رفتن به مطلب

خرید سیستم تو این اوضاع یا...؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

تشکر از همه دوستان فعلا که دارم دانشگاه درس میخونم و سال دیگه درسم تموم میشه و رشتم بد نیس خدا روشکر احتمال زیاد برام کار هست

تو فکر ماین هم هستم اما به عنوان یه تازه کار از صفر شروع کنم سخت نیس؟؟؟؟

کلا من تو خرید هیچوقت شانس نداشتم چیز گرونی خریدم بعدش ارزون شده یا نخریدم بعدش گرون شده

از طرفی اوضاع کشور خطرناک میترسم جنگ بشه آرزو کامپیوتری رو دلم بمونه?

ویرایش شده توسط Miad007
لینک به دیدگاه

• ارسال 86
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

در 3 ساعت قبل، Miad007 گفته است :

تشکر از همه دوستان فعلا که دارم دانشگاه درس میخونم و سال دیگه درسم تموم میشه و رشتم بد نیس خدا روشکر احتمال زیاد برام کار هست

تو فکر ماین هم هستم اما به عنوان یه تازه کار از صفر شروع کنم سخت نیس؟؟؟؟

کلا من تو خرید هیچوقت شانس نداشتم چیز گرونی خریدم بعدش ارزون شده یا نخریدم بعدش گرون شده

از طرفی اوضاع کشور خطرناک میترسم جنگ بشه آرزو کامپیوتری رو دلم بمونه?

یه این راحتیا جنگ نمیشه .

این از کاربرد های شایعه در پرتوی جنگ روانی است

• لایک 1
لینک به دیدگاه

دوستان ماین چطوره؟؟؟؟برا یه تازه وارد سخته؟؟؟

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، Miad007 گفته است :

درود 

تکیه بر باده . ریسک داره . خیلیها رفتن موفق شدن خیلیها هم نشدن . اکثرا یا کلا اون سرمایه رو که گذاشتی  نمیتونی برگردونی . چون قبلش یا گرافیک خراب شده یا گذاشتیش برای فروش 

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 58 دقیقه قبل، Miad007 گفته است :

سلام
به عنوان کسی که تا 40 روز پیش ماینر نبود و از 39 پیش تا به حالا ماینره میگم که خوبه
اصلا هم سخت نیست،
شما ریگ رو که خریدی 200 تومن میدی یک خبره  ی ماینینگ میاد ، با 200 تومن هم براتون ونیدوز میریزه ، هم درایور میریزه ، هم گرافیک ها رو می شناسونه ، (همه کار های اولیه رو می کنه)
بعد براتون کیف پول می سازه ، بعد به استخر وصلتون می کنه و بعد هم همه چیز رو بهتون یاد میده،
در آخر هم شمارش رو میده تا اگر مشکلی پیش اومد ازش سوال کنین

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، Miad007 گفته است :

ماینر نیستم اما فکر کنم مثل قبل درامد نداره و سختی کار بیشتر شده ، گرونی قطعات هم به کنار

چون بعضی از ماینرها ریگهاشونو فروختن

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، Daniel110 گفته است :

سلام
به عنوان کسی که تا 40 روز پیش ماینر نبود و از 39 پیش تا به حالا ماینره میگم که خوبه
اصلا هم سخت نیست،
شما ریگ رو که خریدی 200 تومن میدی یک خبره  ی ماینینگ میاد ، با 200 تومن هم براتون ونیدوز میریزه ، هم درایور میریزه ، هم گرافیک ها رو می شناسونه ، (همه کار های اولیه رو می کنه)
بعد براتون کیف پول می سازه ، بعد به استخر وصلتون می کنه و بعد هم همه چیز رو بهتون یاد میده،
در آخر هم شمارش رو میده تا اگر مشکلی پیش اومد ازش سوال کنین

با ۱۵ تومن میشه ماهی چقد در اورد؟؟؟

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

ماینر نیستم اما فکر کنم مثل قبل درامد نداره و سختی کار بیشتر شده ، گرونی قطعات هم به کنار

