رفتن به مطلب

راهنمایی در انتخاب نهایی پاور برای سیستم گیمینگ

Recommended Posts

سلام و عرض ادب خدمت دوستان 

ممنون میشم مناسب ترین پاور رو برای کانفیگ زیر مطرح کنید

Main : asus maximus x hero z370

Cpu : 8700k

Vga : asus rog strix 1080ti 11g oc

Cooler liquid : cooler master 240ml

Ram : trident z 8x2 16gb 3200

Ssd : samsung 960 evo m2

نظر خودم روی cooler master 1000v full modular هست

با تشکر

ویرایش شده توسط soheil24
لینک به دیدگاه

درود 

پاور v750 همون طوری که دوست گرامی فرمودند کافی هست.

اینم یه لینک برای محاسبه:

http://www.coolermaster.com/power-supply-calculator/

لینک به دیدگاه

ممنون بابت پاسخ گویی

نظر خودم هم ابتدا روی 750v بود ولی فروشنده میگه زیر 1000v ببری مسولیتش پای خودت هست و به گفته اون 750v برای این سیستم کافی نیست و گفته فروشنده من رو نگران کرده 

ممنون میشم راهنمایی کنید

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Reza_vns گفته است :

درود جناب انتخابتان درسته و پاور 750 واقعا خیلی کمه برای همچین سیستمی همچنین پاور بخش مهم سیستم هست پس سعی کنید گزینه مناسب انتخاب کنید.

انتخابتون عالیه. اصلا به سمت 750 و 850 نرید

سلام دوست عزیز

ممنون بابت پاسخ گویی  و راهنماییتون

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیزم سایت کولرمستر برای سیستم شما پاور 750 پیشنهاد کرده

image.thumb.png.ac96cb41297c3e7d85eb5c65e392bf9a.png

لینک به دیدگاه

قطعا پاور 1000 وات اینده نگر تره

ولی اون فروشنده هم یه حرفی پرونده :)  اینکه پاور زیر 1000 مسئولیتش با خودت اینا چرت پرته  سیستم شما اگه بخواد بسوزه که احتمالش 1 هزارم درصده با پاور 1200 هم میسوزه

من اگه برم جایی خرید کنم و مثلا لگم اقا من اینو میخوام و فروشنده هی بگه نه اون بهتره مسئولیتش پای خودتو از این حرفا میام بیرون و دیگه هم سراغش نمیرم

اون فروشنده هم یا میخواسته جنسشو به شما بندازه چون اختلاف قیمتش زیاده و یا اینکه واقعا سرش در نمیومده اونقدر

در کل به نظرم شما که میخوای همچین سیستمی سر هم کنی قیمت سایت هارو چک کن اول ببین چقدر اون سر تر میخواد بگیره یه دفعه دیدین نزدیک 1 میلیون بیشتر پول دارید میدین

اگه قیمتا خیلی فرق  کرد مثلا با لیون  از لیون خریداری کنید و حتی خود لیون هم زحمت اسمبل میکشه اگه بلد نیستین  اونم  به بهترین شکل ممکن

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Reza_vns گفته است :

درود جناب انتخابتان درسته و پاور 750 واقعا خیلی کمه برای همچین سیستمی همچنین پاور بخش مهم سیستم هست پس سعی کنید گزینه مناسب انتخاب کنید.

انتخابتون عالیه. اصلا به سمت 750 و 850 نرید

دوست عزیز واسه این سیستم 750 وات  کاملا مناسبه { اما 1000 هم اینده نگر تره }

لطفا راهنمایی غلط نکنید ممنون :)

لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، soheil24 گفته است :

ممنون بابت پاسخ گویی

نظر خودم هم ابتدا روی 750v بود ولی فروشنده میگه زیر 1000v ببری مسولیتش پای خودت هست و به گفته اون 750v برای این سیستم کافی نیست و گفته فروشنده من رو نگران کرده 

ممنون میشم راهنمایی کنید

با عرض معذرت.فروشنده حرف مفت زده.بنده دقیقا همین کانفیگ شمارو دارم(توی امضام مشخصات سیستمم هست)وبا پاور gp600ahp گرین کار میکردم تا همین هفته پیش به مدت 2ماه بازی و.. همه کاری کردم وهیچ مشکلی هم نداره ونخاهد داشت.روی خود جعبه کارت گرافیک هم زده minimum 600watt پس حتی با 600وات هم مشکلی نداره .البته بهتره برای آینده نگری واحیانا نیاز به اورکلاک و.. یکم وات بالاتر بردارید مثل 750 یا 850 اما اینکه زیر1000 خطرناکه!!!!!اصلا درست نیست.این فروشنده ها کلا سواد درستی ندارن.نسل جدید گرافیک داره مصرف برقشون مدام کمتر وکمتر میشه و cpuهم که همون رنج90تا100وات قبل مونده.

