رفتن به مطلب
  • 1

مشاوره برای خرید گوشی

amirmasoud
 اشتراک گذاری

سوال

با سلام!

حدود 3 الی 4 سالی هست که گوشی HTC One M8 دارم و الان دیگه میخوام گوشیم رو عوض کنم!

بودجه هم در حدود 2.4 تا 3.4!(یه مقدار بالاتر هم عیبی نداره یا گوشی دست دوم یه هفته کارکرد میگیرم)

انتظار هم  از گوشی کیفیت و دوام و صفحه نمایش و باتری هست و جنس بدنه پلاستیکی نباشه(شیشه یا فلز یا سرامیکی)

عمر باتری خیلی برام مهمه! میخوام مثل گوشی فعلیم حداقل 3 سال جوابگو باشه و اندازه صفحه نمایش 6 اینچ مد نظرم هست(عادت دارم رو گوشی انیمه ببینم رو PC و TV فیلم ?!

دوربین برام مهم نیست و سخت افزار هم در سطحی که روان باشه و انواع کیفیت رو بدون لگ  پخش کنه!

و اینکه یه هنذفری درست و حسابی روش باشه!(هنذفری M8 به قدری با کیفیت و خوبه که هر هنذفری تست میکنم به راحتی این نیست حتی یه بار گم کردم گشتم یکی مثلشو خریدم و گوشی های جدید دیگه 3.5mm نیست)

مدل هایی که دیدم و خوشم اومد..(ترجیحا دوست دارم صفحه نمایش بدون حاشیه باشه)

1.xiaomi mi mix 2s

2.xiaomi mi8( مثل اینکه 2-3 روز دیگه عرضه میشه و 3 هزار یوانه که میشه 3 تومن)

3.Samsung A8 Plus

پیشاپیش از راهنماییتون متشکرم❤️?

ویرایش شده توسط amirmasoud
لینک به دیدگاه

Recommended Posts

• 0
در 5 ساعت قبل، MamadMedusa گفته است :

من ۲۷ اسفند s9+ خریدم به قیمت ۴۴۰۰ الانم دارم با همون براتون تایپ میکنم 263a.png

البته قبلش s3 داشتم بنده خدا فسیل شده بود این اخریا1f602.png

اگر کیفیت صفحه نمایش و فیلم دیدن و بازی براتون اولویت هست بدون شک برید طرف s9+ 

دوستان تعصبانه پاسخ دادن و یه سری نکته های مهمی از دستشون در رفت که توی هیچ بنچمارک و نقد پیدا نمیکنید

چون نسبت ۱۸.۵ :۹  داره خیلی برای فیلم دیدن عالی هست

کیفیت صفحه نمایش و پنل میشه گفت بی نقص

در ضمن رزولوشن بالای صفحه باعث شده ppi  فوق العاده ۵۳۰  لذت فیلم دیدن رو چند برابر کنه

در ضمن کیفیت هدفون akg خارق العاده هست و بدون شک کیفیت هدفون m8  که ذکر کردید در مقابل این هیچه

نکته دیگه این که صفحه نمایش مستطیل کامل نیست و در گوشه ها انحنا داره که از خستگی چشم در طولانی مدت جلوگیری میکنه

در کل شاید هواوی توی نقد ها و بنچمارک ها امتیاز بالاتری بیاره( که سیاست کلی هواوی همین بوده که فروش خوبی رو تجربه میکنه ) اما ریزه کاری هایی که اپل و سامسونگ دارند وجه تمایز اونا با بقیه برند ها هست 

فقط موند باتری ...

S9+ در کل باتری متوسطی داره . با روشن کردن power saving تبدیل میشه به خوب . در کل باتری مشکل خاصی به حساب نمیاد خیلی نگرانش نباشید . اینجوری نیست که اذیت کنه . ( به دلیل همین باتری s9  رو پیشنهاد ندادم . چون یه مقدار کمی بهروری پایین تری نسبت به s9+ داره . البته اگر بودجه نمیرسه همون s9  رو بگیرید )

در ضمن کیفیت باتری های پرچمدار  نسبت به میانرده ها بالاتره . اگر هم نیاز به تعویض باتری بود نمایندگی های رسمی سامسونگ براتون با کمترین هزینه تعویض میکنن . در حالی که بقیه برند ها تعمیر کار های رسمی و اموزش دیده خیلی کمتری دارند 

بحث پشتیبانی فنی و اپدیت های مخصوص ایران هم سامسونگ مشکلی نداره ولی ممکن هست بقیه برند ها یه مقداری شیطنت کنند

نکته اخر این که با خرید s9 یا s9+ هدیه هم دریافت میکنید . خود من یه شارژر وایرلس + sd card  ۱۲۸  هدیه گرفتم که حدود ۴۰۰ قیمتشون هست . توی اینترنت سرچ کنید ببینید کجا بهترین هدیه هارو نسبت به قیمت میدن .

