رفتن به مطلب

سوییچ کارت گرافیک لپ تاپ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام و عرض ادب 
لپ تاپم در بازی GTA V گرافیکش رو سوییچ نمی کنه، نیازمند راهنمایی هستم.
پردازنده amd و گرافیک ها یکی r7 و دیگری rx 470 هستن،
ورژن درایور هم 18.2.1 هست
با تشکر

لینک به دیدگاه

درود

روی چه ویندوزی؟

حتماً شارژر رو متصل کن بعد از تنظیمات Power Plan رو روی High Performance بذار و مجدد تست کن...

البته اگر از لپ‌تاپ خروجی تصویر روی تلویزیون یا مانیتوری دیگه گرفتی که طبیعتا نباید هم سویچ بشه

لینک به دیدگاه

سلام
ویندوز 10
شارژر وصله ، روی های پرفرمانسه،
رو خود مانیتورلپ تاپ فقط تست کردم تا الآن

لینک به دیدگاه

درایور گرافیک amd رو با آخرین آپدیت دانلود و نصب کن. واردش شو و بازی gta v رو به صفحه کنترل پنل درایور اضافه کن و بزنش رو High performance حل میشه. اگر هم نمیدونی بزن تو نت فیلم ببین یاد میگیری. البته کاری هم نداره میتونی بدون دیدن فیلم هم انجام بدی. 

لینک به دیدگاه

کلا سویچ گرافیک های amd بد قلق هستن. من خودم لپ تاپ که داشتم گرافیک amd بود و cpu اینتل. پوستم کنده شد که تو بازی  pes گرافیکش رو سویچ کردم. ولی nvidia خیلی راحته

لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، ShQringQn گفته است :

کلا سویچ گرافیک های amd بد قلق هستن. من خودم لپ تاپ که داشتم گرافیک amd بود و cpu اینتل. پوستم کنده شد که تو بازی  pes گرافیکش رو سویچ کردم. ولی nvidia خیلی راحته

من کارت گرافیک لپ تاپم gtx 850m هست لوله شدم نتونستم حالیش کنم gta iv رو با گرافیک انویدیا لود کنه!! همش با اینتل لود میکرد نتیجتا اصلا حتی وارد بازی هم نمیشد!!

لینک به دیدگاه

در 44 دقیقه قبل، ShQringQn گفته است :

درایور گرافیک amd رو با آخرین آپدیت دانلود و نصب کن. واردش شو و بازی gta v رو به صفحه کنترل پنل درایور اضافه کن و بزنش رو High performance حل میشه. اگر هم نمیدونی بزن تو نت فیلم ببین یاد میگیری. البته کاری هم نداره میتونی بدون دیدن فیلم هم انجام بدی. 

سلام
حداقل صد بار این روش رو امتحان کردم ، جواب نمیده ، بازم با گرافیک R7 میاد

لینک به دیدگاه

من هم تجربه های بسیار بدی در مورد سوییچ گرافیک های ای ام دی روی لپتاپ ها داشتم و هنوز هم که هنوزه ای ام دی تو درایورهای جدیدش این مشکل رو حل نمی کنه.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Daniel110 گفته است :

سلام
حداقل صد بار این روش رو امتحان کردم ، جواب نمیده ، بازم با گرافیک R7 میاد

من چون بازی زیاد رو سیستمهای آشنایان و دوستان نصب می کنم واقعا به مواردی برخوردم که دیگه درمونده شدم. از خود ای ام دی درایور مخصوص کارت گرافیک لپ تاپ رو دانلود و نصب کردم، از خود سایت سازنده لپ تاپ این کار رو کردم ، از هزار راه و روش استفاده کردم اما تو خیلی از موارد به مشکل اساسی برخوردم و نتونستم بازی رو روی گرافیک ای ام دی بندازم. به نظرم اگر زیاد اعصابتون رو خورد می کنه بیخیال شید و قید اون بازی رو بزنید. اینم بگم بعضی از بازیها مثل پی اس خیلی در این موارد بدقلق هستن اما بازیهای دیگه ای هستن که راحت رو گرافیک ای ام دی می افتن و مشکلی هم به وجود نمیارن.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...