رفتن به مطلب

حجم باقیمانده FUP (آستانه مصرف منصفانه) به سبک adsl.tci.ir

ali_8114
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با عرض سلام و درود خدمت تمامی عزیزان لیونی

بنده اول خرداد برای همیشه از شر نت 256 نامحدود قدیمیم خلاص شدم و به سرویس 2 مگابیت بر ثانیه ای مخابرات با 160 گیگ FUP یا همون استانه مصرف منصفانه داخلی معادل 40 گیگ بین الملل در ماه رو آوردم

همه چی رو براه بود و روزی 1 گیگ و خورده ای هم میکشیم از نت و 3 هفته ای که با این نت گذروندیم هر چند روز یک بار از طریق داشبورد adsl.tci.ir باقیمونده حجم رو بررسی میکردیم

امروز اومدم حجم نت رو برای برنامه ریزی دانلود های آخر سرویسی بررسی بکنم که دیدم یه عدد عجیب غریبی جای باقیمونده حجم من زده: حدود 10 میلیون مگابایت |:

5b215383d3424_Screenshot(233).thumb.png.3d64ab4947ce4e0363958eb82fb22d49.png

خب طبیعتا منم با پشتیبانی مخابرات البرز (2020) تماس گرفتم. بعد از یه بار قطع کردن و دوباره گرفتن به امید عوض شدن کارشناس بداخلاق که متاسفانه عوض هم نشد و کلی داد و بیداد پشت تلفن، گفتن که از این به بعد به جای ترافیک باقیمونده شما، ترافیک باقیمونده همه مشترکین نمایش داده میشه |:

اگه میخواید مثه قبل بشه باید برید بخش محدود سازی و محدودسازی حجم انجام بدید تا باقیمونده حجم خودتون نمایش داده بشه |:

5b21538897675_Screenshot(234).thumb.png.e9d75feadc5cca1db55d916c84846d79.png

بخش محدودسازی هم که میبینید بسته ست برای سرویس من. میگه باید سرویس از نوع پس پرداخت نامحدود باشه که سرویس منم دقیقا همینه |:

یعنی عملا مخابرات به من نمیگه چقدر حجم باقیمونده دارم |:

به امید آینده ای روشن تر با پارس انلاین ...

لینک به دیدگاه

درود برادر

از وقتی من یادمه مخابرات در اوخر دوره ها  این حرکت رو میزد

شما هرچی حجم در این تایم مصرف کنید از حجم دوره بعدتون کم خواهد کرد!! اینم یه مدلشه دیگه!

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، danyalbmw گفته است :

والا دیگه این حرکتو که دیدم هجرت به پارس انلاین قطعی شد.

تو فکرش بودم چون این هفته آخر دوره هی افت شدید پینگ و افزایش شدید جیتر و دراپ های متعدد در پهنای باند رو شاهد بودم که دیگه با این حرکت مطمئن شدم چیکار باید کرد

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، ali_8114 گفته است :

والا دیگه این حرکتو که دیدم هجرت به پارس انلاین قطعی شد.

تو فکرش بودم چون این هفته آخر دوره هی افت شدید پینگ و افزایش شدید جیتر و دراپ های متعدد در پهنای باند رو شاهد بودم که دیگه با این حرکت مطمئن شدم چیکار باید کرد

اگر مطمئن هستین که پارس آنلاین خطتون رو کاور میکنه حجم رو تا بایت آخرش مصرف کنید!!! چون اگر برین دوره بعد قطعا هرچی از این دوره مصرف کردید از دوره بعدتون کم میشه!!

البته پیشنهاد من شاتل هست بجای پارس آنلاین بازم خودتون میدونید

لینک به دیدگاه

من جدیدا یه طرح سه ماهه 4مگ 240گیگ ماهانه (60گیگش اینترنته)فعال کردم

ماه اول حدود 70گیگ حجم اضافی داشتم که تو ماه دوم 240 گیگ دوباره شارژ شد چون هر ماه 240گیگ میده و شارژ قبلی بهش اضافه نمیشه

تا الان که مشکلی نداشته و راضیم ازش

از وقتی این طرحو دارم یه چیزی از اینترنت حالیم شده و تقریبا مثل نامحدود میمونه واسه من

ada.PNG.868f522c932f5e918ca26791999f1fbd.PNG

ویرایش شده توسط Yosef Faraji
لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، danyalbmw گفته است :

اگر مطمئن هستین که پارس آنلاین خطتون رو کاور میکنه حجم رو تا بایت آخرش مصرف کنید!!! چون اگر برین دوره بعد قطعا هرچی از این دوره مصرف کردید از دوره بعدتون کم میشه!!

