رفتن به مطلب

سوال راجب چیپست

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز

اگه زیر سی‌پیو روی چیپست یکی از اون صد ها خار یکیش کج بشه مشکلی پیش میاد؟

لینک به دیدگاه

منظورتون روی مادربورد هست 

بله مشکل پیش میاد

ممکن سیستم روشن نشه

--

هرکدوم از پایه ها دقیقا باید روی جای خودشون قرار بگیرند. اگر کج باشند با نقطه مجاور ، اتصال ایجاد میکنند که باعث میشه روی سی پی یو جای اتصال (به اصطلاح خال میوفته) بمونه و سیستم هم روشن نمیشه

burnedpadS1.jpg.29d4e44b59ab5eafd7558be5aadf96a5.jpg

ویرایش شده توسط aVaOMi
لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، aVaOMi گفته است :

منظورتون روی مادربورد هست 

بله مشکل پیش میاد

ممکن سیستم روشن نشه

--

هرکدوم از پایه ها دقیقا باید روی جای خودشون قرار بگیرند. اگر کج باشند با نقطه مجاور ، اتصال ایجاد میکنند که باعث میشه روی سی پی یو جای اتصال (به اصطلاح خال میوفته) بمونه و سیستم هم روشن نمیشه

burnedpadS1.jpg.29d4e44b59ab5eafd7558be5aadf96a5.jpg

مرسی

مال من دوتاش روی مادر برد کج شده ولی سیستم روشن میشه بدون مشکل خواستم ببینم در اینده سی پیو رو دچار مشکل نکنه

لینک به دیدگاه

برای من این مشکل پیش اومده بود البته سیستم قبلیم

3 تا از خار ها کج شده بود که با موچین خیلی خیلی محتاتانه صافش کردم اوکش شد و بعد از اون 3 -4  سالی هم کار کرد  بعدش فروختم

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، bl4ck گفته است :

مرسی

مال من دوتاش روی مادر برد کج شده ولی سیستم روشن میشه بدون مشکل خواستم ببینم در اینده سی پیو رو دچار مشکل نکنه

خواهش میکنم

احتمالا کج شده ولی با جای دیگه ای اتصال نداره.

اگه تونستید صاف اش کنید بهتره

موارد لازم هم یه سوزن (یا موچین ظریف) نور کافی  و تمرکز هست

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، aVaOMi گفته است :

خواهش میکنم

احتمالا کج شده ولی با جای دیگه ای اتصال نداره.

اگه تونستید صاف اش کنید بهتره

موارد لازم هم یه سوزن (یا موچین ظریف) نور کافی  و تمرکز هست

ممنون رفیق دوتاش کج شده بود من با سوزن صاف کردم فقط قلاب یکیش جدا شد یعنی اون سر میخش  حالا سی پیو رو محکم کنم مشکلی نداره؟

ویرایش شده توسط bl4ck
لینک به دیدگاه

شاید سیستم روشن بشه . ولی مثلا رمها درست و حسابی کار نمیکنن و مثلا دو کاناله کار نمیکنن یا سیستم روی XMP بصورت استیبل کار نمیکنه

یا مشکلات دیگه ای مثلا یکی از اسلاتهای گرافیک درست و حسابی کار نمیکنه !!

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، sepehrariaee گفته است :

شاید سیستم روشن بشه . ولی مثلا رمها درست و حسابی کار نمیکنن و مثلا دو کاناله کار نمیکنن یا سیستم روی XMP بصورت استیبل کار نمیکنه

یا مشکلات دیگه ای مثلا یکی از اسلاتهای گرافیک درست و حسابی کار نمیکنه !!

نه رم ها یه ساله روی xmp هستن بدون مشکل

گرافیک مشکل ندیدم

فکر کنم کج شده ولی در نهایت اتصال بر قرار میشه موقع که سی پیو محکم و سفت بشه

ویرایش شده توسط bl4ck
لینک به دیدگاه

سلام

من یه بار یه همچین چیزی پیش اومد  برام  اومدم درستش کنم زدم کلا نابود شد از اون به بعد از این مشکل ها پیش بیاد میدوم میرم پیش تعمیرکار

لینک به دیدگاه

داداش گمانم شما همچی رو با هم قاطی کردی !

