رفتن به مطلب

کلاهبرداری جدید آسیاتک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سرچشمه تمام بدبختی های بشر از جاهلیت و عدم آگاهی است.

یه عده که در باور خودشون "زرنگ" محسوب میشن و درکی از زرنگ واقعی ندارن ، به واسطه جاهلیت و عدم آگاهی مردم ، از مردم سوء استفاده میکنن.

یک نمونش شرکتی پر افتخار در زمینه کلاهبرداری "آسیاتک"

داستان اینه که اکثر مردم اصلا نمیدونن سرور چیه ، چه برسه به اینکه بدونن داخلیه یا خارجی! و اصلا نیازی نیست بدونن. چرا ما ایرانی ها نسبت به مردمان دیگر کشورها در زمینه های گوناگون اطلاعات پراکنده داریم؟ چون از هر سوراخی که فکر کنید گزیده شدیم و مجبور شدیم در تمامی زمینه ها حتی کوچکترین اطلاعات کسب کنینم تا کلاه سرمون نره.

از همون اول که داستان اینترنت حجمی ضریب یک و ضریب دو عنوان شد ، قشنگ معلوم بود که این شرکت ها قراره یه پول توپولی از این بابت نصیبشون بشه چون این داستان رو اکثر مردم اصلا اطلاعی ازش ندارن.

چند روزز پیش از آسیاتک بسته ای خریداری کردم با عنوان "بسته ترافیکی سرعتی (ساعات خاص) حجم 160 گیگ یک ماهه" و از قرار معلوم اگر از سرور داخلی استفاده کنم باید ضریب یک محاسبه بشه و اگر از سرور خارجی استفاده کنم باید ضریب دو محاسبه بشه. بنده فایل های دانلودیم به گونه ای بود که نه تنها در سرور ایرانی بود بلکه روی سرور خود آسیاتک بود.شب گذاشتم دانلود و حجم فایل ها حدودا 35 گیگ بود و صبح بلند شدم دیدم همگی دانلود شدن و رفتم داخل پنل نگاه کردم دیدم زده مصرف 35 گیگ و مصرف محاسبه شده 70 گیگ !!!!

نکته خیلی خیلی جالب اینکه بسته 160 گیگی من تمام شده بود ?

زنگ زدم پشتیبانی داستانو بهشون گفتم و طرف میگه شما 160 گیگتو مصرف کردی ، بهش میگم شما اول دقت کن ، خرید بسته من کی بوده و بعد نگاه کن از اون زمان تا الان چند گیگ مصرف شده؟ رفته نگاه کرده میگه شما 75 گیگ مصرف کردی. بهش میگم اول اینکه من از سرور داخلی دانلود کردم و حجمی که باید از من کسر بشه 35 گیگه دوم اینکه اصلا فرض کن مصرف من 75 گیگ بوده، چرااااااااااااا بسته 160 گیگی من با مصرف 75 گیگ تمام شده؟؟؟؟؟ 85 گیگ باقی مانده من چی شده؟؟؟؟؟؟؟

طرف گفت پشت خط بمونید !!! 3-4 دقیقه منو پشت خط گذاشته و بعد امده میگه شما درست میگید و براتون پیگیری میزنم تا 72 ساعت دیگه پیگیری میشه.

دوباره رفتم پنلمو چک کردم و دیدم ای وااااااااای طی 2-3 ماه گذشته هرچی از سرور داخلی دانلود داشتم رو آسیاتک برام ضریب 2 محاسبه کرده و در قسمت محاسبه ضریب یک اصلا حجمی وجود نداره و هرچی استفاده  داشتمو برام ضریب 2 رد کرده و بدلیل اینکه سرم شلوغ بوده و حساب کتاب حجم هام رو نکرده بودم اینجور کلاه سرم رفته حالا بماند که برام دولا پهنا محاسبه کرده.