چون بعضی از ماینرها ریگهاشونو فروختن

اگه تحریما شروع بشن دلار خیلی گرون میشه و ماینرای ایرانی سود خوبی میکنن

لینک به دیدگاه

اگه خیلی تو کف سیستمین ی سیستم مین استریم بگیرین با گرافیک در حد 1060. خرج زیاد واسه سیستم کردن اصولی نیست جز اینکه شما از جیبت مطمئن باشی و بخوای ارتقا بدی. ب عنوان مثال الان 15 تومن خرجش کنی سال دیگه 7-8 تومن هم نمیارزه. نگاه نکن قیمت ها اینجا میره بالا ... وقتی توان خرید نباشه مجبوری مفت بدی بره ک فقط بره . بیشتر هم بخوای نگهش داری همینجوری بیشتر از ارزشش کم میشه و شما بیشتر دلت میسوزه.

ی سیستم جمع کن ک fhd رو الترا راحت بازی کنی و خرج بیشتر گردنت نندازی و پولت هم بیخود هدر نره. الان موقعی نیست ک 15 تومن خرج سیستم کنی. کمتر از 6 ماه دیگه هم نسل جدید گرافیک ها میاد هم چیپست و سی پی یو ها. اونقت شما میمونی و 15 تومن بر باد رفته. اینارو بهت گفتم چون خودم 7-8 ساله تجربه اینارو دارم ک تا الان خرج ی ماشین خارجی خوب خرج سیستم کردم سال ب سال ولی ن گیمرم ن ماینر کلا مرض سیستم و کلکسیون دارم :دی

ریگ ماین هم نظری ندارم ب اون صورت گرچه ارزش بیتکوین و اتر کلا ب چوخ رفته و با ترس و لرز سمتش میرن الان ولی بازم اگه بتونی سرمایه ازش کسب کنی بنظرم بهتره

ویرایش شده توسط KINGPIN
  • لایک 1
لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، KINGPIN گفته است :

اگه خیلی تو کف سیستمین ی سیستم مین استریم بگیرین با گرافیک در حد 1060. خرج زیاد واسه سیستم کردن اصولی نیست جز اینکه شما از جیبت مطمئن باشی و بخوای ارتقا بدی. ب عنوان مثال الان 15 تومن خرجش کنی سال دیگه 7-8 تومن هم نمیارزه. نگاه نکن قیمت ها اینجا میره بالا ... وقتی توان خرید نباشه مجبوری مفت بدی بره ک فقط بره . بیشتر هم بخوای نگهش داری همینجوری بیشتر از ارزشش کم میشه و شما بیشتر دلت میسوزه.

ی سیستم جمع کن ک fhd رو الترا راحت بازی کنی و خرج بیشتر گردنت نندازی و پولت هم بیخود هدر نره. الان موقعی نیست ک 15 تومن خرج سیستم کنی. کمتر از 6 ماه دیگه هم نسل جدید گرافیک ها میاد هم چیپست و سی پی یو ها. اونقت شما میمونی و 15 تومن بر باد رفته. اینارو بهت گفتم چون خودم 7-8 ساله تجربه اینارو دارم ک تا الان خرج ی ماشین خارجی خوب خرج سیستم کردم سال ب سال ولی ن گیمرم ن ماینر کلا مرض سیستم و کلکسیون دارم :دی

ریگ ماین هم نظری ندارم ب اون صورت گرچه ارزش بیتکوین و اتر کلا ب چوخ رفته و با ترس و لرز سمتش میرن الان ولی بازم اگه بتونی سرمایه ازش کسب کنی بنظرم بهتره

اوکی خیلی ممنون از کمکتون

لینک به دیدگاه

دست دوم بخوای بخری ماهی تقریبا 0.4 اتر
نو بخوای بخری ماهی تقریبا 0.3 اتر

لینک به دیدگاه

یه سیستم مناسب جمع کن با 4-5م ، بقیش بزن به کسب و کار دیجیتال ، یا مهارت داری استارتاپ راه بنداز ، میدونم سرمایه زیادی نیست ، ولی بازم از هیچی بهتره