اون که زیر cpu هستش سوکت cpu هستش با اینکه جای پین نداره و پین روشه و میشه گفت هدر هستش بهش میگن سوکت و پین های روشم بهش میگن زیف  سوکت .

که سری سوکتهای LGA اینتل اینجورین ولی در بیشتر سوکتها حالت سوکت داره و پین ها رو پردازنده هستش مثل AM4 ای ام دی !

و اما چیپست !

اگر مین بود های قدیم رو دیده باشی زیر جایگاه پردازنده یه هیت سینک بود که معمولا اسم سازنده ی مین بورد روش بود که بهش میگفتن پل شمالی و یه هیت سینک دیگرم بود پایین بود سمت راست که بهش میگفتن پل جنوبی ! ولی الان در مین بوردهای جدید پل شمالی وجود نداره و به داخل پردازنده منتقل شده . ولی پل جنوبی هنوز وجود داره و بهش میگن چیپست !

البته چیپست در الکترونیک توانایی های مختلفی داره که البته در گوشی رم و پردازنده و... در یک قطعه ی ریز bgaجمع شده که به اونم چیپست میگن !

....‌‌‌‌.........

و اما مشکلتون :

تعداد پین های اتصال پردازنده زیاده و اسم های مختلفی هم داره مثل پینهای vcc و id و...

اگر کج بشه یا کنده بشه  بخصوص پین های قسمت پایین باعث میشه رم روی برخی اسلات های کار نکنه یا استیبل نباشه . که اکثرا اینطوری هستش ولی در برخی اوقات روشن نشدن سیستم هم وجود داره .

اگر مین بوردت گارانتی داره چون پین ها ریز هستن ریسک نکن و بفرست گارانتی خودشون درستش میکنن.

ویرایش شده توسط Amir.s.b
لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Amir.s.b گفته است :

داداش گمانم شما همچی رو با هم قاطی کردی !

اون که زیر cpu هستش سوکت cpu هستش با اینکه جای پین نداره و پین روشه و میشه گفت هدر هستش بهش میگن سوکت و پین های روشم بهش میگن زیف  سوکت .

که سری سوکتهای LGA اینتل اینجورین ولی در بیشتر سوکتها حالت سوکت داره و پین ها رو پردازنده هستش مثل AM4 ای ام دی !

و اما چیپست !

اگر مین بود های قدیم رو دیده باشی زیر جایگاه پردازنده یه هیت سینک بود که معمولا اسم سازنده ی مین بورد روش بود که بهش میگفتن پل شمالی و یه هیت سینک دیگرم بود پایین بود سمت راست که بهش میگفتن پل جنوبی ! ولی الان در مین بوردهای جدید پل شمالی وجود نداره و به داخل پردازنده منتقل شده . ولی پل جنوبی هنوز وجود داره و بهش میگن چیپست !

البته چیپست در الکترونیک توانایی های مختلفی داره که البته در گوشی رم و پردازنده و... در یک قطعه ی ریز bgaجمع شده که به اونم چیپست میگن !

....‌‌‌‌.........

و اما مشکلتون :

تعداد پین های اتصال پردازنده زیاده و اسم های مختلفی هم داره مثل پینهای vcc و id و...

اگر کج بشه یا کنده بشه  بخصوص پین های قسمت پایین باعث میشه رم روی برخی اسلات های کار نکنه یا استیبل نباشه . که اکثرا اینطوری هستش ولی در برخی اوقات روشن نشدن سیستم هم وجود داره .

اگر مین بوردت گارانتی داره چون پین ها ریز هستن ریسک نکن و بفرست گارانتی خودشون درستش میکنن.

مال من الان فقط ۱ پین از اون پایینی هاش قلابش کنده شده البته موقعی که سی پیو رو در اوردم همینجوری بود  گارانتیش تموم شده اگه به مشکل بخوره میرم یه z370 میگیرم خودمو راحت

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...