خلاصه بگم ، تا کی میخان اینجوری سر مردم رو کلاه بزارن ؟ کم گرفتاری داریم حالا شبها باید بشینیم محاسبه حجم کنیم؟ این از آسیاتک اونم از لنز ایرانسل

شاید شاید شاید اعتراض من و شما به جایی نرسه شاید 10-15 تومن پول ارزش اعصاب خوردی رو نداشته باشه ولی یادت باشه همین بی تفاوتی ما بوده که الان کار به اینجا رسیده.

یا حق

لینک به دیدگاه

سلام

منم با مخابرات همین مشکل رو داشتم البته بسته نگرفته بودم چند بار به 2020 زنگ زدم بعد کلی معطلی و پشت خط موندند برای بررسی اونا آخرش گفتند اگه مشکلی دارید باید حضوری برید مرکز مخابراتی یا زنگ بزنید اونجا چندبار به شماره مخابرات زنگ زدم یا مشغول بود یا کسی جواب نداد منم بیخیال شدم.

32 گیگی که بابت بازی forza از شاتل لند دانلود کرده بودم بین المللی حساب شد با اینکه اونا سرورهاشون داخلیه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام 

این سرور داخلی هنوز فقط رو همون لیست محدود 500 سایتی (که تقریبا هیچ کدوم سایت های حجم مصرف کن نیستن مثل سایت های خبری)  اعمال میشه  و نه واقعا داخلی. چون اینجوری ازین طرف هزینه های پهباند داخلی رو پرداخت میکنن ازونطرف با مردم خارجی حساب میکنن.

لینک به دیدگاه

بله درسته. منم اول فکر میکردم هر سایتا داخلی. ولی بعدا فهمیدم که اینجوری نیست فقط همون 500 تا سایته.

از توشونم فقط چنتا سایت فیلم که بازم برخیاش کم میکنه خوبه با سایتایی مثل aparat و cafebazar و shatelland . 

این شاتل لند باز 4 تا برنامه و گیم ( برا مبایل رو میدونم داره برا pc رو نمیدونم ) داره

ویرایش شده توسط میلاد بهرامن
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگه امکانشو دارید از شرکتهایی نت بگیرید که حجم زیادی میدن و واسه کاربر معمولی غیرممکنه که بتونه سر ماه تمومش کنه

ممنون از اشتراک گذاری مشکلتون اگه توان مقابله هم نداشته باشیم همین اشتراک گذاری باعث میشه کاربران دیگه با چشمانی بازتر isp انتخاب کنن

لینک به دیدگاه

درود

مسئولین اینترنت کشور در ارائه لیست سایت‌های داخلی پنهان‌کاری می‌کنن

وقتی که توی سایت مورد نظر مینویسه که 500 سایت توی لیست سایت‌های داخلی با ترافیک نیم‌بها یا حتی در بعضی مواقع رایگان هستند و آدرس (دامین) میدن مثلا www.Domain.com، این آدرس و دامین در صورتی دانلود یا آپلودش طبق اون نوشته هست که ip شون همون ip باشه که زمان ثبت در سیستم استفاده کردن و فقط یک ip تحت پوشش دارن معمولا (توضیح دادنش یک مقدار سخته)

حالا من فرضاً شرکت x هستم که توی لیست زمان ثبت درخواست در سایت‌های نیم‌بها و ... با ip 0.0.0.0 ثبت نام کردم، ولی سرورهای دانلودم ممکنه هر کدوم یک ip داشته باشن، سرورهای آپلودم همینطور و الی آخر

خب شما وقتی فقط روی اون ip اصلی میرین ترافیک نیم‌بها حساب میشه ولی اگر دانلود یا آپلود کنین (در صورتی که ip با ip سایت متفاوت باشه) همون ترافیک بین‌الملل براتون حساب میشه

شما تست کنین موقع دانلود ابتدای آدرس مثلا نوشته xx.domain.com این آدرس رو یادداشت کنین و آدرس اصلی سایت رو هم یادداشت کنین domain.com

بعد به این دو آدرس رو پینگ بگیرین:

ping domain.com
ping xx.domain.com

اگر اعداد ip  آدرس پایین با آدرس بالایی یکی نبود به احتمال 90 درصد ترافیک شما بین‌الملل حساب میشه

شما باید مفهموم دامین و آدرس و ip رو اطلاع داشته باشین

مراکز اینترنت باید موظف بشن به جز ارائه لیست دامین‌ها (آدرس سایت‌ها) لیست ip های قابل پشتیبانی توسط اون دامین رو هم جلوی همون دامین لیست کنن تا این مشکلات پیش نیاد

این مورد فقط مختص آسیاتک نیست بلکه برای همه‌ی شرکت‌ها اینطور هست.