لینک به دیدگاه

درود عزیز

با 6-7 تومن یه میدرنج ببند که 1060 یا 1070 داشته باشه با یه 8600k

جواب گیم رو تا حد خوبی میده از نظر زمانی هم قدیمی بشو نیست به این راحتیا

15 تومن سیستمو کسی باید ببنده که یا وضعش واقعا خوبه یا میخواد با سیستم کار بکنه

بخر سیستم رو ولی های اند نبند. اشتباه بزرگیه در این دوره زمونه این کار ...

ویرایش شده توسط ali_8114
لینک به دیدگاه

دوستان با 100 میلیون تومن برای ماینینیگ ماهی چقدر سود میشه درآورد؟

راه اندازیش اسونه؟ با خوندن اموزش ها توی همین فروم میتونم راه بندازمش؟

با برق خونگی میشه؟

ریسکش چقدره؟ یه وقت سرمایمون به  فنا نره؟ داریم پاداش بازنشتگی رو میدیم به ریگ!!!

ویرایش شده توسط zoroaster
لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، zoroaster گفته است :

دوستان با 100 میلیون تومن برای ماینینیگ ماهی چقدر سود میشه درآورد؟

راه اندازیش اسونه؟ با خوندن اموزش ها توی همین فروم میتونم راه بندازمش؟

با برق خونگی میشه؟

ریسکش چقدره؟ یه وقت سرمایمون به  فنا نره؟ داریم پاداش بازنشتگی رو میدیم به ریگ!!!

بستگی داره چی بگیری ASIC هم بگیری خوبه

بیشتر بستگی به خودتون داره و اینکه چقدر مهارت داشته باشید ولی بیشتر بچه های این فروم به راحتی میتونند، نتونستید هم سری افراد هستند یه مبلغی  دریافت میکنند و همه کارا رو انجام میدند.

نه

والا همش ریسکه ولی خوب وقتی انجامش دادی دیگه نباید بهش فکرکنی

لینک به دیدگاه

در 54 دقیقه قبل، ASTS گفته است :

بستگی داره چی بگیری ASIC هم بگیری خوبه

بیشتر بستگی به خودتون داره و اینکه چقدر مهارت داشته باشید ولی بیشتر بچه های این فروم به راحتی میتونند، نتونستید هم سری افراد هستند یه مبلغی  دریافت میکنند و همه کارا رو انجام میدند.

نه

والا همش ریسکه ولی خوب وقتی انجامش دادی دیگه نباید بهش فکرکنی

برای تامین برقش باید چیکار کنم؟

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، zoroaster گفته است :

برای تامین برقش باید چیکار کنم؟

یه ریگ کارت گرافیک یا یکی دوتا ASIC با همون برق خونه مشکلی نداره ولی برای اینکه می خواید حدود 100 هزینه کنید پس حتما بیشتر از این ها یک ریگ و دوتا ASIC خواهد بود.

میتونید یه جایی رو اجاره کنید یا کنتور جدا بگیرید یا برید یه جای صنعتی و یه اتاقک کوچیک اجاره کنید اونجا.

جدای برق کیفیت اینترنت هم از اهمیت بالایی برخوردار هستش مخصوصا اگه بخواید ASIC بگیرید.

لینک به دیدگاه

بنظر من همش دلار بخر به هرطریقی که شده!!

