رفتن به مطلب

مشکل رایتر مدل ASUS DRW-24D5MT

Recommended Posts

سلام دوستان به یک مشکل خوردم dvd رایتر بنده هیچ dvd رو نمیاره حتی تو بوت که رفتم موقع نصب ویندوز هم عمل نمی کنه نمی دونم چرا
حتی dvd خام هم قرار میدم بالا نمیاره و یک صداهای می کنه به نظرتون dvd خراب شده؟من آخرین بار باهاش cd رایست کردم با سرعت 32 بود فکر کنم یا 24 ولی همیشه هم رایت می کردم
CD میاره ولی DVD نمیاره:(
dvd های قبلیم هم همینطور خراب شد مثل همین کند شد و دیگه به درد نمی خورد نمی دونم چرا اینطوری شده
تو این قسمت است ولی انگار نیست

Untitled522552.thumb.jpg.9fd65fc5f0b57d1c333775a63ebe80d9.jpg

تو فکر بودم به کل dvd رو جدا کنم یکی اکسترنال بگیرم که بهتره که اینقدر از این مشکلات و خرابی ها نباشه که رو اعصابه حالا دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید

به نظر خودم اکسترنال بهتره چون در حد رایت پروژهای دانشگا و یا چیزی برای کسی و یا آهنگ بهش نیاز دارم نه بیشتر

لینک به دیدگاه

درود

اگر می‌تونین فرم‌ورش رو آپدیت کنین ممکنه مجدد کارائی از دست رفته‌اش رو به دست بیاره...

کابل‌ها، اتصالات، پورت ساتا روی مادربرد، ظرفیت پاور (با توجه به اینکه موقع خوانش یا نگارش DVD برق بیشتری نیاز داره) و ... تمام این موارد رو تست کنین.

Bios رو ریست و مجدد تست کنین، همچنین روی سیستم دیگری هم امتحانش کنین

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

درود

اگر می‌تونین فرم‌ورش رو آپدیت کنین ممکنه مجدد کارائی از دست رفته‌اش رو به دست بیاره...

کابل‌ها، اتصالات، پورت ساتا روی مادربرد، ظرفیت پاور (با توجه به اینکه موقع خوانش یا نگارش DVD برق بیشتری نیاز داره) و ... تمام این موارد رو تست کنین.

Bios رو ریست و مجدد تست کنین، همچنین روی سیستم دیگری هم امتحانش کنین

سلام احسان جان عیدن مبارک

چک کردم آپدیتی نبود

https://www.digikala.com/Product/DKP-120927/درايو-DVD-اينترنال-ايسوس-مدل-DRW-24D5MT-جعبه-دار

Untitled000000.thumb.jpg.4b4b719a720354f91685fe7c835957a6.jpg

https://www.asus.com/Optical-Drives-Storage/DRW-24D5MT/HelpDesk_Download/

مدل پاور بنده هم

GREEN GP650A-UK 80Plus Gold PSU

آخرین نسخه بایوس هم نصبه

https://www.asus.com/us/Motherboards/PRIME-B250-PRO/

دوست ندارم بهش دست بزنم و خرابش کنم سابقه خوبی ندارم از این بابت:D

و والا اتصالات هم خوبه چون نمایش میده میشناسه و cd هم میاره ولی dvd رو نمیشناسه و نمیاره و موقعی که dvd هم داخله دستگاه یک صدای میده چند بار و بعدشم نمی خونه و dvd ثابت میشه

موفق باشی:x

ویرایش شده توسط digital_2015
لینک به دیدگاه

به نظرتون از اکسترنال استفاده و اینو از سیستم جدا کنم؟

چون اکسترنال هم رایت می کنه و فرقی نداره

لینک به دیدگاه

در 42 دقیقه قبل، digital_2015 گفته است :

به نظرتون از اکسترنال استفاده و اینو از سیستم جدا کنم؟

چون اکسترنال هم رایت می کنه و فرقی نداره

درود عزیز عیدتون مبارک باشه !

این به احتمال قوی کثیف شدن لنز هست . یه الکل طبی یا الکل ایزوپروپیل پیدا کنید تمیز کنید یا فقط از دستمال عینک استفاده کنید.

لینک به دیدگاه

در 47 دقیقه قبل، Amir.s.b گفته است :

درود عزیز عیدتون مبارک باشه !

این به احتمال قوی کثیف شدن لنز هست . یه الکل طبی یا الکل ایزوپروپیل پیدا کنید تمیز کنید یا فقط از دستمال عینک استفاده کنید.

سلام عید شما هم مبارک

به هر حال من جدا کردم هم برق اضافی نداره هم با اکسترنال هر موقع خواستم رایت می تونم انجام بدهم چون اکسترنال ها هم قابلیت رایت رو دارنند

هر دفعه که dvd گرفتم خراب شد و عوض کردم دیگه نمی خوام dvd جدید بگیرم

و این موردم باید باز بشه یا از dvd که لنزو تمیز می کنه بخرم و بزارم داخل dvd ولی هنگام خواندن dvd صدا میده که نمی دونم چرا

این مشکل فقط مثل این که بعد از چند بار رایت به وجود امده که نباید به این شکل باشه تازه با سرعت خیلی کم هم رایت می کردم تا سرعت بالا

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، digital_2015 گفته است :

سلام عید شما هم مبارک

به هر حال من جدا کردم هم برق اضافی نداره هم با اکسترنال هر موقع خواستم رایت می تونم انجام بدهم چون اکسترنال ها هم قابلیت رایت رو دارنند

هر دفعه که dvd گرفتم خراب شد و عوض کردم دیگه نمی خوام dvd جدید بگیرم

و این موردم باید باز بشه یا از dvd که لنزو تمیز می کنه بخرم و بزارم داخل dvd ولی هنگام خواندن dvd صدا میده که نمی دونم چرا

