رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید CPU , Motherboard , Ram

Recommended Posts

با سلام خدمت اساتید محترم.
بنده قصد ارتقای سیستمم رو دارم و می خوام سی پیو و مادربورد و رم سیستم رو تعویض کنم و کارکردم بیشتر گیم و نرم افزارهای گرافیکی هست. اساتید لطفا بفرمایید که با بودجه زیر و مشخصات سیستم فعلی چه قطعاتی رو  پیشنهاد می کنید؟

بودجه تقریبی بین 1 تا 1.5
مشخصات فعلی سیستم:
cpu:amd phenom II x4 965
VGA: GTX 960 4G Gigabyte
MB: Asus M4a87td
Power: Cooler Master B600 Ver.2 80Plus Power Supply
ram: 6G 1333

لینک به دیدگاه

در در 1397/03/10, 16:46:40، shocker78 گفته است :

ممنون. یعنی کارت گرافیک من روی این قطعاتی که شما معرفی کردید جواب نمیده. یا اینکه جواب میده ولی بازدهی بالایی نداره؟ 

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، 666hamed666 گفته است :

ممنون. یعنی کارت گرافیک من روی این قطعاتی که شما معرفی کردید جواب نمیده. یا اینکه جواب میده ولی بازدهی بالایی نداره؟ 

خیر گرافیک شما روی سیستم که ایشون معرفی کردن به خوبی جواب میده

ولی موضوع این هست که برای بازی بیشتر گرافیک ملاک هست ولی اگر بخوای  سیستم فعلی رو داشته باشی و گرافیک قوی تر مثلا 1060 بخری  نمیتونی از کل قدرت گرافیک استفاده کنی(گلوگاه میشه)

پس بهترین کار این هست قطعاتی که دستمون به شما معرفی کردن رو تهیه کنی و بعدا گرافیک قوی تر بخری 

ولی اگر تونستی مادربورد سی پی یو رمی که همین الان داری رو بفروشی و سی پی یو مدل 1600 رو بخری دیگه خیلی بهتر میشه (اختلاف قمیتی این دو 220 تومن هست)

لینک به دیدگاه

در در 1397/03/12, 12:04:55، ATER گفته است :

خیر گرافیک شما روی سیستم که ایشون معرفی کردن به خوبی جواب میده

ولی موضوع این هست که برای بازی بیشتر گرافیک ملاک هست ولی اگر بخوای  سیستم فعلی رو داشته باشی و گرافیک قوی تر مثلا 1060 بخری  نمیتونی از کل قدرت گرافیک استفاده کنی(گلوگاه میشه)

پس بهترین کار این هست قطعاتی که دستمون به شما معرفی کردن رو تهیه کنی و بعدا گرافیک قوی تر بخری 

ولی اگر تونستی مادربورد سی پی یو رمی که همین الان داری رو بفروشی و سی پی یو مدل 1600 رو بخری دیگه خیلی بهتر میشه (اختلاف قمیتی این دو 220 تومن هست)

با سلام مجدد. من  سی پی یو ryzen 5 1400 و مادربورد b350 msi رو سفارش دادم. فقط یه سوال دیگه در مورد این سی پی یو میخواستم بدونم آیا نیازی به تهیه خمیر سیلیکون داره یا خودش روش داره و اگه خمیر سیلکون نزنم مشکلی پیش نمیاد ؟

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، 666hamed666 گفته است :

با سلام مجدد. من  سی پی یو ryzen 5 1400 و مادربورد b350 msi رو سفارش دادم. فقط یه سوال دیگه در مورد این سی پی یو میخواستم بدونم آیا نیازی به تهیه خمیر سیلیکون داره یا خودش روش داره و اگه خمیر سیلکون نزنم مشکلی پیش نمیاد ؟

تا جایی که اطلاع دارم این سی پی یو خنک کننده رو خودش داره ، قسمتی هم که خنک کننده با سی پی یو برخورد داره روش خمیر هست. (مدل  1300 برای یکی از دوستان اسمبل کردم همین جوری بود)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...