رفتن به مطلب

[حل شد] مشکل RAM با مادربورد Asus Z170 Gaming Pro........؟

Recommended Posts

سلام دوستان

4 عدد رم 8 گیگ گینگستون روی این مینبورد گذاشتم اما متاسفانه تصویر نمیده

قبل از این 3 تا از رم ها رو گذاشته بودم کار میکرد و چون کولر تاینی 90 گرین پهن هست نمیتونستم اسلات اول رو استفاده کنم ، کولر نوتوس 400 خریداری کردم و گذاشتم ، حالا که اومدم روی اسلات اول هم رم گذاشتم تصویر نمیده ، جالبتر اینکه اسلات ها رو تک به تک تست کردم ، اولی و دومی تصویر نمیدن (در صورتی که تا ظهر داشتم به سه اسلات کار میکردم)

اسلات ها رو داخل عکس مشخص کردم: 

A1OA2N7dgRL._SL1500_.thumb.jpg.34fd9495bf2e8e67d935988370522052.jpg

clear cmos انجام دادم با اسپری خشک هم اسلات ها رو تمیز کردم

ممنون میشم راهنمایی کنید

با سپاس

ویرایش شده توسط amirpcp30
لینک به دیدگاه

درود. موقع نصب کولر، یا درآوردن و نصب کردن احتمالی پردازنده احتمالا به زیف مادربرد فشار نیاوردین و پین‌هاش کج یا شکسته نشدن!؟

پیچ‌های کولر رو خیلی محکم نکردین که به IHS و درنتیجه پردازنده فشار بیاد و مشکلی برای اون و زیف مادربرد پیش بیاد!؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، amirpcp30 گفته است :

با اسپری خشک هم اسلات ها رو تمیز کردم

اسپری خشک روی اسلات های پلاستیکی رم یه چیزی حالت سولفات شدن  ایجاد میکنه .

و طبق فرمایش دوستمان جناب احسان عزیز حتما زیف ها (پینهای سوکت پردازنده) رو چک بفرماِئید

لینک به دیدگاه

سلام

ممنون دوستان

مشکل رو پیدا کردم ، باید خیلی پیچ ها رو کمتر ببندم دو دفعه بستم تا دومین دفعه به خوبی کار کرد ، دفعه ی دوم دیگه فقط با دست پیج ها رو سفت کردم و بعد از اون فقط نیم دور پیچ ها رو با پیچ گوشی بستم

به نظرتون اگه این این کولر ، براکت فلزی داشت باز هم این مشکل پیش می اومد؟ من v10 دارم روی 1366 تا جایی که کاملا محکم بشه میبندم هیچ مشکلی هم خداروشکر نداره فقط اینکه براکتی که پشت مین متصل میشه فلزی هست و نمیزاره به مینبورد فشاری بیاد اما این نوتوس ی پلاستیک هست که نگاهشم بکنیم خم میشه

با سپاس

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، amirpcp30 گفته است :

سلام

ممنون دوستان

مشکل رو پیدا کردم ، باید خیلی پیچ ها رو کمتر ببندم دو دفعه بستم تا دومین دفعه به خوبی کار کرد ، دفعه ی دوم دیگه فقط با دست پیج ها رو سفت کردم و بعد از اون فقط نیم دور پیچ ها رو با پیچ گوشی بستم

به نظرتون اگه این این کولر ، براکت فلزی داشت باز هم این مشکل پیش می اومد؟ من v10 دارم روی 1366 تا جایی که کاملا محکم بشه میبندم هیچ مشکلی هم خداروشکر نداره فقط اینکه براکتی که پشت مین متصل میشه فلزی هست و نمیزاره به مینبورد فشاری بیاد اما این نوتوس ی پلاستیک هست که نگاهشم بکنیم خم میشه

با سپاس

خواهش می‌کنم

لطفا نام تاپیک رو تغییر بدین و این عبارت رو اولش درج کنین: [حل شد]

تا برای سایر اشخاصی که ممکنه این مشکل در آینده براشون پیش بیاد معلوم بشه که حل شده...

اصولا پیچ‌های کولرها رو برای پشت مادربرد باید ضربدری ببندین و برای جلوی مادربرد هم یک دور که پیچ اول رو پیچوندین، یک دور هم پیچ دوم تا هر دو همسطح بشن و وقتی که از استحکام مطمئن شدین دیگه به اون و مادربرد فشار نیارین...

براکت فلزی معمولا برای کولرهای حجیم‌تر و سنگین‌تر استفاده میشه...

بنده نوتوس 400 رو بارها برای دوستان نصب کردم و این مشکل رو ندیدم، نسبت به قیمت - حتی شاید 100 بالاتر هم - بسیار به‌صرفه و خوب هست و نیاز اکثر کاربران در میدرنج رو برطرف می‌کنه.

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

خواهش می‌کنم

لطفا نام تاپیک رو تغییر بدین و این عبارت رو اولش درج کنین: [حل شد]

تا برای سایر اشخاصی که ممکنه این مشکل در آینده براشون پیش بیاد معلوم بشه که حل شده...

اصولا پیچ‌های کولرها رو برای پشت مادربرد باید ضربدری ببندین و برای جلوی مادربرد هم یک دور که پیچ اول رو پیچوندین، یک دور هم پیچ دوم تا هر دو همسطح بشن و وقتی که از استحکام مطمئن شدین دیگه به اون و مادربرد فشار نیارین...

براکت فلزی معمولا برای کولرهای حجیم‌تر و سنگین‌تر استفاده میشه...

بنده نوتوس 400 رو بارها برای دوستان نصب کردم و این مشکل رو ندیدم، نسبت به قیمت - حتی شاید 100 بالاتر هم - بسیار به‌صرفه و خوب هست و نیاز اکثر کاربران در میدرنج رو برطرف می‌کنه.

ممنون ، درسته برای v10 ضربدری میبندم و این کولر هم چون دو طرف فقط پیچ داره هر نیم تا ی دور ، پیچ مقابل رو به همین میزان میبندم که خمیر بهتر پخش بشه

بنده هم نوتوس 400 رو روی رایزن هم دارم تاجایی که میشد محکم کردم که با مقداری فشار به کولر به سادگی کولر حرکت نکنه و کاهش پرفرمنس نداشته باشه ، اما این مینبورد برام جالب بود که چنین مشکلی رو به وجود آورد ، اما در هر حال ای کاش براکتش فلزی بود تا فشار خیلی کمتری به مینبورد می اورد ، بنده هم نوتوس رو قبول دارم که در رنج خودش کولر خوبی هست به همین دلیل هم این مورد رو خریداری کردم

با سپاس

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...