تحریمی الان اجرا نشده هنوز وضعیت اینه! از آبان و مهر تازه اعمال میشه. ترامپم گفته فروش نفت رو به 400هزار بشکه میرسونه که فقط غذا و دارو بتونن وارد کنن ایرانیا. حالا آقایون میان ماشین لوکس وارد میکنن: / لذا نجومی شدن دلار و سکه رو کم کم شاهد خواهیم بود و من ونزولا دومی رو پیشبینی میکنم. میتونید سرچ کنید ببینید چیه وضعیتش! اگه همین روال پیشبره و یکی بیاد بشینه سرجاش بگه غنی سازی,.وضعیت قهوه ای تر از حد ذهن ها میشه

من خودم قبل عید 7-8تومن برا سیستم کنار گذاشته بودم. همونموقع سکه خریدم که یوقت قیمتا بفنا نره برای تابستون... شمام اگه عشق گیمی و دغدغه درامد و زن و زندگی نداری فعلا, میتونم اینو بهت بگم که الان نخری, هیچموقع دیگری هم نخواهی توانست! اگرم نه, دلار بخر همشو تو خونت نگهدار. الان کسب و کاذی هم نیست که با 15تومم بشه از صفر تو این اوضاع کار درست حسابی کرد.

درکل من میگم سیستمتو بخر.کنارش طراحی سایت و موشن گرافیک یاد بگیر. فیلم هم فراوونه کلاس لازم نیست. درعرض 3~6 ماه کار مداوم, میتونی به پول برسی براحتی. کافیه یکم تلاش کنی برای سفارش گرفتن یا خودت برای خودت کار کنی. فقط اینو بگم که الان نخری, عمرا بشه بعدا بخری. وقتی مزدا3تو دوماه شده حدود 200میلیونO_o هنوز هیچ خبری از تحریمم نیست. فقط شوک روانیشه. فقط خدابخیر کنه.

• لایک 5
لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز ماین رو اگه ی سوال قبل میخواستید شروع کنید خوب بود اما الان نه..... ماهی 1.5 فرض کنیم در بیاد که 250 هم برقشو باید حساب کنیم

5 تا گرافیک رو 2500 حساب کنم میشه 12.5 اون 2.5 هم برای مابقی سیستم ، همین سیستم روهم دارم (5 تا 570)  :

0.png.68313d18fba8cdfcf5909fe0a1255a85.png

ماهی 1.100 بیشتر در نمیاد مگه اینکه قیمت بالا بره و بتونید بیشتر بفروشید

حالا خودتون حساب کنید چقد زمان میبره تا پول اولیتون برگرده.....(انشاءالله که هیچ وقت هیچ گرافیکی هم نسوزه با این قیمتا....)

من جای شما باشم نمیام این سرمایمو به این کار بزنم ، 3.7 میدم ی اتر میخرم که اگه بالا رفت حسرتشو نخورم و در این سرمایه گذاری سهیم باشم ، در حد 5 تومن هم سیستم میخریدم و با همون ی مقدار ماین هم میکردم (مثلا رایزن 1700 و 580 که با هر دو بشه ماین کرد و نگه میداشتم)

ی چیزی هم میذاشتم روش همین پراید رو از دستش نمیدادم چون ازطرز  نگهداریش هم خبر داشتم

لینک به دیدگاه

الان این سیستم ۱۰ تومن?

Screenshot_20180607-112356.thumb.png.bf8fa18b1f4d92ffa2426be47dda7407.pngScreenshot_20180607-112352.thumb.png.db7acb4dec97dd301bfe221a004a083d.pngScreenshot_20180607-112341.thumb.png.0d503a30742713816e432dd6bf620c8a.pngScreenshot_20180607-112749.thumb.png.34c6cd10256fe47459c697e8b0861e2e.pngScreenshot_20180607-112402.thumb.png.ed341352166b6a6da5e61ed5d5f8853e.png

ویرایش شده توسط Miad007
لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، Miad007 گفته است :

الان این سیستم ۱۰ تومن1f610.png

خب عزیز باید از سروتهش بزنیددیگه 635 تومن آخه کیبورد... گرافیک رو جای دیگه حداقل 200-300 میتونید ارزونتر بخرید و...

