رفتن به مطلب

مشکل نداشتن تصویر بعد اسمبل سیستم

Iman.n
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.دوستان اولین باره خودم سیستم خودمو اسمبل میکنم،کیس کامل روشن میشه فن ها کار میکنن،کولر سی پی یو فعاله ولی تصویر داخل مانیتور نمیاد.چهار چراغ easy debug مادربرد دو تاش که برای سی پی یو و رمه به رنگ سفیده که در تصویری که پیوست کردم معلومه و دو چراغ پایین که واسه وی جی ای و بوت هست اصلا روشن نیست.لطفا راهنمایی کنید.با تشکر.

IMG_20180615_113223.jpg

لینک به دیدگاه

پردازنده و رمها رو در بیار مجدد جا بزن.

مشخصات کامل سیستم؟

لینک به دیدگاه

عزیز اون چهار چراغ باید چه طوری باشه؟من متوجه نشدم!

Cpu  AMD  Ryzen 7 1700X
Motherboard  MSI  X370 SLI Plus
Ram  Geil  EVO X 16GB 2400Mhz
Cooler  Green  EVO GLACIER GLC120
Power  Green  GP700B HP Plus Power Graphic Asus matrix Gtx 980 TI

ویرایش شده توسط Iman.n
لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، Iman.n گفته است :

عزیز اون چهار چراغ باید چه طوری باشه؟من متوجه نشدم!

Cpu  AMD  Ryzen 7 1700X
Motherboard  MSI  X370 SLI Plus
Ram  Geil  EVO X 16GB 2400Mhz
Cooler  Green  EVO GLACIER GLC120
Power  Green  GP700B HP Plus Power

کارت گرافیکتون چیه؟

1700x گرافیک داخلی نداره و بدون کارت گرافیک نمیتونین تصویر بگیرین

لینک به دیدگاه

درود رماتون با رایزن سازگاری ندارن.

اون چراغا هیچ کدوم نباید روشن بشن اگه روشن بشن یعنی مشکلی هست. شما سیستموتون رو همون تست رم ها مونده برا همون چراغ سی پی یو هم روشنه. همین مشکل دقیقا سر منم اومده. تنها راهش تعویض با رمیه که سازگار باشه با رایزن. رمای گیل سری ای ام دی ادیشن دارن باید ازونا خریداری میکردین

ویرایش: این رم سازگاره با سیستمتون:

https://www.lioncomputer.com/کامپیوتر/قطعات-اصلی/رم-کامپیوتر/ddr4/geil/رم-گیل-amd-edition-evo-x-16gb-8gbx2-rgb-3000mhz-cl16.html

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

درود رماتون با رایزن سازگاری ندارن.

اون چراغا هیچ کدوم نباید روشن بشن اگه روشن بشن یعنی مشکلی هست. شما سیستموتون رو همون تست رم ها مونده برا همون چراغ سی پی یو هم روشنه. همین مشکل دقیقا سر منم اومده. تنها راهش تعویض با رمیه که سازگار باشه با رایزن. رمای گیل سری ای ام دی ادیشن دارن باید ازونا خریداری میکردین

ویرایش: این رم سازگاره با سیستمتون:

https://www.lioncomputer.com/کامپیوتر/قطعات-اصلی/رم-کامپیوتر/ddr4/geil/رم-گیل-amd-edition-evo-x-16gb-8gbx2-rgb-3000mhz-cl16.html

خب اصلا بدون کارت گرافیک نمیشه تصویر گرفت...

جدا از اون اگر مشکل رم باشه هم با آپدیت بایوز مشکل تا حد زیادی رفع میشه

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، amirff1 گفته است :

دوست خوبم ایشون میگن دیباگر ارور رم میده مطمعنن کارت گرافیک وصل کردن. نه متاسفانه گیل دو سری متفاوت داره و اگه ای ام دی ادیشن نباشه به هیچ وجه تصویر نمیده. من خودم با این مشکل روبرو شدم و روش ضرر دادم کلی.

ویرایش: حتی بایوس اپدیت هم برام جواب نداده. ایشون میتونن باز امتحان کنن.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

بله گرافیک هست 980ti

ممنونم از راهنمایی دو دوست عزیز.

اگه رم سازگار نباشه که خیلی ضرر میشه برام ?

لینک به دیدگاه

در 37 دقیقه قبل، amirff1 گفته است :

عزیز من خواستم یک رم 16 باشه تا دو رم هشت که در آینده خواستم رم اضافه کنم مشکل نباشه.