لینک به دیدگاه

داداش چ خبره مگه میخوای نیروگاه اتمی نطنزو باهاش تامین کنی

شما سقفش و پرش 750بگیر ولی یادت باشه همیشه کیفیت بهتر از کمیته. 

یا evga 750 p2 بگیر یا corsair rm750x بگیر

این همه هزینه میکنی نری گرین اینا بگیری

هر چیزیم میگیری برو قبلش مثل الان ک مطرح کردی یه چنتا جا(فروشنده ها ن) پرس و جو کن بعد. 

شما فول لود سیستمت نباید از 600 وات بیشتر باشه حتی با اورکلاک. 

حالا هم ب ای اینده ک شاید گرافیکی اومد ک مصرفش بالاتر بود(ک بعیده) یا قطعات دیگه بش اضاف کردی و توجه به اینکه بعد چند سال(بسته به کیفیت پاور ک فک کنم فقط گرینو شامل بشه) راندمان پاور میاد پایین بین 10%15 درصد تهش همون 750 از دو گزینه پیشنهادی ار سرشم زیاده 

در ضمن از بهترین پاورهای ممکن تو 750 وات هستند ک تو کشورم یافت میشن. 

ویرایش شده توسط Don1990
لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، soheil24 گفته است :

سلام و عرض ادب خدمت دوستان 

ممنون میشم مناسب ترین پاور رو برای کانفیگ زیر مطرح کنید

Main : asus maximus x hero z370

Cpu : 8700k

Vga : asus rog strix 1080ti 11g oc

Cooler liquid : cooler master 240ml

Ram : trident z 8x2 16gb 3200

Ssd : samsung 960 evo m2

نظر خودم روی cooler master 1000v full modular هست

با تشکر

سلام دوست عزیز،
یادمه یک زمانی فقط افرادی که اعتبار کل بالای 50 داشتن می تونستن در قسمت راهنمایی نظر بدن ، شما هم به اعتبار کل کاربرایی که نظر دادن یه نگاهی بندازید ، متوجه میشید که باید به حرف چه کسانی گوش بدین ، در ضمن بله ، 750 کامل مناسب هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

در تایید حرفهای دوستان پاور 750 کاملا کافیه و اگه میخوای مطمئن و آینده نگر باشید جهت اورکلاک و ارتقای بعدی 850 بگیرید که خیالتون راحتر باشه ولی همون 750 کافیه

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، hosin گفته است :

دوست عزیز واسه این سیستم 750 وات  کاملا مناسبه { اما 1000 هم اینده نگر تره }

لطفا راهنمایی غلط نکنید ممنون :)

دوست عزیز خازنها یه خاصیتی دارن به اسم کمتر شدن ظرفیت !?

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، soheil24 گفته است :

سلام خدمت دوست گرامی و عزیز 

در فروم همانطور که دوستان فرمودند یه چیزی وجود داره به اسم اعتبار در فروم که هر چقدر شخص پست هایش مفید تر بوده باشه و لایک یا upvote بیشتری خورده باشه اعتبار بیشتری هم داره .

و مشاوره ی شما :

پاور قطعه ی مهم ترین قطعه ی مورد نیاز سیستم هست که همانند قلب انسان میمونه .

هر چقدر سری جدیدتر قطعات میاد مصرفشون کمتر از سری قبل میشه . به طور مثال الان گرافیک 1080ti خیلی کم مصرف تر از  سری 900 یا 700 هست . و مثل اینکه این دوستمون اطلاعاتش خاک خورده بوده !

می رسیم به وات ها و مصارفشون :از بیشتر به کمتر

پاور 1600 وات برای اشخاصی که سیستم های چهار گرافیکه یا بیشتر با پردازنده ی سری اکستریم اینتل یا زئون که با بیشتر از 128 گیگ رم بسته شده 

پاور 1500 وات هم مصرفی مشابه بالا 

پاور 1200 وات هم برای پردازنده های اکستریم اینتل با دوتا گرافیک به حالت SLI یا CrossFire با تقریبا چهارتا هارد ظرفیت بالا و 64 یا 128 گیگ رم و سیستم کولینگ اوپن لوپ و ...

