رفتن به مطلب

سوختن گرافیک

bl4ck
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 41 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

عجیبه که متوجه نشدین!

بهتره چک کنین ببینین از کدوم قطعه هست (احتمالا برد باشه)

اگر عکسی از مادربرد گرفتین قبل از اسمبل، یا از سایت‌های مختلف عکس واضحی ازش دارین چک کنین و میرسین به این خازن، البته اینکه خازن کاملا دراومده یه کم عجیبه که متوجه نشدین، چون معمولا یا نشتی می‌دن یا میترکن... با اون تصاویر یا ویدیوها چک کنین ببینین مربوط به کجا میشه. بعدش ممکنه اون قسمت از برد رنگش عوض شده باشه یا بخش‌های دیگری مثل ic یا چیپ و مدار و ... آسیب دیده باشن. پشت برد رو هم نگاهی بندازین.

در نهایت اگر فقط از همین یکی دو خازن باشه - که احتمالش کمه ولی اگه باشه خیلی خوش‌شانسین - با 1000 تک تومنی مشکل‌تون حل میشه!

ببینین چندمیکروفاراد هست، توی بازار خازن هست 200 تا 500، بعضی ها هم گرون‌تر میگن ولی خب عرفش اینه... بگیرین و دقیقا جایی که بوده با دقت لحیم کنین. اگر وارد نیستین بدین کسی براتون این کار رو انجام بده...

البته در صورتی که اون قطعه که اینطور شده گارانتی داره بهش دست نزنین و بفرستین برای گارانتی...

ممکن هم هست از پاور باشه - اگر پاورتون بالای کیس نصب میشه - احتمالش هست که از فضای خالی پره‌ها به بیرون پرتاب شده باشه... (البته کولرمستر نمیدونم از این خازن‌های با کیفیت نامناسب استفاده می‌کنه یا نه!)

در کل تمام موارد رو چک بفرمائید...

ممنون از وقت که میزارید عزیز

مادر برد رو برسی کردم مدل z97x gaming3 گیگابایت هست که 40 تا خازن داره و منم روی مادر برد 40 تا خازن بدون هیچ مشکل ظاهری مثل باد کردگی و .. دیدم

پس در نتیجه مشکل از مادر برد نمیتونه باشه

البته عجیب اینجاست هیچ یک از خاز نهای گرافیک 970g1 هم شباهتی به این خازن نداره

اصلا معما شده

10226_src.thumb.png.0c3de51b4929c5366241f6e1c6fe17a2.png

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، bl4ck گفته است :

ممنون از وقت که میزارید عزیز

مادر برد رو برسی کردم مدل z97x gaming3 گیگابایت هست که 40 تا خازن داره و منم روی مادر برد 40 تا خازن بدون هیچ مشکل ظاهری مثل باد کردگی و .. دیدم

پس در نتیجه مشکل از مادر برد نمیتونه باشه

البته عجیب اینجاست هیچ یک از خاز نهای گرافیک 970g1 هم شباهتی به این خازن نداره

اصلا معما شده

خواهش می‌کنم

پست بنده رو احتمالا کامل مطالعه نفرمودین. عرض شد که اگر پاورتون بالای کیس هست ممکن هست از پاور باشه...

چون غیر از این سه مورد چیزی نیست که این نوع خازن رو داشته باشه مگر اینکه کارت‌های جانبی مثل مودم اینترنال، کارت شبکه‌ی اینترنال، کارت کپچر و گیرنده‌ی دیجیتال یا ر3یور اینترنال و ... )

متن پست پیشین:

در 2 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

در صورتی که اون قطعه که اینطور شده گارانتی داره بهش دست نزنین و بفرستین برای گارانتی...

ممکن هم هست از پاور باشه - اگر پاورتون بالای کیس نصب میشه - احتمالش هست که از فضای خالی پره‌ها به بیرون پرتاب شده باشه... (البته کولرمستر نمیدونم از این خازن‌های با کیفیت نامناسب استفاده می‌کنه یا نه!)

در کل تمام موارد رو چک بفرمائید...