هر سوالی داشتید در خدمتم

سلام دوست عزیز 

ممنون بابت توضیحات!

بودجه بنده کفاف نمیده برا S9+ 

نهایتا بتونم S9 بگیرم!

لینک به دیدگاه

• 0
در 3 ساعت قبل، amirmasoud گفته است :

سلام دوست عزیز 

ممنون بابت توضیحات!

بودجه بنده کفاف نمیده برا S9+ 

نهایتا بتونم S9 بگیرم!

S9 ضعف باتریشو با شارژ سریعش جبران می‌کنه زیاد نگران نباشید

لینک به دیدگاه

• 0

بنظر من منتظر lg g7 باش یا اگه نمیتونی صبر کنی یا میت ۱۰ پرو بگیر یا lg v30 من با ۱۰۰ مدل گوشی کار کردم بنظرم سامسونگ فقط پول برندش را می گیره البته فقط مدل نوت سامسونگ بدک نیست. 

لینک به دیدگاه

• 0

درود

اگر نگاه اقتصادی داشته باشین علی‌رغم پیشنهادات دوستان،‌ بنده کارکرده‌ی iPhone 6S Plus رو توصیه می‌کنم (با حجم بالا و در حد اک)

این گوشی با وجود اینکه چندسال از تولید و عرضه‌اش می‌گذره حدود 3 تومن داره خرید و فروش میشه...

اپل معمولا محصولاتش با گذر زمان از لحاظ قیمتی کمتر افت می‌کنه

البته بنده مقایسه‌ی بین اندروید و iOS نکرده و نمی‌کنم ولی به هر حال تمام مواردی که لیست فرمودین توی پست ابتدایی رو این گوشی داره...

لینک به دیدگاه

• 0

ممنون بابت راهنمایی دوستان

اگه بخوام تو همون رنج 2.5 هزینه کنم بین این مدل ها پیشنهاد شما کدام گزینست؟

Honor 10

xiaomi mi 6X

Nokia 7 Plus

HTC U11 eye

لینک به دیدگاه

• 0

امروز رفتم بازار موبایل فردوسی و با تمام گوشی ها کار کردم!

در نهایت از Nokia 7 Plus خیلی خوشم اومد! فقط نگران سخت افزارشم که مثل اینکه میگن ضعیفه!

تو پخش فیلم ها تو کیفیت های مختلف که مشکلی ایجاد نمیکنه?

چون من اهل بازی نیستم کلا!

لینک به دیدگاه

• 0
در 25 دقیقه قبل، m-l گفته است :

دویست پنجاه هزار بودجه رو اضافه کن mate 10 نسخه غیر pro رو بخر 

با نسخه pro هم کار کردم ولی متاسفانه اصلا مورد پسند نبود و خوشم نیومد!

لینک به دیدگاه

• 0
در 41 دقیقه قبل، amirmasoud گفته است :

با نسخه pro هم کار کردم ولی متاسفانه اصلا مورد پسند نبود و خوشم نیومد!

سلام من یه ماه پیش با همین بودجه میخواستم گوشی بخرم نظرم رو همون mate 10 pro  بود ولی چون از اول فن سونی بودم اصلا بهم حال نداد گوشیش و xz1 خریدم 2480 (الان شده 3300) تنها چیزی که تو ظاهر کم داره دو دوربینه بودن در پشت گوشیه

چند روز پیش گوشی های 2018جدید سونی وارد ایران شدن که با این بودجه میان رده ی xz2 ultra جالب به نظر میرسه تازه اومده قیمتش حدود 2میلیون 700ه شاید بیاد پایین تر

باطری این گوشی 3580 که یه مزیت خیلی بزرگه (پرچم دار 2017 سونی باطریش 2700 ه >>xz1)