پاور 1000 وات هم کم و بیش در کانفیگ های پردازنده ی اکستریم اینتل به کار میرود ولی بیشتر در کانفیگ های های اند با پردازنده های سری اول اینتل (فعلا پرچمدارشون i7 8700K)  با دوتا گرافیک به صورت sli یا کراس فایر و حداقل چهار تا هارد و 64 یا 32 گیگ رم و کولر aio 

پاور 850 وات در سیستم مشابه بالا با مقدار رم کمتر و گرافیک کمتر 

پاور 750 وات در سیستم با یک گرافیک تا های اند و حداکثر 16 گیگ رم و پردازنده ی پرچمدار سری اول اینتل و کولر aio و ظرفیت ذخیره سازی دو یا چهار ترابایت .و باز هم تا 100 وات جای آپگرید دارد 

........

پس با توجه به توضیحات بالا اگر آینده نگری هم در نظر بگیریم که ظرفیت خازنها کم میشن پاور 750 وات کاملا مناسب شماست .

تجربه به من آموخت که هیچ وقت از فروشنده مشاوره نگیرم!

لینک به دیدگاه

750 کاملا کافیه برای یه مقدار آنیده نگری 850 بگیر

لینک به دیدگاه

سیستم من مشابه سیستم شماست خیال خودم راحت کردم 1000 وات کولر مستر خریدم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فروشنده همیشه اون جنسی که تو مغازش داره اونو پیشنهاد میده ، 5 سال پیش واسه یکی از دوستان قیمت سیستم میگرفتم برد مورد نظر ایسوس بود که فروشنده کلی بد و بیراه گفت از ایسوس اله فلانه ، گیگا بگیر گیگا بهتره

منم باهاش بحث نکردم از مغازش اومدم بیرون ، پیش خودم گفتم حتماً برد گیگا تو انبار داری میخوای آب کنی از ایسوس بد میگی !

لینک به دیدگاه

داداش به حرف هر فروشنده ای گوش نکن بیشترشون فقط به فکر پولن

پاور 750 هم کاملا کافیه و حتی در آینده ممکن به علت پیشرفت تکنولوژی مصرف قطعات کمتر هم بشه

حتما هم برا یه همچین سیستمی یه پاور از برند معتبر جهانی بگیر 

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Amir.s.b گفته است :

دوست عزیز خازنها یه خاصیتی دارن به اسم کمتر شدن ظرفیت !1f60a.png

خوب منظور ؟

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، hosin گفته است :

خوب منظور ؟

یعنی نگرفتی؟

با این افزایش قیمت تا وقتی کسی بخواد سیستمش رو ارتقاء بده دیگه ظرفیت پاور کم شده .

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Amir.s.b گفته است :

یعنی نگرفتی؟

با این افزایش قیمت تا وقتی کسی بخواد سیستمش رو ارتقاء بده دیگه ظرفیت پاور کم شده .

بله ظرفیت پاور کم میشه ولی نه پاوری که 1000 وات بعد از 1 - 2 سال یه دفعه بشه 600 وات !

اگه اینجوری باشه پس 750 ات هم ظرفیتش کم میشه و بعد از 1 سال دیگه نمیشه ازش واسه این سیستم استفاده کرد

بعدشم شما از جیب این دوست عزیزمون که خبر نداری ! شاید اصلا 1 ماه دیگه کلا خواست تغییر باندل بده ؟ یا یه گرافیک دیگه هم اضافه کنه

ما اومدیم اینجا راهنمایی کنیم نه اینکه شما بیای تیکه بندازی و مثلا اعتبارتو به رخ بکشی { حالا یادمون نرفته واسه یه اس اس دی توی اون پست ارزوی لیون یقه  زمین زمان  گرفته بودی }

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، hosin گفته است :

بله ظرفیت پاور کم میشه ولی نه پاوری که 1000 وات بعد از 1 - 2 سال یه دفعه بشه 600 وات !

