رفتن به مطلب

ایکس باکس 360یاps3

AlirezaNjR
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در ۱ ساعت قبل، danyalbmw گفته است :

من خودم وان دارم 1f601.png

من وان رو به این دلیل خریدم که علاوه بر بازی‌کردن نیاز به یه دستگاه پخش دیسک بلوری داشتم که حدود دو سال پیش ps4 این امکان رو ارائه نمیکرد!!

همه چیز که انحصاری نیست؛ طبق‌ عادت بنده که نسل قبل هم xbox داشتم هم ترکیب رنگش برای بنده آشنا تر و ملموس تر بود هم دستش! (در تصویر زیر هم میبینید که ترکیب رنگ این دو کنسول آشکارا باهم متفاوت هست و میتونید داخل گوگل برای سایر نمونه ها هم سرچ کنید!)

ضمن اینکه از اون موقع تاحالا بجز ۵-۶ ماه عملا بازی های خوبی رو هر‌ماه به رایگان ارائه کرده مثلا ماه قبل متال گییر رو رایگان کرد!

داداش همه برعکس میگن که! داستان The crew که اواخر نسل برای ۳۶۰ عرضه شد ولی برای ps3 هیچی رو فراموشتون شده؟

مهمترین عامل در نشون دادن سلامت قلب حین ورزش کردن؛ اندازه گیری متناوب‌ ضربان قلب هست که خود کنسول درحین استفاده از کینکت براتون انجام میده و اگر زمانی شما خیلی به خودتون فشار بیارید و یا نارسایی قلبی داشته باشید (پیش اومده که دارم میگم) و خودتون خبر نداشته باشید؛ قبل از تشنج و افتادن روی زمین بهتون میگه داداش خودتو ف1f601.pngک1f601.pngدی!!

بلاخره هستن کسایی که علاوه بر انحصار میخوان با کنسولشون کارای دیگه هم بکنن! خودم هم حتی همیشه توصیه کردم که برید ps4 بگیرید چون برای کسی که فقط گیم میزنه قطعا ps4 بهترین آپشنه ولی نه اینکه قابلیت های xbox ندید گرفته شه!1f610.png

درباره اون ترکیب رنگ ها و رنگ بندی بهتر کاملا باهاتون موافقم ، نسل قبل هم 360 طیف رنگ بهتری نسبت به رقیبش داشت.

درباره اواخر نسل که والا سونی اخر نسل beyond و last of us و gow ascention رو عرضه کرد (2013 فقط، کاری به 2012 و 2011 ندارم هر چند اونا هم اخر نسل حساب میشن) و سال 2014 crew عرضه شد که به جای ps3 روی ps4 عرضه شد که خب نمیشه انحصاری به اسم اوردش D:

درباره ضربان قلب هم که بله چیز خیلی خوبیه و میتونه یه جورایی باعث نجات جون انسان بشه، ولی سوال اصلیم اینه کسی هنوز با کینکت و موو بازی میکنه؟ فک نکنم بازی مهمی هم واسشون بیاد چون حتی خود مایکروسافت هم کینکت رو که اول نسل 8 به صورت اجباری روی کنسول وان قرار داده بود رو جداگانه برای فروش قرار داد . به نظر خودم که با اومدن vr ، کمتر کسی فکر کینکت باشه حالا نمیدونم باز.

بنده هم هیچوقت نگفتم که اکس باکس یا پلی استیشن یا کنسول های نینتندو  بَده، هرکدوم یه سری قابلیت ها و بازیها دارن که اون یکی نداره، مثلا اکس باکس 100% با وجود فورزا توی سبک ریسینگ بی رقیبه (یا بخاطر سرویس های خوب که بدر پست قبلیم گفتم) یا سوئیچ بخاطر بازیهای با گیمپلی فوق العاده یا سونی بخاطر بازیهایی با داستان و گرافیک عالی . پس اینکه بیایم بگیم فقط فلان کنسول خوبه بقیه به درد نمیخوره نشون از فن بوی بودنمون میده D:

خلاصه هر کس سلیقه ای داره ولی انتخاب من با احترام به همه عزیزان، پلی استیشنِ

ویرایش شده توسط MO3IN
لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، MO3IN گفته است :

1-درباره اواخر نسل که والا سونی اخر نسل beyond و last of us و gow ascention رو عرضه کرد (2013 فقط، کاری به 2012 و 2011 ندارم هر چند اونا هم اخر نسل حساب میشن) و سال 2014 crew عرضه شد که به جای ps3 روی ps4 عرضه شد که خب نمیشه انحصاری به اسم اوردش D:

2-درباره ضربان قلب هم که بله چیز خیلی خوبیه و میتونه یه جورایی باعث نجات جون انسان بشه، ولی سوال اصلیم اینه کسی هنوز با کینکت و موو بازی میکنه؟ فک نکنم بازی مهمی هم واسشون بیاد چون حتی خود مایکروسافت هم کینکت رو که اول نسل 8 به صورت اجباری روی کنسول وان قرار داده بود رو جداگانه برای فروش قرار داد . به نظر خودم که با اومدن vr ، کمتر کسی فکر کینکت باشه حالا نمیدونم باز.

