رفتن به مطلب

کیس MasterTech T500

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان اگر کسی از این مدل  کیس داره ممنون میشم نظرش رو بگه ، میخوام یکی بخرم  ولی نمیدونم کیفیت ساختش چطور هست؟

کسی میدونه سایت سازندش کیه ؟ کسی لینکی از سایت رسمیش داره؟

https://kimiaonline.com/detail/26310/case-master-tech-t500-gaming-computer/کیس-مسترتک-t500-gaming-computer

لینک به دیدگاه

فقط اینو میدونم ساخت کشور چین

قیمتشم بالاس نزدیک ۶۰۰ یه کیس thermaltake بخری خیلی بهتره هم از نظر برند و هم قیمت

لینک به دیدگاه

دوستانی که مایلن درباره این کیس‌ها و کلا جنس‌های این‌چنینی اطلاعاتی داشته باشن این اطلاعات رو جستجو کنن به نتایج خوبی می‌رسن:

1. Strategic Technologies - کشور فیلیپین  ( اینستاگرام و فیسبوک )

2. Tecware - کشور فیلیپین - (سایت، اینستاگرام و فیسبوک )

3. omega gaming - کشور نامعلوم - (فیسبوک ) (ضعیف‌تر از دو شرکت بالا)

و خیلی موارد دیگه که جاش اینجا نیست...

مدل کیسی که شما قصد خریدش رو دارین بسیار شبیه کیس Tecware Verge هست. البته با فن بیشتر

لینک به دیدگاه

در در 14 خرداد 1397 در 14:40، EHSANRF گفته است :

دوستانی که مایلن درباره این کیس‌ها و کلا جنس‌های این‌چنینی اطلاعاتی داشته باشن این اطلاعات رو جستجو کنن به نتایج خوبی می‌رسن:

1. Strategic Technologies - کشور فیلیپین  ( اینستاگرام و فیسبوک )

2. Tecware - کشور فیلیپین - (سایت، اینستاگرام و فیسبوک )

3. omega gaming - کشور نامعلوم - (فیسبوک ) (ضعیف‌تر از دو شرکت بالا)

و خیلی موارد دیگه که جاش اینجا نیست...

مدل کیسی که شما قصد خریدش رو دارین بسیار شبیه کیس Tecware Verge هست. البته با فن بیشتر

سلام 

اره خیلی شبیه هست

چنتا ویدئو توی یوتوب ازش هست ببینم چی میگن 

لینک به دیدگاه

سلام

دوست بنده این کسی رو داره ولی یک هفته بعد از خرید پشیمون شد.کیفیت ساخت خوبی نداره و با کابل های پنل جلوی کسی هم مشکل داشت.

لینک به دیدگاه

در 37 دقیقه قبل، mahddi گفته است :

سلام

منظور از Tempered Glass همون سیکوریت خودمونه؟

در 23 دقیقه قبل، AminA گفته است :

شیشه حرارت دیده!

ظاهرا که Tempered Glass همون شیشه حرارت دیده و به عبارتی سکوریت خودمونه؟!! منم دنبالشم...

لینک به دیدگاه

دوستان دیگه ای نبودن که از این کیس داشته باشن و نظرشون رو بگن؟

لینک به دیدگاه

• 10 ماه بعد...
در در 15 خرداد 1397 در 13:34، ATER گفته است :

دوستان دیگه ای نبودن که از این کیس داشته باشن و نظرشون رو بگن؟

سلام

کیس رو تهیه کردید؟

لینک به دیدگاه

من هفته پیش دنبال خرید کیس بودم، خیلی هم گشتم، این مسترتکو زیاد دیدم، مغازه دارا اصلا ازش خوب نمیگفتن، حتی میگفتن که کیس دیپ کول یه سروگردن از این بالاتره، زنگ زدم نمایندگیشون،یه سری سئوال فنی داشتم، گفتن اطلاعات فنیو توی دیجیکالا ببین!! کلا نمایندگی که چه عرض کنم، خیلی در پیته و اصلا نمی فهمن چی داری میپرسی، ظاهرش قشنگه اما بعید میدونم چیز جالبی باشه، از نظر کیفیت ساخت و کولینگ، چون فقط ظاهر کیس مهم نیست، مهم اینه که قطعه ها توش خوب جا بشن و خوب بتونه همه چیو خنک نگه داره، من اصلا پیشنهاد نمیدم 

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، ASTS گفته است :

سلام

کیس رو تهیه کردید؟

سلام

خیر 

قیمتش یهو رفت بالا منم Z8  گرفتم

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ATER گفته است :

سلام

خیر 

قیمتش یهو رفت بالا منم Z8  گرفتم

الان به نظرت کدوم به صرفه تره؟

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، satchboogy گفته است :