اگه اینجوری باشه پس 750 ات هم ظرفیتش کم میشه و بعد از 1 سال دیگه نمیشه ازش واسه این سیستم استفاده کرد

بعدشم شما از جیب این دوست عزیزمون که خبر نداری ! شاید اصلا 1 ماه دیگه کلا خواست تغییر باندل بده ؟ یا یه گرافیک دیگه هم اضافه کنه

ما اومدیم اینجا راهنمایی کنیم نه اینکه شما بیای تیکه بندازی و مثلا اعتبارتو به رخ بکشی { حالا یادمون نرفته واسه یه اس اس دی توی اون پست ارزوی لیون یقه  زمین زمان  گرفته بودی }

منظورم این نبود دوست عزیز !

ثانیا من تا به حال داخل این فروم کسی رو مسخره نکردم میتونید مشاهده کنید اگر وقت دارید 

هیچکس یک ماه دیگه تغییر باندل نمیتونه بده اونم توی این وضعیت .

کسی داخل این فروم اعتبارش رو به رخ کسی کشیده عزیز که من دومیش باشم؟

دیگه کسی ندونه من که میدونم که شما هر تاپیکی که باز شده برای راهنمایی شما هر چی داشتی کمک کردی ...

شما احتمالا با یکی دیگه اشتباه گرفتی منو . من کلا توی اون تاپیک پنج تا پست نذاشتم که از چهار تاش رو کلا داشتم تبریک میگفتم و قدر دانی میکردم .

من عادت ندارم خودم رو کوچیک کنم و چاپلوسی کنم برای یه قطعه ... ( اشتباه نشه منظورم خدایی ناکرده شما نیستی.)

و اعتبار در فروم هم دوستان کم لطفی میکنن . شما هم مانند آقای یاسین که داخل مشاوره کمک میکنه شدید 

اگر موجب ناراحتی تون شدم غذر خواهی میکنم به بزرگی خودتون ببخشید.

لینک به دیدگاه

درود

برای شما 700 وات هم کفایت می‌کنه ولی 750 وات بگیرین هم آینده‌نگرانه‌تر هست و هم بهتر

پول الکی به پاور با وات بالاتر ندین چون هیچ بهره‌ای ازش نمی‌برین و فقط موجب اتلاف انرژی میشه

مگر اینکه قصد داشته باشین در آینده یک کارت گرافیک 1080ti دیگه هم ببندین روی این کیس که بعید میدونم...

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Amir.s.b گفته است :

منظورم این نبود دوست عزیز !

ثانیا من تا به حال داخل این فروم کسی رو مسخره نکردم میتونید مشاهده کنید اگر وقت دارید 

هیچکس یک ماه دیگه تغییر باندل نمیتونه بده اونم توی این وضعیت .

کسی داخل این فروم اعتبارش رو به رخ کسی کشیده عزیز که من دومیش باشم؟

دیگه کسی ندونه من که میدونم که شما هر تاپیکی که باز شده برای راهنمایی شما هر چی داشتی کمک کردی ...

شما احتمالا با یکی دیگه اشتباه گرفتی منو . من کلا توی اون تاپیک پنج تا پست نذاشتم که از چهار تاش رو کلا داشتم تبریک میگفتم و قدر دانی میکردم .

من عادت ندارم خودم رو کوچیک کنم و چاپلوسی کنم برای یه قطعه ... ( اشتباه نشه منظورم خدایی ناکرده شما نیستی.)

و اعتبار در فروم هم دوستان کم لطفی میکنن . شما هم مانند آقای یاسین که داخل مشاوره کمک میکنه شدید 

اگر موجب ناراحتی تون شدم غذر خواهی میکنم به بزرگی خودتون ببخشید.

اصلا ربطی نداره

نه موضوعی نیست که کسی ناراحت بشه ازش و دوما اصلا ارزش نداره برام که بخوام حتی یک درصد خودمو ناراحت بکنم

ثانیا اینا فروم و کلا سخته شده واسه همین که به همدیگه کمک کنیم  حالا اطلاعات یکی زیاده و یکی کمه  اما بازم دمش گرم که کمک میکنه 

بنده هم تا جایی که بتونم کمک میکنم  نمونه های زیادی هم هست از جمله اینکه با این افزایش قیمت واسه اونی که بودجه محدود داره خرید اینتل عقلانی نیست و ...

دیگه کسی ندونه من که میدونم که شما هر تاپیکی که باز شده برای راهنمایی شما هر چی داشتی کمک کردی ...   ------------->  دقیقا  بنده تا جایی که بتونم کمک میکنم  وظیفمون نیست اما خوب کمک به هم نوع کاره خوبیه ;)

و در ادامه خواهشا ادامه ندید که همینجوری کلی اسپم شد ;)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...