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

خواهش می‌کنم

پست بنده رو احتمالا کامل مطالعه نفرمودین. عرض شد که اگر پاورتون بالای کیس هست ممکن هست از پاور باشه...

چون غیر از این سه مورد چیزی نیست که این نوع خازن رو داشته باشه مگر اینکه کارت‌های جانبی مثل مودم اینترنال، کارت شبکه‌ی اینترنال، کارت کپچر و گیرنده‌ی دیجیتال یا ر3یور اینترنال و ... )

متن پست پیشین:

بله پست رو خوندم

قطعات گارانتیش 4-5 ماهی میشه تموم شدن ولی خوب و تمیز نگهداری کردم ازشون

پاور  کولر مستر v750 هست که پایین کیس نصب شده و اینکه از لابلای اون توری لانه زنبوریش این خازن نیمتونه عبور کنه حتی اگه عبور هم کنه زیر پاور میمونه نیمتونه بیرون بپره جلوش فیلتر داره

در مورد بقیه اجزای سیستم چیزی اضافه ندارم

فقط مادر برد و گرافیک و رم و پاور بوده

نمیدونم این خازن از کجا اومده تو کیس :D

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، bl4ck گفته است :

بله پست رو خوندم

قطعات گارانتیش 4-5 ماهی میشه تموم شدن ولی خوب و تمیز نگهداری کردم ازشون

پاور  کولر مستر v750 هست که پایین کیس نصب شده و اینکه از لابلای اون توری لانه زنبوریش این خازن نیمتونه عبور کنه حتی اگه عبور هم کنه زیر پاور میمونه نیمتونه بیرون بپره جلوش فیلتر داره

در مورد بقیه اجزای سیستم چیزی اضافه ندارم

فقط مادر برد و گرافیک و رم و پاور بوده

نمیدونم این خازن از کجا اومده تو کیس :D

الان بیشتر به خازنی که عکس گرفتین توجه کردم دیدم اصلا پایه نداره و کاملا سالم به نظر می‌رسه...

ممکنه تحت نظارت دوربین مخفی باشیم!؟ ?

بر اثر انفجار که فرمودین معمولا تغییر رنگی در هر قطعه‌ای رخ میده و خازن یا می‌ترکه یا یه تغییری می کنه ولی این خازن انگار سالم و دست‌نخورده هست...

اگر گرافیک‌تون g1 gaming 970 هست احتمالا این بردتونه:

این برد  از خازن‌های جامد استفاده کرده و خازن معمولی نداره...، همچنین مادربردتون هم خازن‌های متفاوتی داره با چیزی که توی تصویر گذاشتین...

پاور رو بیشتر بررسی کنین، متهم اصلی اینجا پاور می‌تونه باشه و مورد بعدی اینکه ممکن هست تعویض قطعه زیاد انجام دادین و کارت های مختلفی رو رد و بدل کردین و یا در نهایت درِ کیس‌تون باز بوده یا راه نفوذی داشته و یه خازن از دست‌کسی افتاده توی کیس (شاید هم افرادی از خانواده یا دوستان قصد کمک داشتن و خازنی رو که توی اتاق‌تون پیدا کردن - به جدی یا شوخی - انداختن داخل کیس)

البته کیس‌تون رو نگفتین چیه، ممکن هست از برد جلوی کیس هم باشه...

137.jpg

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

الان بیشتر به خازنی که عکس گرفتین توجه کردم دیدم اصلا پایه نداره و کاملا سالم به نظر می‌رسه...

ممکنه تحت نظارت دوربین مخفی باشیم!؟ 1f605.png

بر اثر انفجار که فرمودین معمولا تغییر رنگی در هر قطعه‌ای رخ میده و خازن یا می‌ترکه یا یه تغییری می کنه ولی این خازن انگار سالم و دست‌نخورده هست...

اگر گرافیک‌تون g1 gaming 970 هست احتمالا این بردتونه:

این برد  از خازن‌های جامد استفاده کرده و خازن معمولی نداره...، همچنین مادربردتون هم خازن‌های متفاوتی داره با چیزی که توی تصویر گذاشتین...