من هفته پیش دنبال خرید کیس بودم، خیلی هم گشتم، این مسترتکو زیاد دیدم، مغازه دارا اصلا ازش خوب نمیگفتن، حتی میگفتن که کیس دیپ کول یه سروگردن از این بالاتره، زنگ زدم نمایندگیشون،یه سری سئوال فنی داشتم، گفتن اطلاعات فنیو توی دیجیکالا ببین!! کلا نمایندگی که چه عرض کنم، خیلی در پیته و اصلا نمی فهمن چی داری میپرسی، ظاهرش قشنگه اما بعید میدونم چیز جالبی باشه، از نظر کیفیت ساخت و کولینگ، چون فقط ظاهر کیس مهم نیست، مهم اینه که قطعه ها توش خوب جا بشن و خوب بتونه همه چیو خنک نگه داره، من اصلا پیشنهاد نمیدم 

درسته اما نظرات دیجیکالا هم جالب بود در این خصوص و فکر کنم از نظر کیفیت ساخت زیاد با گرین فرقی نکنه

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ASTS گفته است :

الان به نظرت کدوم به صرفه تره؟

زمانی که من خریدم رو کردم این دوتا 200 تومن تفاوت قیمت داشتن

z8 از همه نظر بهتر هست

همه از مسترتک بد میگفتن.

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، ASTS گفته است :

درسته اما نظرات دیجیکالا هم جالب بود در این خصوص و فکر کنم از نظر کیفیت ساخت زیاد با گرین فرقی نکنه

نمی دونم، ولی به هرحال من اگه چیزی بخوام بخرم، قبلش اینترنتو میگردم، نظرای مردمو میخونم، اطلاعات فنیشو میخونم و ویدئو می بینم، اما این اصلا معلوم نیست مال کجا هست، یه اطلاعات دقیق و درست ازش نیست، حتی مغازه هم که رفتم خواستم از نزدیک ببینم انقدر شیشش تیره بود که داخلش خوب دیده نمی شد، فقط فن زیاد داشت!

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، satchboogy گفته است :

پوزش بابت مطلب خارج از تاپیک:

مستر تک نمایندگیش ترابایت سرویسه و فروشش توسط ایسوس کالا.

اگه میخوای بیشتر با این ادم های اعجوبه اشنا بشی یه سر به تاپیک من بزن درسته دو قطعه متفاوته از هم و ممکنه کیس گارانتی و... نداشته باشه ولی خودتو گیر این جماعت ننداز 

لینک به دیدگاه

در 47 دقیقه قبل، satchboogy گفته است :

نمی دونم، ولی به هرحال من اگه چیزی بخوام بخرم، قبلش اینترنتو میگردم، نظرای مردمو میخونم، اطلاعات فنیشو میخونم و ویدئو می بینم، اما این اصلا معلوم نیست مال کجا هست، یه اطلاعات دقیق و درست ازش نیست، حتی مغازه هم که رفتم خواستم از نزدیک ببینم انقدر شیشش تیره بود که داخلش خوب دیده نمی شد، فقط فن زیاد داشت!

کدوم مغازه داشتند؟

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، mohammadhossein گفته است :

اگه میخوای بیشتر با این ادم های اعجوبه اشنا بشی یه سر به تاپیک من بزن درسته دو قطعه متفاوته از هم و ممکنه کیس گارانتی و... نداشته باشه ولی خودتو گیر این جماعت ننداز 

ای بابا... چه داستان غم انگیزی... واقعا تو این مملکت خرید با گارانتی اصلا معنا نداره، اونمتوی این شرایط که واقعا خر تو خره، هرکی هرکار دلش بخواد میکنه، بری شکایت هم بکنی انقدر باید بدوی دنبال شکایتت که خودت خسته میشی، اینا کلا یه سایت دارن، هیچ توضیحات فنی هم از محصولاشون نیست، یه سری توضیحات اولیه، فکر کن زنگ بزنی شرکن Corsair بگی در مورد فلان محصول سئوال دارم، بهت بگه برو توی سایت آمازون بخون!!

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، ASTS گفته است :

کدوم مغازه داشتند؟

بازار رضا و پاساژ ایران، بازار رضا بیشتر بود، حتی یکی از مغازه هاش که به سمت بیرون هم ویترین داره، گذاشته بود پشت ویترین

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، mohammadhossein گفته است :

بله در جریان هستم و یسری از دوستان هم پیشنهاد دادند که بدون گارانتی تهیه کنم

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، satchboogy گفته است :

ای بابا... چه داستان غم انگیزی... واقعا تو این مملکت خرید با گارانتی اصلا معنا نداره، اونمتوی این شرایط که واقعا خر تو خره، هرکی هرکار دلش بخواد میکنه، بری شکایت هم بکنی انقدر باید بدوی دنبال شکایتت که خودت خسته میشی، اینا کلا یه سایت دارن، هیچ توضیحات فنی هم از محصولاشون نیست، یه سری توضیحات اولیه، فکر کن زنگ بزنی شرکن Corsair بگی در مورد فلان محصول سئوال دارم، بهت بگه برو توی سایت آمازون بخون!!

