPU  و ram. روشن میشه و بقیه اصلا روشن نمیشن بعد سه ثانیه اون دوتا هم خاموش میشن میخواستم ببینم راه حلش چی بوده

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، esy2011 گفته است :

میگم قبلاً هم عین همین مشکل بود فرستادن گارانتی مشکل از برد هست چراغ ها هم دیباگ CPU  و ram. روشن میشه و بقیه اصلا روشن نمیشن بعد سه ثانیه اون دوتا هم خاموش میشن میخواستم ببینم راه حلش چی بوده

با گارانتی گرین هماهنگ کنید 

با پردازنده ارسال کنید به گارانتی . 

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، maximal10 گفته است :

سلام دوست عزیز من مادربرد msi x299 xpower دارم. تقریبا مشکلی بسیار مشابه مشکل شما پیش اومد. مزیت مادربرد من این بود که دوتا ال ای دی داشت که نشون میداد که عدم بوت شدن به چه دلیله. و مادر برد در چه مرحله ای از بوت شدن متوقف شده. خطایی که مادربرد من می داد خطای A2 بود که خطای معروف و رایجی در انواع مادربردها است و بیشتر به اتصالات ساتا و یو اس بی مربوط میشه. احساس میکنم شما هم مشکلی مشابه من داشته  باشید. الان چندتا دستگاه به ساتای مادربردتون وصله؟ منظورم هاردهست

۵ تا وصله ساعت سه تا هارد و یدونه sad  و DVD rw

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، esy2011 گفته است :

۵ تا وصله ساعت سه تا هارد و یدونه sad  و DVD rw

ضمنا سیستم فقط روشن میمونه و تصویر اصلا نمی‌ده دیباگ  پردازنده و رم روشن میشه و به دوستای دیگه نمی‌رسه کیبورد هم برق نمی‌ده تازه دیروز از گارانتی اومد نمی‌دونم چجوری درست کردن میخواستم بدونم از دوستان کسی را حلی داره خودم حلش کنم  ضمنا آیا راه حلی هست که در این مواقع که تصویر نمی‌ده برد بایوس فلش زد 

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، esy2011 گفته است :

ضمنا سیستم فقط روشن میمونه و تصویر اصلا نمی‌ده دیباگ  پردازنده و رم روشن میشه و به دوستای دیگه نمی‌رسه کیبورد هم برق نمی‌ده تازه دیروز از گارانتی اومد نمی‌دونم چجوری درست کردن میخواستم بدونم از دوستان کسی را حلی داره خودم حلش کنم  ضمنا آیا راه حلی هست که در این مواقع که تصویر نمی‌ده برد بایوس فلش زد 

اگر میتونی تمامی درایو ها تو جدا کن و بدون درایو تست کن اگر مشکل حل شد بعد ببین تک تک متصل کن ببین با کدوم درایو ساتا مشکل داره.

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، maximal10 گفته است :

اگر میتونی تمامی درایو ها تو جدا کن و بدون درایو تست کن اگر مشکل حل شد بعد ببین تک تک متصل کن ببین با کدوم درایو ساتا مشکل داره.

نه اصلا بدون سانا هم تصویر نمیده

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، MSI Support گفته است :

با گارانتی گرین هماهنگ کنید 

با پردازنده ارسال کنید به گارانتی . 

سلام میگم گارانتی گرین تو تبریز نمیتونه حل کنه این مشکلو

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، esy2011 گفته است :

سلام میگم گارانتی گرین تو تبریز نمیتونه حل کنه این مشکلو

سلام 

با خود گرین هماهنگ کنید برای وضعیت گارانتی . 

لینک به دیدگاه

سلام 

با خود گرین هماهنگ کنید برای وضعیت گارانتی . 

از چه طریقی حرف بزنم آیا فردا و پس فردا هستن جواب بدن ضمنا یه بار فرستادم حل کردن نمی‌دونم شاید بایوس فلش کردن و شماره تماسی چیزی 

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، esy2011 گفته است :

از چه طریقی حرف بزنم آیا فردا و پس فردا هستن جواب بدن ضمنا یه بار فرستادم حل کردن نمی‌دونم شاید بایوس فلش کردن و شماره تماسی چیزی 

تا آخر هفته کل کشور تعطیل هست . تعطیلات رسمی هست 

شما جای رم ها را تغییر بدید 

مجدد  CLEAR CMOS  کنید . 

لینک به دیدگاه

تا آخر هفته کل کشور تعطیل هست . تعطیلات رسمی هست 

شما جای رم ها را تغییر بدید 

مجدد  CLEAR CMOS  کنید . 

این کارها رو خیلی وقته. انجام دادم حتی گرافیک تعویض کردم همه کابلها رو درآوردم رم جاهاشو عوض کردم بعدی با یه رم دیگه تست کردم هپردازنده هم تست کردم بعد clear cmos هم کردم باطری درآوردم  

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، esy2011 گفته است :

والا از موقع خرید چندین مشکل داشتم اصلا برای اورکلاک نمی‌دونم مناسب نیست البته برد امکانات خوبی داره احتمالا اگه ادا بده مجبورم رد کنم بره هرچند برام هزینه داره الان یه ماهه الاف کرده منو از کارهام هم موندم چندتا پروژه داشتم 

قبلا هم گفتم . شما  باید ایراد را پیدا کنید . خدمت شما عرض کردم  این که بعد از فعال کردن SVM تصویر نده ایراد از مادربرد نیست . شما مادربرد را با یک پردازنده  مطمئن تست کنید متوجه میشید . 