پاور رو بیشتر بررسی کنین، متهم اصلی اینجا پاور می‌تونه باشه و مورد بعدی اینکه ممکن هست تعویض قطعه زیاد انجام دادین و کارت های مختلفی رو رد و بدل کردین و یا در نهایت درِ کیس‌تون باز بوده یا راه نفوذی داشته و یه خازن از دست‌کسی افتاده توی کیس (شاید هم افرادی از خانواده یا دوستان قصد کمک داشتن و خازنی رو که توی اتاق‌تون پیدا کردن - به جدی یا شوخی - انداختن داخل کیس)

البته کیس‌تون رو نگفتین چیه، ممکن هست از برد جلوی کیس هم باشه...

137.jpgphoto_2018-06-10_21-35-54.thumb.jpg.cded588b38b8ddb5c99ae23cd86a2a03.jpg

دمتون گرم

ایده خوبی بودرفتم پنل جلوی کیس رو باز کردم دیدم مال کیس بوده

جای انفجار خازن هنوز هست باقی مانده های تیکه پاره هاش

پس نگرانیم از این بخش رفع شد

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، AminA گفته است :

مدل کیس (با قابلیت انفجار) چیه؟

green x5

این برمیگرده به خازن های بی کیفیتی که گرین توی کیس هاش استفاده میکنه

لینک به دیدگاه

درود 

مواردی مشاهده شده که خازن از پایین ترکیده و جلدش کامل آمده بیرون .

این احتمالا مال برد کیس هست .

ویرایش :می بخشید ندیده بودم پستهای جدید را .

حتما مشخصاتش رو یادداشت کنید و برید برای خرید .

اگر مولتی متر دارید ولتاژهای ورودی خازن ر چک کنید این موارد ترکیدگی با این شدت و از پایین معمولا مشکل افزایش و نامعقول بودن  ولتاژ ورودی خازن هست

ویرایش شده توسط Amir.s.b
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، bl4ck گفته است :

دمتون گرم

ایده خوبی بودرفتم پنل جلوی کیس رو باز کردم دیدم مال کیس بوده

جای انفجار خازن هنوز هست باقی مانده های تیکه پاره هاش

پس نگرانیم از این بخش رفع شد

خواهش می‌کنم

پس مشکل پیدا شد تقریبا

ببینین یه علتی داشته تغذیه‌ی سیستم‌تون که این مشکل رو به‌وجود آورده، این خازن برای برد جلوی کیس بی‌کیفیت نیست بلکه استاندارد هست.

احتمال داره دیوایس USB یا هدفون و میکروفون غیراستانداردی رو به برد جلوی کیس متصل کردین و این برد آسیب دیده...

چه بسا این همین مشکل باعث تداخل و نویز و ایرادات برقی توی قطعات شده باشه و همین دلیل تصویر ندادن سیستم‌تون باشه.

توصیه میشه به‌هیچ‌وجه الان که متوجه شدین اینطور هست وسیله‌ای به پورت‌های جلوی کیس وصل نکنین

حتما باید این مشکل رو حل کنین (ارسال کیس به گارانتی، یا اینکه خرید برد کیس از شرکت گرین و نصب توسط خودتون اگر واردین) بعد از سیستم استفاده کنین، چون در حالت عادی اینطور خازن نمی‌پره و این مشکل به‌وجود نمیاد...

(بنده به‌جای شما باشم تمام قطعات رو روی یک میز نارسانا پیاده می‌کنم و با اتصال کوتاه سیستم رو روشن می‌کنم ببینم تصویر میده یا نه، اگر همچنان تصویر نمی‌داد پس مشکل از اون نیست) البته اینجا به دلایلی که عرض شد و یا شاید باعث این مشکل شده، پاور هم ممکنه دچار آسیب شده باشه، پس بهتره پاوری هم از دوستی امانت بگیرین و تست کنین...

