رفتن به مطلب

اعلام حداقل سیستم مورد نیاز عنوان Battlefield V از سوی کمپانی EA

Recommended Posts

• کاربر ویژه

972ef809bf83693ac7954050b9d88825.jpg

با توجه به رونمایی از بازی جدید Battlefield V برای تمامی پلتفرم ها ، کمپانی EA حداقل سیستم مورد نیاز نسخه PC این عنوان زیبا را منتشرکرد.با توجه به صفحه رسمی شرکت EA حداقل ملزومات در نظر گرفته شده برای این بازی حداقل یک پردازنده AMD FX-6350 و یا Intel Core i5-6600K ، حداقل مقدار 8 گیگ حافظه برای سیستم و حداقل کارت گرافیک Radeon HD 7850 2GB و یا Geforce GTX 660 2GB اعلام شده است. همچنین سیستم عامل مورد نیاز نیز طبق گفته EA باید نسخه 64 بیتی از ویندوزهای 7 ویا 8.1 و یا ویندوز 10 باشد.جهت نصب بازی نیز حداقل به 50 گیگابایت فضای ذخیره سازی احتیاج خواهید داشت.البته گفته شده برای اجرای بازی در تنظیمات بالا ، به سخت افزارهای قویتری احتیاج خواهد بود.نکته جالب توجه سیستم پیشنهادی برای این بازی ، بسیار شبیه به سیستم پیشنهادی بازی Battlefield 1 است.

حداقل سیستم مورد نیاز نسخه PC :

• Processor (AMD): AMD FX-6350
  • Processor (Intel): Core i5 6600K
  • Memory: 8GB RAM
  • Graphics card (AMD): AMD Radeon HD 7850 2GB
  • Graphics card (NVIDIA): Nvidia GeForce GTX 660 2GB
  • DirectX: 11.0 Compatible video card or equivalent
  • Online Connection Requirements: 512 KBPS or faster Internet connection
  • Hard-drive space: 50GB

عنوان Battlefield V در تاریخ 19 اکتبر امسال برای پلتفرم های PC ، XBOX ONE ، PS4 منتشر خواهد شد.خریداران نسخه Deluxe Edition میتوانند سه روز زودتر یعنی در 16 اکتبر به بازی دسترسی داشته باشند.همچنین کاربران سرویس Origin Access و EA Access نیز میتوانند در تاریخ 11 اکتبر یک نسخه آزمایشی از بازی را تجربه کنند.پیش فروش بازی نیز قبل از راه اندازی بتای عمومی ، آغاز خواهد شد.

منبع : Guru3d

مترجم : محمد فتحی

لینک به دیدگاه

قدیما کارت گرافیک سیستما همینجوری برا خودش بالا میرفت

الان کارت گرافیک نسبتا ثابته سی پی یو ماشاا... ???

حداقل 6600k؟؟؟ جنگه مگه برادر!!

ویرایش شده توسط danyalbmw
لینک به دیدگاه

به نظرم بازی ها دارن میرن به سمت تعداد هسته بیشتر برا سی پی یو اصلا این دوتا قلبل مقایسه با هم نبودن یه زمانی 

لینک به دیدگاه

در 41 دقیقه قبل، danyalbmw گفته است :

الان کارت گرافیک نسبتا ثابته سی پی یو ماشاا... 1f610.png1f610.png1f610.png

دادا بازی انلاین لامصب پردازنده رو قورت میده!مخصوصا بتل ک مثلا تو یه مکان کوچیک 30 نفر جمع میشن.حتی یکی از دوستان چند روز پیش تو بازی بتل 1 با پردازنده 6600k مشکل داشت و پردازندش کم میاورد!

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، ali.king گفته است :

دادا بازی انلاین لامصب پردازنده رو قورت میده!مخصوصا بتل ک مثلا تو یه مکان کوچیک 30 نفر جمع میشن.حتی یکی از دوستان چند روز پیش تو بازی بتل 1 با پردازنده 6600k مشکل داشت و پردازندش کم میاورد!

هجب زندگی شده

موندم کنسول ها چجوری با اون پردازندشون این بازیا رو راحت لود میکنن!

همیشه در عجب خلقت کنسول ها بودم!!

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، ali.king گفته است :

اینو راست میگی واقعا، توی world of tanks در حالت عادی توی هر بتل 30 نفر هست ولی یک مود جدیدی اضافه شده که تعداد میشه 60 نفر، چند روز پیش واسه اولین بار این مود رو رفتم کلا فریم رفت روی 30 ! در حالی که گرافم 970 و پردازنده 3470s هست.

اصلا فکر نمیکردم تعداد پلیر اینقدر رو cpu فشار بیاره. در این حالت بازی به هسته بیشتر نیاز داره یا فرکانس بالاتر ؟

لینک به دیدگاه

در 51 دقیقه قبل، danyalbmw گفته است :

هجب زندگی شده

موندم کنسول ها چجوری با اون پردازندشون این بازیا رو راحت لود میکنن!

همیشه در عجب خلقت کنسول ها بودم!!

یکی از نقات قوت کنسول مخصوصا Xbox one x مموریشه

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، danyalbmw گفته است :

الان کارت گرافیک نسبتا ثابته سی پی یو ماشاا... 1f610.png1f610.png1f610.png

دقیقا همینطوره.یه مدت هم یادمه رم رو مینیموم 2گیگ میزدن  اونم همینطوری جهش داشت وحالا رسیده به مینیمم 8گیگ.