این مشکل فقط مثل این که بعد از چند بار رایت به وجود امده که نباید به این شکل باشه تازه با سرعت خیلی کم هم رایت می کردم تا سرعت بالا

نه باید dvd باز بشه

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Amir.s.b گفته است :

نه باید dvd باز بشه

ترجیع میدم اکسترنال بگیرم هم هر موقع خواستم استفاده کنم هم برای لپ تاپ استفاده می کنم بهترم است

موفق  باشی:x

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، digital_2015 گفته است :

ترجیع میدم اکسترنال بگیرم هم هر موقع خواستم استفاده کنم هم برای لپ تاپ استفاده می کنم بهترم است

موفق  باشی:x

اکسترنال کلا مزخرف است . توانایی رایت کردن ضعیف و... . اگر بخواهی بگیری برند Pioneer یا Asus بگسر اگر نشد Transcend

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، digital_2015 گفته است :

سلام احسان جان عیدن مبارک

چک کردم آپدیتی نبود

مدل پاور بنده هم

GREEN GP650A-UK 80Plus Gold PSU

آخرین نسخه بایوس هم نصبه

دوست ندارم بهش دست بزنم و خرابش کنم سابقه خوبی ندارم از این بابت:D

و والا اتصالات هم خوبه چون نمایش میده میشناسه و cd هم میاره ولی dvd رو نمیشناسه و نمیاره و موقعی که dvd هم داخله دستگاه یک صدای میده چند بار و بعدشم نمی خونه و dvd ثابت میشه

درود و سپاس، تیرگان هم پیشاپیش بر شما مبارک

منظور بنده فرم‌ور خود ODD بود، میتونی چک کنی ببینی آپدیتی براش هست یا نه، اگر هم نبود، همون نسخه رو از اینترنت بگیر و مجدد فلش کن. (معمولا توی سایت سازنده درج نمیشه!)

بنده به پاور شما مشکوکم. اگر چندسال هست ازش استفاده کردی توانش کم شده و توانایی لودینگ برای DVD رو نداره به همین دلیله که مرتب باعث سوختن ODDها میشه...

پورت ساتا رو عوض کن، کابل رو تعویض کن، جامپر پشت ODD رو اگر داره خارج کن چون ممکنه درگیر اسلیو و مستر قدیم بشه (البته احتمالش کمه)

در نهایت یک ODD دیگه قرض کن و ببین سیستم‌ اون رو به راحتی ساپورت می‌کنه یا خیر

به هر حال باید آزمون و خطا کنی با توجه به موارد پیش آمده

یک نکته رو نگفتی، آیا از این دستگاه بیش از حد کار کشیدی یا نه (قبلا یا فعلا) و آیا خیلی وقت هست که کارنکرده!؟

لینک به دیدگاه

در 20 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

درود و سپاس، تیرگان هم پیشاپیش بر شما مبارک

منظور بنده فرم‌ور خود ODD بود، میتونی چک کنی ببینی آپدیتی براش هست یا نه، اگر هم نبود، همون نسخه رو از اینترنت بگیر و مجدد فلش کن. (معمولا توی سایت سازنده درج نمیشه!)

بنده به پاور شما مشکوکم. اگر چندسال هست ازش استفاده کردی توانش کم شده و توانایی لودینگ برای DVD رو نداره به همین دلیله که مرتب باعث سوختن ODDها میشه...

پورت ساتا رو عوض کن، کابل رو تعویض کن، جامپر پشت ODD رو اگر داره خارج کن چون ممکنه درگیر اسلیو و مستر قدیم بشه (البته احتمالش کمه)

در نهایت یک ODD دیگه قرض کن و ببین سیستم‌ اون رو به راحتی ساپورت می‌کنه یا خیر

به هر حال باید آزمون و خطا کنی با توجه به موارد پیش آمده

یک نکته رو نگفتی، آیا از این دستگاه بیش از حد کار کشیدی یا نه (قبلا یا فعلا) و آیا خیلی وقت هست که کارنکرده!؟

سلام احسان جان والا پاور فکر کنم مشکلی باشه یعنی پاورو باید عوض کنم؟:(پس نکنه بعضی اوقات وقتی یکم دستم خیسه یا خلاصه بار دارای بار الکتریکی  داره مثل آزمایش بادکنک تو دبستان:D

یهو میزنم به سمت چپ کیش پایین کیس یهو یک برق خفیفی می گیره یعنی مشکل از پاور است؟

و این که

https://www.lioncomputer.com/کامپیوتر/قطعات-اصلی/پاور/green/پاور-گرین-650-وات-gp650a-uk-87.html

و دستگاه رو یک سال دارم والا بیشتر ازش کار نمی کشیدم (بیشتر همینطوری رو سیستم بود) و بیشتر وقت ها ازش برای رایت استفاده می کردم همین

https://www.asus.com/Optical-Drives-Storage/DRW-24D5MT/HelpDesk_Download/

ولی خوب از سیستم جدا کردم با dvd اکسترنال کار می کنم که با توجه به این که خیلی بهش نیاز ندارم بهتره هر موقع خواستم می تونم به سیستم وصل کنم

لینک به دیدگاه

در در 1397/03/25, 18:33:14، Amir.s.b گفته است :

اکسترنال کلا مزخرف است . توانایی رایت کردن ضعیف و... . اگر بخواهی بگیری برند Pioneer یا Asus بگسر اگر نشد Transcend

بد نیست اکسترنال چون من زیادم بهش نیاز ندارم و رایتر حرفه ای نیستم برای بیشتر رایت ویندوز یا کارهای دانشگاه ازش استفاده می کنم

به هر حال dvd از کیس جدا کردم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...