همچنین شرکت مخابرات بدترین وضعیت رو در بین شرکت‌ها داره و ترافیک بین‌الملل رو 4 برابر حساب می‌کنه. شما 1 گیگ خریداری کنید در اصل 250 مگابایت نسیبتون میشه...

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، COMEX گفته است :

جنگل قانون داره اما این مملکت نداره...

داداش برا ما قانون داره!

برا اونا نداره!!

لینک به دیدگاه

قبل از دانلود سوال کردم فلان سایت ها ضریبش چگونه هست؟ گفتن اگه از سرور داخلی باشه ضریب یک

اینم سند کتبی

حجم بین الملل و داخلی

زمانیکه اطلاعات مربوط به یک سرور اینترنتی در داخل کشور میزبانی شود (خدمات مراکز داده)، فراخوانی و استفاده از این محتوا توسط کاربر نهایی به عنوان ترافیک داخلی محسوب شده و در غیر اینصورت ترافیک بین الملل خواهد بود. به این معنی که مثلا وقتی کاربر نهایی به سایت گوگل مراجعه می کند، اطلاعات باید از یک سرور در خارج از کشور فراخوانی شود که به ازای این رفت و برگشت اطلاعات هزینه پرداخت می گردد اما اگر به سایتی مراجعه کند که میزبانی آن در داخل کشور باشد، هم سرعت دسترسی به اطلاعات بیشتر خواهد بود و هم ارز از کشور به این منظور خارج نخواهد شد. لذا طبق مصوبه‌ ۲۴۸ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، سازمان فناوری اطلاعات و شرکت مخابرات کشور باید با همکاری شرکت ارتباطات زیرساخت شرایطی فراهم کنند تا ترافیک پهنای باند داخلی به‌صورت جدا از ترافیک پهنای باند بین‌المللی این شرکت در دسترس سایر اپراتورها قرار گیرد. بدین ترتیب پس از تفکیک ترافیک پهنای باند داخلی و بین‌المللی اینترنت، قیمت اینترنت داخلی و بین‌المللی به‌صورت جداگانه و با قیمت متفاوت از هم محاسبه خواهد شد. طبق مصوبه ۲۵۱ تعرفه در نظر گرفته شده برای ترافیک داخلی در حالت عادی معادل ۵۰ درصد تعرفه ترافیک بین الملل می باشد.

دوباره زنگ زدم وصل کرد مسئول اصلیش و چیزی که من فهمیدم اینه

مسئله اینه که ما 3 نوع تعرفه داریم.

اول: سرور خارجی که ضریب 2 میخوره

دوم:تعداد 4-5 سایت که کاملا رایگانه و هیچ حجمی کم نمیکنه مثل آسیادی ال و فیلمو ...

سوم:آسیاتک میگه  سایت هایی که روی سرور داخلی هستن ضریب یک میخوره (طبق متن فوق) البته یه کوچولو تبصره داره اینه که همش ضریب یک نیست و فقط اونایی ضریب یک دارن که توی لیست اورده شدن ???  که دوزار ارزش ندارن مثل سایت های خبری و ...  اینم لینکش  و مابقی سایت هایی که در سرور داخلی هستن ضریب دو میخورن ?