حالا رم 16 تک که سازگار باشه هر مارکی چیزی هست؟

لینک به دیدگاه

در 59 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

دوست خوبم ایشون میگن دیباگر ارور رم میده مطمعنن کارت گرافیک وصل کردن. نه متاسفانه گیل دو سری متفاوت داره و اگه ای ام دی ادیشن نباشه به هیچ وجه تصویر نمیده. من خودم با این مشکل روبرو شدم و روش ضرر دادم کلی.

درود دوست عزیز

بنده انواع رم رو روی رایزن تست کردم - با مادربردهای مختلف متفاوت بود نتایج - تمام رم‌ها با رایزن مچ بودن و سیستم روشن میشد منتها بعضی رم‌ها روی مادربردها روی فرکانس پایه اون‌ها رو بالا میاورد، یا در مواردی تا 2933  ولی بعضی‌ها روی فرکانس اصلی و اورشده روی XMP و یا در فرکانس‌های مختلف، این رم‌ها رو  از 2133 تا 3466 که بنده تست کردم و مشکلی نداشتن

از رم Geil عادی گرفته، تا AMD Edition، کروشال، جی‌اسکیل، کورسیر و تیم گروپ

هیچ کدوم نشده که تصویر ندن...

آخرین موردی که تست کردم رم تیم‌گروپ 2X16GB 3200Mhz بود که حتی تا 3466 هم اور شد ولی به صورت ناپایدار، در صورتی که xmp رو فعال نکنم میتونم روی 3333 هم به صورت پایدار از اون استفاده کنم.

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

منم 1700 با x370 gaming k5 دارم

با رم معمولی giel و کار میکنه و مشکلی نداره

تازه رو اپدیت جدید بایوز xmp رو فعال کردم و رمام 3200mhz هست

لینک به دیدگاه

اسلات رم رو که عوض کردم و به اولین اسلات سمت سی پی یو انتقال دادم چراغ سفید مادربرد رفت و فقط چراغ سی پی یو به رنگه سفیده.
لینک به دیدگاه

کابل برق پردازنده را زدید به مین بورد؟

لینک به دیدگاه

اسلات رم رو عوض کردم به نزدیک ترین اسلات به سی پی یو انتقال دادم ، چراغ سفید مادربرد برای رم خاموش شد ولی همچنان چراغ سفید سی پی یو روشنه و تصویر ندارم.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Amir.s.b گفته است :

کابل برق پردازنده را زدید به مین بورد؟

بله کابل سی پی یو وصله.

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Iman.n گفته است :

اسلات رم رو عوض کردم به نزدیک ترین اسلات به سی پی یو انتقال دادم ، چراغ سفید مادربرد برای رم خاموش شد ولی همچنان چراغ سفید سی پی یو روشنه و تصویر ندارم.

مطمئنید پردازنده را درست نصب کردید؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز شک نکن از رمته. الکی وقتتو تلف نکن.

لینک به دیدگاه

عزیز اخه چراغ سفید رم خاموش شد،الان فقط چراغ سفید سی پی یو روشنه،یک بارم سی پی یو رو در اوردم جا زدم ولی فرقی نکرد!

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Iman.n گفته است :

عزیز اخه چراغ سفید رم خاموش شد،الان فقط چراغ سفید سی پی یو روشنه،یک بارم سی پی یو رو در اوردم جا زدم ولی فرقی نکرد!

کابلهای واتر کولر را (پمپ و فن ها را ) به هدر مین بورد وصل کردی ؟ به جای دیگری وصل نکردی؟

لینک به دیدگاه

کابل فن که چهار پین هست رو به Cpu_Fan1

و کابل پمپ رو که سه پین هست رو براش سوکت سه پین پیدا نکردم و به سوکت چهار پین Pump_Fan1

متصل کردم.

لینک به دیدگاه

برادر چرا لقمه رو از پس کلت دهنت میذاری؟ بردار ببر گارانتی مادربورد بده برات اپدیت بایوس بزنن اوکی بشه که هیچ نشه با رم دیگه تست کنن. من میگم 90 درصد مشکل از رمه و من به همچین مشکلی برخوردم. رم من geil forza edition بود که جواب نداد. 

لینک به دیدگاه

چشم حسین جان،امروز تعطیله فردا میبرم.

ولی یه سوال،شما این مشکل رو داشتی چراغ سی پی یو روشن بود؟الان برا من چراغ سی پی یو فقط روشنه.

لینک به دیدگاه

اره منم مشکلم شبیه مشکل شما بود با تغییر اسلات چراغای روشن شده تغییر میکرد. حتی بایوس اپدیت هم افاقه نکرد برا من مجبور شدم با ضرر رممو عوض کنم. ایشالا برای شما با اپدیت بایوس حل بشه اگه نشد باید به فکر تعویض رم با یک رم سازگار باشید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...