شما باید از یک شخص وارد کمک بگیرید . تا سیستمتون را عیب یابی کنه . 

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، MSI Support گفته است :

قبلا هم گفتم . شما  باید ایراد را پیدا کنید . خدمت شما عرض کردم  این که بعد از فعال کردن SVM تصویر نده ایراد از مادربرد نیست . شما مادربرد را با یک پردازنده  مطمئن تست کنید متوجه میشید . 

شما باید از یک شخص وارد کمک بگیرید . تا سیستمتون را عیب یابی کنه . 

اگر باز هم مشخص شد ایراد از مادربرده بعد از تحویل مادربرد به گارانتی شماره پذیرش را برای من خصوصی کنید تا پیگیری کنم  .

با تشکر 

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، MSI Support گفته است :

اگر باز هم مشخص شد ایراد از مادربرده بعد از تحویل مادربرد به گارانتی شماره پذیرش را برای من خصوصی کنید تا پیگیری کنم  .

با تشکر 

ممنون. یه زحمت میتونم بدم شماره پذیرش قبلیم 27899 بود همین دیروز رسیده دستم برد خواهشن مشکل اصلی رو پیگیری کنین و علت بهم تو اینجا یا پیام خصوصی اعلام کنین ممنون 

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، esy2011 گفته است :

ممنون. یه زحمت میتونم بدم شماره پذیرش قبلیم 27899 بود همین دیروز رسیده دستم برد خواهشن مشکل اصلی رو پیگیری کنین و علت بهم تو اینجا یا پیام خصوصی اعلام کنین ممنون 

دوست من  باید دوباره تحویل  بدید و شماره قبض جدیدتون را به من اطلاع بدید . 

لینک به دیدگاه

در 38 دقیقه قبل، MSI Support گفته است :

دوست من  باید دوباره تحویل  بدید و شماره قبض جدیدتون را به من اطلاع بدید . 

یعنی شما با این کد پیگیری نمیتونین دلیل مشکل بوجود آمده رو برای برد رو بفهمین چون دقیقا مشکل قبلی هم اینجوری بوده 

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، esy2011 گفته است :

یعنی شما با این کد پیگیری نمیتونین دلیل مشکل بوجود آمده رو برای برد رو بفهمین چون دقیقا مشکل قبلی هم اینجوری بوده 

دلیل مشکل کمکی نمیکند . اون هم  شنبه البته بررسی میکنم . مهم این هست که مادربرد شما مشکلش حل شده و برای شما  ارسال شده است .

شما شنبه ارسال کنید  و شماره قبض را به من اعلام کنید .

من شخصا مشکل شما را پیگیری می کنم تا مورد شما حل شود . اصلا نگران  نباشید . 

ویرایش شده توسط MSI Support
لینک به دیدگاه

در 55 دقیقه قبل، MSI Support گفته است :

دلیل مشکل کمکی نمیکند . اون هم  شنبه البته بررسی میکنم . مهم این هست که مادربرد شما مشکلش حل شده و برای شما  ارسال شده است .

شما شنبه ارسال کنید  و شماره قبض را به من اعلام کنید .

من شخصا مشکل شما را پیگیری می کنم تا مورد شما حل شود . اصلا نگران  نباشید . 

تشکر ?

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

دوستان برد برای دفعه دوم فرستادم گارانتی  ضمنا رم ها و پردازنده هم به همراه برد فرستادم و بهشون گفتم هردو رو تو فرکانس خودشون ست کنن که مشکل اصلی من با برد بود 

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز 

طبق صحبت هایی  که داشتیم در خصوصی با شما پیگیری کردیم . موارد مشکل بوت نشدن و بالا نیامدن سیستم با فعال کردن SVM  تست شده است . با توجه به  فرستادن پردازنده و رم  توسط شما با قطعات خود شما تست و بررسی شده است . موارد دیگه که مطرح کردید  مربوط به این پیگیری نبوده است .

با تشکر 

لینک به دیدگاه

دوستان برد دیروز رسید از گا انتی و بدون مشکل کار میکند فعلا فقط دیگه با بایوس کاری ندارم بیخیال اورکلاک میشم چون دو بار  اور کردم مشکل پیش اومد

و از پشتیبانی دوست عزیز msi suport تشکر میکنم

لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، esy2011 گفته است :

دوستان برد دیروز رسید از گا انتی و بدون مشکل کار میکند فعلا فقط دیگه با بایوس کاری ندارم بیخیال اورکلاک میشم چون دو بار  اور کردم مشکل پیش اومد

و از پشتیبانی دوست عزیز msi suport تشکر میکنم

خواهش میکنم . موفق باشید 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...