در کل اشتباه منو نکن حالا من رم خریدم  ولی مستر تک رو ادعا میکنن ساخت خودشونه(که البته وارداتیه)

منم شکایت کردم ازشون ولی توی تاپیکم گفتم اپسیلونی به اجرای عدالت و رسیدگی امید ندارم

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، ASTS گفته است :

بله در جریان هستم و یسری از دوستان هم پیشنهاد دادند که بدون گارانتی تهیه کنم

اگه رم میخواید تهیه کنید کلا سمت این شرکت نرید 

من بقیه محصولاتشون رو نداشتم ولی این یک رم حسابی منو کفری کرد 

و جالب اینجاست که گفتن rgb جز گارانتی نیست .

خب رم یا میسوزه یا نیم سوز میشه یا مشکل مشابه این براش پیش میاد 

هیچکدوم جز گارانتی نباشه پس کدوم مورد جز گارانتیه 

جنسی که نیم سوز یا سوخته کامل نیست رو تعویض نکردن فعلا و این بلا رو سر ما اوردن 

شما حساب کن فن کیس مستر تک اگه ۱ درصد بسوزه دیگه چی میخوان بکنن 

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، mohammadhossein گفته است :

در کل اشتباه منو نکن حالا من رم خریدم  ولی مستر تک رو ادعا میکنن ساخت خودشونه(که البته وارداتیه)

منم شکایت کردم ازشون ولی توی تاپیکم گفتم اپسیلونی به اجرای عدالت و رسیدگی امید ندارم

با سلام و درود

خیلی کیسه جالبیه ! یادم حدود یکی دوسال پیش یک سایت چینی همین مستر تک 500 رو گذاشته بود واسه فروش حالا قیمت قشنگه : 20$ 🤐

با یه مقایسه ساده قیمت با دیگر برندا ، آدم خودش باید بفهمه کیفیت و امکانات در چه حدیه که قیمت اینه !!! ( حالا کار به قیمت روز داخلیش ندارم ! 😑 )

ما که ظاهر قشنگیم ندیدیم تنها شاخیش تعداد فنشه ! توی امکانات زده راد 480 هم میشه گذاشت جلوش در صورتی که طبق عکساش درپوش هارد یه تیکه هست و فضایی هم تعبیه نشده و  پانچ و جابه جا نمیشه که اصلا راد بره جا اگرم بشه ، راد 480 که سایزش دقیق 48 سانت نیست که ، اصلا جا نذاشتن ! فناشم انگار به زور جا دادن!

این حرکت دیگه خیلی شاخه اومدن روی درپوش پاور جای فن گذاشتن با قابلیت نصب راد 360 !!! زیره کیسم فن نمی خوره !!! یکی نیست بگه خوب مهندس این هوا رو از کجا میگیره و قراره کجا بفرسته !!! 🤣

در شیشه ای رو هم که می بندی کیپ نمیشه و لا به لاش باز می مونه !

در جلوی کیس فضای کناریشم واسه مکش فن چندان جالب نیست و بعیده کارایی مطلوبی داشته باشه !

قابلیت نصب درایو 5.25 نداره ولی جاشو گذاشتن !!!

هرجاشو نیگا می کنی یه نکته در میاد !

یعنی نابود مهندسی این کیسم ! 😂

لینک به دیدگاه

سلام 

بنده مدل t300 این برندو پارسال برای یکی از دوستان خریداری کردم که بعد از ۲ هفته کنترل فن هاش خود به خود از کار افتاد و دیگه نمیشد فن هارو روشن کرد و همینطور rgb های کیس رو. بنده هم با شرکت گارانتی فک کنم همین ترابایت سرویس بود تماس گرفتم و مشکل رو عنوان کردم و گفتند که شامل گارانتی نمیشه! به هرحال اون زمان هزینه زیادی ندادم بابتش ولی فک نمیکنم با این قیمتی که الان میخوره محصولاتشون زیاد ارزش خرید داشته باشند.

لینک به دیدگاه

در در 16 اردیبهشت 1398 در 12:50، nobody گفته است :

سلام 

بنده مدل t300 این برندو پارسال برای یکی از دوستان خریداری کردم که بعد از ۲ هفته کنترل فن هاش خود به خود از کار افتاد و دیگه نمیشد فن هارو روشن کرد و همینطور rgb های کیس رو. بنده هم با شرکت گارانتی فک کنم همین ترابایت سرویس بود تماس گرفتم و مشکل رو عنوان کردم و گفتند که شامل گارانتی نمیشه! به هرحال اون زمان هزینه زیادی ندادم بابتش ولی فک نمیکنم با این قیمتی که الان میخوره محصولاتشون زیاد ارزش خرید داشته باشند.

چه جالب گویا کلا این شرکت در نفی هر گونه گارانتی هست 

با این گفته شما و دیگر دوستان میشه پی برد کلا ترابایت سرویس شرکت نامعتبری هستش تا حدودی .

و بایستی نه تنها کیس / رم   بلکه هیچ قطعه ساپورت گارانتی ترابایت سرویس  را نباید خرید حتی کیس های ساخت خودشون با برند مسترتک

ویرایش شده توسط mohammadhossein
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...