برادر من ، یعنی باید بلایی شبیه من سرت بیاد تا منظور اینارو از ضریب یک و ضریب دو بفهمی

جدای این مسایل ، 85 گیگ من چی شده؟ (در دست بررسی هست)

ویرایش شده توسط i-Farzad
لینک به دیدگاه

حالا آسیاتک شرف داره نسبت به مخابرات 

مخابرات 1 به 4 محاسبه می کنه / که تو توضیحاتش جوری نوشته که احساس کنی 1 گیگ مصرف خارجی همون 1 گیگ و مصرف داخلی 250 مگابایته در حالی که مصرف 1 گیگ خارجی رو 4برابر یعنی 4 گیگ حساب می کنه و تاره حجم کلی کمتری هم ارائه می ده 90 گیگ برای 8 مگابیت 55 هزار تومان !!!!!!!!!

لینک به دیدگاه

کل ایران همینه از دروغای صدا و سیما بگیر تا رشوه ها و فساد های انچنانی که مردم خبر دارن میشن اما عملی در کار نیس!

طبق گفته امامان تنها راه مبارزه با حاکمان ستمگر اگاهی بخشی به مردمه که اونم دارن فیلتر میکنن

میگن حکومت با کفر پا برجا میماند اما با ظلم هرگز!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

این موضوع برای من همون اوایل پیش اومد

بنده از هر سایتی که دانلود میکردم هر گیگ تقریبا 3.5 گیگ ترافیک کم میکرد

زنگ زدم پشتیبانی کلا معلوم بود میخواد بپیچونه بیخیالش شدم

در کل هر موقع که شما زنگ بزنی شما میشی تقصیر کار اونا کارشون درسته کل کل و ازین صحبت ها هم نداره !!!!

الان یه جوریه که کاری کردن  که تب بگیری به مرگ راضی بشی !!!

لینک به دیدگاه

در رابطه با آسیاتک بگم که چون خودم هم کاربر اونجام جدیدا به این نتیجه رسیدم البته یه یک ماهی میشه که این سرویس های غیر حجمی که مثلا 2 مگ میدن 80 گیگ ماهانه سرعتش اوایل مثل قبل بود یعنی 2 مگ همون 2 مگ معمول قبلی بود منتها حجمش 80 گیگ و میشد 27000 تومن که بعدش میبینن بابا نمیصرفه آخه و زدن سرعت رو پایین آوردن یعنی الان 2 مگ فعلی فکر کنم با 1 مگ قبلی و 4 مگ فعلی که من دارم با 2 مگ قبلی برابره و پول بیشتری میدم.این موضوع رو به مثلا کارشناسشون گفتم یه خنده ی ملیحانه ای انجام داد و گفت خیلی شیطونی????

ویرایش شده توسط wachmen
لینک به دیدگاه

در 31 دقیقه قبل، wachmen گفته است :

در رابطه با آسیاتک بگم که چون خودم هم کاربر اونجام جدیدا به این نتیجه رسیدم البته یه یک ماهی میشه که این سرویس های غیر حجمی که مثلا 2 مگ میدن 80 گیگ ماهانه سرعتش اوایل مثل قبل بود یعنی 2 مگ همون 2 مگ معمول قبلی بود منتها حجمش 80 گیگ و میشد 27000 تومن که بعدش میبینن بابا نمیصرفه آخه و زدن سرعت رو پایین آوردن یعنی الان 2 مگ فعلی فکر کنم با 1 مگ قبلی و 4 مگ فعلی که من دارم با 2 مگ قبلی برابره و پول بیشتری میدم.این موضوع رو به مثلا کارشناسشون گفتم یه خنده ی ملیحانه ای انجام داد و گفت خیلی شیطونی1f602.png1f602.png1f610.png1f611.png

اگه برا دانلود میخای ، شما پایین ترین سرویس رو انتخاب کن بعد فایل دانلودیتو بکش رو سرور داخلی (با trainbit) بعد دانلود کن. سرعت دانلود روی حداکثر میاد

لینک به دیدگاه

سلام

سرورهای داخلی که تکلیفشون مشخصه چیزی برا دانلود ندارن

اینی که حجم شما اینجوری کم شده احتمال داره به خاطر اینه که از وی پی عن استفاده کردی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...