3-خلاصه هر کس سلیقه ای داره ولی انتخاب من با احترام به همه عزیزان، پلی استیشنِ

1- به جای عرضه روی ps3 روی ps4 عرضه شد؟ الان این به جای یعنی چی آخه؟؟ شما میگی tlou ? بجای عرضه روی ps2 روی ps3 عرضه شد یا میگید فقط روی ps3 و بعدا روی ps4 عرضه شد؟؟ (البته د کرو اصلا بازی جذابی نبود‌صرفا اشاره کردیم ?)

2- کینکت اینجور نیست که شما کلا جایگزین دسته بازی بکنید که! شما کینکت رو خریداری میکنید که یه دسته جدیدی از بازی ها رو بتونید بازی کنید؛ بازی جذابی هم که هر سال عرضه میشه و خیلی هم بنظرم جالب هست(عملا تنها بازی هست که واقعا جالب هست) Just Dance هست که شرکت یوبیسافت عرضه میکنه و قبلتر Zumba Dance هم اومده بود که اونم قشنگ بود!(یه آهنگ از آرش هم توش بود ??)؛ درباره اجبار هم اون سیاست اشتباه فروش بود که با روی کار اومدن فیل اسپنسر این سیاست تغییر کرد دیگه! این رو نمیشه نقص حساب کرد؛ درباره vr هم بازیاش خیلی محدود هست و تجربه ای که باید و شاید رو روی کنسول نمیتونه ارائه بده! وقتی روی pc حداقل گرافیک 970  میخواد برای اغلب بازیا چطوری قراره رو کنسول تجربه خوبی رو ارائه کنه؟؟

3- صد درصد فقط‌برای گیم زدن و خرید بازیا به صورت فیزیکی پی اس فور در جایگاه اوله!

ولی سیستم بکوارد که واقعا کاربردی هست و همچنین تخفیفات تخیلی که ایکس باکس استور میزنه (الان کمتر میزنه؛ قدیما بتل هاردلاین و بتل چار هرکدوم رو ۲$ اینا میشو خرید یه وقتایی!) قابل گذشت نیست!

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، danyalbmw گفته است :

1- به جای عرضه روی ps3 روی ps4 عرضه شد؟ الان این به جای یعنی چی آخه؟؟ شما میگی tlou 1f601.png بجای عرضه روی ps2 روی ps3 عرضه شد یا میگید فقط روی ps3 و بعدا روی ps4 عرضه شد؟؟ (البته د کرو اصلا بازی جذابی نبود‌صرفا اشاره کردیم 1f601.png)

2- کینکت اینجور نیست که شما کلا جایگزین دسته بازی بکنید که! شما کینکت رو خریداری میکنید که یه دسته جدیدی از بازی ها رو بتونید بازی کنید؛ بازی جذابی هم که هر سال عرضه میشه و خیلی هم بنظرم جالب هست(عملا تنها بازی هست که واقعا جالب هست) Just Dance هست که شرکت یوبیسافت عرضه میکنه و قبلتر Zumba Dance هم اومده بود که اونم قشنگ بود!(یه آهنگ از آرش هم توش بود 1f601.png1f601.png)؛ درباره اجبار هم اون سیاست اشتباه فروش بود که با روی کار اومدن فیل اسپنسر این سیاست تغییر کرد دیگه! این رو نمیشه نقص حساب کرد؛ درباره vr هم بازیاش خیلی محدود هست و تجربه ای که باید و شاید رو روی کنسول نمیتونه ارائه بده! وقتی روی pc حداقل گرافیک 970  میخواد برای اغلب بازیا چطوری قراره رو کنسول تجربه خوبی رو ارائه کنه؟؟

3- صد درصد فقط‌برای گیم زدن و خرید بازیا به صورت فیزیکی پی اس فور در جایگاه اوله!

ولی سیستم بکوارد که واقعا کاربردی هست و همچنین تخفیفات تخیلی که ایکس باکس استور میزنه (الان کمتر میزنه؛ قدیما بتل هاردلاین و بتل چار هرکدوم رو ۲$ اینا میشو خرید یه وقتایی!) قابل گذشت نیست!

1- گفتید crew اخر نسل روی xbox 360 عرضه شد اما برای ps3 هیچی، منم گفتم انحصاری اکس باکس نبود که میگید روی ps3 عرضه نشد در عوضش روی ps4 عرضه شد (کلا ولش کن این مورد رو هرجور بگم نمیتونم درست جاش بندازم :D )

2- والا فک کنم vr هر سال بازیای بیشتری واسش بیاد تا کینکت(به جز سری just dance که خودتونم گفتید). 100% کنسول نمیتونه تجربه ی pc رو ارائه بده :| ولی باز با این حال بازی vr خوبی مثل re7 و until dawn و skyrim هست.

در اخر اشاره کنم تخفیف فقط استیم D:

لینک به دیدگاه

در در 1397/03/13, 22:10:09، rfadayi گفته است :

ولله چی بگم!

وان بازی خوب زیاد نداره!

خداییش بین وان و ps4 شما وان رو انتخاب میکنی؟

اکثر انحصاریاش هم که با PC مشترکه

خوب داداشps4بهترین بازیش فقط گاد اف وار هست برای من بازی های انحصاری زیاد مهم نیست 

خدایی اگه قبول داشته باشی دسته ایکس باکس خوش دست تره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...