ببینید شاید خوشتون بیاد تنها نکته منفیش به نظرم میان رده بودنشه که به این دلیل snapdragon 630 روش گزاشتن

http://technolife.ir/p/605

در مورد برند های دیگه نظر نمیدم

اگرم پرچم دار دوس داری xz1 و  xzp با این بودجه بد نیستن ولی برای 2017ن

^_^ موفق باشی

ویرایش شده توسط Milad1993xx
لینک به دیدگاه

• 0

مثل اینکه ازفکر خرید s9  بیرون اومدید . به s8  و s8+ یه نیم نگاهی هم داشته باشید گوشی های خیلی خوبی هستند

لینک به دیدگاه

• 0

سلام خدمت دوستان و ممنون بابت راهنمایی و مشاوره

چند روز میشه تصمیم رو نهایی کردم و گوشی Nokia 7 Plus رو خریدم!

تجربه استفادمو مینویسم شاید بدرد کسی بخوره:

1. رابط کاربری گوشی بسیار روان، ساده و جذابه 

2. دوربین گوشی عالیه و نقصی ندیدم همینطور تا حالا گوشی ندیده بودم که فلش به این پر نوری داشته باشه(نوکیاست دیگه?)

https://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=4&idPhone1=9058&idPhone2=8858&idPhone3=8967

3. سخت افزارش هم اوکیه بازی پابجی روش تست زدم نرم و روون بود!همچنین اصلا داغ نمیکنه و دماش حین بازی ازار دهنده نیست!

4. در طول  روز من زیاد با گوشی کار میکنم ; یه روز کامل باتری گوشی جوابگو بود و در 2 ساعت گوشی شارژ کامل میشه.

5. کیفیت بدنه عالیه و دست گرفتنش حس خوبی رو القا میکنه.(حسگر اثر انگشتش سریعه و مشکلی ندیدم)

صفحه نمایششم نیاز به تعریف نداره(البته اینم بگم من کلا با Super Amoled حال نمیکنم و LCD رو ترجیح میدم) هنذفری همراه گوشیم کیفیت خوبی داره

در کل کاملا از خریدم راضیم و انتظار همچین کیفیتی از یه میان رده نداشتم و به دوستانی که تو این رنج میخوان گوشی تهیه کنند پیشنهاد میشه!

ویرایش شده توسط amirmasoud
لینک به دیدگاه

• 0
در 4 ساعت قبل، amirmasoud گفته است :

سلام خدمت دوستان و ممنون بابت راهنمایی و مشاوره

چند روز میشه تصمیم رو نهایی کردم و گوشی Nokia 7 Plus رو خریدم!

تجربه استفادمو مینویسم شاید بدرد کسی بخوره:

1. رابط کاربری گوشی بسیار روان، ساده و جذابه 

2. دوربین گوشی عالیه و نقصی ندیدم همینطور تا حالا گوشی ندیده بودم که فلش به این پر نوری داشته باشه(نوکیاست دیگه1f602.png)

https://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=4&idPhone1=9058&idPhone2=8858&idPhone3=8967

3. سخت افزارش هم اوکیه بازی پابجی روش تست زدم نرم و روون بود!همچنین اصلا داغ نمیکنه و دماش حین بازی ازار دهنده نیست!

4. در طول  روز من زیاد با گوشی کار میکنم ; یه روز کامل باتری گوشی جوابگو بود و در 2 ساعت گوشی شارژ کامل میشه.

5. کیفیت بدنه عالیه و دست گرفتنش حس خوبی رو القا میکنه.(حسگر اثر انگشتش سریعه و مشکلی ندیدم)

صفحه نمایششم نیاز به تعریف نداره(البته اینم بگم من کلا با Super Amoled حال نمیکنم و LCD رو ترجیح میدم) هنذفری همراه گوشیم کیفیت خوبی داره

در کل کاملا از خریدم راضیم و انتظار همچین کیفیتی از یه میان رده نداشتم و به دوستانی که تو این رنج میخوان گوشی تهیه کنند پیشنهاد میشه!

مبارکه حاجی چقد خریدی

لینک به دیدگاه

• 0
در 8 ساعت قبل، silvermanhhh گفته است :

مبارکه حاجی چقد خریدی

ممنون 

۲۴۰۰

لینک به دیدگاه

• 0
در در 1397/03/07, 21:30:23، amirmasoud گفته است :

ممنون بابت پیشنهاد دوستان!