لینک به دیدگاه

همه مشخصاتم اوکیه فقط i3 7100 دارم خیر سرم خواستم رایزن ببندم با این قیمتا تو خواب?

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، مهیارر گلچیین گفته است :

همه مشخصاتم اوکیه فقط i3 7100 دارم خیر سرم خواستم رایزن ببندم با این قیمتا تو خواب1f610.png

پردازنده های رایزن ای ام دی تها قطعاتی هستن که قیمت دلار روشون تاثیر نداشته و حتی ارزونتر هم شدن! ولی کارتهای ای ام دی به شدت گرونن! 

چرا CPU های AMD گرون نشده ولی کارت هاش فاجعه گرون شدن؟ 

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، micpet گفته است :

اینو راست میگی واقعا، توی world of tanks در حالت عادی توی هر بتل 30 نفر هست ولی یک مود جدیدی اضافه شده که تعداد میشه 60 نفر، چند روز پیش واسه اولین بار این مود رو رفتم کلا فریم رفت روی 30 ! در حالی که گرافم 970 و پردازنده 3470s هست.

اصلا فکر نمیکردم تعداد پلیر اینقدر رو cpu فشار بیاره. در این حالت بازی به هسته بیشتر نیاز داره یا فرکانس بالاتر ؟

توی بتل یه سبک داره تو هر تیم 32 نفر شرکت میکنن یعنی جمعا میشه 64 نفر!!پردازنده من رایزن 1700 و گرافیکم ایسوس 1070 بعضی وقتی حتی واسه چند ثانیه فریم میاد رو 45-50 و بعد به حالت عادی برمیگراده!رم هم فقط خود بازی حدود 7.5 گیگ مصرف میکنه!

فک نکنم بتل V تو حداکثر تنطیمات رم 8 براش کافی باشه.

لینک به دیدگاه

چه عزت دیرهنگامی برای am3 plus 

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، ali.king گفته است :

درست میگین . من همیشه موقع بازی آنلاین سی پی یوم تا 100 میره جا داشت  ات 100 هم بالاتر می رفت! بعضی وقتا خودم می ترسم بلایی سر پی سی بیاد . 6 -7 ساعت آنلاین می زنم . تازه اونم یه بازی که حال و هواش انیمه ای و فایتر هستxD

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، adreno420 گفته است :

برای اینکه باتوجه به ورود نسل جدید رایزن یعنی سری 2000 سری قبلی کاهش قیمت داشتند وباید ارزان هم میشدند اما باتوجه به افزایش قیمت دلار کاهش قیمت خنثی شده است وقیمت تغییری نکرده.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 46 دقیقه قبل، alimogharehabed گفته است :

برای اینکه باتوجه به ورود نسل جدید رایزن یعنی سری 2000 سری قبلی کاهش قیمت داشتند وباید ارزان هم میشدند اما باتوجه به افزایش قیمت دلار کاهش قیمت خنثی شده است وقیمت تغییری نکرده.

یه دلیلش این و دلیل دیگش اینکه اینتل اسم در کرده و اکثر فروشنده ها چون اینتل تو انبار دارن و همیشه ازش تعریف میکنن افزایش قیمت اینتل به طبع بیشتر میشه

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، adreno420 گفته است :

پردازنده های رایزن ای ام دی تها قطعاتی هستن که قیمت دلار روشون تاثیر نداشته و حتی ارزونتر هم شدن! ولی کارتهای ای ام دی به شدت گرونن! 

دلیل قیمت CPU رو دوستان بالا توضیح دادند

اما کارت های amd به دلیل اینکه برای ماینیگ از همرده های انویدیا خودش و حتی مدل های بالاترHash Rate بیشتری میده برای ماینینگ قیمتشون سر به فلک کشیده.

لینک به دیدگاه

خود اینتل هم فکر نمیکرد بعد از یک و چندی ماه بازی بیاد که پردازنده ی پرچمدار ش رو قورت بده؟

چخبره مگه باری عملیات هسته ای انجام میده؟

ویرایش شده توسط Amir.s.b
لینک به دیدگاه

دوستان به نظرتون اگر i5 7400 ام رو روی کلاک سه نیم گیگاهرتز َ(نهایت تربو بوست) ست کنم از پسش بر میاد؟

ویرایش شده توسط Amir.s.b
لینک به دیدگاه

دلیل اینکه رو کنسول ها میاد اینه که بازی قشنگ از کیفیتش زدن رو سی فریم هم قفلش کردن 

اینجوریه که میگن کنسول همه بازی ها رو میاره شما هم یه 1050 بخر تنظیمات گرافیکی رو بزار رو low ببین اجرا میشه یا نه 

حالا کنسول فن ها میان ما رو میکوبن اما دوستان من خودم هم xbox 1 s دارم هم ps4pro قشنگ از گرافیک بازی ها و جزئیاتش میزنن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 55 دقیقه قبل، Amir.s.b گفته است :

دوستان به نظرتون اگر i5 7400 ام رو روی کلاک پنج گیگاهرتز َ(نهایت تربو بوست) ست کنم از پسش بر میاد؟

همون رو فرکانس دیفالت جواب میده سیستم قویتر واسه کسانی هستن که آنلاین میزنن تو مراحل داستانی و آفلاین مشکلی پیش نمیاد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...