لینک به دیدگاه

در 47 دقیقه قبل، bl4ck گفته است :

green x5

بنده پنل جلویی کیس رو بدون هیچ مشکل و خطایی نصب کرده بودم

در 6 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

خواهش می‌کنم

پس مشکل پیدا شد تقریبا

ببینین یه علتی داشته تغذیه‌ی سیستم‌تون که این مشکل رو به‌وجود آورده، این خازن برای برد جلوی کیس بی‌کیفیت نیست بلکه استاندارد هست.

احتمال داره دیوایس USB یا هدفون و میکروفون غیراستانداردی رو به برد جلوی کیس متصل کردین و این برد آسیب دیده...

چه بسا این همین مشکل باعث تداخل و نویز و ایرادات برقی توی قطعات شده باشه و همین دلیل تصویر ندادن سیستم‌تون باشه.

توصیه میشه به‌هیچ‌وجه الان که متوجه شدین اینطور هست وسیله‌ای به پورت‌های جلوی کیس وصل نکنین

حتما باید این مشکل رو حل کنین (ارسال کیس به گارانتی، یا اینکه خرید برد کیس از شرکت گرین و نصب توسط خودتون اگر واردین) بعد از سیستم استفاده کنین، چون در حالت عادی اینطور خازن نمی‌پره و این مشکل به‌وجود نمیاد...

(بنده به‌جای شما باشم تمام قطعات رو روی یک میز نارسانا پیاده می‌کنم و با اتصال کوتاه سیستم رو روشن می‌کنم ببینم تصویر میده یا نه، اگر همچنان تصویر نمی‌داد پس مشکل از اون نیست) البته اینجا به دلایلی که عرض شد و یا شاید باعث این مشکل شده، پاور هم ممکنه دچار آسیب شده باشه، پس بهتره پاوری هم از دوستی امانت بگیرین و تست کنین...

من در زمینه ی سخت افزار وارد نیستم ولی اسمبل چیز سخت و پیچیده ی نیست

من میدونم کدوم کابل هارو باید کجا زد دقیقا و همچنین نحوه اتصال پنل جلویی کیس رو از راهنمای مادر برد میشه تشخیص داد و درست هم جا زده بودم

من همیشه سیستم که خریدم خودم اسمبل کردم و هیچوقت مشکلی نداشته ام

این بار هم فقط پاور تعویض شده بود و بقیه کابل های کیس دست نخورده بودن

شاید بازم پاور جدید این بلا رو سرش اورده باشه

البته توی کرج چند روزی بود غروب ها برق قطع میشد نمیدونم کسی یادش هست یا نه و 4 روز موقع کار با سیستم برق ما رفت

من هد ست ریزر کراکن 7.1 دارم که به پشت کیس و مستقیم به مین برد متصل هست و جلوی کیس هیچ وسیله ی وصل نبوده

شاید بهتر باشه گرافیک رو ببرم فردا یه  مغازه ی چیزی تست بزنن اگه خراب باشه اطمینانم 100% بشه

میرم یه کیس جدید میگیرم

تشکر از دوستان بابت کمک ها

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، bl4ck گفته است :

میرم یه کیس جدید میگیرم

با این وضعیت قیمتها ! خرید کیس جدید دیوانگی محض هست . کیس خودتون جاداره و خوبه .

کیس شما پنلش احتمالا ورودی برق ide از پاور داره . ممکنه برق ورودی ide پاورتون عیب داشته باشه .

راستی این خازن انگار جلوی یه سوکت دو کابله هست . این دو کابل را دنبال کنید ببینید مال سویچ power کیس هست یا خیر؟

به شرکت گرین زنگ برنید و سفارش برد بدید من دوستان گرینی را تگ میکنم :

@Mahdi_Moosavi

@Pourya_Lion

لینک به دیدگاه

در 42 دقیقه قبل، bl4ck گفته است :

بنده پنل جلویی کیس رو بدون هیچ مشکل و خطایی نصب کرده بودم

من میدونم کدوم کابل هارو باید کجا زد دقیقا و همچنین نحوه اتصال پنل جلویی کیس رو از راهنمای مادر برد میشه تشخیص داد و درست هم جا زده بودم

منظور بنده بٌرد خود کیس هست، نه صرفا اتصال سوکت‌های کیس به پین‌های مادربرد، این که کاری نداره دوست عزیز...