ویرایش شده توسط abc.abc
  • لایک 1
لینک به دیدگاه

درود همشهری خوبی

اقا من بودم اگه برا بازی میخوای یه 1070 پیدا کنی خیلی بهتره 

من قبل 1070 خودم rx 480 داشتم که خیلی تفاوتی با 580 نداره 

و برای موس کیبورد هم یه نگاه به سری bloody بنداز موس های خوبی داره من یک سال و نیمه یه Tl80 و یک vm6 اگه اشتباه نکنم دارم واقعا اوکی هستن قبلا موس های برند زیاد داشتم حتی رایز و ایسوس و لاجیتک انصافا Tl80 با قیمتش خیلی به صرفه هست و چیزی از برند های دیگه کم نداره 

کیبورد هم ازش بزن خدایی 600 برای کیبورد زیاده 

حتی گه نخواستی پولت بمونه از کیبورد و موس بزن بنداز رو مادربورد و سی پی یو یا حتی هارد 

در مورد cpu ها انتخاب خوبی کردی رایزن ها سی پی یو های خوبی هستن دست دوم های خوبی هم میشه گیر اورد من خودم i7 6700k دارم برگردم عقب 1700 میخرم 

موفق باشی 

لینک به دیدگاه

درود

مادربرد ایسوس  سری z370  و cpu 8700 k خریدم اما باز نکردم ، نمیدونم  استفاده کنم یا صبر کنم  سری z390 بگیرم ؟؟ 

همین مادربردی که خریدم عرض 2 هفته خیلی گرون شده .

حدود10- 12 میلیون فقط برای کیس تنها  میخواهم هزینه بکنم .

برای رم  هم لیون تخفیف زده و تا فردا که جمعه باشه وقت دارم که خرید کنم .

ممنون مشم راهنمایی کنید . وافعا نمیدونم چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، Miad007 گفته است :

الان این سیستم ۱۰ تومن1f610.png

Screenshot_20180607-112356.thumb.png.bf8fa18b1f4d92ffa2426be47dda7407.pngScreenshot_20180607-112352.thumb.png.db7acb4dec97dd301bfe221a004a083d.pngScreenshot_20180607-112341.thumb.png.0d503a30742713816e432dd6bf620c8a.pngScreenshot_20180607-112749.thumb.png.34c6cd10256fe47459c697e8b0861e2e.pngScreenshot_20180607-112402.thumb.png.ed341352166b6a6da5e61ed5d5f8853e.png

چند ماه پیش میشد با 10 تومن سیستم high end بست? ولی الان مادربورد ارزون و rx 480 و... من بودم اس اس دی رو حذف میکردم و 8 گیگ رم برمیداشتم و یه کارت 700 تومنی برمیداشتم

آخه 10 تومن بدی واسه سیستم که بازی کنی بهت نمیچسبه!

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، nima19 گفته است :

درود همشهری خوبی

اقا من بودم اگه برا بازی میخوای یه 1070 پیدا کنی خیلی بهتره 

من قبل 1070 خودم rx 480 داشتم که خیلی تفاوتی با 580 نداره 

و برای موس کیبورد هم یه نگاه به سری bloody بنداز موس های خوبی داره من یک سال و نیمه یه Tl80 و یک vm6 اگه اشتباه نکنم دارم واقعا اوکی هستن قبلا موس های برند زیاد داشتم حتی رایز و ایسوس و لاجیتک انصافا Tl80 با قیمتش خیلی به صرفه هست و چیزی از برند های دیگه کم نداره 

کیبورد هم ازش بزن خدایی 600 برای کیبورد زیاده 

حتی گه نخواستی پولت بمونه از کیبورد و موس بزن بنداز رو مادربورد و سی پی یو یا حتی هارد 

در مورد cpu ها انتخاب خوبی کردی رایزن ها سی پی یو های خوبی هستن دست دوم های خوبی هم میشه گیر اورد من خودم i7 6700k دارم برگردم عقب 1700 میخرم 

موفق باشی 

خیلی ممنون داداش اما برا من یکی موس و کیبورد و کیس مهم ترین چیز

اندازه موس هم دقیقا گرفتم که کمتر موسی هست اندازه این موس باشه و با موس کوچیک راحت ترم

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...