اول بدونم حجم چقدر مونده بعد مصرفش کنم |:

بین isp ها هم که شاتل وردارم یا پارس انلاین بستگی به موقعیت مرکز مخابراتیم هم داره

قبل از مخابرات مشترک آسیاتک بودم

ولی گویا باید همه isp هارو (ماهی یه دونه) امتحان کنم تا مورد مناسب گیر بیاد و قرارداد سالیانه یا 3 ماه یا 6 ماه ببندم باهاشون

در 11 دقیقه قبل، Yosef Faraji گفته است :

عزیز منم تو 3 هفته اول همینجوری بود ترافیک باقیماندم

الان نمیدونم چرا اینجوری شده!

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ali_8114 گفته است :

اول بدونم حجم چقدر مونده بعد مصرفش کنم |:

شما بزار دانلود بشه هروقت تموم شد سرعت اینترنت کند میشه دیگه ?

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، danyalbmw گفته است :

شما بزار دانلود بشه هروقت تموم شد سرعت اینترنت کند میشه دیگه 1f601.png

اخه عزیز مسئله مولتی پلیره |:

حالا فردا یا بعد تعطیلات میرم مخابرات و چند بار دیگه هم با 2020 تماس میگیرم یا جوابمو میدن پنلمو درست میکنن یا مخابرات بای بای :)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگه شهرتون دیده بان ساپورت میکنه بعد از اینکه از کیفیت خط و مرکز مخابراتی اطمینان حاصل کردید خوبه بیشترین حجم در میان isp میده تقریباً نامحدود ، من یه جشنواره یکساله 4 مگ گرفتم 244 تومن 7.2 ترا یعنی ماهی 600 گیگ 21 هزار تومن

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

سلام

خوشبحالتون شما میتونید بجز مخابرات سرویس دهنده دیگه ای رو انتخاب کنید ولی اینجا بجز مخابرات هیچ شرکتی نت نمیده (یعنی مخابرات بهشون اجازه نمیده) یعنی حق انتخاب کشک می خوای بخواه نمی خوای برو پی کارت همینی که هست. ماهی 50000 تومان میگیرند به زور 100 گیگ میدند که تازه اونم مانیتورینگ درست و حسابی نداره و آدم همش باید با ترس و لرز استفاده کنه. اون حجم داخلی هم که کلا کشکه.

لینک به دیدگاه

چرا پارس انلاین اخه خداوکیلی آسیا تک هزار گیگ بین الملل ماهی ۴۹ تومن سرعت ماکس

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، rostam2142 گفته است :

پارس آنلاین 900 گیگ بین‌الملل/ ماهیانه 21.660ت / سرعت 8 مگ / شش ماهه / جشنواره برای ثبت‌نام اولی‌ها

لینک به دیدگاه

داداش گلم من برا خونه بابام پارس گرفتم دو سال پیش منم طرح ویژه گرفتم اما هیچ دیگه بعدش طرح ویژه نداد اما اسیا تک همیشهذیه طرح ویژه داشته نه فقط برا ثبت نام اولی ها و به خاطر مرکزشون نمیتونم عوض کنم نتشون رو از من گفتن

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، rostam2142 گفته است :

توی پنل من هم اومده این طرح ولی به نظر میاد این طرح ثابت نباشه و ممکنه برداشته بشه 

ویرایش شده توسط ehsangomez
لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، ehsangomez گفته است :

توی پنل من هم اومده این طرح ولی به نظر میاد این طرح ثابت نباشه و ممکنه برداشته بشه 

والا فعلا هست حداقل یک فصل هست هنوز نشده من یک فصل هیچ طرح ویژه ای تو اسیاتک نداشته باشم 

لینک به دیدگاه

در 41 دقیقه قبل، rostam2142 گفته است :

داداش گلم من برا خونه بابام پارس گرفتم دو سال پیش منم طرح ویژه گرفتم اما هیچ دیگه بعدش طرح ویژه نداد اما اسیا تک همیشهذیه طرح ویژه داشته نه فقط برا ثبت نام اولی ها و به خاطر مرکزشون نمیتونم عوض کنم نتشون رو از من گفتن