به هر حال تصویر واضح بگیرین و بفرستین برای پشتیبانان شرکت گرین ببینین چی می‌گم ( هم از پشت و هم از روی بٌرد)

البته اگر شهرهایی هستین که گرین نمایندگی سرویس و تعمیر داره خب مستقیماً کیس رو ببرین اونجا حتی اگر هم گارانتیش گذشته باشه، براتون با هزینه‌ی اندکی درستش می‌کنن.

مهم این هست بیشتر از این سعی نکنین سیستم رو روشن کنین تا تکلیف این موارد روشن بشه (کیس - پاور - احیاناً کابل‌ها - گرافیک ). در درجه‌ی اول کیس رو ردیف کنین...

چون ممکنه باعث مشکلات تغذیه برای قطعات‌تون بشه و یا شده باشه...

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

منظور بنده بٌرد خود کیس هست، نه صرفا اتصال سوکت‌های کیس به پین‌های مادربرد، این که کاری نداره دوست عزیز...

به هر حال تصویر واضح بگیرین و بفرستین برای پشتیبانان شرکت گرین ببینین چی می‌گم ( هم از پشت و هم از روی بٌرد)

البته اگر شهرهایی هستین که گرین نمایندگی سرویس و تعمیر داره خب مستقیماً کیس رو ببرین اونجا حتی اگر هم گارانتیش گذشته باشه، براتون با هزینه‌ی اندکی درستش می‌کنن.

مهم این هست بیشتر از این سعی نکنین سیستم رو روشن کنین تا تکلیف این موارد روشن بشه (کیس - پاور - احیاناً کابل‌ها - گرافیک ). در درجه‌ی اول کیس رو ردیف کنین...

چون ممکنه باعث مشکلات تغذیه برای قطعات‌تون بشه و یا شده باشه...

اره حق با شماست

البته کیسم بدرد نمیخوره دیگه

خیلی کهنه شده 3 سالش شده بهتره یه کیس 200-300 تومنی جدید بگیرم بهتره

این کیس حتی فن هاشم داره صدا میده

300 تومن هزینه کنم در عوض خیالم از قطعات راحت تر بشه بهتره

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، bl4ck گفته است :

green x5

سلام. انفجاز خازن  پنل جلویی کیس دو علت عمده  داره: 

• اتصال برعکس و زوری کانکتور Molex برق پنل جلویی کیس
  • مشکلات مربوط به منبع تغذیه (پاور) سیستم

اینکه شما پاورتون مشکل داشته و تعویض شده میتونه علت این امر بوده باشه. اون طور که بنده متوجه شدم کارت گرافیک شما هم آسیب دیده. حتماً سلامت پاورتون رو چک کنید.

برد پنل جلوی این کیس در حال حاضر موجوده. با قیمت حدوی 25 هزار تومان. در صورت نیاز به این برد می تونید با دفتر خدمات پس از فروش گرین تماس بگیرید.

لینک به دیدگاه

در در 1397/03/21, 10:03:56، Mahdi_Moosavi گفته است :

سلام. انفجاز خازن  پنل جلویی کیس دو علت عمده  داره: 

• اتصال برعکس و زوری کانکتور Molex برق پنل جلویی کیس
  • مشکلات مربوط به منبع تغذیه (پاور) سیستم

اینکه شما پاورتون مشکل داشته و تعویض شده میتونه علت این امر بوده باشه. اون طور که بنده متوجه شدم کارت گرافیک شما هم آسیب دیده. حتماً سلامت پاورتون رو چک کنید.

برد پنل جلوی این کیس در حال حاضر موجوده. با قیمت حدوی 25 هزار تومان. در صورت نیاز به این برد می تونید با دفتر خدمات پس از فروش گرین تماس بگیرید.

