رفتن به مطلب

(فروخته شد)فروش چند عدد گیرنده WiFi

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 58 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

شما و سایر دوستانی که مطلع نیستین و از ریز ماجرا خبر ندارین درست نیست توی این موضوع ورود کنین و القاب ناشایست به کاربرها بدین...

فروشنده - نه صرفا این دوست عزیز- معمولا وقتی قیمتی رو روی جنسی میذارن و خریدار میگه مال من آیا این بزخزی و فرصت طلبی هست؟ شما که بسلامتی کاربر ویژه این دیگه چرا تهمت میزنین...؟!

سهم بنده قاپیده شده نه کسی دیگه و این حق رو دارم که تا حصول نتیجه پیگیری کنم. حتی اگر منجر به اخراج، بن شدن، ممنوع المعامله شدن یا حتی کشتن بنده بشه... چه یک ریال و چه صدها میلیون وقتی حقم پایمال میشه نمیتونم سکوت کنم... البته هیچگاه از دایره ادب خارج نخواهم شد...

اما شما اگر لطف کنین و وقتی حقتون پایمال میشه سکوت نکنین و پیگیری بفرمایین کاملا حق با شماست ولی برای دیگران میشه بزخری و سهم دیگران رو قاپیدن!!!

فقط یک چیز: ننگ بر این وضعیتی که اخلاق در اون جایی نداره ... ننگ

دوست عزیزم سلام بنده با ادب و احترام چندین بار به خاطر کاری که در آن اشتباهی نکردم از شما عذر خواهی کردم ولی شما انگار از یه جای دیگه عصبی هستین بنده رو ساده فرض کرده و ماجرا رو ادامه میدهید.

اولا باید به شما توضیح کامل بدم که با نوشتن متن "محصول مال من " محصول متاسفانه مال شما نمیشود و باید فروشنده تایید کند! بنده در هیچ پیامی چه در تاپیک و چه در پ.خ خدمت شما عرض نکرده ام که محصول برای شما! در هیچ جایی هم نگفتم محصول رزرو شما!

ثانیا اولویت اول در رسم بازار هم این هست که محصول برای کسیه با قاطعیت محصول رو بخواد و پول رو واریز کند و به فروشنده اطمینان دهد که خریدار واقعی هست نه کسی که بگوید محصول مال من و در شک باشد  و زمان بخواهد! 

شما دیشب عرض کردین گارانتی داره؟ بنده شماره سریال دستگاه رو فرستادم که خودتون پیگیری کنین! در ضمن گفته بودین اگر گارانتی نداشته باشد خریدار نیستین و بنده عرض کردم به احتمال زیاد گارانتی ندارد!

بنده هم اجازه نمیدهم حق کسی پایمال شود و اینجا حق با دوستی هست که به طور واضح شماره حساب خواسته و در عرض چند دقیقه مبلغ رو واریز کردن! و بنده رو سوال پیچ نکرده و دنبال گارانتی و انتخاب بین محصول نبوده!

ثالثا بنده قبل از فروش محصول به دوست عزیزم به شما پ.خ دادم تا مطلع شوید اگر شما هم هر دو رو با همان شرایط میخواهید اعلام کنید! حالا شما پیام رو نخواندید این دلیل نمیشود دوست خریدار رو تا ساعت های نامعلوم منتظر بگذارم!

و در آخر بنده فروشنده هستم و تصمیم آخر رو بنده میگیرم که محصول خودم رو به چه کسی بفروشم.

خواهشا عصبانیت خود را روی بنده خالی نکنید از یه جای دیگه عصبی هستین باعث ناراحتی بنده هم لطفا نشوید.

لینک به دیدگاه

• ارسال 50
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

روزهای پر گپ و گفت

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...