والا خودم پارس انلاین دارم اونم نه یگی دو ماه بلکه 6 سال :|
تخفیف های خوبی میزنه و طرح های جالبی میزاره مخصوصا این اواخر که مشتری جذب بشه هر دو هفته هم طرح های مختلفی میزاره مثلا 3 هفته پیش بود 8mbps یه ماهه با 150gb روز و 80 gb شب رو 30 تومن میداد الانم این عکسو ببینید مال الانه
image.thumb.png.079d207356e37c03d1e80a33a2879462.png

از نظر پشتیبان به جرعت میتونم بگم از بهترین شرکت ها است
از کیفیت واقعا راضیم چون میدونم بهترین سوییچ ها و ... رو استفاده کرده اند( هرچی قطعی بوده از طرف مرکز مخابراتی خودمون بوده :دی)
یا این متن خود شرکته که ایمیل شده برام 
مشترک گرانقدر، 
از تاریخ 97.03.21 لغایت 97.03.30 به مدت 10 روز فرصت دارید تا با شرکت در جشنواره ترافیک ویژه جام جهانی 2018 علاوه بر تخفیف و ترافیک هدیه، شانس خود را در قرعه کشی 3 دستگاه پلی استیشن 4 به همراه بازی فیفا 18 امتحان کنید. 

• برای شرکت در قرعه کشی فقط کافی است در تاریخ مورد نظر نسبت به خرید بسته های ترافیک جشنواره و یا بسته های ترافیک عادی اقدام نمایید.
  • بسته های ترافیک ارائه شده در این جشنواره، هم شامل تخفیفات نقدی و هم ترافیک هدیه می باشند؛
  • شانس برنده شدن شما در قرعه کشی متناسب با میزان ترافیک خریداری شده می باشد. برای مثال در صورتیکه بسته ترافیک 2 گیگابایتی خریداری کنید، 2 شانس برنده شدن و در صورت خرید بسته ترافیک 200 گیگابایتی، 200 شانس برنده شدن در قرعه کشی خواهید داشت.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، SaeedReDLiNe گفته است :

والا خودم پارس انلاین دارم اونم نه یگی دو ماه بلکه 6 سال :|
تخفیف های خوبی میزنه و طرح های جالبی میزاره مخصوصا این اواخر که مشتری جذب بشه هر دو هفته هم طرح های مختلفی میزاره مثلا 3 هفته پیش بود 8mbps یه ماهه با 150gb روز و 80 gb شب رو 30 تومن میداد الانم این عکسو ببینید مال الانه
image.thumb.png.079d207356e37c03d1e80a33a2879462.png

از نظر پشتیبان به جرعت میتونم بگم از بهترین شرکت ها است
از کیفیت واقعا راضیم چون میدونم بهترین سوییچ ها و ... رو استفاده کرده اند( هرچی قطعی بوده از طرف مرکز مخابراتی خودمون بوده :دی)
یا این متن خود شرکته که ایمیل شده برام 
مشترک گرانقدر، 
از تاریخ 97.03.21 لغایت 97.03.30 به مدت 10 روز فرصت دارید تا با شرکت در جشنواره ترافیک ویژه جام جهانی 2018 علاوه بر تخفیف و ترافیک هدیه، شانس خود را در قرعه کشی 3 دستگاه پلی استیشن 4 به همراه بازی فیفا 18 امتحان کنید. 

• برای شرکت در قرعه کشی فقط کافی است در تاریخ مورد نظر نسبت به خرید بسته های ترافیک جشنواره و یا بسته های ترافیک عادی اقدام نمایید.
  • بسته های ترافیک ارائه شده در این جشنواره، هم شامل تخفیفات نقدی و هم ترافیک هدیه می باشند؛
  • شانس برنده شدن شما در قرعه کشی متناسب با میزان ترافیک خریداری شده می باشد. برای مثال در صورتیکه بسته ترافیک 2 گیگابایتی خریداری کنید، 2 شانس برنده شدن و در صورت خرید بسته ترافیک 200 گیگابایتی، 200 شانس برنده شدن در قرعه کشی خواهید داشت.

اینا با این قیمت ها واقعا طرح ویژه محسوب میشه عجب شرکت صفرو یک هم شیش ماهه با ۸۰۰ گیک بین الملل زده ۱۴۰ تومن داداش به این میگن طرح نه اشغال های پارس انلاین من همین الان لاگین کردم واقعا چیز جالبی نبود 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...