اینطور که من نتیجه گرفتم، پاور قبلی باعث این مشکل شده بود و حالا بعد از نصب پاور جدید، این مشکل خودشو نشون داده

پنل کیس green x5 fusion فقط usb3 و usb2 و کابل ریست و روشن کردن سیستم داره و یه نمایش دما و نمایش مشغول بودن ssd که دست نخورده بود محل کابل هاش

من کابل esata رو بریدم با تیغ چون بدرد من نمیخورد و کنترل کننده سرعت فن هاشم نصب نکردم هیچوقت چون نیازی نبوده

ولتاژ سیستم هم روی بایوز اینه

photo_2018-06-12_13-59-12.thumb.jpg.58d6a7367b58c36705d51db274faddde.jpg

ویرایش شده توسط bl4ck
لینک به دیدگاه

خب نتیجه گیری آخر پیگیری های من:

امروز کارت رو بردم یه مغازه

ایشون زحمت کشیدن با دو عدد پاور مختلف تست کردن جلو خودم و گرافیک روشن نشد و پاور رو زد به تستر مشکلی نداشت و گرافیک منو از روی مین برد که کشید سیستمش بدون مشکل روشن شد

ایشون به من گفتن که گرافیک شما اتصالی داره و اصلا به سیستم خونتون وصلش نکنید تا بقیه قطعات رو نسوزونه و علت اتصال و پریدن خازن شما هم ممکنه از همین مورد بوده باشه

روز یکشنبه طبق هماهنگی قبلی و توصیه کاربران عزیز انجمن ، کارت رو جهت برسی و تعمیر به جناب @mohsen.alizadeh عزیز ارسال خواهم کرد

اینو به این دلیل اینجا نوشتم چون ممکنه کسی مشکل مشابه داشته باشه و بعد ها با سرچ در گوگل به این تاپیک برسه و کمکش کنه

با تشکر

ویرایش شده توسط bl4ck
لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، bl4ck گفته است :

ایشون زحمت کشیدن با دو عدد پاور مختلف تست کردن جلو خودم و گرافیک روشن نشد و پاور رو زد به تستر مشکلی نداشت و گرافیک منو از روی مین برد که کشید سیستمش بدون مشکل روشن شد

ایشون به من گفتن که گرافیک شما اتصالی داره و اصلا به سیستم خونتون وصلش نکنید تا بقیه قطعات رو نسوزونه و علت اتصال و پریدن خازن شما هم ممکنه از همین مورد بوده باشه

روز یکشنبه طبق هماهنگی قبلی و توصیه کاربران عزیز انجمن ، کارت رو جهت برسی و تعمیر به جناب @mohsen.alizadeh عزیز ارسال خواهم کرد

اینو به این دلیل اینجا نوشتم چون ممکنه کسی مشکل مشابه داشته باشه و بعد ها با سرچ در گوگل به این تاپیک برسه و کمکش کنه

با تشکر

ایشون کاملا صحیح میفرمایند . دلیل اینکه طول کشید هم جابجایی محل کار بنده هست یه چندروزی درگیر جابجایی هستم

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
در در 1397/03/22, 20:40:13، bl4ck گفته است :

با تشکر

کارت ایشون دچار سوختگی در ۱۸ قطعه مختلف شده بود که قطعات سوخته تعویض شده و کارتشون بعد از سرویس کامل در سلامت کامل  هست الان و انشااله که بخوشی در حال استفاده ازش هستند 

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، mohsen.alizadeh گفته است :

کارت ایشون دچار سوختگی در ۱۸ قطعه مختلف شده بود که قطعات سوخته تعویض شده و کارتشون بعد از سرویس کامل در سلامت کامل  هست الان و انشااله که بخوشی در حال استفاده ازش هستند 

تایید میشه

تشکر از اقای علیزاده بابت کیفیت و سرعت کاریشون

کارت بدون هیچ مشکلی درحال استفاده است بعد از تعمیر ایشون.

احساس میکنم تعمیر ایشون با تعمیرات بقیه تفاوت های داره

از نگاه کردن به تصاویر نمونه کار های بسیار تمیزشون  تو کانال شخصی شون معلومه.

کسی مشکل کارت گرافیک داشت بدون شک ایشون رو انتخاب کنه ضرر نمیکنه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...