الان گیج تر شدم! S9 و بیشتر سر باتریش نگرانم! چون سری S بعد دو سال مشکل پیدا میکنه! مثلا درصد از 30-40 میپره 10 یا سر 20 خاموش میکنه!

از یه طرف هم هواوی نمیدونم 3-4 سال روون جواب بده یا نه!

این گوشی هایی که در نظر دارم!

Xiaomi mi8

S9

Huawei P20 pro / Mate 10 Pro

مدل mi mix هم که قیمتش متاسفانه فضاییه! 

A8+ هم بخاطر اختلاف قیمت کم با S9 حذف کردم!

کاربرد و انتظارمم اول تاپیک نوشتم!

تو خریدن Xiaomi شک نکن از هر نظر عالیه من خودم اول یه بار امتحانی Mi4 ش رو تهیه کردم دست دو با قیمت ناچیز ( ۳۵۰ ) ولی تعجب کردم از کاراییش بعدش Mi5 رو خریدم که عالیه بود اونم سخت افزار نرم افزار ظاهره بسیار زیبا پشتشو میبینی کیف می‌کنی ?اونم فروختم Mi6 خریدم که نمی‌دونم چرا یهو اختلاف قیمت زیادی پیدا کرد با Mi5 ولی اینم محشهره از هر نظری تو خریدنش شک نکن الان Mi 5x چهارمین گوشی پرفروش تو دنیاس محض اطلاعت !!! 

لینک به دیدگاه

• 0
در در 1397/03/07, 05:04:11، amirmasoud گفته است :

با سلام!

حدود 3 الی 4 سالی هست که گوشی HTC One M8 دارم و الان دیگه میخوام گوشیم رو عوض کنم!

بودجه هم در حدود 2.4 تا 3.4!(یه مقدار بالاتر هم عیبی نداره یا گوشی دست دوم یه هفته کارکرد میگیرم)

انتظار هم  از گوشی کیفیت و دوام و صفحه نمایش و باتری هست و جنس بدنه پلاستیکی نباشه(شیشه یا فلز یا سرامیکی)

عمر باتری خیلی برام مهمه! میخوام مثل گوشی فعلیم حداقل 3 سال جوابگو باشه و اندازه صفحه نمایش 6 اینچ مد نظرم هست(عادت دارم رو گوشی انیمه ببینم رو PC و TV فیلم 1f601.png!

دوربین برام مهم نیست و سخت افزار هم در سطحی که روان باشه و انواع کیفیت رو بدون لگ  پخش کنه!

و اینکه یه هنذفری درست و حسابی روش باشه!(هنذفری M8 به قدری با کیفیت و خوبه که هر هنذفری تست میکنم به راحتی این نیست حتی یه بار گم کردم گشتم یکی مثلشو خریدم و گوشی های جدید دیگه 3.5mm نیست)

مدل هایی که دیدم و خوشم اومد..(ترجیحا دوست دارم صفحه نمایش بدون حاشیه باشه)

1.xiaomi mi mix 2s

2.xiaomi mi8( مثل اینکه 2-3 روز دیگه عرضه میشه و 3 هزار یوانه که میشه 3 تومن)

3.Samsung A8 Plus

پیشاپیش از راهنماییتون متشکرم2764.png1f60a.png

در هم اکنون، EFAN_DA گفته است :

تو خریدن Xiaomi شک نکن از هر نظر عالیه من خودم اول یه بار امتحانی Mi4 ش رو تهیه کردم دست دو با قیمت ناچیز ( ۳۵۰ ) ولی تعجب کردم از کاراییش بعدش Mi5 رو خریدم که عالیه بود اونم سخت افزار نرم افزار ظاهره بسیار زیبا پشتشو میبینی کیف می‌کنی 1f602.pngاونم فروختم Mi6 خریدم که نمی‌دونم چرا یهو اختلاف قیمت زیادی پیدا کرد با Mi5 ولی اینم محشهره از هر نظری تو خریدنش شک نکن الان Mi 5x چهارمین گوشی پرفروش تو دنیاس محض اطلاعت !!! 

تنها بدیش امنیتشه تقریبا یچیزی مثل apple I'd ایفونه که یادت بره باید قید گوشیو بزنی الان Mi4 که دارم ریستش کردم آیدی طرف روش بود ۲ ساله تو کمد افتاده بی استفاده 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
Answer this question...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...